Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15811 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 16, 2018, 09:57:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σε συζητήσεις με τον Χρήστο Κεδέρη ο ΠΑΟΚ

Σε ριζικές αλλαγές προχωράει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, με στόχο τη νέα σεζόν να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Κέζιτς, Βεσελίνοβιτς, Πέγιοβιτς, Καλομοίρου και Τσίλης αποχώρησαν από την ομάδα, με τη διοίκηση και τον προπονητή του Δικεφάλου να ψάχνουν για τους αντικαταστάτες τους.

Ενας από τους παίκτες που βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς είναι και ο Χρήστος Κεδέρης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δούκα. Ο αριστερός εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και μάλιστα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Ο 24χρονος άσος σκόραρε 143 φορές και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στους μικρούς τελικούς της Handball Premier.

Οι Ασπρόμαυροι είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του και γίνονται συζητήσεις για να μετακομίσει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα. Μια πολύ καλή λύση για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να γεμίσει το ρόστερ του με ποιοτικούς παίκτες.

Πολύ καλή περίπτωση....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 18, 2018, 09:22:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Επιστροφή Λοΐζου στον ΠΑΟΚ!

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Λοΐζο, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 28χρονος βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας, αγωνίστηκε στο Δικέφαλο την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, όπου και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ την σεζόν που μόλις τελείωσε, αγωνίστηκε στο Λουξεμβούργο, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Νίκος Λοΐζος, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναεπιστρέφω στον ΠΑΟΚ και νιώθω πολύ τυχερός που κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος τότε... Φέτος, οι στόχοι της ομάδας δεν είναι παρά κύπελλο και πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα, το φετινό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, λόγω του ότι υπάρχουν εξίσου δυνατοί αντίπαλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα αγωνιστική σεζόν!»

Καλή επιτυχία Νίκο!

Πολύ καλή μεταγραφή.....

« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 20, 2018, 01:57:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Πετρίδης

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή και αρχηγό της ομάδας Θοδωρή Πετρίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί για 14η συνεχόμενη χρονιά με τον Δικέφαλο.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Θοδωρής Πετρίδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τα ασπρόμαυρα για ακόμα μια χρονιά. Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι σαν τη δεύτερη οικογένειά μου και μόνο θετικά μπορώ να αισθάνομαι για αυτήν την ανανέωση. Μπορεί να έχω κλείσει 13 χρόνια στην ομάδα, αλλά κάθε νέα σεζόν είναι ξεχωριστή. Πέρυσι είχαμε μία χρονιά όπου οι στόχοι μας χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες και να ξανά φέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Προβλέπω ένα πρωτάθλημα πάνω κάτω ίδιο με το περσινό, όπου ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα είναι οι κύριοι διεκδικητές. Είχαμε κάποιες αποχωρήσεις, αλλά η ομάδα κράτησε το βασικό κορμό της και ήδη έχει προχωρήσει σε κάποιες ποιοτικές μεταγραφές. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ υγεία και επιτυχίες παντού.»

Ολοι φευγουν μονο ο Πετριδης μενει! ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 20, 2018, 07:15:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εισαι κακος!!!  :)) :))
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 21, 2018, 12:33:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παλάσκας... 12ετίας!

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Απόστολο Παλάσκα, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για 12η συνεχή χρονιά.

Ο αθλητής, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Αρχικά είμαι χαρούμενος που για 12η χρόνια θα είμαι στον ΠΑΟΚ, ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση, αφού η ομάδα αποτελεί κάτι ξεχωριστό πλέον για μένα. Οι στόχοι δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από μια πορεία πρωταθλητισμού και διεκδίκηση του νταμπλ, θέλουμε να φέρουμε τίτλους στην ομάδα και στον κόσμο μας. Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, καθώς θεωρώ ότι και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα είναι πολύ δυνατοί και υπολογίσιμοι αντίπαλοι, γι' αυτό κ εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε.»

Το περιμενα οτι θα εμενε.

« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 21, 2018, 07:58:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν πάω πουθενά... εδώ θα μείνω!»

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Κοκώνη, ο οποίος συμφώνησε και θα παραμείνει στην ομάδα του Δικεφάλου την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Νίκος Κοκώνης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα που την νιώθω σαν οικογένειά μου και που όπως όλα δείχνουν θα κλείσω την καριέρα μου εδώ.. Από εκεί και πέρα οι στόχοι για ένα σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτα άλλο από την κορυφή. Θέλει πολλή δουλειά και πράξεις και να μην μείνουμε στα λόγια.»

« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 21, 2018, 11:36:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Παντελής Κωστακίδης που αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Μπορεί να είχε πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, ο Παντελής Κωστακίδης αποφάσισε να επιστρέψει στη Βόρεια Ελλάδα και για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Πολυ καλος παικτης, πολυ καλος.
Μπραβο. :)

« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 22, 2018, 11:38:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Σωτήρη Γιόσμου, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 27χρονος πίβοτ την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν με τον Διομήδη Άργους και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης και προσωπικά του Προέδρου, του Εφόρου κ. Γρηγόρη Πετρίδη και του Team Manager της ομάδας κ. Γρηγόρη Νατσιόπουλου ολοκληρώθηκε η απόκτηση του αθλητή για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Σωτήρης Γιόσμου, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αναμφίβολα είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ανταποκρίνεται και στις δικές μου βλέψεις. Σαφέστατα, όταν μιλάμε για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα λιγότερο από το να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να δώσω το 100%, ώστε η ομάδα να πάρει ό,τι της αναλογεί και της αξίζει και να φτάσει στην κορυφή.»

Καλή περίπτωση....

« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 22, 2018, 01:00:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Από τον Πειραιά... στη Θεσσαλονίκη!

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Παντελή Κωστακίδη για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο έμπειρος 28χρονος αριστερός εξτρέμ, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να μετακομίσει από τον Πειραιά στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Ο Παντελής Κωστακίδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε υγεία. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι υψηλοί, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ επιπλέον οι δικοί μου προσωπικοί στόχοι ταυτίζονται με της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε! Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε!»

Δυνατές μεταγραφές....

« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 22, 2018, 03:30:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μεχρι στιγμης παμερ πολυ καλα.
Να δουμε και στο γηπεδο.