Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ ...

Αποστολέας Θέμα: Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ ...  (Αναγνώστηκε 34846 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ δήλωσαν...
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 25, 2014, 04:12:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Δεν είχαμε έναν Γκαρσία ή έναν Νάτχο δίπλα μας"

Είμαι σίγουρος ότι και φέτος παρακολούθησες στενά τον ΠΑΟΚ. Πώς κρίνεις τη σεζόν του;

Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ και με τον Σαββίδη ανέβηκε ακόμα ψηλότερα. Θεωρώ ότι έγιναν κάποια λάθη φέτος. Υπήρχε μεγάλη οικονομική άνεση ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ και του δινόταν η δυνατότητα να προσελκύσει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Δεν έγιναν καλές επιλογές με αποτέλεσμα να μην πετύχει τους στόχους της η ομάδα. Με τον Σαββίδη και τον Ανασταδιάδη ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει πολύ καλά. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός, όμως, εκτιμώ πως ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να τον κοντράρει την επόμενη σεζόν.

Τη χρονιά που μας πέρασε σταμάτησαν τόσο ο Κοντρέρας όσο και ο Γκαρσία, δύο παίκτες που πρόλαβες στον ΠΑΟΚ. Πόσο βοηθούσαν εσάς τους νεότερους;

Μεγάλοι παίκτες και οι δύο και μεγάλες προσωπικότητες. Μόνο να κερδίσεις είχες δίπλα τους. Γινόσουν καλύτερος και σαν χαρακτήρας και σαν παίκτης. Είχαν νοοτροπία νικητή, πολύ σημαντικό αυτό.

Ήσουν ένα παιδί με μεγάλες δυνατότητες. Έφτασες να φοράς το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ και οι προσδοκίες ήταν υψηλές. Τι έγινε στη συνέχεια;

Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς φταίει. Σίγουρα έφταιξα κι εγώ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δε βελτιώθηκα. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω εγώ γιατί το ζούσα και από μέσα. Στον ΠΑΟΚ βελτιώθηκα. Θεωρώ πως όταν έφυγα ήμουν άλλος παίκτης συγκριτικά με το πώς πήγα εκεί από την Καλαμαριά. Έφυγα γιατί δεν πήρα τις ευκαιρίες που θεωρούσα ότι άξιζα.

Ο Σάντος έλεγε δημόσια ότι ήμουν ο Νο1 επαγγελματίας. Με έκανε αρχηγό, είχα κάνει την καλύτερη προετοιμασία της καριέρας μου και έπαιξα πέντε παιχνίδια. Ένιωθα αδικημένος. Μου έκαναν πρόταση ανανέωσης με μειωμένες αποδοχές και τους εξήγησα ότι δε με ένοιαζαν τα χρήματα. Ωστόσο, ήθελα να παίζω και ήξερα ότι δε θα μου δίνονταν ευκαιρίες. Λίγοι θα έφευγαν στη θέση μου. Ο κόσμος εκτίμησε όσα προσέφερα και με αγάπησε. Είναι μεγάλη μου τιμή. Ίσως έπαιξε ρόλο και ότι όταν έφυγα από την Καλαμαριά επέλεξα να πάω στον ΠΑΟΚ παρόλο που με ήθελε και ο Ολυμπιακός.

"Αυτή η χρονιά με καταδίκασε"

Στη συνέχεια έκανα λάθη. Είναι όπως όταν αφήνεις ένα ποτήρι στην άκρη του τραπεζιού. Μετά σκέφτεσαι ότι θα πέσει και το πας λίγο πιο μέσα. Τελικά, όμως, κάτι γίνεται και πέφτει. Αυτό έγινε και με μένα. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ απέρριψα προτάσεις από καλές ομάδες όπως ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης. Τελικά πήγα στον Ηρακλή. Η πρώτη μου χρονιά ήταν πολύ καλή και στη δεύτερη είχα τρεις τραυματισμούς. Κανένας δεν ήταν σοβαρός, αλλά όλοι με κράτησαν εκτός για ένα χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μη βρίσκω ρυθμό.

Αυτή η χρονιά με καταδίκασε. Στη συνέχεια κάποιοι "κύριοι" αποφάσισαν να ρίξουν την ομάδα και δεν ήταν εύκολο. Πήγα στην Κέρκυρα και για έξι μήνες δεν μπορούσα να παίξω γιατί δεν εκδιδόταν το δελτίο μου λόγω του Ηρακλή. Η δεύτερη χρονιά μoυ ήταν η πιο μεστή. Η ομάδα, όμως, έπεσε και μάλιστα έχοντας πολλούς βαθμούς λιγότερους. Πώς να με δουν; Φέτος στη Βουλγαρία πήγα αρκετά καλά.

Όταν ήσουν στον ΠΑΟΚ πολλοί έλεγαν ότι ήταν θέμα χρόνου να φορέσεις τη φανέλα της Εθνικής...

Για μένα αυτό ήταν πάντα ένα μεγάλο όνειρο και παραμένει. Ήμουν στέλεχος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει, αν και πλέον ίσως είναι και αργά.

Τι κρατάς από το πέρασμά σου από τον ΠΑΟΚ;

Την αγάπη του κόσμου που τη βλέπω ακόμα και σήμερα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Αγωνιστικά καλύτερη ανάμνηση είναι η πρόκριση με τον ΠΑΟΚ στην Ουκρανία με τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ το 2005/06.

Ποιος ήταν ως τώρα στην καριέρα σου ο ιδανικός συμπαίκτης;

Ο ιδανικός συμπαίκτης είναι ο Σαλπιγγίδης. Η ποιότητά του είναι δεδομένη. Στη Θεσσαλονίκη είναι αδικημένος λόγω της γνωστής ιστορίας απ' όταν πήγε στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αγωνιστικά δεν αμφισβητείται. Είναι ιδανικός συμπαίκτης γιατί σε βοηθάει και με όσα σου λέει. Όταν παίζαμε μαζί έκανε όργια, βγήκε και πρώτος σκόρερ. Το κακό μ' εμάς, που ήμασταν μικροί τότε, ήταν ότι δεν είχαμε έναν Γκαρσία ή έναν Νάτχο δίπλα μας. Ο κόσμος περίμενε από εμάς να πάρουμε την ομάδα στην πλάτη μας.

You are not allowed to view links. Register or Login
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 25, 2014, 04:23:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καλα ρε αυτον ποτε τον ηθελε ο γαυρος και πηγε Καλαμαρια αντι για εκει?
Πόσο πονοψυχος ειναι?
Μας δουλευει μου φαινεται  >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 25, 2014, 04:34:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στην ... Βουλγαρία κάνει όργια φίλε... :grin1:

« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 26, 2014, 02:52:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Πιο σοφός ο Άγγελος»

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Σπύρος Μαραγκός μίλησε στον Arena FM 89,4 για την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη, αλλά και για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στον “Δικέφαλο”.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σπύρος Μαραγκός:

Για την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη: “Είναι μια μεγάλη απώλεια. Όσοι τον  γνώριζαν μπορούν να καταλάβουν. Έφυγε ένας φίλος και ένας άνθρωπος υπόδειγμα. Το πλήγμα είναι μεγάλο πρώτα για την οικογένεια του, μετά για τους φίλους του και μετά για τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα τα επιτεύγματά του στον αθλητισμό δεν ήταν λίγα, αλλά το κυριότερο ήταν ένας αληθινός άνθρωπος. Όλα τ’ άλλα έρχονται μετά. Αυτό που έβλεπες, αυτό ήταν.

Δεν κρυβόταν τίποτα από πίσω. Για όλους ήταν ένας καλός φίλος και το πιο δύσκολο είναι για την οικογένεια του. Πρέπει να βρουν την δύναμη να προχωρήσουν. Είπα και στον αδερφό του, τον Γιώργο ότι πρέπει να πάρει αυτός τα βάρη τώρα. Πολύ μεγάλη απώλεια. Κατέρρευσαν ακόμα και άνθρωποι θηρία. Ήταν άνθρωποι και αυτοί. Όσοι γνώριζαν τον Παναγιώτη ήξεραν πως είναι ένας αγαθός γίγαντας.
Δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος που έχει τόση δύναμη να φύγει τόσο γρήγορα. Δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παλέψει, γιατί θα κέρδιζε! Αυτό το ταξίδι της ζωής πρέπει να το εξαντλούμε… Στο τέλος λες αν αξίζουν όλα αυτά που δίνουμε σημασία με την κακία και την ίντριγκα. Πρέπει να ζούμε την ζωή μας. Όλα τα άλλα πρέπει να τα ξεχνάμε”.

Για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ: “Μεγαλύτερη σημασία έχει αυτό που ζήσαμε τον Σάββατο… Τον Άγγελο δεν τον είδα, όπως και πολύ κόσμο. Το μόνο που θα πω είναι πως του εύχομαι να κάνει αυτό που ξέρει καλά, ξέρει και ο ίδιος σε τι δύσκολη καρέκλα κάθεται, αλλά η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ του δίνει δύναμη. Η εμπειρία του τον έχει κάνει πιο σοφό για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Ξέρουμε την ποιότητα του, ως ανθρώπου και προπονητή, πρέπει να έχει δύναμη και θα πάνε όλα καλά. Αν ήταν σωστή ή λανθασμένη επιλογή, δεν είναι σωστό να το πούμε τώρα. Το ποδόσφαιρο δεν προχωράει με θεωρίες, αλλά με γεγονότα. Ο πήχης είναι ψηλά, όλοι θέλουν αποτέλεσμα από… χθες και πρέπει να δώσουμε χρόνο καθώς η πίεση δημιουργεί πρόβλημα. Χρειάζεται παραγωγική πίεση και πίστωση χρόνου, ώστε να καταφέρει ο Άγγελος να δείξει το έργο του”.

You are not allowed to view links. Register or Login

« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 27, 2014, 08:43:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Άνθρωπος της οικογένειας μας ο Αναστασιάδης»

Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Φιλώτας Πέλλιος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για τον Άγγελο Αναστασιάδη, το θέμα του προέδρου στον «Δικέφαλο», αλλά και για τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Αναλυτικά:

Αρχικά αναφέρθηκε στον Άγγελο Αναστασιάδη:«Ο Άγγελος όποτε του ζητήσαμε να βοηθήσει το έκανε. Είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας μας. Αυτό το έχουμε πει πολλές φορές, γιατί η Ελληνική κουλτούρα λέει πως για να είσαι σε αυτό το πόστο πρέπει να είσαι και ΠΑΟΚτσής. Ο Άγγελος το έχει αυτό και είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Νομίζω πως πλέον έχει και την μεγάλη εμπειρία, βάσει των πολλών ετών που έχει δουλέψει στους πάγκους. Έχει πάθος, είναι στοιχείο του χαρακτήρα του».

Για το αν θα μπορέσει ο Ζήσης Βρύζας να πάρει πόστο προέδρου και τεχνικού διευθυντή: «Το θέμα είναι του κ. Σαββίδη. Το αν θα πρέπει να βρεθεί πρόεδρος αυτό θα κριθεί από τον συντονισμό. Θα πρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός που θα κρίνει τα πόστα».

Τέλος αναφέρθηκε στον χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη: «Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχεις να πεις και πολλά. Ένας γνήσιος ΠΑΟΚτσής, ένα θηρίο, ένας αθλητής με τεράστιες περγαμηνές σε αυτό που έκανε. Είναι πολύ κρίμα. Ας είναι καλά η οικογένεια του, όλος ο ΠΑΟΚ να τους δώσει δύναμη. Ο Παναγιώτης είχε στην διοίκηση ένα δύσκολο πόστο, να ενώσει τους φιλάθλους, να κάνει μια γροθιά τον ΠΑΟΚ και πραγματικά είναι κρίμα»

« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 27, 2014, 09:05:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εχω διαβασει ενα σωρο συνεντευξεις.
Θελω να δω στις στραβες τι θα λενε γιατι εχουμε βαρεθει πλεον

« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 27, 2014, 09:36:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Εσύ τι περιμένεις δηλ να λένε? :)

« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 27, 2014, 10:38:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καταλαβαινεις τι εννοω, οπως στηριζουν τωρα Αγγελο να στηριξουν και τοτε.

« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 27, 2014, 10:43:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Θα δείξει προσωπικά δεν βασίζομαι και πολύ σε αυτά...

« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 29, 2014, 10:29:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Πρωτάθλημα με Άγγελο»!

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο αριστερός μπακ της Κέρκυρας, Βαγγέλης Κουτσόπουλος, που είχε συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας του στην Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και στην επιστροφή Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος:

Για την άνοδο της Κέρκυρας στην Φούτμπολ Λιγκ: “Μένει να πάρουμε άλλον έναν βαθμό για να είμαστε μαθηματικά πρώτοι. Σημασία έχει ότι ανεβήκαμε στην Σούπερ Λιγκ, αυτό θέλαμε εξαρχής παίκτες και προπονητής. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το πρωτάθλημα. Λογικό είναι να κάνει μια ομάδα… κοιλιά, αλλά έγινε σ’ ένα σημείο που δεν μας επηρέασε σημαντικά. Μπήκαμε με το αβαντάζ των έξι βαθμών στα πλέι οφ, δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε, αλλά σημασία έχει ότι τελικά ανεβήκαμε. Ο προπονητής είχε ένα πλάνο, επειδή είχε πολλούς ποδοσφαιριστές, πάνω από 20 παίκτες έπαιξαν πάνω από 20 παιχνίδια. Από την αρχή μας είχε πει ότι θα γίνονται πέντε – έξι αλλαγές σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα ήταν φρέσκια και έτσι παίρναμε την διαφορά και τα αποτελέσματα που θέλαμε”.

Για τον κόσμο της Κέρκυρας: “Τώρα γίνεται μια νέα προσπάθεια. Έγινε ό,τι έγινε με την συγχώνευση και ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα. Του χρόνου πιστεύω θα δείξει την δυναμική της η Κέρκυρα. Είμαστε πολλά παιδιά που προερχόμαστε από την Σούπερ Λιγκ και με καλές προσθήκες η ομάδα πιστεύω πως θα κρατηθεί σχετικά εύκολα του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ”.
Για το μέλλον του: “Λήγει το συμβόλαιο μου, δεν έγιναν ακόμη συζητήσεις και θα γνωρίζω αν θα μείνω τις επόμενες μέρες.  Μου αρέσει εδώ, η οικογένεια μου περνάει πολύ καλά και είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα”.

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: “Αυτός μ’ έβγαλε στην επιφάνεια και δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Η ομάδα που έκανε τότε στον ΠΑΟΚ ήταν μια μίξη έμπειρων και νεαρών παικτών. Πιστεύω πως αν θα το κάνει ο Άγγελος αυτό και τώρα, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Αν είχε μείνει εκείνοι το ρόστερ το καλοκαίρι του 2003, όταν πήραμε το κύπελλο, την επόμενη χρονιά θα παίρναμε σίγουρα το πρωτάθλημα. Παρότι, όμως, έφυγαν οκτώ πρωτοκλασάτοι παίκτες εκείνο το καλοκαίρι την επόμενη χρονιά με τον Άγγελο βγήκαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά.
Ο Αναστασιάδης είναι από τους λίγους προπονητές που ξέρει τι θα πει ΠΑΟΚ και κόσμος του ΠΑΟΚ. Ήμασταν νεαροί παίκτες και μας πέρασε τη νοοτροπία του νικητή και του τι εστί Τούμπα. Με μια μίξη έμπειρων και νέων παικτών θα πάει πολύ καλά και τώρα ο ΠΑΟΚ. Είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο, μας έλεγε πως ήμαστε οι καλύτεροι και πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Η τακτική έπαιζε μεγάλο ρόλο στις επιτυχίες, ξέρει να δουλεύει μια ομάδα. Είχε μια χαρακτηριστική ατάκα,  μας έλεγε… ‘πεθαμένους’ και άλλα τέτοια. Αυτά που έκανε και έλεγε, αν δεν τον ξέρεις, μπορεί να τα θεωρείς περίεργα. Αν τον μάθεις, καταλαβαίνεις πως το κάνει για το καλό σου.  Μας τόνωνε την ψυχολογία. Πιστεύω πως η ψυχολογία είναι το σημαντικότερο για να παίξει καλά ένας ποδοσφαιριστής”.

Για κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό που θυμάται με τον Αναστασιάδη:  ”Δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο. Όταν έκανα μια κακή ενέργεια στο γήπεδο με φώναζε… ‘γιαπί’ και κάτι άλλα περίεργα, αλλά ποτέ δεν τα παρεξηγούσα. Όταν έκανα κάτι καλό, δεν μιλούσε. Ήταν αυστηρός. Μπορούσε να πάρει το 100% του ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά φτιάχνουν νοοτροπία νικητή. Μας έλεγε συνέχεια ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά”!.