Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15788 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 07, 2022, 06:59:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ενισχύει τα «φτερά» του με Αλέξανδρο Δούγια ο ΠΑΟΚ!

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Φοίβο Συκεών.

Εχει μια σχετικη εμπειρια, να τον δουμε και σαν παικτη.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 08, 2022, 11:25:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ για τον Viktor Gigov!

Στην ηλικία μου είναι αλλά συνεχίζει  :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 18, 2022, 10:06:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συνεχίζει τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Νίκος Τζωρτζίνης!

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ!

« Απάντηση #153 στις: Αυγούστου 01, 2022, 07:15:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θωρακίζει» τα γκολπόστ του με Pavel Yarashuk ο ΠΑΟΚ!

Γεννημένος στην Λευκορωσία στις 30/08/1992, ο Pavel Yarashuk αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, και έχει ύψος 190cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 από την HC Gomel, στην οποία έμεινε για 12 χρόνια. Με την HC Gomel απέκτησε τις πρώτες του παραστάσεις τόσο σε επίπεδο πρωταθλητισμού, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αγωνιζόμενος στο EHF European Cup.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν έπαιξε για πρώτη φορά εκτός Λευκορωσίας, και πιο συγκεκριμένα στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Madeira SAD. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ο Pavel Yarashuk συνέβαλλε τα μέγιστα στην συμμετοχή της Madeira SAD στο Final-4 του Κυπέλλου.

Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Λευκορωσίας

ΘΗΡΙΟ  smilepaok smilepaok

« Απάντηση #154 στις: Αυγούστου 26, 2022, 04:06:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ενίσχυση στα γκολποστ με Milos Mojsilov για τον ΠΑΟΚ!

Γεννημένος στις 09/11/1992 στην Σερβία, ο Milos Mojsilov αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 185cm.

Πιστευω εχουμε δυο καλους τερματοφυλακες.

« Απάντηση #155 στις: Ιουνίου 02, 2023, 09:48:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
«Χτίζει» την περιφέρεια του με Ντανίλ Μποτσκάριοφ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ντανίλ Μποτσκάριοφ, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στην Ρωσία στις 11/02/1998, ο Ντανίλ Μποτσκάριοφ αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 185cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2014-15 από την Chekhov Bears B', με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα υποδομής, μέχρι τη σεζόν 2017-18.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου, του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Chekhov Bears, με την οποία τη σεζόν 2018-19 κατέκτησε το Κύπελλο Ρωσίας.

Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην Taganrog Yufu, ενώ και την επόμενη (2020-21) παρέμεινε στην Ρωσία, παίζοντας για λογαριασμό της Dynamo Moscow.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στον Αερωπό Έδεσσας, στην πρώτη «απόπειρα» του Ντανίλ εκτός Ρωσίας. Στην πρώτη του χρονιά στην Handball Premier ήταν ο πρώτος σκόρερ του Αερωπού με 105 γκολ σε 20 αγώνες, ενώ την περσινή σεζόν (2022-23) ήταν και πάλι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Έδεσσας με 127 γκολ σε 21 αγώνες.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ντανίλ Μποτσκάριοφ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, αφού μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σ' έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, και ανυπομονώ να έρθω στην Θεσσαλονίκη για να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ντανίλ!

____
____

Αποκτήσαμε τον επί 2 χρόνια πρώτο σκόρερ του Αερωπού της Έδεσσας.
Καλωσήρθε και πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ! paokara

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #156 στις: Ιουνίου 03, 2023, 06:39:37 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
«Θωρακίζει» τα γκολπόστ του με Λευτέρη Παπάζογλου ο ΠΑΟΚ!

Θεσσαλονίκη, 03/06/2023

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Λευτέρη Παπάζογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στην Δράμα στις 03/07/1997, ο Λευτέρης Παπάζογλου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 192cm.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ το 2005 από την ομάδα της Προσοτσάνης, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2014.

Από το 2014, μέχρι και την περσινή σεζόν, αγωνιζόταν με την φανέλα της Bianco Monte Δράμας, με την οποία απέκτησε σημαντικές παραστάσεις από την Handball Premier, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο EHF European Cup.

Είναι διεθνής με την Εθνική Μπιτς Χάντμπολ της χώρας μας, με την οποία έχει συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Δράμας, για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Λευτέρη!

____
____

Καλωσήρθε ο νέος γκολκίπερ της ομάδας! pano

« Απάντηση #157 στις: Ιουνίου 03, 2023, 07:27:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλως ηρθε!

« Απάντηση #158 στις: Ιουνίου 04, 2023, 08:55:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Παπαγεωργίου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 25/06/1998, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας το 2010, παραμένοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι και το 2022, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις από την Handball Premier, ενώ κατέκτησε και το
κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 2021-22.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Bianco Monte Δράμας, με την οποία πέτυχε 57 τέρματα σε 22 παιχνίδια στην Handball Premier, συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις του στην καλή πορεία την οποία είχε η ομάδα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η αλήθεια είναι πως όταν σε καλεί μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, είναι δύσκολο να πεις όχι. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Το πλάνο το οποίο είδα για τη νέα σεζόν, έκανε ακόμα πιο εύκολη την απόφαση μου. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ είσαι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστείς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να αρχίσει η δουλειά. Εύχομαι υγεία σε όλους!».

Ο 2ος παίκτης που έρχεται από την Δράμα....

« Απάντηση #159 στις: Ιουνίου 04, 2023, 10:15:46 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Καλώς τον στην ΠΑΟΚΑΡΑ! pano