Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47970 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #320 στις: Μαΐου 26, 2018, 05:52:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Ευχαριστώ ΠΑΟΚ που μου χάρισες μια αξέχαστη σεζόν! Μου δείξατε μεγάλη υποστήριξη και με την κριτική σας έγιναν καλύτερος ως παίκτης και ως άνθρωπος. Κάθε σεζόν έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά είναι όλα μαθήματα που πρέπει να τα κρατήσεις.

Δυστυχώς το τέλος της σεζόν, δεν ήταν όπως το ονειρευόμουν, αλλά μερικές φορές, πρέπει να κοιτάς μόνο τα πράγματα που έχεις και όχι αυτά που δεν απόκτησες. Με αυτό θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευγνώμων που κέρδισα το Κύπελλο Ελλάδος και περήφανος που το κατέκτησα με αυτή την ομάδα.

Ακόμη δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω την επόμενη σεζόν και αν θα είμαι στον ΠΑΟΚ, αλλά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και την βοήθεια σας σε εμένα. Θα ήθελα να ευχηθώ επιτυχίες στο μέλλον σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ πολύ»

Να σαι καλά ρε παικταρά, μακάρι να μείνεις....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #321 στις: Μαΐου 26, 2018, 07:41:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Πολυ καλος παικτης, κριμα να φυγει.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #322 στις: Μαΐου 28, 2018, 11:51:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Με βολλευ δεν ασχολουμαι αλλα οταν διαβαζω κατι τετοια:
"Οι προπονητές είναι για να προπονούν και εμείς ως διοίκηση για να φέρνουμε τους παίκτες" καταλαβαινω οτι αυτος που τα λεει ειναι ασχετος με ομαδικο αθλημα και προφανως με τεοιες λογικες τα προβληματα θα συνεχιστουν στο τμημα.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #323 στις: Μαΐου 28, 2018, 12:10:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στον ΠΑΟΚ χρονια τωρα προτεινουν παικτες και ο προπονητης, συμφωνει η οχι για να κινηθει.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση το να πεις οχι στον Αγκαμεζ, εισαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #324 στις: Μαΐου 29, 2018, 07:14:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Οι δυο πρώτες «βόμβες» μάλιστα, έχουν… πυροδοτηθεί και είναι έτοιμες να εκραγούν. Αρχικά, ο Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος, μετά από πολύμηνο φλερτ, θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας διεθνής πασαδόρος έχει πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Σαββίδη και θα αποτελεί την πρώτη του μεταγραφή του Δικεφάλου για το φετινό καλοκαίρι.

Πέρα από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Χαβιέ Χιμένες στο «παλατάκι», μετά από δυο χρόνια απουσίας. Ο Κουβανός ακραίος αγωνίστηκε πέρσι στην Ιταλία και φέτος στην Αργεντινή και έχει δώσει το «οκ» στη διοίκηση του ΤΑΠ για το μεγάλο come back.

Φυσικά, αυτό που προέχει για τον βολεϊκό ΠΑΟΚ είναι η συμφωνία με τον επόμενο προπονητή της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ρίτσι. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτός θα είναι ο Θανάσης Μουστακίδης. Με τον πρώην τεχνικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, έχει γίνει ήδη συνάντηση και συζήτηση για το πλάνο της νέας σεζόν, και αναμένεται απλά να οριστικοποιηθεί και επισημοποιηθεί η αμοιβαία κοινή θέληση για συνεργασία.

Μεταγραφάρες.....!
Όσο για τον Μουστακίδη, με βρίσκει σύμφωνο 100%.

« Απάντηση #325 στις: Ιουνίου 01, 2018, 10:36:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κίνηση του Ολυμπιακού για τους Κουμεντάκη-Πελεκούδα του ΠΑΟΚ

Ενώ είναι παίκτες του ΠΑΟΚ...
Θα πάρουν τα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ @@ ΜΑΣ 8)

« Απάντηση #326 στις: Ιουνίου 03, 2018, 09:55:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δεν ξερω αν αληθευει αλλα ακουσα οτι ο Μουστακιδης αρνηθηκε!
Για να δουμε.

« Απάντηση #327 στις: Ιουνίου 03, 2018, 04:31:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η άρνηση Ρίτσι στον ΠΑΟΚ

Τα Χριστούγεννα του 2017 ο Αγκάμεζ  δέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ για να πάρει τη θέση του Ερνάντο Γκόμεζ όπως το… 2006 αλλά όλοι λογάριαζαν χωρίς τον προπονητή Ντανιέλε Ρίτσι. «Όλα ήταν συμφωνημένα με την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ημουν σε καλή κατάσταση και έτοιμος να αγωνιστώ αλλά δεν ενέκρινε τη μεταγραφή ο Ρίτσι. Δεν ξέρω γιατί. Ηθελα πολύ να παίξω. Δε μπορώ να ξέρω εάν θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα με μένα, αλλά ξέρω πως θα έκανα μεγάλη προσπάθεια», είπε ο Αγκάμεζ επιβεβαιώνοντας τον αντιπρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

>:( >:( >:( >:(

You are not allowed to view links. Register or Login
Δεν ξερω αν αληθευει αλλα ακουσα οτι ο Μουστακιδης αρνηθηκε!
Για να δουμε.

Σοβαρά?
Πάντως αργεί...

« Απάντηση #328 στις: Ιουνίου 03, 2018, 10:27:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Η άρνηση Ρίτσι στον ΠΑΟΚ

Τα Χριστούγεννα του 2017 ο Αγκάμεζ  δέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ για να πάρει τη θέση του Ερνάντο Γκόμεζ όπως το… 2006 αλλά όλοι λογάριαζαν χωρίς τον προπονητή Ντανιέλε Ρίτσι. «Όλα ήταν συμφωνημένα με την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ημουν σε καλή κατάσταση και έτοιμος να αγωνιστώ αλλά δεν ενέκρινε τη μεταγραφή ο Ρίτσι. Δεν ξέρω γιατί. Ηθελα πολύ να παίξω. Δε μπορώ να ξέρω εάν θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα με μένα, αλλά ξέρω πως θα έκανα μεγάλη προσπάθεια», είπε ο Αγκάμεζ επιβεβαιώνοντας τον αντιπρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

>:( >:( >:( >:(

Ειπαμε μεγαλος καραγκιοζης ο Ιταλος.
Ευτυχως ξεκουμπιστηκε. >:( >:( >:( >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #329 στις: Ιουνίου 05, 2018, 03:35:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Στάνκου

Στον ΠΑΟΚ τρέχουν να κλείσουν άμεσα το κεφάλαιο “προπονητής” και όπως όλα δείχνουν, ο Ρουμάνος τεχνικός Σέρτζιο Στάνκου, θα είναι ο εκλεκτός του Δικεφάλου.

Με δεδομένο ότι το όνομα του Μάρκος Μιλίνκοβιτς έφερε αντιδράσεις για το γεγονός ότι δεν είχε γεμάτες σεζόν ως προπονητής, αλλά και το ότι ο Σάκης Μουστακίδης που ήταν άμεσος υποψήφιος είναι στέλεχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα να χάνει κάποιες προπονήσεις, οι άνθρωποι του Δικεφάλου προχωρούν σε άλλη λύση.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σέρτζιο Στάνκου ο οποίος ήταν στην σχετική λίστα και πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ στη Ρουμανία με την Τρικολορούρ Προέστι.

Μάλιστα και ο 36χρονος προπονητής φαίνεται θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού πριν από λίγα χρόνια είχε φορέσει την φανέλα του Ηρακλή ως παίκτης, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε σοβαρά.

Δεν τρελαινομαι  :-\ :-\