Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47977 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #290 στις: Δεκεμβρίου 12, 2017, 03:02:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Ο ΠΑΟΚ πλησίασε, έκανε την πρόταση, δεν ήθελα να αρνηθώ"

Για τις πρώτες του ώρες στη Θεσσαλονίκη: «Είχα και χτες μία πρώτη γνωριμία, σήμερα έκανα προπόνηση με τα παιδιά και όλα πάνε κατ’ ευχήν».

Για το πώς έκλεισε η μεταγραφή του: «Αυτές οι μεταγραφές του Δεκεμβρίου γίνονται πολύ γρήγορα, δεν κατάλαβα, ήμουν στη Γαλλία. Με πήρε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και μου είπε ότι ενδιαφέρονται. Ήξερα τον κ. Ρίτσι από τη Ραβέννα και είχαμε σχέση έξω από το γήπεδο. Θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και η παρέα μαζί του όσο ήμουν στην Ιταλία ήταν ευχάριστη. Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε θέλω να έρθεις εδώ δεν το σκέφτηκα, ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Ευχαριστώ όλους από τον ΠΑΟΚ που βοήθησαν για να γίνει αυτή η μεταγραφή».

Για την αποχώρηση του από τη Γαλλία: «Εγώ από τη Ναντ δεν ήταν να φύγω. Ο ΠΑΟΚ πλησίασε, έκανε την πρόταση, δεν ήθελα να αρνηθώ και η ομάδα με βοήθησε πολύ από την πλευρά τους, σεβάστηκαν την επιθυμία μου και με άφησαν να κάνω αυτή τη μεταγραφή. Μου έδωσαν το οκ μόλις τους είπα ότι θέλω να αποχωρήσω».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Ήμουν 19 όταν έπαιξα στην Ελλάδα. Έως τα 25 είμαι στο εξωτερικό, πήγα σε μία καλή ιταλική ομάδα σε ένα καλό πρωτάθλημα με πολλές προοπτικές. Αυτό μου έκανε καλό. Γυρνάω στην Ελλάδα για μία οργανωμένη ομάδα, με καλό προπονητή και αθλητές και υψηλούς στόχους, ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για όσους γνωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Τους ξένους αθλητές του ΠΑΟΚ τους ξέρω μόνο από το όνομα. Συμπαίκτες μου στο εξωτερικό ήξεραν τους ξένους του ΠΑΟΚ και τους γνωρίζω χωρίς να με γνωρίζουν. Έχω πολλούς καλούς φίλους στην ομάδα του ΠΑΟΚ, από την Εθνική, επειδή γνωριζόμαστε ως Έλληνες αθλητές. Ήταν και για εμένα κίνητρο αυτό, να παίζω με τον Τακουρίδη και τον Πελεκούδα».

Για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ: «Η συμφωνία μας είναι μέχρι το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ. Μετά θα δούμε».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι από την αρχή δεδομένοι. Δε χρειάζεται να τους πω εγώ. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και θέλει να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί στην Ευρώπη. Μία ενδεχόμενη αποτυχία στην Ευρώπη δε θα είναι κακό για τον ΠΑΟΚ γιατί εκεί μιλάμε για μεγάλα μεγέθη. Τα πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα συγκρίνονται με αυτά μεγάλων ομάδων στην Ευρώπη».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Εμένα αυτό που με πείθει στον ΠΑΟΚ είναι ότι ασχολούνται σοβαροί άνθρωποι και έχουν βάλει υψηλούς στόχους, αυτό είναι το πιο σημαντικό»

Για τις «μάχες» με τον Ολυμπιακό που έρχονται: «Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό το τι θα γίνει στα πλέι οφ με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ και δεν επιτρέπεται να σκεφτώ παραπάνω από το τώρα και το αύριο. Είναι επικίνδυνο να βρεθείς εκτός στόχων έτσι».

Για το αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα: «Πρέπει να δουλέψω με τον προπονητή, να δούμε τι θα γίνει για το ερχόμενο παιχνίδι. Δεν ξέρω ακόμα να σας πω με σιγουριά».

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #291 στις: Δεκεμβρίου 12, 2017, 06:22:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Πολυ καλος παικτης και το σημαντικοτερο ολων οτι εχει παραστασεις και εμπειριες απο "μεγαλα" πρωταθληματα της Ευρωπης...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #292 στις: Δεκεμβρίου 12, 2017, 10:58:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Λενε οτι ειναι πολυ δυνατος παικτης!
Θα το δειξει πιστευω.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #293 στις: Δεκεμβρίου 27, 2017, 10:47:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Σε αντικατάσταση του διαγώνιου προχωράνε στον ΠΑΟΚ, όπου φαίνεται πως την θέση του Ερνάντο Γκόμεζ θα πάρει ο Νικολάι Ουσίκοφ.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ερνάντο Γκόμεζ έκανε τεράστια προσπάθεια ώστε να επιστρέψει στο 100%, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στο Δικέφαλο.

Και αυτό διότι μετά και τους μυϊκούς τραυματισμούς που έβγαλε, η πλήρης επανένταξη του πήγε ακόμη πιο πίσω, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν τις επαφές με το Νικολάι Ουσίκοφ.

Αυτή την ώρα ο Βούλγαρος διαγώνιος είναι το μεγάλο φαβορί ώστε να αντικαταστήσει τον Ερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος έχει θητεία στο καμπιονάτο, ενώ την τελευταία τριετία έπαιξε στην Αργεντινή και την UCPN.

Δεν πατουσε καλα ο Γκομεζ, φαινοταν  :(
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 27, 2017, 10:51:04 μμ από teododo »

« Απάντηση #294 στις: Δεκεμβρίου 28, 2017, 11:03:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σήμερα τελείωσε ακόμα ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ήταν μία εξαιρετική στιγμή για μένα και πέρασα εκπληκτικά με πολλούς και πολύ καλούς ανθρώπους που θα έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και φυσικά όλους μου τους συμπαίκτες αυτά τα 2,5 χρόνια . Εύχομαι τα καλύτερα στους πάντες μέσα στην ομάδα. Τώρα έχω μπροστά μου ακόμα μία πρόκληση. Θα έχετε νέα σύντομα.

Δυστυχώς ο τραυματισμός δεν τον άφησε να παίξει όπως ήθελε...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #295 στις: Δεκεμβρίου 28, 2017, 03:43:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Βούλγαρος άσος, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, με τον Ντανιέλε Ρίτσι να είναι αυτός που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεσή του, καθώς ήθελε όσο τίποτα άλλο την απόκτησή του.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ με την κίνηση αυτή, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του να διατηρήσει τα σκήπτρα του στην Ελλάδα, καθώς λίγες ημέρες πριν είχε προηγηθεί και η απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη, ενώ υπάρχουν σκέψεις να γίνει μία ακόμα κίνηση για την απόκτηση ενός κεντρικού επίσης από τη ξένη αγορά.

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! paokara

« Απάντηση #296 στις: Δεκεμβρίου 28, 2017, 10:11:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μεγαλος παικτης που βοηθησε τα μεγιστα στο να γυρισει η ομαδα σελιδα.
Η ηλικια ομως και ο τραυματισμος μας πηγαν πισω ενω ο ΠΑΟΚ πρεπει να πορχωρησει μπροστα.
Τον ευχαριτουμε και καλη τυχη.
Ελπιζω ο Βουλγαρος να αποδειχτει killer  >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #297 στις: Δεκεμβρίου 28, 2017, 11:20:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Κοινή συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν αύριο στο Παλατάκι οι Αντώνης Τσαλόπουλος και Ερνάντο Γκόμεζ.

Οφειλουμε πολλα στον Γκομεζ, πρεπει να χαιρετησει οπως του αξιζει.

« Απάντηση #298 στις: Δεκεμβρίου 29, 2017, 12:27:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Χάρι σε ευχαριστούμε!

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου, η οποία έγινε στο PAOK Sports Arena, σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2017, με αφορμή την αποχώρηση του Ερνάρντο Γκόμεζ από την ενεργό δράση.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Τ.Α.Π., κ. Αντώνη Τσαλόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Βενεζουελάνο αθλητή για την προσφορά του στον Σύλλογο αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Είναι μια διαφορετική συνέντευξη καθώς έως τώρα συνηθίζαμε να παρουσιάζαμε μόνο παίκτες. δυστυχώς ήταν γραπτό να γίνει και αυτό.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε, τόσο εγώ προσωπικά όσο και ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε δύσκολη θέση. Και αυτό, διότι έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Ο λόγος ήταν ότι ο χρόνος που χρειαζόταν ο Χάρι δεν έφτανε για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι στόχοι ήταν δεδομένοι από την αρχή της περιόδου και μετά από πάρα πολύ μεγάλη σκέψη, καταλήξαμε ότι έπρεπε, δυστυχώς, να πάρουμε την απόφαση και να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο, διαφορετικό.

Όπως ανέφερα, ήταν μια δύσκολη απόφαση, διότι ο Ερνάρντο Γκόμεζ, εκτός από ένας μεγάλος αθλητής, είναι ο άνθρωπος που πριν 3 χρόνια, με την τότε διοίκηση και με άλλους παίκτες, κατάφεραν να αλλάξουν επίπεδο της ομάδας, η οποία από τα χαμηλά επίπεδα έγινε πρωταθλήτρια Ελλάδος. Για αυτό το λόγο, ο Χάρι Γκόμεζ είναι και θα παραμείνει για εμάς μια ξεχωριστή προσωπικότητα, πέρα από μεγάλος αθλητής.

Στη ζωή κανείς δεν ξέρει πως έρχονται τα πράγματα. Εύχομαι να συναντηθούμε ξανά. Τονίζω ότι ο λόγος ήταν ο χρόνος που χρειαζόταν για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Δεν επαρκούσε ώστε η ομάδα να ωφεληθεί από την αξία του παίκτη, του ανθρώπου Γκόμεζ.

Του εύχομαι υγεία, στον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά του, και ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην καριέρα του. Να αφήσουμε ο χρόνος να δουλέψει ευεργετικά και για τις δυο πλευρές και εύχομαι να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον.

Από την πλευρά του, ο Ερνάρντο Γκόμεζ δήλωσε:

“Χρόνια πολλά σε όλους. Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές. Απόλαυσα κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Γνώριζα ότι μετά τον τραυματισμό μου οι πιθανότητες να ξαναπαίξω ήταν στο 50%. Σίγουρα θα μου λείψουν οι στιγμές με τους συμπαίκτες στα αποδυτήρια.

Είναι πολύ ωραίο να διαβάζεις διάφορα σχόλια από όλους. Κάποιοι φίλαθλοι έγραψαν ότι έπρεπε να αποχωρήσω. Αυτό δημιουργούσε, κάποιες φορές, αμφιλεγόμενα συναισθήματα. Είμαι αθλητής και πάντα πρέπει να παλεύω για την ομάδα.

Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους και τους ευχαριστώ για αυτό”.

Μεγάλος παίκτης αλλά...
Έδωσε όμως σημαντική βοήθεια στον ΠΑΟΚ...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #299 στις: Δεκεμβρίου 29, 2017, 12:54:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Στο καλό καλή συνέχεια σε ότι κάνεις. Ευχαριστούμε μεγάλε αθλητή  pano pano pano
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4