Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15797 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2018, 11:17:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV στο φιλικό το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου στη Μίκρα, με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών.

Ο Δικέφαλος, ευρισκόμενος πλέον στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, έβγαλε μέσα στο γήπεδο κάποιους αυτοματισμούς τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα, δείχοντας να βάζει στο παιχνίδι του κάθε φορά και κάποια καινούρια στοιχεία.

Ζητούμενο τα καλά διαστήματα της ομάδας να αυξάνονται χρονικά κάθε φορά, ούτως ώστε όταν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στο πικ της απόδοσής του.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - Φοίβος Συκεών 29-18

Αυτόν τον Φοίβο, πόσες φορές τον κερδίσαμε...? :)) :)) :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #101 στις: Ιουνίου 27, 2019, 09:18:32 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αλέξης Παπαβασίλης.

Ο Παπαβασίλης ήταν την περσινή χρονιά συνεργάτης του Στέλιου Σεϊρεκίδη στον «δικέφαλο του βορρά» και φέτος εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι πρώτος, έχοντας ως βοηθό τον Μαστορογιάννη. Ο νέος προπονητής των «ασπρόμαυρων» γίνεται ο τέταρτος στην ιστορία της ομάδας, καθώς έχουν προηγηθεί οι Στέλιος Σεϊρεκίδης (2004-2011 και 2017-2019), Στέλιος Υετίων (2011-2014) και Νίκος Γεωργιάδης (2014-2017)

Εμπιστοσύνη σε έναν νέο άνθρωπο....

« Απάντηση #102 στις: Ιουλίου 19, 2019, 10:17:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Θάνο Κωστακίδη, ο οποίος επιστρέφει «σπίτι» του και θα αγωνίζεται στα ασπρόμαυρα για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου του 1992, ο Κωστακίδης αγωνίζεται ως περιφερειακός, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ το 2014.

Ο Έλληνας περιφερειακός αγωνίστηκε στον Δικέφαλο για δύο χρόνια, παίρνοντας μεταγραφή για τον γειτονικό Φίλιππο Βέροιας.

Στον Φίλιππο Βέροιας έμεινε για τρία χρόνια και εκεί ανδρώθηκε σαν παίκτης του χάντμπολ πραγματοποιώντας 58 αγώνες και πετυχαίνοντας 234 γκολ.

Πλέον, ο Θάνος Κωστακίδης είναι έτοιμος και γεμάτος εμπειρίες για να φορέσει για δεύτερη φορά, την τιμημένη ασπρόμαυρη φανέλα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, είπε:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα γνώριμο και αγαπητό περιβάλλον για μένα. Ευχαριστώ την Διοίκηση του ΠΑΟΚ που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και είναι αυτονόητο πως θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα».

Καλώς ήρθες πίσω Θάνο! Πάμε ΠΑΟΚ!

Καλη μεταγραφη!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #103 στις: Ιουλίου 20, 2019, 02:56:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Ελευθεριάδης

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την συνεργασία με τον αθλητή Γιώργο Ελευθεριάδη για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Γεννημένος το 2001, αγώνιζεται ως πλέι μέικερ και αριστερός ίντερ. Ο Γιώργος Ελευθεριάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Αμύντα Αμυνταίου υπό τις συμβουλές του πατέρα του Λευτέρη Ελευθεριάδη.

Στα 14 του χρόνια κατέκτησε την 2η Πανελλήνια θέση με την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Τα δύο επόμενα χρόνια κατέκτησε το Πρωτάθλημα στις κατηγορίες παίδων και εφήβων με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, ενώ είχε και ενεργό ρόλο στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου.

Ο 18χρονος αθλητής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας acpaok.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου και τον Πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και υπόσχομαι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Εύχομαι μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία και καλή συνεργασία».

Καλώς ήρθες Γιώργο! Πάμε ΠΑΟΚ!

Επένδυση για το μέλλον....

« Απάντηση #104 στις: Ιουλίου 22, 2019, 09:30:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την συνεργασία με τον αθλητή Χρύσανθο Τσαναξίδη για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

O 23χρονος αριστερός ίντερ, ύψους 2.00μ. γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο άθλημα με την φάνελα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας. Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την διετία 2014-2016, πριν αποφασίσει να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό και την αυστριακή Ουνιόν Τζούρι Λέομπεν. Την σεζόν 2017-18 επέστρεψε στον Αρίωνα και πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕΣΧ Πυλαίας πετυχαίνοντας 76 γκολ σε 24 αγώνες και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.

Ο Χρύσανθος, μετά τη συμφωνία συνεργασίας, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιστροφή μου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους στην Ελλάδα. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με την φανέλα του ΠΑΟΚ και θα δώσω το 101% των δυνατοτήτων μου για να τα καταφέρω».

Καλώς ήρθες Χρύσανθε! Πάμε ΠΑΟΚ!

« Απάντηση #105 στις: Ιουλίου 23, 2019, 03:16:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή και αρχηγό της ομάδας Θοδωρή Πετρίδη για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Ο 33χρονος, πλέι μέικερ θα αγωνιστεί για 15η συνεχόμενη χρονιά με τον Δικέφαλο στο στήθος!

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής δήλωσε στο acpaok.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ και θα είμαι κομμάτι αυτού του νέου πλάνου και αυτής της νέας προσπάθειας να ξανά κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο! Δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ, αφού ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου, είναι το σπίτι μου και η καψούρα μου!! Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.»

Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν Θοδωρή! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΣΗΜΑΙΑ ΠΛΕΟΝ! pano

« Απάντηση #106 στις: Ιουλίου 25, 2019, 11:41:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Απόστολο Παλάσκα για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Ο 31χρονος, αριστερός ίντερ θα αγωνιστεί για 13η συνεχόμενη χρονιά με τον Δικέφαλο στο στήθος!

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, ο Απόστολος δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είναι τιμή μου που όλα αυτά τα χρόνια είμαι μέλος της ομάδας και έχω ζήσει τόσες μεγάλες στιγμές. Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι αφού έχω αποφασίσει να περάσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και θέλω στο τέλος αυτής να έχω κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται. Είμαι σίγουρος πως στην καινούργια προσπάθεια που γίνεται ο κόσμος θα σταθεί δίπλα μας και μεις θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε περήφανους. Τέλος εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία για όλους τους αθλητές.»

Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν Απόστολε! Πάμε ΠΑΟΚ!

Και αυτος σημαντικος ολα αυτα τα χρονια.

« Απάντηση #107 στις: Ιουλίου 29, 2019, 03:18:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στον ΠΑΟΚ ο Μανώλης Ιωαννίδης!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Μανώλη Ιωαννίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε από το 2010 έως και το 2019 με τη ΧΑΝΘ και, πλέον, είναι έτοιμος να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του, αγωνιζόμενος στο Δικέφαλο.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, ο Μανώλης Ιωαννίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, τον Έφορο κ. Γρηγόρη Πετρίδη, καθώς και τους προπονητές της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Σημαντικό για μένα είναι ότι όλοι μου οι φίλοι είναι ΠΑΟΚτσήδες και ανυπομονούν να έρθουν να μας υποστηρίξουν στο γήπεδο. Εύχομαι μία χρονιά, ανταγωνιστική, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».

« Απάντηση #108 στις: Ιουλίου 29, 2019, 03:19:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ανανέωσε ο Αποστόλου!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Αποστόλου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο νεαρός πίβοτ, μετά τη σύναψη της συμφωνίας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Εύχομαι με την καινούρια σεζόν να καταφέρω να κατακτήσω όσο τον δυνατόν περισσότερους τίτλους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο ατομικά και να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία και μακριά από τραυματισμούς».

Καλή επιτυχία Αλέξανδρε!

Ακόμα ένας Έλληνας...

« Απάντηση #109 στις: Ιουλίου 29, 2019, 07:32:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ελληνικη ομαδα και φετος.