Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15790 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 25, 2020, 09:03:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Igor Arsic, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1989 στο Βούσεβατς της Σερβίας, ο Igor Arsic έχει ύψος 190cm και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο Igor Arsic έχει αγωνιστεί στις σέρβικες, Napredak και HC Radnicki, με την τελευταία να του προσφέρει τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αγωνίστηκε και στο SEHA League. Στη συνέχεια της καριέρας του, φόρεσε και τις φανέλες των HC Pelister και Rabotnik, από τα Σκόπια.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αποκτά την πρώτη του επαφή με το ελληνικό πρωτάθλημα όταν και μεταγράφεται στον Διομήδη Άργους. Την επόμενη αγωνιστική σεζόν, 2018-19, υπογράφει στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, συνεχίζοντας το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Igor Arsic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα για ακόμα μία χρονιά. Το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται κάθε χρόνο και είμαι χαρούμενος που θα είμαι κομμάτι του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι ικανοποιημένος από τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να τους πετύχουμε».

Πολυ καλη μεταγραφη.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑΑΑΑΑ  pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 26, 2020, 06:30:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Οντως.
Ερχεται ενας ΒΡΑΧΟΣ στο τερμα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 27, 2020, 12:52:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τζωρτζίνη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 2002, ο Νίκος Τζωρτζίνης έχει ύψος 194cm και αγωνίζεται τόσο ως δεξιός εξτρέμ όσο και ως δεξιός ίντερ.

Η καριέρα του ξεκινά από τον Φίλιππο Βέροιας, εκεί όπου ανδρώνεται χαντμπολικά. Σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά «projects» του ελληνικού χάντμπολ.

Διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών ομάδων της χώρας μας, αναμένει καρτερικά την «χρυσή» κλήση στην Εθνική Ανδρών.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζωρτζίνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή με το γεγονός ότι τη νέα σεζόν θα ανήκω σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη που έδιξαν στο πρόσωπο μου καθώς επίσης και τον κ. Σαράφη, ο οποίος με μεγάλωσε «χαντμπολικά» και με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το επίπεδο που βρίσκομαι τώρα. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία για όλους».

Καλώς ήρθες Νίκο!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 28, 2020, 04:35:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την επιστροφή του αθλητή, Νίκου Νικολαΐδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1992, ο Νίκος Νικολαΐδης έχει ύψος 184cm και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ.

Παιδί των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μεγάλωσε και ωρίμασε «χαντμπολικά» στον Δικέφαλο, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Το 2015 αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2017 πρόσθεσε και το κύπελλο στο παλμαρέ του.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν υπό μορφή δανεισμού στον Φίλιππο Βέροιας.

Μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Νικολαΐδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Χαίρομαι που θα ξαναδώ γνώριμα πρόσωπα αλλά και νέους συμπαίκτες, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει, στην κορυφή».

Επιστρέφει ένας καλός παίκτης....

« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2020, 08:40:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το 3Χ3 στις φιλικές αναμετρήσεις της περιόδου προετοιμασίας, έκανε το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Δράμας, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με 20-31.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ βρήκε επιθετικές λύσεις κυρίως από την περιφέρεια, με τους Παλάσκα-Σεϊρεκίδη-Στογιάνοβιτς να ηγούνται τόσο στην δημιουργία όσο και στην εκτέλεση. Οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ για το μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, με τον Δικέφαλο να δημιουργεί μία μικρή διαφορά δύο τερμάτων μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, 12-14. Το ημίχρονο «έκλεισε» με τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με ένα τέρμα, 13-14.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Πάνου Γούσιου μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αύξησαν την πίεση τους αμυντικά, αυξάνοντας έτσι τις επιθέσεις αιφνιδιασμού, παίρνοντας εύκολα γκολ. Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, εναλλάσσοντας παράλληλα και πρόσωπα. Αφού δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που ταξίδεψαν στην Δράμα, ο Δικέφαλος επικράτησε άνετα με 20-31.

Πεντάλεπτα: 3-3, 7-6, 8-9, 10-10, 12-14, 13-14 (ημχ), 14-17, 15-20, 16-22, 18-25, 19-29, 20-31

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τσαναξίδης 1, Τζωρτζίνης 5, Μέντουριτς, Κυριακίδης, Γιορανίδης, Καβουσανάκης 3, Παπαγιώτας, Στογιάνοβιτς 4, Γκιγκόφ, Άρσιτς 1, Παπαβασίλης 3, Παλάσκας 5, Λιάπης 3, Αποστόλου 1, Σεϊρεκίδης 4, Καραγκιοζόπουλος 1, Βελισσαρίου

Καλά πάμε....

« Απάντηση #135 στις: Αυγούστου 07, 2021, 11:30:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Απόστολο Παλάσκα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η «σημαία» του ανδρικού χάντμπολ του ΠΑΟΚ, παραμένει στα ασπρόμαυρα για 15η σεζόν, όντας ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του τμήματος.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Απόστολος Παλάσκας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του Συλλόγου, και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, για την στήριξη τους σε εμένα από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου μέχρι και σήμερα. Μου έδειξαν για ακόμα μία φορά για ο ΠΑΟΚ αποτελεί για εμένα οικογένεια. Μέσα από μία τέτοια κατάσταση ένας αθλητής μπορεί να βγει μόνο πιο δυνατός και αυτό σκοπεύω να κάνω και εγώ. Ανυπομονώ για την έναρξη μίας ακόμα χρονιάς και για την στιγμή που θα επιστρέψω στα γήπεδα και θα βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, μακριά από τραυματισμούς με ψυχική και σωματική υγεία για όλο τον κόσμο!».

Η ΣΗΜΑΙΑ!

« Απάντηση #136 στις: Αυγούστου 08, 2021, 12:28:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Bogdan Meduric, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο θηριώδης Σέρβος πίβοτ, εξαργύρωσε την σταθερή του πορεία καθόλη την διάρκεια της χρονιάς στις εγχώριες διοργανώσεις, και ετοιμάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας ως πρόκληση το δέλεαρ του EHF European Cup.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Bogdan Meduric, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Την προηγούμενη σεζόν βελτιωθήκαμε σαν ομάδα, είχαμε μία επιτυχημένη σεζόν, και πλέον ετοιμαζόμαστε με όρεξη για την επόμενη, η οποία θα έχει και την μεγάλη πρόκληση της Ευρώπης. Ελπίζουμε να ζήσουμε ακόμα μία εξαιρετική σεζόν. Τα λέμε στο γήπεδο».

Ο δευτερος που εμεινε και συνεχιζουμε.

« Απάντηση #137 στις: Αυγούστου 08, 2021, 12:37:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Νίκος Τζωρτζίνης: Ο ταλαντούχος εξτρέμ συνεχίζει στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τζωρτζίνη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο ταλαντούχος Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2002, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Handball Premier 2020-2021, συμβάλλοντας στην πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Νίκος Τζωρτζίνης ετοιμάζεται να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη σερί χρονιά, σε μία σεζόν όπου υπάρχει και η πρόκληση της Ευρώπης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι μία πρόκληση για όλους μας, καθώς θα αγωνιστούμε και στο EHF European Cup. Με σκληρή δουλειά και θέληση, θεωρώ ότι η μάδα θα πετύχει τους στόχους της. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ μία καλή και υγιή σεζόν για όλες τις ομάδες, μακριά από τραυματισμούς και διακοπές».

ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, πρεπει να το προσεξει ο ΠΑΟΚ μην χαθει!

« Απάντηση #138 στις: Αυγούστου 08, 2021, 12:38:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Viktor Gigov, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, συνεχίζει στα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την δική του καλή παρουσία στις περσινές εγχώριες διοργανώσεις.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Viktor Gigov, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Προερχόμαστε από μία πετυχημένη χρονιά. Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε τους στόχους μας, και θα αγωνιστούμε την φετινή χρονιά στην Ευρώπη. Ελπίζω πως όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και την χρονιά που έρχεται. Όπως επίσης ελπίζω πως η επιστροφή του κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο θα μας δώσει έναν όγδοο παίκτη στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Πάνο Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια!».

Σαν βοηθητικος τερματοφυλακας, βοηθησε!

« Απάντηση #139 στις: Αυγούστου 08, 2021, 02:36:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Συνεχίζουν παίκτες του κορμού....