Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15795 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #120 στις: Ιουνίου 12, 2020, 12:25:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συμφώνησε με Γούσιο ο ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Γούσιος θα είναι ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γούσιος ήταν επί σειρά ετών προπονητής στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, την οποία εδραίωσε στη μεγάλη κατηγορία.

Άντε να δούμε...
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #121 στις: Ιουνίου 16, 2020, 07:37:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη τριετούς συνεργασίας με τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο.

Η προπονητική καριέρα του Παναγιώτη Γούσιου ξεκίνησε το 2004 από ηλικιακές κατηγορίες, στις οποίες πρόσθεσε τις πρώτες διακρίσεις στο παλμαρέ του.

Με τον κόσμο του ανδρικού ασχολήθηκε το 2009, όπου ανέλαβε πρώτος προπονητής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον οποίο παρέμεινε για δύο χρόνια.

Το 2013 ξεκίνησε στο ανδρικό της Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας, στην οποία παρέμεινε μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, μετρώντας συνεχείς ανόδους.

Στις διακρίσεις του κατέχει πολλούς τίτλους σε ηλικιακές κατηγορίες, τόσο αγοριών όσο και κοριτσιών.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Καταρχάς επειδή θεωρώ ότι δεν είναι μόνο σημαντικό να κοιτάς μπροστά, αλλά να κοιτάς από που προέρχεσαι, από πλευράς μου θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Πυλαίας, η οποία για μένα δεν είναι μία απλή ομάδα, αφού συνδέθηκα μαζί της για 11 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους κύριους Αμπατζίδη και Κουκμίση, οι οποίοι τρέχουν διοικητικά την ομάδα της Πυλαίας, και ιδιαίτερα τον κύριο Αντωνιάδη, τον πρόεδρο της Πυλαίας, ο οποίος είναι και ο χαντμπολικός μου πατέρας με συνεργασία 25 χρονών εντός και εκτός γηπέδων. Για την καινούργια πρόκληση, θεωρώ για μένα είναι πολλά τα κίνητρα, γνωρίζω τόσο για μένα αλλά και για τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει διοικητικά το νέο ξεκίνημα, ίσως είναι πολύ δύσκολο το timing.

Ωστόσο υπάρχει κάτι κοινό, η φιλοδοξία. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να γίνει ελκυστική για τους χαντμπολίστες, ταυτόχρονα για το κοινό της Θεσσαλονίκης και τον κόσμο της ομάδας. Φυσικά, θα βρίσκομαι και από κοντά σε ότι αφορά στο κομμάτι της ανάπτυξης, καθώς είναι σημαντικό η ομάδα να παράγει τους δικούς της μελλοντικούς χαντμπολίστες. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κύριο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Υπεύθυνο του τμήματος, κύριο Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος μου έδειξε μεγάλη θέληση ώστε να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας».

Καλώς ήρθες Coach!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #122 στις: Ιουνίου 18, 2020, 11:07:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Απόστολο Παλάσκα για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Ο 32χρονος, αριστερός ίντερ θα αγωνιστεί για 14η συνεχόμενη χρονιά με τον Δικέφαλο στο στήθος, έχοντας στο παλμαρέ του τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, τα οποία κατέκτησε με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, ο Απόστολος δήλωσε στο acpaok.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα, που με εμπιστεύεται η διοίκηση σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τα πάντα για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει σταδιακά και να έρθει η ώρα ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει ξανά τίτλους και να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, να έχουμε όλοι οι αθλητές υγεία, να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και τα καλύτερα θα είναι μπροστά μας!».

Απο τους πλεον εμπειρους και καλους παικτες.

« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 22, 2020, 04:10:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρύσανθο Τσαναξίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 24χρονος αριστερός ίντερ ύψους δύο μέτρων, επέστρεψε στον Δικέφαλο την περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς είχε αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα και την διετία 2014-16 πριν αποφασίσει να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό και την αυστριακή Ουνιόν Τζούρι Λέομπεν.

Για την επέκταση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για μία ακόμα χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο του τμήματος, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 23, 2020, 03:06:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Αποστόλου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1997, ο Αλέξανδρος Αποστόλου αγωνίζεται ως πίβοτ, είναι 191cm, και προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον Δικέφαλο, ο Αλέξανδρος Αποστόλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για ακόμα μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Προσωπικός μου στόχος είναι όπως και κάθε χρονιά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και να την βοηθήσω να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Είμαι σίγουρος πως η καινούργια χρονιά, θα είναι η βάση και το ξεκίνημα μίας συμπαγούς ομάδας η οποία κάθε χρόνο θα πρωταγωνιστεί και σύντομα θα επιστρέψει στους τίτλους».

« Απάντηση #125 στις: Ιουνίου 24, 2020, 03:13:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Bogdan Meduric, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος στο Novi Sad της Σερβίας, ο 32χρονος, Bogdan Meduric, αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 192cm.

Έχει αγωνιστεί κατά κόρον σε ομάδες της γενέτειρας χώρας του, ενώ οι δύο «έξοδοι» του ήταν στην τούρκικη, Hilufer Bursa, και την ασιατική, Samen Al Hojaj.

Όσον αφορά τις σέρβικες ομάδες, έχει αγωνιστεί στην HC Metaloplastika, στην οποία και ανδρώθηκε χαντμπολικά, δημιουργώντας παραστάσεις τόσο στο EHF European Cup, όσο και από το Challenge Cup.

Η αγωνιστική περίοδος 2013-14, τον βρήκε στην σερβική, HC Radnicki, με την οποία έφτασε μέχρι τους «16» του Challenge Cup.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνιζόταν με τα χρώματα της επτά φορές σερί πρωταθλήτριας Σερβίας, Vojvodina.

Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, ο Bogdan Meduric, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και θα γίνω κομμάτι ενός μεγάλου Συλλόγου. Ο φίλος μου και πρώην συμπαίκτης μου, Κώστας Γουργούμης, μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ, τον νέο προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε με κάνει να πιστεύω ότι μπορούμε να το επιτύχουμε. Στόχος τόσο δικός μου όσο και της ομάδας, είναι να παλέψει για τους τίτλους στην Ελλάδα. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για τους φίλαθλους του ΠΑΟΚ. Είναι δημοφιλείς στην Σερβία. Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να μας στηρίξουν και εμείς θα τους το ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Добродошли Bogdan!

Ελπιζω να βοηθησει σημαντικα, οχι σαν τους προηγουμενους.

« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 01, 2020, 03:07:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Διονύση Καραγκιοζόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1996, ο 24χρονος αριστερόχειρας, είναι 187cm, αγωνίζεται ως δεξιός ίντερ και προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Για την επιστροφή του στον Δικέφαλο, ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που γυρνάω ξανά στην ομάδα που μεγάλωσα... Μετά τον δανεισμό μου στον Φίλιππο Βέροιας έρχομαι πιο έτοιμος για να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί καθώς σαν ΠΑΟΚ είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστούμε και να διεκδικούμε τίτλους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία για όλους».

Μακαρι να βοηθησει το παλικαρι.

« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 08, 2020, 06:46:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Luka Stojanovic, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος στο Λέσκοβατς της Σερβίας το 1998, ο Luka Stojanovic αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 186cm.

Ξεκίνησε καριέρα του την αγωνιστική περίοδο 2016-17 από την τσέχικη, Talent M.A.T. Plzen, με την οποία απέκτησε τις πρώτες του ευρωπαϊκές παραστάσεις αγωνιζόμενος στα προκριματικά του EHF Cup.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η σκοπιανική, Metalurg. Στην πρώτη του χρονιά στην γειτονική χώρα, ευτύχησε να συμμετάσχει στους ομίλους της κορυφαίας χαντμπολικής διασυλλογικής διοργάνωσης, το EHF Champions League.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Metalurg, με την οποία πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και για τα προκριματικά του EHF European Cup.

Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές του, ο Luka Stojanovic έχει συμμετοχές σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Σερβίας.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Luka Stojanovic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι τιμή μου που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κο Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια από τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων. Αγαπώ την Ελλάδα και τους Έλληνες και πιστεύω είναι ένα πλεονέκτημα για εμένα να παίζω στην Θεσσαλονίκη, γιατί νιώθω σαν το σπίτι μου. Ελπίζω να ζήσουμε μία υπέροχη σεζόν».

Δευτερος Σερβος που ερχεται στην ομαδα.
Ελπιζω να ειναι καλες επιλογες και οχι διακοσμητικες

« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 20, 2020, 06:59:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Viktor Gigov, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος στα Σκόπια το 1978, ο Viktor Gigov έχει ύψος 191cm και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.

Η καριέρα του στον χώρο του χάντμπολ ξεκινά την αγωνιστική περίοδο 1994-95, από την σκοπιανική, H.C. Borec, στην οποία μένει για τέσσερα χρόνια, κατακτώντας εγχώριους τίτλους.

Στην συνέχεια της μακριάς καριέρα του, απέκτησε ευρωπαϊκές παραστάσεις αγωνιζόμενος στο EHF European Cup με την φανέλα της «Mladost», ενώ μετέπειτα πέρασε και από τα πρωταθλήματα της Ισλανδίας και της Κροατίας.

Η αγωνιστική περίοδος 2006-07, τον βρήκε ως κάτοικος Θεσσαλονίκης, καθώς φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, παραμένοντας στην συμπρωτεύουσα για τρεις αγωνιστικές σεζόν.

Μετά το πέρασμα του από την χώρα μας, ο Viktor Gigov μεταφέρθηκε στην Νότια Κορέα και στη συνέχεια στην γενέτειρα χώρα του.

Τα τελευταία εννέα χρόνια βρίσκεται στην Τουρκία, καθώς η τριετία 2011-2014 φόρεσε την φανέλα της «Mersin», ύστερα πήγε για μία χρονιά στην «Kayseri Rainbow», μετέπειτα για δύο χρόνια στην «Selkaspor», ενώ τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της «Antalyaspor».

Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, ο Viktor Gigov δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια, για να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, ένα από τα πιο πετυχημένα κλαμπ στην Ελλάδα. Αγαπώ την Θεσσαλονίκη και μου αρέσει πολύ που θα παίζω στον ΠΑΟΚ. Με την πλούσια εμπειρία μου από τα διάφορα πρωταθλήματα στα οποία έχω αγωνιστεί (Ελλάδα, Κροατία, Ισλανδία, Νότια Κορέα, Τουρκία), ελπίζω να εκπληρώσω από την πλευρά μου τους στόχους που έχει θέσει ο Σύλλογος τη νέα χρονιά. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει τους καλύτερους φιλάθλους και ελπίζω με την βοήθεια τους και την αγάπη τους για τον Σύλλογο να πετύχουμε τους στόχους μας όλοι μαζί τη νέα σεζόν».

Καλώς ήρθες Viktor!

Πολύ μικρό τον πήραμε, μόλις 42 ετών  :))

« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 21, 2020, 05:14:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Νέα εποχή με κοινό διαρκείας σε άνδρες & γυναίκες

Θα εκδοθούν συμβολικά 1926 διαρκείας, τα οποία θα πωλούνται στην τιμή των 15€.

To ποσό είναι πραγματικά ΑΣΤΕΙΟ...