Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47978 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #280 στις: Οκτωβρίου 26, 2017, 07:54:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Το μονο τμημα που συναγωνιζεται σε μπ@@δελοποιηση την ΠΑΕ του Σαββιδη...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #281 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 10:51:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κάποιοι παίκτες στον ΠΑΟΚ ήθελαν το κεφάλι μου»

Η απόλυσή σας είχε να κάνει με τις κακές σχέσεις που είχες με κάποιους παίκτες, θεωρείς ότι από αυτό ξεκίνησε;

Από εκεί ξεκίνησαν όλα και συγκεκριμένα από τον... συνδικαλιστή όπως τον αποκαλώ εγώ που μαζί με κάποιους άλλους παίκτες ήθελαν το κεφάλι μου, δε λέω ότι ήταν όλοι παίκτες αλλά μια μερίδα σίγουρα ήταν. Δεν θα πω ονόματα, δεν θα μπω καν σε αυτήν τη διαδικασία αλλά ο συνδικαλιστής έχει πολύ καλές με ανθρώπους μέσα στην διοίκηση.

Θεωρείτε ότι αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ δεν ήταν τυχαίος;

Το λένε τα στατιστικά, οι περισσότεροι παίκτες ήταν αδιάφοροι και με απόδοση κάτω του 30% σε σύγκριση και με τα φιλικά που προηγήθηκαν άλλα και από πέρσι και στο κάτω-κάτω αν δεν με ήθελαν, θα μπορούσαν να πάνε στη διοίκηση νωρίτερα και αντρίκεια να πουν δεν τον θέλουμε.

Έγινε συζήτηση όμως για το πως διαχειριστήκατε το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ναι, με κατηγόρησαν ότι ξέχασα στο πάγκο το Σαφράνοβιτς και τον Παπαδημητρίου. Ο Σαφράνοβιτς είναι ένας παίκτης εργαλείο μέσα στο γήπεδο αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα.

Δηλαδή την περιμένατε την απόλυση;

Ναι την περίμενα αλλά όχι τόσο γρήγορα γιατί την προηγούμενη μέρα συναντήθηκα με τον κ. Κάτσαρή και τον κ.Τσαλόπουλο, παρουσία του Μπρουκς προκειμένου να δούμε τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε για να πάει η ομάδα μπροστά. Γι' αυτό και ανήμερα της απόλυσης μου είχα συναντήσεις με τέσσερις έμπειρους παίκτες προκειμένου να λύσουμε τις όποιες παρεξηγήσεις και να δούμε πως θα πάμε την ομάδα μπροστά, δυστυχώς αλλά ειπώθηκαν κι άλλα μεταφέρθηκαν στην διοίκηση με τα γνωστά αποτελέσματα.

Μερίδα παικτών δήλωσε στην διοίκηση πως δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις προπονήσεις. Μήπως δεν είχατε τόσο μεγάλη προπονητική εμπειρία και κατάρτιση για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό;

Τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει πολλά, εγώ κάθε μήνα παρέδιδα report στον κ.Κατσαρή και για τις ώρες και για τα πράγματα πάνω στα οποία δουλεύαμε με τους παίκτες και εξάλλου η προϋπηρεσία μου ήταν γνωστή όταν με προσέλαβαν στον ΠΑΟΚ, με το ίδιο βιογραφικό πήρα πρωτάθλημα.

Σκοπίμως δηλαδή κάποιοι παίκτες είχαν ..."μειωμένη" απόδοση, όπως ο ...συνδικαλστής? :whistiling:
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #282 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 11:58:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Τι μπ@@δελο.... >:( >:( >:( >:(
Ποιός είναι ο συνδικαλιστή;;ς :o :o :o
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #283 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 10:12:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ με αφορμή των δηλώσεων του πρώην προπονητή της ομάδας μας, κ. Χόρχε Ελγκέτα, δηλώνει την απόλυτη στήριξη προς όλους τους αθλητές (συνδικαλιστές και μη).

Η μετατόπιση των ευθυνών, η ανασφάλεια και η έλλειψη του γνώθι σαυτόν, δεν ταιριάζουν σε προπονητή του ΠΑΟΚ.

Του ευχόμαστε καλό ταξίδι, καλή επιτυχία στην μελλοντική του καριέρα και σύντομα να τον δούμε προπονητή σε ομάδα επιπέδου Μπαρτσελόνα»

Ξεκατίνιασμα.... facepalm

« Απάντηση #284 στις: Νοεμβρίου 01, 2017, 09:45:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Νιώθω πολύ όμορφα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, διότι η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ μου δίνει κίνητρο για να κερδίζω, παντού στην Ελλάδα, ίσως στην Ευρώπη είναι υπερβολικό αλλά είναι καλό που έχω την ευκαιρία να δουλέψω και να παλέψω.

Δεν ξέρω πολύ καλά την ομάδα, πιστεύω θα χρειαστώ μια βδομάδα για να καταλάβω καλύτερα τα στοιχεία του κάθε παίκτη και την κατάσταση της ομάδας σε ότι έχει να κάνει και με το εξωαγωνιστικό κομμάτι και μετά θα μπορώ να πω περισσότερα.

Τώρα το μόνο που έχω να πω, είναι ότι ελπίζω να είναι όλα καλά, όπως είχε γίνει και παλαιότερα που ήρθα στην Ελλάδα . Είναι μια καινούρια ευκαιρία, είναι πολύ καλό για ένα προπονητή να δουλέψει για τον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ γνωστή και ιστορική ομάδα».

Αναλυτικά οι τίτλοι του Ρίτσι ως προπονητής:

3 Τσάμπιονς Λιγκ: 1992, 1993, 1994

• 1 CEV Cup: 1997

• 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης: 1992, 1993

• 1 Πρωτάθλημα Ιταλίας: 1991

• 1 Κύπελλο Ιταλίας: 1991

• 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας: 2001

• 1 Κύπελλο Ελλάδας: 2001

• 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας: 2000

Ειμαι επιφυλακτικος.
Καλως ηρθες.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #285 στις: Νοεμβρίου 02, 2017, 02:36:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ πηγε σημερα.

« Απάντηση #286 στις: Νοεμβρίου 20, 2017, 01:12:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Ιταλός τεχνικός Φραντζέσκο Ρούσο, είναι γεννημένος το 1989 και θα ενσωματωθεί το τιμ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ως βοηθός του Ντανιέλε Ρίτσι.

Πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο προπονητή, γνώστη του αθλήματος, καθώς μέχρι τα 25 του χρόνια αγωνιζόταν ως αθλητής σε αρκετά πρωταθλήματα της χώρας του. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ηλικία των 19 ετών ξεκίνησε να προπονεί τις ομάδες ανδρών και γυναικών στην APD Carotenuto του Sant’Agnello, καταφέρνοντας να φτάσει δυο συνεχόμενες σεζόν στον τελικό του πρωταθλήματος U19 και ανεβάσει την ομάδα στην serie C.

Ο Φραντζέσκο Ρούσο εργάστηκε ως βοηθός προπονητής στην serie A2 γυναικών στην  Kioto Caserta (2015-16) και στην VolAlto Caserta (2016-17), στην οποία μάλιστα υπήρξε και πρώτος προπονητής.

Ο επομενος προπονητης μας? ::)

« Απάντηση #287 στις: Δεκεμβρίου 09, 2017, 11:22:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο χρόνος να… επαναπατριστεί ο Ραφαήλ Κουμεντάκης μετρά αντίστροφα αφού ο Έλληνας διεθνής ακραίος και η Ναντ οδεύουν ολοταχώς προς τη λύση συνεργασίας.

Μάλιστα, ο “Ράφα” δεν συμπεριλήφθηκε καν στην εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Τουρκουά, όπου η Ναντ γνώρισε ακόμα μια ήττα με 3-0.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κουμεντάκης έχει πακετάρει για Θεσ/νίκη προκειμένου να ενισχύσει  τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Δυνατός παίκτης, θα με θυμηθείτε.... 8)

« Απάντηση #288 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 09:55:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στην Θεσσαλονίκη ο Κουμεντάκης, σκέψεις για Ρανγκέλ στον ΠΑΟΚ

Ο Κουμεντάκης αποτελεί προσωπική επιλογή και μεγάλο στοίχημα του  Ιταλού τεχνικού ο οποίος πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Έλληνα ακραίου. Ο Κουμεντάκης θα ανακοινωθεί μετά τις 15 Δεκεμβρίου όταν και ανοίγει τυπικά η μεταγραφική περίοδος. Η ενίσχυση με τον Κουμεντάκη είναι η πρώτη για τον ΠΑΟΚ αλλά όχι και η τελευταία. Ήδη στην Θεσσαλονίκη γίνεται κουβέντα για ενίσχυση με ξένο κεντρικό και το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Βραζιλιάνου Λούκας Ρανγκέλ.

Ο θηριώδης κεντρικός, νταμπλούχος με τον ΠΑΟΚ το 2015, παίζει στην Ρουμανική Γκαλάτι και είναι από τα πρώτα ονόματα που ο πρωταθλητής θα κτυπήσει την πόρτα όταν ανοίξει η θέση ξένου (δύσκολα θα παραμείνει ο Ολλανδός Γκιγιόν). Το τρίτο και μεγαλύτερο θέμα αυτή την εποχή στον ΠΑΟΚ είναι ο Ερνάντο Γκόμεζ. Στην Θεσσαλονίκη περιμένουν να δουν αγωνιστική πρόοδο από τον «Χάρι» και αν αυτό δεν γίνει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου τότε θα προχωρήσουν στην αντικατάστασή του. Το θέμα Γκόμεζ πάντως είναι αυτό που «καίει» περισσότερο αυτή τη στιγμή τους πρωταθλητές καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένας παίκτης της ομάδας αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ.

Πάμε σε ανακατατάξεις....

« Απάντηση #289 στις: Δεκεμβρίου 12, 2017, 11:47:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Ο έμπειρος διεθνής ακραίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και θα φορά την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης (ύψος 2,03 μ.) γεννήθηκε στις 5 Μαϊου 1993, στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη επαφή με το βόλεϊ ξεκίνησε το 2002 και περνώντας σταδιακά από τις ακαδημίες, έφτασε το 2010 στην πρώτη ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2013. Από το 2013 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε με τη φανέλα της  ιταλικής CMC Ravenna. Ακολούθησε η πολωνική Cuprum Lubin το 2016-17 ενώ η περίοδος 2017-18 τον βρήκε στην γαλλική Ναντ.

flag flag flag flag