Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15784 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #170 στις: Ιουνίου 25, 2023, 07:03:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Ελευθεριάδης!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Ελευθεριάδη, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Ο Έλληνας διεθνής ίντερ, γεννημένος το 2001 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», και τρίτη συνολικά.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και τρίτη συνολικά, θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η ομάδα έχει δυναμώσει σημαντικά, και θα δώσω και εγώ τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει τους στόχους της. Περιμένω τον Κόσμο δίπλα μας, και εύχομαι μία σεζόν με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς».

Δυνατος παικτης.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #171 στις: Ιουνίου 25, 2023, 08:59:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια για την ανανέωση, στον ψηλό ίντερ της ομάδας. pano

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #172 στις: Ιουνίου 30, 2023, 08:59:31 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καλόμοιρος!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Καλόμοιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 23/05/1998, ο Γιάννης Καλόμοιρος αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και έχει ύψος 194cm.

Έκανε τα πρώτα τού βήματα ως επαγγελματίας στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο κατέγραψε τις πρώτες τού συμμετοχές στην Handball Premier.

Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έπαιξε στο EHF Challenge Cup, δημιουργώντας τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία νέα διετία (2018-20) στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Από το 2020 μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο (2023), αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στη πρώτη τού σεζόν στην ΑΕΚ, κατέκτησε το «τρεμπλ», ενώ την περσινή σεζόν πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καλόμοιρος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη νέα πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Γνωρίζω καλά τους περισσότερους συμπαίκτες μου, όπως επίσης και τον προπονητή, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί επιτυχημένα στο παρελθόν. Εύχομαι μία γεμάτη χρονιά, με υγεία και όμορφο χάντμπολ».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιάννη!

____

____

Αν και 25χρονος, είναι αρκετά έμπειρος και θα βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της. pano

« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 02, 2023, 10:20:09 πμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ για τον Θανάση Παπάζογλου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Θανάση Παπάζογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Έλληνας διεθνής περιφερειακός, γεννημένος το 2002 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Παπάζογλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς!».

____

____

Συγχαρητήρια στον Παπάζογλου για την ανανέωση! pano

« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 02, 2023, 03:26:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δυο καλες προσθηκες στην ομαδα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #175 στις: Ιουλίου 03, 2023, 07:03:54 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ για το Νίκο Τζωρτζίνη!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τζωρτζίνη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο ταλαντούχος Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2002, συνεχίζει για τέταρτη σερί χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν για ακόμα μία σεζόν. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς πάνω απ' όλα!».

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση, στο νεαρό εξτρέμ μας! pano

« Απάντηση #176 στις: Ιουλίου 04, 2023, 09:14:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συμπληρώνει την τριάδα των «πορτιέρο» με Γιώργο Δάιο ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Δάιο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 29/03/2004, ο Γιώργος Δάιος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 193cm.

Ξεκίνησε το χάντμπολ του 2015, κάνοντας τα πρώτα του βήματα από τον Ζαφειράκη Νάουσας. Στην ομάδα της γενέτειρας πόλης του, αγωνίστηκε για τρία χρόνια, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από τον... κόσμο των ανδρών, αλλά και από το πρωτάθλημα της Handball Premier.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στον Αερωπό Έδεσσας, συνεχίζοντας το... ταξίδι του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ανδρικού χάντμπολ.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΧΑΝΘ, σε μία ακόμα γεμάτη χρονιά για τον ίδιο στην Handball Premier.

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας. Μάλιστα, ήταν κανονικά στο ρόστερ της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ21, το οποίο διεξήχθη αυτό το καλοκαίρι.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δάιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά θα είμαι μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιώργο!

Έρχεται από πίσω ο μικρός...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 04, 2023, 10:27:09 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Καλωσήρθε ο νεαρός πορτιέρο! pano