Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47974 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #300 στις: Δεκεμβρίου 29, 2017, 10:57:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Απο τους αθλητες που εδωσαν οτι περισσοτερο ειχαν.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #301 στις: Ιανουαρίου 02, 2018, 09:20:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο έμπειρος αθλητής ωστόσο θα βρίσκεται από τις 15 Ιανουαρίου στη διάθεση του Ντανιέλε Ρίτσι και αυτό διότι είναι υποχρεωμένος να αγωνιστεί στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου της Βουλγαρίας (σ.σ. 13 και 14 Ιανουαρίου).

Συγκεκριμένα είχε υπογράψει στην Νεφτοχίμικ, ώστε να έχει αγωνιστικό ρυθμό πριν έρθει στα χέρια του η πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά και άλλων ομάδων.

Κατά την άφιξη του τόνισε στο SDNA πως: «Νιώθω χαρούμενος που έκλεισε η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω αρκετά για τον σύλλογο, για την ομάδα που έχει καταφέρει να χτίσει πολλά αυτά τα χρόνια αλλά και για το φανατικό κοινό που έχει ο ΠΑΟΚ. Περιμένω να το ζήσω και εγώ ως παίκτης της ομάδας».

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #302 στις: Ιανουαρίου 02, 2018, 10:32:51 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Πιστευω να εγινε καλη επιλογη.
Με εναν Λι ομως δυναμωναμε ακομα περισσοτερο! :-\

« Απάντηση #303 στις: Ιανουαρίου 15, 2018, 08:28:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Nikolay Uchikov

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Nikolay Uchikov.

Ο Νικολάι Ούτσικοφ είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου 1986, στην πόλη Πάζαρτζικ της Βουλγαρίας. Έχει ύψος 2,07 μ. και αγωνίζεται ως διαγώνιος.

Ο ίδιος δήλωσε:
“Είμαι χαρούμενος που πλέον ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση στο πρόσωπό μου και εύχομαι να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας”.

Η πορεία του…

Ο διεθνής Βούλγαρος, ξεκίνησε την  καριέρα του ξεκίνησε στην Φιλιππούπολη, και συγκεκριμένα στην Lokomotiv Plovdiv (2003-04) και ακολούθησε για μια πενταετία η Levski Sofia (2004-09). Επόμενος σταθμός η Ιταλία, όπου αγωνίστηκε για την Trentino Volley (2009), την Volley Tricolore Reggio Emilia (2009-10),  την Pallavolo Padova (2010-11), την Pallavolo Molfetta (2011-12) και ξανά η Trentino Volley (2012-13).  Στη συνέχεια θα παίξει στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της VC Tyumen (2013-14), ακολούθησε η UPCN Voley Club (2014-15) της Αργεντινής για να επιστρέψει στην πατρίδα του για την VK Neftochimik 2010 (2017).

Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα (2005, 2006, 2009, 2013, 2015, 2016), 5 κύπελλα (2005, 2007, 2012, 2015, 2017), 2 σούπερ καπ (2014, 2016), 1 πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής (2015) και 1 παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων (2012)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #304 στις: Ιανουαρίου 17, 2018, 06:25:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανέφερε πως: «Η πρώτη προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία καθώς κλείσαμε τον Κουμεντάκη και αμέσως μετά και την αποχώρηση του Γκόμεζ οι βλέψεις μας στράφηκαν  στην απόκτηση ενός άξιου παίκτη στη θέση του διαγώνιου για την οποία επιλέξαμε τον Ουσίκοφ. Πιστεύω  ότι και οι δύο παίκτες θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας που στη συνέχεια θα εμφανιστεί πολύ διαφορετική».

Από την πλευρά του ο Ραφαήλ Κουμεντάκης τόνισε: «Είναι χαρά και τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Έναν σύλλογο στον οποίο γίνεται μια σοβαρή δουλειά και οι άνθρωποι του αγαπάνε το άθλημα και θέλουν να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ εκεί που είναι δηλαδή στην κορυφή. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και άλλο μας ζητήσει ο σύλλογος.

Τέλος, ο Νικολάι Ουσίκοφ σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σε μια ίσως δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Στο αυριανό παιχνίδι με την Γερμανική ομάδα θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτό ήρθα, επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι μου δίνει την ευκαιρία να ζήσω στη Θεσσαλονίκη, που είναι κοντά στην πατρίδα μου.

Για μένα δεν είναι πρόβλημα το γεγονός ότι αγωνίστηκα στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Βουλγαρίας, είμαι επαγγελματίας, είμαι σε καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας»

Πρέπει να αλλάξει....

« Απάντηση #305 στις: Ιανουαρίου 17, 2018, 08:23:24 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Ο Βουλγαρος ειναι ετοιμος παικτης.
Αυριο ελπιζω να δειξει κατι απο τα στοιχεια που εχει.

« Απάντηση #306 στις: Ιανουαρίου 27, 2018, 10:08:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Κάσσανδρος Στίγγας στον ΠΑΟΚ

«Είναι δύσκολο να κάνεις αλλαγές Δεκέμβριο, θεωρητικά η ομάδα έπρεπε να είναι έτοιμη αλλά για εμάς τελείωσε πλέον η μεταγραφική περίοδος. Προσπαθούμε να δέσουμε όσο μπορούμε, περιμέναμε και τον κεντρικό, που αυτός θα είναι ο Στίγγας. Πάντα οι οπαδοί μιλάνε, οι δημοσιογράφοι, ίσως όλοι να περίμεναν ένα μεγαλύτερο όνομα. Πιστεύω με το σύνολο που έχουμε θα κάνουμε καλή πορεία. Η επιλογή Στίγγα δεν είχε να κάνει με οικονομικούς λόγους αλλά για συγκεκριμένα στοιχεία που έχει»

Δεν τον ξερω σαν παικτη, ελπιζω να ειναι επιλογη ιδανικη.

« Απάντηση #307 στις: Ιανουαρίου 28, 2018, 12:03:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Σιγουρα περιμεναμε κατι καλυτερο.
Μακαρι να πανε ολα καλα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #308 στις: Ιανουαρίου 29, 2018, 07:34:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Κάσσανδρος Στίγγας στον ΠΑΟΚ

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Κάσσανδρο Στίγγα, ο οποίος θα φορά τα φανέλα του Δικεφάλου μέχρι το τέλους της αγωνιστικής περιόδου.

Ο γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1993, ύψους 1,97 μ., διεθνής κεντρικός, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την περίοδο 2013-14, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι στην προσπάθεια για την διατήρηση των κεκτημένων και την καλή πορεία στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε πολύ το σωματείο του Α.Μ.Σ ΝΕΣΤΩΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και κυρίως τον πρόεδρο κ. Στέργιο Κακαβα για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Η πορεία του…
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. (2007-10) και στη συνέχεια αγωνίστηκε για τον Απόλλων Καλαμαριάς (2010-11). Επόμενος σταθμός ήταν ο Παναθηναϊκός (2012-13) και μετέπειτα η ομάδα του ΠΑΟΚ (2013-14). Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη (2014-15) και τον Ηρακλή (2015-16). Ακολουθεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (2016-17), ενώ φέτος αγωνίστηκε στην Α2 για τον Νέστωρ (2017).

Διακρίσεις…
Έχει αναδειχθεί καλύτερος μπλοκέρ στις αγωνιστικές περιόδους 2012-13 και 2016-17, ενώ τη σεζόν 2015-16 ήταν και πάλι στους κορυφαίους, ως καλύτερος Έλληνας μπλοκέρ του πρωταθλήματος.

Για το τυπικό...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ!

« Απάντηση #309 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 03:36:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο έμπειρος άσος του Δικεφάλου είδε το χέρι του να πρήζεται στο ματς κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, την προηγούμενη εβδομάδα. Άμεσα επισκέφτηκε τον γιατρό και μπήκε στο νοσοκομείο, από το οποίο πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη θρόμβωση στον αγκώνα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να απουσιάσει για τουλάχιστον έναν μήνα από την αγωνιστική δράση.

Ο άσος του Δικεφάλου θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας με ενέσεις, καθώς πρόκειται για έναν σοβαρό τραυματισμό, με το πρώτο μέλημα για όλους στον Δικέφαλο να είναι η αποκατάσταση της υγείας του παίκτη, αν και η απουσία του συνιστά αγωνιστική απώλεια για την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Περααστικα!