Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47985 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Γενικές ειδήσεις για το Volley
« στις: Μαΐου 17, 2014, 09:35:12 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τέλος ο Γιάτσης, Καλμαζίδης και Δρίκος τα φαβορί

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Γιώργος Γιάτσης, με τους Θεσσαλονικείς να συνεχίζουν το πρέσινγκ σε Καλμαζίδη και Δρίκο.

Αλλαγή φρουράς στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια είχαμε αρχικά το τέλος με τον Γιώργο Γιάτση και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις και στο θέμα του αντικαταστάτη του. Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να βρουν τον αντικαταστάτη του, έχοντας ψηλά στην λίστα τους, τους δυο Ομοσπονδιακούς προπονητές. Τον Σωτήρη Δρίκο των ανδρών και τον Γιάννη Καλμαζίδη των γυναικών.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.gazzetta.gr/volleyball/article/613897/telos-o-giatsis-kalmazidis-kai-drikos-ta-favori
Το περιεργο θα ηταν να εμενε
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2014, 10:47:10 πμ από m01can »
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 28, 2014, 04:26:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

Νέα σελίδα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα έχει στο τιμόνι του τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο «δικέφαλος» επισημοποίησε την Τετάρτη (28/5) την συμφωνία με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η διοίκηση αποφάσισε ότι ο κ. Καλμαζίδης είναι ιδανικότερη επιλογή για τον πάγκο του ΠΑΟΚ καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε να του εμπιστευτεί το όραμα της δημιουργίας μίας ομάδας ανταγωνιστικής και αντάξιας των προσδοκιών.

Φωτεινό παράδειγμα η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού. Τον Δεκέμβριο με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς και δικαίωμα μεταγραφών. Με την έλευση του Γιάννη Καλμαζίδη η αθηναϊκή ομάδα πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού μετρώντας 8 νίκες σε 12 παιχνίδια. Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς, της πειθαρχίας, δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα με Ηρακλή και Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει άμεσα υπό την ευθύνη του η στελέχωση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τον ασπρόμαυρο σύλλογο στο πρωτάθλημα της VOLLEYLEAGUE 2014-2015».

«Οσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ στην πρώτη του δήλωση ως προπονητής του «δικεφάλου» τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά και ευκαιρία για μένα να δουλέψω σε ένα σωματείο που θεωρητικά και αντικειμενικά έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει πολλά πράγματα. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, οργάνωση, συνθήκες που επιτρέπουν να γίνει καλή και συστηματική δουλειά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά από τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα μεγάλος σύλλογος. Νομίζω ότι σε βάθος χρόνου και με πολύ δουλειά μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω».

Για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Οι συνθήκες δουλειάς που προανέφερε που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα και κυρίως ότι θα είμαι στην πόλη που μένει η οικογένεια μου. Με καλή συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα στο μέλλον και να φέρουμε ξανά τον κόσμο του ΠΑΟΚ κοντά στην ομάδα. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να δημιουργήσουμε μια γερή βάση και να χτίσουμε πάνω σε αυτή ώστε να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να κάνουμε ριζικές αλλαγές όπως συνέβη πέρυσι. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε κάποια πράγματα».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά από 15 χρόνια ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Για μένα ήταν πρόκληση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή και να βοηθήσω το σύλλογο να βάλει τις βάσεις για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10550&subid=2&pubid=129741455
Άντε να δούμε πόσο θα μείνει και αυτός μετά τα φετινά ξεφτιλίκια...
Καλή αρχή πάντως ...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 02, 2014, 06:44:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Λόουσον

Μετά και τη συμφωνία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο σχεδιασμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο τη νέα αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας στις τάξεις του τον Αμερικανό διεθνή αθλητή Μπράντλει Λόουσον που ήταν από τους καλύτερους παίκτες κατά την περσινή περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντλει Λόουσον (25 ετών, 1.98μ) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο Αμερικανός διεθνής αθλητής που ξεχώρισε την περσινή σεζόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα και τη νέα περίοδο».

Για την παραμονή του στον Δικέφαλο ο Αμερικανός αθλητής Μπράντλει Λόουσον είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο πρώτος αθλητής που η διοίκηση επέλεξε να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο τη νέα χρονιά. Αυτό με γεμίζει ευθύνες και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης».

Για το σύντομο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ αφού αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και τι του έμεινε τόνισε: «Τους λίγους μήνες που ήμουν στη Θεσσαλονίκη πέρασα πολύ όμορφα. Έκανα πολλούς φίλους και χαίρομαι που θα τους ξαναδώ σύντομα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο με υψηλούς στόχους και με ανθρώπους που παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους. Πέρυσι δεν καταφέραμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ , αλλά τη νέα χρονιά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Όσο για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να μείνει στον Δικέφαλο ο Λόουσον τόνισε: «Είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου, κατά την οποία, μου είπε ότι θέλει να επενδύσει σε μένα όσο αφορά το σχεδιασμό και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους παίκτες που θα αποκτηθούν να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική με φιλοδοξίες. Μου είπε πολλά πράγματα για τη νέα χρονιά και με έπεισε να μείνω στον ΠΑΟΚ».

http://www.metropolisradio.gr/news_det.asp?artid=76460
Ελπιζω να κανει μια νεα αρχη και αυτοι το τμημα
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 03, 2014, 08:06:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Εφραιμίδης στον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης επιστρέφει στη Volleyleague για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο πρώην ακραίος του Ηρακλή υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον "δικέφαλο του βορρά".

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Εφραιμίδης έπαιξε στο πρωτάθλημα Σλοβακίας. Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ έχει αναλάβει ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή Δημήτρη Εφραιμίδη για δύο χρόνια. Ο Εφραιμίδης γεννήθηκε 19/12/1990 , έχει ύψος 1.93μ και αγωνίζεται ως ακραίος.

Μετά και την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Εφραιμίδης τόνισε: "Μετά από μια περιπετειώδη χρονιά επιστρέφω ορεξάτος στη δράση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω την επιλογή της διοίκησης και του προέδρου".

Το περιβάλλον είναι πολύ οικείο για τον 24χρονο ακραίο που από την περσινή σεζόν κάνει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ : "Είχα έρθει σε μία πρώτη επαφή με τον σύλλογο από την παρουσία μου πέρυσι στις προπονήσεις. Χαίρομαι που φέτος θα συνεργαστούμε και επίσημα".

Για την παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του Δικεφάλου ο Δημήτρης Εφραιμίδης τόνισε: "Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Καλμαζίδη. Εξάλλου είδαμε το έργο του στον Παναθηναϊκό , όπου πραγματικά συνέβαλλε στην μεταμόρφωση του.  Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του".

Όσο για τους στόχους της επόμενης περιόδου ο ταλαντούχος ακραίος τόνισε: "Φέτος όλες οι κινήσεις που γίνονται από τον ΠΑΟΚ είναι στοχευμένες και δείχνουν ότι ο σύλλογος βάζει τον πήχη ψηλά. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

http://www.sport24.gr/Sports/Volley/o_efraimidhs_ston_paok.2822895.html
Με το καλό  :)

« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 03, 2014, 08:25:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Καλη κινηση...Βεβαια το πιο σημαντικο ειναι η παραμονη του Καλμαζιδη και του Αμερικανου... Ας κρατησουν επιτελους ενα κορμο σε αυτο το αμοιρο το τμημα...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 04, 2014, 02:08:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Φουριόζικο το τμήμα του Βολλευ... :)

Ανακοίνωσε Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον πασαδόρο Τάσο Αναστασιάδη για την επόμενη περίοδο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον πασαδόρο Τάσο Αναστασιάδη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο αθλητής είναι 32 ετών με ύψος 1.90 και θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον βασικό πασαδόρο που θα αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ορφέα Ηλιούπολης, πέρασε από Μακεδονικό, Άρη,  Μουδανιά,  Επίκουρο Πολίχνης ενώ τα τελευταία  τέσσερα χρόνια αγωνίζονταν στη Νίκη Αιγινίου».

«Να κάνει την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ»

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Αναστασιάδης τόνισε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τη νέα χρονιά σε ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Προσωπικά νιώθω ότι διανύω την καλύτερη φάση της καριέρας μου και προσωπικά και αγωνιστικά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταμείψω την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου».

Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη, με τον οποίο θα συνεργαστεί για πρώτη φορά ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε: «Έχουμε δε όλοι το έργο που έχει προσφέρει σε όλες τις ομάδες που  έχει εργαστεί. Ο κ. Καλμαζίδης έχει τη δυνατότητα να πάει τον ΠΑΟΚ ένα σκαλί πιο πάνω και να τον βοηθήσει να βάλει τις βάσεις πρωταθλητισμού».

Για τον ΠΑΟΚ και τους στόχους της επόμενης περιόδου ο 32χρονος μαέστρος είπε: «Πιστεύω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει ο ΠΑΟΚ την υπέρβαση και να πρωταγωνιστήσει και στους τρεις εγχώριους τίτλους».

http://www.gazzetta.gr/volleyball/article/620452/anakoinose-anastasiadi-o-paok

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 05, 2014, 10:09:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Λοιπόν το τμήμα του Βολλευ δείχνει απίστευτη ετοιμότητα και προγραμματισμό.
Ελπίζω να φανεί και στο γήπεδο

Ανανεώνει με ΠΑΟΚ ο Παντακίδης

Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γιάννης Παντακίδης.

Ο έμπειρος κεντρικός συμπλήρωσε φέτος επτά χρόνια στο «Δικέφαλο του Βορρά», πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά και έχοντας 0.7 μπλοκ ανά σετ στο πρωτάθλημα.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, αλλά και η διοίκηση του συλλόγου, φαίνεται πως δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Παντακίδη και τον υπολογίζουν ενόψει της νέας σεζόν.

You are not allowed to view links. Register or Login

« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 10, 2014, 10:06:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Κλείνει" στον ΠΑΟΚ ο Κουρνέτας

Το δίδυμο των πασαδόρων του θα κλείσει σύντομα όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ. Μετά την απόκτηση του Τάσου Αναστασιάδη από τη Νίκη Αιγινίου, ο δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του βασικού του πασαδόρου.

Αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Κουρνέτας. Ο έμπειρος πασαδόρος θα συνεχίσει να αγωνίζεται (υπήρχε και το ενδεχόμενο να σταματήσει), αλλά όχι στον Ολυμπιακό.

Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ ο οποίος μετά την πρόσληψη του Γιάννη Καλμαζίδη στοχεύει στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Ο "Κάλμα" εμπιστεύεται για τον ρόλο του βασικού πασαδόρου την εμπειρία και την κλάση του Βασίλη Κουρνέτα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί η συμφωνία τους τις επόμενες ημέρες.

http://www.sport24.gr/Sports/Volley/kleinei_ston_paok_o_koyrnetas.2836567.html
Λίγο μεγάλος αλλά αρκετά έμπειρος...

« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 11, 2014, 01:43:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Οτι και να πεις , δεν παυει να ειναι εμπειρος παικτης ...Παντως στο βολλει παμε καλα ...Οργανωση , μεταγραφες σε σωστο χρονο , καλος προπονητης ..... Και ολα σε - φαινομενικα - σωστο χρονο....

Υ.Γ. Ο Αμερικανος εμεινε ? Ετσι δεν ειναι ?
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 13, 2014, 08:50:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Κουρνέτας

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Κουρνέτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του sentragoal.gr ο έμπειρος πασαδόρος κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον δικέφαλο και έβαλε την υπογραφή του για προσύμφωνο συμβολαίου διάρκειας ενός έτους.

Ο Κουρνέτας είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου 1976.

Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στη Φιλία Ηλιούπολεως, το 1996 πήγε στον Ολυμπιακό όπου έμεινε μέχρι το 2009.

Τον Γενάρη του 2010 αγωνίστηκε στη ρωσική Μπελογκόριε.

Το καλοκαίρι του 2010 πήγε στην Ε.Α.Πατρών και το 2011 στον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου όπου έμεινε για δύο σεζόν.

Τη σεζόν 2013-14 επέστρεψε και πάλι στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10550&subid=2&pubid=129756540