Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15799 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 22, 2018, 11:30:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αποφασισμενη η ομαδα στο να γινουν εγκαιρα οι επιλογες.
Μακαρι στο τελος να δικαιωθουμε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 23, 2018, 12:43:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κώστα Κοτανίδη, ο οποίος θα παραμείνει στους «ασπρόμαυρους» την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο τερματοφύλακας Κώστας Κοτανίδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω με τον ΠΑΟΚ, την ομάδα μου, για δεύτερη συνεχή σεζόν. Νομίζω πως έχουμε αφήσει κάποια κενά από την προηγούμενη χρονιά και πιστεύω ότι φέτος θα μπορέσουμε να τα ολοκληρώσουμε, κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από κύπελλο και πρωτάθλημα! Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας περιόδου και πιστεύω ότι όσα παιδιά ήρθαν και θα έρθουν στη συνέχεια θα συμβάλλουν σημαντικά, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Το πρωτάθλημα και φέτος, θα είναι ανταγωνιστικό, όπως και πέρυσι, θα είμαστε τρεις ομάδες που διεκδικούν τους τίτλους και αυτό είναι θετικό για το άθλημα, υπάρχει κίνητρο για όλους μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, είναι αλληλένδετοι με της ομάδας, καθώς όσο πηγαίνουμε προσωπικά ο καθένας καλά, τόσο καλύτερα πηγαίνει η ομάδα... Οπότε, θέλω και εγώ να πηγαίνω καλά κάτω από την εστία για να βοηθάω το σύνολο και να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...»
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 25, 2018, 02:37:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Με σκληρή δουλειά να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις!»

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Μαστορογιάννη, ο οποίος θα φοράει τα «ασπρόμαυρα» και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Μετά τη συμφωνία της ανανέωσης συμβολαίου, ο αθλητής Γιώργος Μαστορογιάννης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα και η εμπιστοσύνη στο να συνεχίσω στην ομάδα και να συμβάλλω στην εκπλήρωση των στόχων της. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μέσα από τη σκληρή δουλειά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ομάδας και του κόσμου μας! Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε όλοι.»

Καλος παικτης.

« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 26, 2018, 02:15:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Άκη Κυπραίο, ο οποίος θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» για τέταρτη συνεχή χρονιά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Άκης Κυπραίος, μετά την ανανέωση της συνεργασίας, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Nώθω χαρούμενος που για τέταρτη χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η ανανέωση ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δυο μεριές και δεν πήρε καθόλου χρόνο. Μπορεί να ακουστεί τετριμμένο, αλλά οι στόχοι της ομάδας δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Χρωστάμε κάτι από την περσινή χρονιά πρώτα από όλα στους εαυτούς μας και μετά στον κόσμο μας που μας στηρίζει. Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και να έχουμε άλλο ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κύπελλο.»

Φετος ηταν καπως "πεσμενος"
Στον Διομηδη ηταν πολυ καλος παντως.

« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 27, 2018, 12:41:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Νικολαΐδη, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για 6η συνεχή χρονιά.

Ο Νίκος Νικολαΐδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι που παραμένω για έκτη συνεχή χρονιά στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας πάνω απ' όλα και να κατακτήσουμε τόσο το πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό και απαιτητικό, όσο και το κύπελλο!»

Καλός παίκτης...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 27, 2018, 04:04:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πολυ καλος παικτης.

« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 29, 2018, 12:00:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Βαγγέλη Αραμπατζή, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος κατ' αρχήν που συνεχίζω για πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα με τις προσθήκες που έγιναν και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τίτλους! Πρωτάθλημα και κύπελλο, γιατί σαν ΠΑΟΚ δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να κυνηγάς όλα τα τρόπαια! Υγεία εύχομαι σε όλους και λίγο τύχη παραπάνω σε εμάς».

« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 02, 2018, 09:53:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Διονύση Καραγκιοζόπουλο, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο αθλητής δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Πέρυσι είχα έναν άσχημο τραυματισμό που με έβγαλε εκτός πορείας όλη την αγωνιστική χρονιά. Μου στάθηκαν Διοίκηση, παίκτες και προπονητές και τους ευχαριστώ για την αγάπη που πήρα. Συνεχίζω άλλη μια χρονιά στην οικογένειά μου, τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος φέτος, όπως και κάθε χρόνο. Η φανέλα και το όνομα του Συλλόγου απαιτούν επιδόσεις πρωταθλητισμού. Θα αγωνιστούμε να φέρουμε τίτλους, το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στο Λαό της ομάδας».

Να είναι γερό το παλικάρι...

« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 12, 2018, 06:39:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Στόχος το νταμπλ»

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Αλέξανδρο Αποστόλου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο αθλητής δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι στόχοι, όπως κάθε χρόνο, είναι πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο, είμαστε μεγάλη ομάδα! Κατ' αρχήν, εύχομαι υγεία σε όλους, καλή επιτυχία και μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς».

Από λόγια καλά πάμε...στην πράξη να δούμε.

« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 26, 2018, 02:42:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Χαίρομαι που έρχομαι στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Davor Taskovic για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 32χρονος Σέρβος αθλητής αγωνίζεται ως αριστερό ιντερ, ενώ έχει συμμετάσχει και στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Διομήδη Άργους, αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Challenge Cup.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας, ο αθλητής δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι που έρχομαι στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Φέτος, πιστεύω θα παίξουμε ωραίο χάντμπολ, σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν δυνατές ομάδες. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο! Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, ώστε να βγούμε πρώτοι …»