Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Ειδήσεις για το Handball
« στις: Ιουνίου 24, 2014, 09:15:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στον ΠΑΟΚ ο Κεσίδης

Ο 22χρονος πίβοτ, Στάθης Κεσίδης, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ναουσαίος αθλητής τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε κυρίως στην άμυνα, σημειώνοντας 18 γκολ σε 22 συμμετοχές.

«Μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ έχω δεθεί με την ομάδα. Επιθυμία μου ήταν να συνεχίσω και χαίρομαι για την εξέλιξη που είχε η υπόθεση της μεταγραφής μου. Ο ρόλος του ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστικός στο ελληνικό χάντμπολ. Όλοι οι παίκτες είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να οδηγήσουμε και πάλι την ομάδα στα τρόπαια παίζοντας όμορφο χάντμπολ, που θα φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης σχολίασε: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει στον Στάθη Κεσίδη και γι’ αυτό το λόγο προχωρήσαμε στην ελεύθερη μεταγραφή του από τον Ζαφειράκη Νάουσας. Εύχομαι στον Στάθη να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επίσης θέλω να τονίσω την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ζαφειράκη Νάουσας και τον καταλυτικό ρόλο που έχουν σε αυτή τόσο ο κ. Παυλίδης όσο και η διοίκηση του συλλόγου. Στόχος μας είναι αυτή η συνεργασία να γίνει ακόμη πιο αποδοτική και για τις δύο ομάδες».

sport-fm.gr

Καλώς ήρθες ξανά
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 25, 2014, 05:28:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ανανέωσε με Τσίλη ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Άγγελος Τσίλης, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Κερκυραίος αθλητής είχε καταλυτικό ρόλο τη φετινή περίοδο, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Χρήστου Νικολαϊδη.
Ο απολογισμός του 22χρονου την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι 42 γκολ σε 19 αγώνες, ενώ συνολικά με την ομάδα μετράει 81 γκολ σε 50 αγώνες.

Οι δηλώσεις:

«Η φετινή σεζόν μας άφησε μία πικρή γεύση, καθώς μείναμε νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλων. Αυτό που συνέβη μας πεισμώνει και θα κάνουμε το παν για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Χρειάζεται θέληση, μεθοδική δουλειά και προσήλωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου, είμαι αποφασισμένος να αρπάξω… από τα μαλλιά όποια ευκαιρία μου παρουσιαστεί για να διακριθώ μέσα στον υγιή ανταγωνισμό της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ αξίζει να είναι ψηλά, θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε», σχολίασε ο παίκτης.

Ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης, τόνισε: «Η πορεία του Άγγελου στο ελληνικό χάντμπολ είναι ανοδική. Στον ΠΑΟΚ, θέλουμε να έχουμε παιδιά με τον χαρακτήρα και την όρεξη για δουλειά που διακρίνει τον Άγγελο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα. Η συνεργασία μας με τον Φαίακα Κέρκυρας, την ομάδα στην οποία ανήκει ο αθλητής, είναι εξαιρετική τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα σπουδαίο φυτώριο αθλητών του χάντμπολ, που έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα».

sport-fm.gr

Καλός παίκτης που αποτελεί μέρος του κορμού εδώ και χρόνια...

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 30, 2014, 06:33:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Πετρίδης

Ο Θοδωρής Πετρίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και φέτος θα συμπληρώσει δέκα χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Ο διεθνής πλέι μέικερ ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2005 και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές, με την κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων (2009,10), του Κυπέλλου Ελλάδος και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν 5ος σκόρερ της ομάδας με 59 γκολ σε 19 ματς.

Για το γεγονός ότι μένει στον ΠΑΟΚ για δέκατη σεζόν, ο Θοδωρής Πετρίδης σχολίασε ότι «η απόφαση είναι εύκολη, όταν είσαι σε έναν σύλλογο του μεγέθους του ΠΑΟΚ και παράλληλα είσαι και φίλαθλος αυτής της ομάδας. Προσωπικά δεν σκέφτηκα καν το ενδεχόμενο να αγωνιστώ με άλλη φανέλα. Μακάρι να μείνω στο σύλλογο για αρκετά ακόμη χρόνια, όσο αντέχω να παίζω και να βοηθώ».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο 28χρονος πλέι μέικερ τόνισε ότι «μετά την περσινή σεζόν, που δεν υπήρξε διάκριση, θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα, χωρίς να χρειάζονται μεγάλα λόγια. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί και από την πλευρά μας οι παίκτες υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο. Το σημαντικό είναι να έχουμε αγωνιστική συνέπεια και να καταφέρουμε να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, να ξαναφέρουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ κοντά μας».

coppa.gr

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 02, 2014, 02:31:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Κεσίδης

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς εντάσσει στο δυναμικό της τον διεθνή περιφερειακό Βασίλη Κεσίδη.

Ο Βασίλης Κεσίδης γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1989, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Από την ηλικία των εννέα ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΧΑΝΘ και το 2010 πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι της Εθνικής ομάδας των ανδρών.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε σε 69 αγώνες πρωταθλήματος σκοράροντας συνολικά 304 γκολ (4,4 γκολ ανά αγώνα).

Ο Κεσίδης έμεινε ελεύθερος έχοντας συμπληρώσει την προβλεπόμενη οκταετία. Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν μέσα σε άριστο κλίμα, καθώς η συνεργασία ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ του ανθρώπους της ΧΑΝΘ, όλους τους προπονητές που είχα και όλους τους συμπαίκτες μου για τα όμορφα χρόνια που πέρασα. Για εμένα ανοίγει ένα νέο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ, σε ένα μεγάλο σωματείο, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χάντμπολ και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους του συλλόγου και οι φιλοδοξίες μου καλύπτονται μέσα από τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν ώστε να τιμήσω τη φανέλα που θα φορέσω, ως μέλος μίας ομάδας που θέλει να διεκδικήσει τίτλους συνδυάζοντας όμορφο και ελκυστικό χάντμπολ».

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε σπουδαίες ατομικές και ομαδικές επιτυχίες, μακριά από τραυματισμούς. Πιστεύουμε στις δυνατότητές του και περιμένουμε να βοηθήσει την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της».

coppa.gr

Καλως ηρθες  pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 13, 2014, 08:30:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μένει και ο Παλάσκας

Παίκτης του ΠΑΟΚ για όγδοη συνεχόμενη σεζόν θα είναι ο Αποστόλης Παλάσκας.

Ο 26χρονος δεξιόχειρας περιφερειακός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του τμήματος χάντμπολ και έτσι θα εξακολουθήσει να φορά τη φανέλα με τον αριθμό «4».

Ο Αποστόλης Παλάσκας ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2007. Με τη φανέλα του Δικέφαλου έχει αγωνιστεί σε 146 αγώνες της Α1 ανδρών και έχει σκοράρει 397 γκολ, ενώ στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετρά 28 γκολ σε 19 συμμετοχές.

Με τον ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά. Είναι αυτό που πραγματικά ήθελα. Φέτος ο στόχος μας θα είναι ξεκάθαρα νομίζω η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Θεωρώ ότι η ομάδα θα πάρει αυτούς τους παίκτες που χρειάζεται για να είναι πλήρης και έτοιμη όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και αν όλα πάνε καλά τότε θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό φέτος», τόνισε ο διεθνής περιφερειακός.

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης σημείωσε ότι «ο Αποστόλης είναι ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στον ΠΑΟΚ και χαιρόμαστε καθημερινά που τον βλέπουμε να προοδεύει. Πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, κάτι που κατάφερε με σκληρή δουλειά. Στηρίζουμε πολλά επάνω του για να επιτύχουμε τους στόχους που θέτουμε για τη νέα σεζόν και του ευχόμαστε να είναι υγιής»

coppa.gr

Ετσι  paokara paokara

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 19, 2014, 06:25:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στον ΠΑΟΚ ο Λευτέρης Ιωαννίδης

Παίκτης της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα είναι στο εξής ο Λευτέρης Ιωαννίδης, που επιστρέφει στον Δικέφαλο μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ο 24χρονος αριστερόχειρας εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Φοίβο Συκεών, στον οποίο αγωνίστηκε πέρσι έχοντας απολογισμό 75 γκολ σε 21 αγώνες.

«Είναι μεγάλη χαρά, τιμή και ευθύνη που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μου έλειψε η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου στον Φοίβο για τον ένα χρόνο που πέρασα. Πλέον ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όλες τις δυνάμεις μου να πετύχει τους υψηλούς στόχους του και να επιστρέψω στο προσκήνιο διεκδικώντας μία θέση στην Εθνική ομάδα», τόνισε ο Λευτέρης Ιωαννίδης.

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης αποτελεί το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ μετά τους Βασίλη Κεσίδη, , Χρύσανθο Τσαναξίδη, Βαγγέλη Αραμπατζή, Βασίλη Παπακοσμά και Τάσο Τσαμουρίδη.

Καλως ηρθες

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 19, 2014, 08:54:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Πέτρος Μπουκοβίνας στον ΠΑΟΚ

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς εντάσσει στο δυναμικό της τον αρχηγό της Εθνικής Νέων, τερματοφύλακα Πέτρο Μπουκοβίνα.

Ο Μπουκοβίνας, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ, βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ και συμφώνησε με τη διοίκηση, ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Είναι γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1994, έχει ύψος 1,91μ. και στον ΠΑΟΚ θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 16.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Από μικρός είμαι μέσα στο σύλλογο, ως φίλαθλος στις κερκίδες της Τούμπας. Οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους. Με προσέγγισαν αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, πριν ακόμη ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Μπουκοβίνας και πρόσθεσε: «Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ για τα δύο χρόνια που πέρασαν εκεί. Φεύγω με ευχάριστες αναμνήσεις».

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, ο Μπουκοβίνας υπογράμμισε: «Θα προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου, να δώσω το 1000% για να μπορέσω να παίξω στον ΠΑΟΚ και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ο ρόλος του ΠΑΟΚ είναι να πρωταγωνιστεί. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Σίγουρα η ομάδα θα είναι ανεβασμένη σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω ότι με τον Κώστα Γουργούμη και τον Ηλία Ζάγκα θα συνεργαστούμε πολύ καλά και θα καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις από τους τερματοφύλακες. Το μυστικό είναι η πολλή δουλειά».

Από την πλευρά του ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, καλωσόρισε τον Πέτρο Μπουκοβίνα λέγοντας: «Είναι χαρά μας να έχουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνδυάσει άψογα τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές του». 

coppa.gr

Καλα παμε και εδω  paokara

« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 19, 2014, 09:47:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Outsider

• Silver Member
  • 350

Η ΑΕΚ σχεδόν διαλύθηκε στο χάντ μπολ λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Βλέπω ότι αντίθετα εμείς ενισχύουμε φέτος την ομάδα.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα πάμε για πρωτάθλημα αλλά τουλάχιστον θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλος μαζί με Διομήδη Άργους.

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 21, 2014, 03:02:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έκλεισε» Αλβανό και πάει για τίτλο ο ΠΑΟΚ!

Μεταγραφή- βόμβα πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ που απέκτησε τον Αλέξη Αλβανό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Coppa.gr o «δικέφαλος» του Βορρά κέρδισε την μάχη με την ΑΕΚ για την υπογραφή του 34χρονου αριστερόχειρα, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο δύο ετών.

Ο κορυφαίος κατά τεκμήριο εν ενεργεία Έλληνας χαντμπολίστας αλλάζει τα δεδομένα των φαβορί, αφού πλέον ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται σε αυτά για την νέα περίοδο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πέρσι έμεινε μετά από οχτώ χρόνια εκτός πλέι οφ, φέτος αποφάσισε να επενδύσει και πάλι στο τμήμα χάντμπολ με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τίτλους, όπως έκανε την διετία 2009-2010, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα.

Ο Αλβανός αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις.

Οι λόγοι της απόφασης του έμπειρου αθλητή ήταν και οικογενειακοί, αφού ήθελε να επιστρέψει με την σύζυγο του και τα παιδιά τους στην πόλη όπου μεγάλωσε.

Ο Αλβανός επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί μετά από 15 χρόνια, αφού τελευταία του ομάδα στην συμπρωτεύουσα ήταν η ΧΑΝΘ στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Τα τελευταία δύο χρόνια στην ΑΕΚ, ο Αλβανός αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2012-2013 οδήγησε το τμήμα στην κατάκτηση του νταμπλ, ενώ την περσινή περίοδο κατέκτησε με την «Ένωση» το Κύπελλο Ελλάδος.

Το Βιογραφικό του Αλέξη Αλβανού

Ημερ. γέννησης: 9/4/1980

Τόπος γέννησης: Βόλος

Ύψος: 1,88 m

Βάρος: 88 kg

Θέση: Δεξί Ίντερ (αριστερόχειρας)

Ομάδες

1990 - 1999 ΧΑΝΘ

1999 - 2004 Πανελλήνιος

2004 - 2006 HSG Wetzlar

2006 - 2009 VfL Gummersbach

2009 - 2009 Rhein-Neckar Löwen

2009 – 2011 TuS Nettelstedt-Lübbecke

2011 - 2012 HBW Balingen-Weilstetten

2012-2014 ΑΕΚ

2014-        ΠΑΟΚ

Διακρίσεις:

2000 :Πρωταθλητής & Κυπελλούχος Ελλάδας (Πανελληνιος Γ.Σ.)

2001: Κυπελλούχος Ελλάδας (Πανελλήνιος Γ.Σ.)

2002: Πρωταθλητής & Κυπελλούχος Ελλάδας (Πανελληνιος Γ.Σ.)

2004: Πρωταθλητής Ελλάδας (Πανελληνιος Γ.Σ.)

2009: Κυπελλούχος EHF Cup

2013: Νταμπλούχος Ελλάδας

2013: Πολυτιμότερος Παίκτης του πρωταθλήματος

2014: Κυπελλούχος Ελλάδας

4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (Εσθονία)

6η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες (Αθήνα) 2004

6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών (Τυνησία) 2005

coppa.gr

O Αλβανός έχει βαρύ βιογραφικό και πριν την κούλα τον θέλαμε ξανά αλλά τότε προτίμησε την κούλα.
Παρόλα αυτά δεν έκανε και κανενα φοβερό πρωτάθλημα δεν πάυει όμως να είναι μια μεγάλη μεταγραφή....

« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 21, 2014, 04:38:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η δήλωση του Αλβανού ως παίκτης του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, με ταλαντούχους παίκτες και πολλές προοπτικές βελτίωσης. Επιστρέφω στην πόλη μου, μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρέπει να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο να διεκδικεί τίτλους και μακάρι να κατακτήσουμε τίτλους", ήταν το σχόλιο του Αλέξη Αλβανού, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Από την πλευρά του ο έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης τόνισε: «Είναι μία σημαντική μέρα για το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Εκτιμούμε απεριόριστα τον αθλητή και τον άνθρωπο Αλέξη Αλβανό, που έχει δώσει διαπιστευτήρια ήθους, ακεραιότητας, αξιοπρέπειας και αγωνιστικής αξίας στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Με την έλευσή του η ομάδα μας αλλάζει επίπεδο. Δίνει νέα αίγλη στο τμήμα και θα βοηθήσει τους συναθλητές του που τον περιμένουν με μεγάλη χαρά. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να προσφέρει στον μεγάλο μας σύλλογο, τον ΠΑΟΚ».

Ελπίζω φέτος να γ@μησεις φίλε Αλέξη  smilepaok smilepaok smilepaok