Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15791 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #140 στις: Αυγούστου 08, 2021, 07:43:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δυναμώνει την περιφέρεια του με τον ταλαντούχο Δημήτρη Τριανταφυλλίδη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στις 14/05/1999, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και έχει ύψος 195cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2016-17 από τον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2019, παίρνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στην Handball Premier.

Η σεζόν 2019-20, τον βρήκε στην Θεσσαλονίκη με την φανέλα της ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο επέστρεψε και πάλι στον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων της χώρας μας, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι ένας Σύλλογος με ιστορία, ο οποίος καταφέρνει να πρωταγωνιστεί επί σειρά πολλών ετών. Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου και θα βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να επιτευχθούν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Οι συνθήκες που αγωνιστήκαμε την περσινή σεζόν δεν ήταν οι κατάλληλες λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Ευελπιστώ να έχουμε μία γεμάτη χρονιά με υγεία, επιτυχίες και γεμάτα γήπεδα. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε κοντά μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι είναι ένας ενεργός συντελεστής και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας».

ΤΑΛΕΝΤΑΚΙ  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #141 στις: Αυγούστου 08, 2021, 07:44:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Φώτη Μισαηλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στις 07/01/1992, ο Φώτης Μισαηλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 178cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας το 2010, και έμεινε εκεί μέχρι το 2012.

Στην συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία στον ΑΣΕ Δούκα (2012-2016), στον οποίο γέμισε με ακόμα περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία χάντμπολ στην Ελλάδα, ενώ πραγματοποίησε και τις πρώτες του συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Το 2016-17 τον βρήκε με την φανέλα του Διομήδη Άργους, με τον οποίο αγωνίστηκε στο EHF Cup.

Η επόμενη χρονιά (2017-18) τον βρήκε με την φανέλα του ΟΣΦΠ/ΙΕΚ Ξυνή, με τον οποίο κατέκτησε το ελληνικό «νταμπλ».

Τις τελευταίες τρεις σεζόν (2018-2021) αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του Αερωπού Έδεσσας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, την περσινή περίοδο στην Handball Premier ήταν ο 6ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 88 τέρματα σε 12 αγώνες.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Φώτης Μισαηλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ήθελα φέτος να πάω σε μία ομάδα με υψηλές προσδοκίες και η καλύτερη επιλογή για εμένα ήταν ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα αποτελείται από ένα νεανικό σύνολο κατά κύριο λόγο και νομίζω το κλίμα θα είναι πολύ καλό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσουμε πολύ ψηλά τον ΠΑΟΚ. Καλή αρχή να έχουμε με υγεία πάνω απ' όλα».

Μακαρι σε εμας να βγει πρωτος σκορερ!

« Απάντηση #142 στις: Αυγούστου 08, 2021, 11:02:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σημαντική ενίσχυση στο πίβοτ με Πέτρο Βαφείδη για τον ΠΑΟΚ

«Θωρακίζει» τα γκολπόστ με Γιώργο Μπάρμπα ο ΠΑΟΚ!

Ημέρα μεταγραφών....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #143 στις: Αυγούστου 09, 2021, 02:44:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Τσαμουρίδης!

Ο διεθνής έφηβος Θανάσης Παπάζογλου στον ΠΑΟΚ!

Ενίσχυση στα εξτρέμ με Γιώργο Δεληζάνο για τον ΠΑΟΚ

« Απάντηση #144 στις: Αυγούστου 09, 2021, 02:50:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Την πρώτη προπόνηση, της νέας χρονιάς, θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 17:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» μετά την περσινή πετυχημένη πορεία τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, επιστρέφουν στο γήπεδο με στόχο την προετοιμασία ακόμα μίας απαιτητικής χρονιάς, η οποία έχει και την πρόκληση του EHF European Cup.

Ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ ξεκινά την σκληρή δουλειά υπό το βλέμμα του προπονητή, Παναγιώτη Γούσιου, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος όταν έρθει η ώρα των επίσημων παιχνιδιών.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! :paokeisai:

« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 05, 2022, 03:42:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Γεννημένος το 2001, αγώνιζεται ως πλέι μέικερ και αριστερός ίντερ. Ο Γιώργος Ελευθεριάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Αμύντα Αμυνταίου.

Στα 14 του χρόνια κατέκτησε την 2η Πανελλήνια θέση με την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Τα δύο επόμενα χρόνια κατέκτησε το Πρωτάθλημα στις κατηγορίες παίδων και εφήβων με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, ενώ είχε και ενεργό ρόλο στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20, πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας σε νεαρή ηλικία πολλές εμφανίσεις στην Handball Premier.

Την επόμενη σεζόν, 2020-21, αγωνίστηκε στον Φαίακα Κέρκυρας, κάνοντας καλές εμφανίσεις, ωστόσο η χρονιά «χτυπήθηκε» από την πανδημία, τελειώνοντας άδοξα.

Την περσινή αγωνιστική χρονιά, ο Γιώργος Ελευθεριάδης επέστρεψε και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά για τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τις εμφανίσεις του.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η νέα σεζόν θα είναι δύσκολη, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι και διψασμένοι να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους. Εύχομαι μία σεζόν δίχως τραυματισμούς, και με καλή συνεργασία για να πάμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, θέση η οποία του αρμόζει».

Καλώς ήρθες και πάλι Γιώργο!

paokara paokara
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 06, 2022, 07:31:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Γεννημένος στις 06/11/1996, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και έχει ύψος 2.00cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, ομάδα της γενέτειρας πόλης του.

Την διετία 2014-2016 πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έφτασε στην κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ».

Οι καλές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, του άνοιξαν την «πόρτα» του εξωτερικού, παίρνοντας μεταγραφή στην αυστριακή, Ουνιόν Τζούρι Λέομπεν.

Την σεζόν 2017-18 επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, ενώ την σεζόν 2018-19 έγινε και πάλι κάτοικος Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά για λογαριασμού του ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Την αγωνιστική χρονιά 2019-20 πραγματοποίησε την δεύτερη θητεία του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μένοντας στα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη σερί χρονιά, 2020-21.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε και πάλι στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στην Ισπανία, με τα χρώματα της NAVA, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επιστρέφω σπίτι μου για άλλη μία φορά, ύστερα από μία πολύ δύσκολη και πιεστική χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διεκδικήσω με την φανέλα του ΠΑΟΚ και τα τρία τρόπαια της φετινής σεζόν!».

Καλώς ήρθες στο σπίτι σου Χρύσανθε!

Πολυ καλος παικτης.

« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 09, 2022, 09:41:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δυναμώνει την περιφέρεια του με τον Τάσο Τριανταφυλλίδη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Τάσο Τριανταφυλλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 15/01/1997, ο Τάσος Τριανταφυλλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 190cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΣΕ Δούκα την αγωνιστική περίοδο 2015-16, παίρνοντας μεταγραφή στο δεύτερο μισό στον Φίλιππο Βέροιας, με τον οποίο έφτασε στην κατάκτηση του «νταμπλ», και παρέμεινε στην ομάδα της Ημαθίας μέχρι και το 2019.

Στην συνέχεια έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης, για λογαριασμού του ΑΕΣΧ Πυλαίας. Στην ομάδα της Πυλαίας παρέμεινε για δύο χρόνια, συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-2022.

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος, καταγράφοντας συμμετοχές στην Εθνική Παίδων, Εφήβων και Νέων.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Τάσος Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Πυλαίας, η οποία ήταν πάντοτε δίπλα μου τα τελευταία χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αποτελέσω και εγώ μέλος αυτού του ιστορικού Σωματείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ο ΠΑΟΚ, αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους Συλλόγους, ο οποίος οφείλει να πρωταγωνιστεί πάντα και σε κάθε διοργάνωση. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Γνωρίζω πως το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει, και ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Είμαι πεπεισμένος πως μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή, και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, θα διεκδικήσουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους, πραγματοποιώντας παράλληλα μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

Καλώς ήρθες Τάσο!

Πολλα υποσχομενος ο παικτης.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ.

« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 15, 2022, 08:13:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δυναμώνει σημαντικά την περιφέρεια του με Μανώλη Λαδάκη ο ΠΑΟΚ!

Γεννημένος στις 21/08/1996, ο Μανώλης Λαδάκης αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και έχει ύψος 197cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην κορυφαία κατηγορία χάντμπολ της Ελλάδας τη σεζόν 2015-16, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΙΕΚ Ξυνή Δικέας, στον οποίο παρέμεινε και την επόμενη χρονιά, 2016-17, δημιουργώντας και τις πρώτες του παραστάσεις στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στο EHF Challenge Cup.

Η σεζόν 2017-18 τον βρήκε με την φανέλα του ΓΑΣ Καματερού, για να μεταγραφεί την επόμενη χρονιά 2018-19 στον Άρη Νίκαιας.

Στον Άρη Νίκαιας παρέμεινε και την σεζόν 2019-20, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα της πρωτεύουσας.

Η σεζόν 2020-21 ήταν ιδιαίτερη στην καριέρα του, καθώς έκανε το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό, πηγαίνοντας στην Ιταλία για λογαριασμό της Κινγκόλι. Στην Κινγκόλι είχε μία γεμάτη σεζόν, πετυχαίνοντας 181 γκολ σε 31 συμμετοχές.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, παρέμεινε και πάλι κάτοικος Ιταλίας, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μπόζεν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας.

Πολυ δυνατη επιλογη!

« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 17, 2022, 05:19:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πιστός στο ραντεβού του με τα «ασπρόμαυρα» ο Νίκος Νικολαΐδης!

paokara paokara