Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15794 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #110 στις: Ιουλίου 30, 2019, 07:05:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άκη Κυπραίο, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο 30χρονος εξτρέμ θα αγωνίζεται στα... ασπρόμαυρα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, δείχνοντας την αγάπη του και την πίστη του στον ΠΑΟΚ.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Άκης Κυπραίος, δήλωσε:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουν μια υγιή χρονιά μακριά από τραυματισμούς. Η ομάδα κάνει μια νέα αρχή και είμαι πολύ χαρούμενος που και εγώ θα είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Όλοι μαζί θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να ξεπεράσουμε τα όρια μας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε».

Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν Άκη! Πάμε ΠΑΟΚ!

Σημαντικός παίκτης!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #111 στις: Αυγούστου 08, 2019, 06:34:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Νίκος Κοκκώνης: «... όνειρο μου να κλείσω την καριέρα μου με τίτλο στον ΠΑΟΚ...»

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Κοκκώνη, ο οποίος συμφώνησε και θα παραμείνει στην ομάδα του Δικεφάλου την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο 37χρονος αθλητής που αγωνίζεται στην θέση πίβοτ, θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά στα... ασπρόμαυρα, δείχνοντας ότι αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της νέας προσπάθειας, που θα κάνει ο ανανεωμένος Δικέφαλος την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την ανανέωση συνεργασίας του, ο Νίκος Κοκώνης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, τον έφορο του τμήματος και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και την θέληση τους να βρεθώ συμμέτοχος σε αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται. Είναι κάτι που με τιμάει ιδιαίτερα και μου δίνει κίνητρο, να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Για μένα είναι όνειρο ζωής να κλείσω την καριέρα μου με κάποιον τίτλο με την φανέλα που έζησα τις μεγαλύτερες χαρές στην καριέρα μου. Κλείνοντας να ευχηθώ να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μακριά από τραυματισμούς».

Καλή επιτυχία Νίκο στην νέα σεζόν! Πάμε ΠΑΟΚ!

Πάμε ρε παικτούρα  paokara

« Απάντηση #112 στις: Αυγούστου 10, 2019, 11:24:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την επέκταση συνεργασίας, με τον Παντελή Κωστακίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο 29χρονος εξτρέμ, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα... ασπρόμαυρα και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης του με τον ΠΑΟΚ, ο Παντελής δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω, τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση και τον έφορο, κο Πετρίδη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο».

Καλή επιτυχία στην καινούργια χρονιά Παντελή! Πάμε ΠΑΟΚ!

Ακόμα ένας καλός Έλληνας παίκτης.

« Απάντηση #113 στις: Αυγούστου 10, 2019, 02:54:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την επέκταση συνεργασίας, με τον Νίκο Λοΐζο, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, θα συνεχίσει και την νέα χρονιά να υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Δικεφάλου, με στόχο να προσθέσει και την δική του εμπειρία στην ομαδική προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Καλή επιτυχία στην νέα χρονιά Νίκο! Πάμε ΠΑΟΚ!

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #114 στις: Αυγούστου 11, 2019, 09:04:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ  smilepaok

« Απάντηση #115 στις: Αυγούστου 18, 2019, 09:24:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους με τον αθλητή, Balsa Cejovic, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Γεννημένος στο Μπαρ του Μαυροβουνίου, ο Balsa Cejovic είναι 20 ετών, έχει ύψος 178cm και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην RK Mornan, ομάδα από την γενέτειρα πόλη του, πραγματοποιώντας πολλές συμμετοχές στην πρώτη εθνική κατηγορία του Μαυροβουνίου, ενώ παράλληλα είναι και διεθνής με την Εθνική Νέων της χώρας του.

Ο Balsa θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα που θα στελεχώσουν μελλοντικά την Εθνική Ανδρών του Μαυροβουνίου και διακρίνεται στο στυλ παιχνιδιού του από την τεχνική και την ταχύτητα του.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Balsa Cejovic, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα με τρομερή οργάνωση και πειθαρχία. Ήρθα για να βοηθήσω τους καινούργιους συμπαίκτες μου, στο να κατακτήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα αλλά και να βελτιωθώ προσωπικά ως παίκτης χάντμπολ. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί, γιατί αυτό περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από εμάς. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πάμε ΠΑΟΚάρα!».

Καλώς ήρθες Balsa! Πάμε ΠΑΟΚ!

20 χρονων, δεν εχει εμπειρια, δεν νομιζω να τον πληρωσαμε κιολας! ::)
Τεσπα, καλως ηρθες αλανι! smilepaok

« Απάντηση #116 στις: Αυγούστου 27, 2019, 07:18:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η Handball Premier μας... καλεί! Το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, θέτει προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Στάσου δίπλα στους «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» και στήριξε την προσπάθεια του Δικέφαλου στο νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και πάθος σε περιμένει στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, στην φυσική έδρα του ΠΑΟΚ στα δυτικά.

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 20€, συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες του Κυπέλλου.

Σημεία διάθεσης:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ

Δευτέρα - Πέμπτη (09:00-15:00 & 18:00-21:00),

Παρασκευή 09:00-14:00

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 2310-908800

pano pano

« Απάντηση #117 στις: Απριλίου 09, 2020, 10:51:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τέλος καριέρας για το Νίκο Κοκκώνη

Περισσότερα από 1000 γκολ στην πορεία όλων αυτών των τελευταίων 12 χρόνων που αγωνίστηκε. Ο ίδιος ερωτηθείς για την μάστιγα των τελευταίων μηνών, την εξάπλωση του κορωνοϊού, είπε:

«Είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε που θα γεράσουμε και θα έχουμε ιστορίες να λέμε. Κοιμηθήκαμε σε έναν κόσμο και ξυπνήσαμε σε έναν άλλον εντελώς άγνωστο. Προσωπικά επειδή έχω αγαπημένο άνθρωπο στις ευπαθείς ομάδες μου φαίνεται αδιανόητο η αγκαλιά και η χειραψία να θεωρείται κάτι κακό και το να μην επισκέπτεσαι τους γονείς σου να θεωρείται πράξη αγάπης και υπευθυνότητας».

ΨΥΧΑΡΑ ΚΟΚΚΩΝΗ!

« Απάντηση #118 στις: Απριλίου 10, 2020, 10:00:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δύσκολα θα καταρριφθεί το ρεκόρ του.
Προσέφερε πολλά στην ομάδα, πανηγύρισε τίτλους...
Νίκο σε ευχαριστούμε..

« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 09, 2020, 11:31:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Ομίλου, την οποία προκάλεσε το διοικητικό μέλος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και Έφορος του τμήματος χάντμπολ ανδρών κ. Γρηγόρης Πετρίδης και στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής, οι Αντιπρόεδροι κκ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Καπετανάκης και το διοικητικό μέλος κ. Άκης Μπεκιάρης, καθώς και ο Έφορος του χάντμπολ γυναικών κ. Δημήτρης Χασεκίδης.

Στη συνάντηση, ο κ. Πετρίδης, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στο άθλημα, πρότεινε την ανάληψη της εφορείας του τμήματος από τον κ. Χασεκίδη.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποδέχθηκαν την πρόταση του κ. Πετρίδη, καθώς και ο κ. Χασεκίδης, ο οποίος αποδέχθηκε τον ορισμό του ως υπεύθυνο Έφορο και του τμήματος χάντμπολ ανδρών.

Ο κ. Γρηγόρης Πετρίδης, πλέον, αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού των τμημάτων χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά τον ορισμό του ως Έφορος και του χάντμπολ ανδρών, ο κ. Χασεκίδης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και τον κ. Πετρίδη για την τιμητική του πρόταση προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω το παν για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης».

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!