Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ ...

Αποστολέας Θέμα: Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ ...  (Αναγνώστηκε 34847 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ ...
« στις: Απριλίου 28, 2014, 08:27:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Πάντα θα λέω τον ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα!»

Η καριέρα του Πάμπλο Κοντρέρας έφτασε στο τέλος της, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Χιλιανός μετά την πρόσφατη αγωνιστική του περιπέτεια στην Αυστραλία. Ο 35χρονος Χιλιανός κεντρικός αμυντικός, με σημαντική θητεία στον ΠΑΟΚ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena 89,4».

Αναλυτικά:

«Τέλος η καριέρα. Νιώθω αρκετά κουρασμένος και θέλω να επιστρέψω στην χώρα μου».

Για το αν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ...»

Για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Εμαθα για τον τελικό, μίλησα και με τον Βρύζα και ευχήθηκα να πάνε όλα καλά, δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει λαμπρό μέλλον».

Αναφορικά με τι του έχει μείνει από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ: «Εχω κάνει μια καριέρα που από πολλούς θεωρείται απίστευτή ,αλλά από τον ΠΑΟΚ έχω τρομερές αναμνήσεις. Ευχαριστώ  τους φανατικούς οπαδούς για τις απίστευτες στιγμές που μου χαρίσανε, πάντα θα λέω τον ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα!

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι θλιβερό που ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπόρεσε να παίξει φέτος. Θεωρώ ότι είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έπαιξε στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Με όλο τον σεβασμό προς την ιστορία της ομάδας. Θεωρώ ότι και εγώ ανήκω στην ιστορία του ΠΑΟΚ όπως και ο Βρύζας, ο Λίνο, ο Βιερίνια ,ο Κονσεϊσάο και ο Μουσλίμοβιτς, εγώ λιγότερο από αυτούς. αλλά πραγματικά ήταν ένα όνειρο που έπαιξα στον ΠΑΟΚ».

Γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Μετά την απώλεια του πατέρα μου, είχα πρόβλημα με την μητέρα μου, και έπρεπε να γυρίσω πίσω στην Χιλή. Είχα μια φανταστική σχέση με όλους στην ομάδα, δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και για τα πολύ καλά λόγια του Μαλεζά: «Θα μου άρεζε πολύ να μπορέσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και να στέλνω ταλέντα από την Χιλή. Ο Μαλεζάς είναι το μέλλον της Εθνικής και μαζί με τον Σιόβα και τον Μανωλά θα συνθέτουν την Εθνική για πολλά χρόνια».

Για το αν θα ήθελε να ξαναέρθει στην Τούμπα σαν φίλος: «Νιώθω την αγάπη του κόσμου και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Τούμπα. Το πέρασμα μου από τον Ολυμπιακό ήταν κάτι διαφορετικό και προσωπικό, αλλά τον ΠΑΟΚ τον έχω μέσα στην καρδιά μου, στην Τούμπα πάντα ένιωθα σαν το σπίτι μου και πάντα θα είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα».

Για την στεναχώρια των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά τον χαμένο τελικό: «Νιώθω πολύ στενοχωρημένος με αυτό που έπαθε ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είμαι όμως σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ θα πάρει το κύπελλο αλλά θα καταφέρει και ακόμα μεγαλύτερα πράγματα».

Για τις καλύτερες του στιγμές: «Οι καλύτερες στιγμές μου ήταν στα παιχνίδια με τον Αρη και με τον Ηρακλή στα οποία σκόραρα κιόλας».

Για το ποιος ήταν ο καλύτερος φίλος του στην Ελλάδα: «Ο Ζήσης Βρύζας, μετά ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Λίνο».

Γιατί αυτή η ομάδα δεν πήρε έναν τίτλο: «Δεν ξέρω, μπορούσαμε να πάρουμε έναν τίτλο, το αξίζαμε αλλά δεν τα καταφέραμε», ολοκλήρωσε ο «κόνδορας».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=337766&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=135649&Round=346737&Team=16657
Τεράστιος παίκτης που μου του την έσπασε με την αρπαχτή στο γαύρο.
Θα θυμάμαι το παιχνίδι μες την Τότεναμ στην Αγγλία και το τάκλιν που έκανε πάνω στην γραμμή κια πολλές ακόμα όμορφες στιγμές που σε άφηνε άφωνο όπως η παρακάτω:

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2014, 03:23:40 μμ από teododo »
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ δήλωσαν...
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 29, 2014, 03:02:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Στεναχωρήθηκα με την εικόνα του ΠΑΟΚ"

Ο Μπερτράν Ρομπέρ μιλώντας στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης,  "Αθλητικό Metropolis"  για το αποτέλεσμα του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακαλώντας στην μνήμη του την παρουσία του στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πέρασμα του από την Κύπρο: "Προχθές χάσαμε από την Ομόνοια με 2-1 εκτός, η ομάδα είναι καλά και προσπαθούμε να πάρουμε την δεύτερη θέση και να βγούμε όσο πιο ψηλότερα μπορούμε. Περίμενα καλύτερο το Κυπριακό πρωτάθλημα, είναι 3-4 καλές οι ομάδες, οι άλλες ομάδες είναι πιο μέτριες".

Για το τι θυμάται από την Ελλάδα και αν σκέφτεται να γυρίσει: "Έχω περάσει τέσσερα χρόνια πολύ καλά στην Ελλάδα και σίγουρα δεν τα ξεχνώ. Δεν ξέρω ακόμα, τώρα κοιτάω εδώ την ομάδα μου, θα δούμε στην συνέχεια".

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: "Τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ πάντα. Είδα τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, στεναχωρήθηκα πολύ από την εικόνα της ομάδας, μετά το ημίχρονο δεν ήθελα να δω άλλο. Ημουν χρόνια εκεί, έφυγα όμως, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές κερδίζεις άλλες φορές χάνεις. Ήταν δύσκολο από την αρχή να φτάσει τον Ολυμπιακό, δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο και αν πάρει κάποιους παίκτες το καλοκαίρι ίσως το καταφέρει, αλλά για μένα δεν πρέπει να αλλάξει πολλά, είναι σημαντικό οι παίκτες να παίζουν καιρό μεταξύ τους και σίγουρα θα χρειαστούν κάποια χρόνια για να γίνει αυτό. Για μένα ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο δυνατός του χρόνου και θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα".

Για τα πλέι οφ: "Πρέπει να δίνεις τα πάντα για την ομάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν άσχημα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ αλλά μετά τα πήγαμε καλά, πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάει καλά στα πλέι-οφ. Μπορεί το πρώτο παιχνίδι να μην πάει καλά αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να πέφτει η ψυχολογία"

Τέλος ανέφερε: "Μου λείπει πολύ η Θεσσαλονίκη, η ομάδα, ο κόσμος, τα πάντα"

http://www.sport24.gr/football/Cyprus/romper_stenaxwrhthhka_me_thn_eikona_toy_paok.2762361.html
Άοσμος, άχρωμος, άγευστος...Ο παίκτης που θα έβγαζε ματιά όπως μας είπε η προπονητική απάτη donis
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2014, 03:36:55 μμ από teododo »
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 30, 2014, 03:30:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Λύση ο Άγγελος»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Διονύσης Χασιώτης. Μίλησε για την απώλεια του κυπέλλου, τα πλέι οφ, τα λάθη της προβληματικής φετινής χρονιάς και το τι μέλλει γενέσθε…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Διονύσης Χασιώτης:

Για την ήττα του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου:

“Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν όλοι στον ΠΑΟΚ. Αρκετός κόσμος κατέβηκε στον τελικό, όμως το παιχνίδι τελείωσε χάνοντας το τρόπαιο της χρονιάς. Ένα σημαντικό τρόπαιο, πόνταρε σ’ αυτό και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και γενικά όσοι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ”.

Για το πώς ήρθε η ήττα:

“Αυτό που είδα ήταν πως ο ΠΑΟΚ έχασε από εύκολα γκολ. Αυτό δείχνει το 4-1. Τα γκολ που μπήκαν ήταν πολύ εύκολα, από ατομικά αμυντικά λάθη είτε στα κόρνερ είτε από σε σέντρες από τα πλάγια. Ήταν εύκολα γκολ για τον αντίπαλο χωρίς να πιεστεί να τα βάλει. Αυτά συμβαίνουν, όμως, στο ποδόσφαιρο και σε υψηλό επίπεδο. Γι’ αυτό εμφανίζονται μη αναμενόμενα και μεγάλα σκορ και σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Αυτό έγινε και με την Μπάγερν χθες που ηττήθηκε εύκολα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει, όμως, να βρεθούν τα αίτια της βαριάς ήττας στον τελικό, ώστε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο”.

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ:

“Τα γκολμπήκαν από στημένες φάσεις, οφείλονται στα ατομικά μαρκαρίσματα και την μη καλή λειτουργία της ομάδας. Τα αλλά δύο γκολ, μπήκαν εξαιτίας της κακής τοποθέτησης του τερματοφύλακα, αλλά και της αμυντικής λειτουργίας. Αν βάλουμε δεδομένο την τύχη, από το 35΄ μέχρι το 45΄ ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι με το δοκάρι και τα γκολ που οριακά δεν μπήκαν, όλοι πιστέψαμε πως το πρώτο 30λεπτο ήταν μια παρένθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν συνέχισε η καλή απόδοση και ήρθε η κατάρρευση. Μπήκε γρήγορα το δεύτερο γκολ, ανέβηκε η ψυχολογία του Παναθηναϊκού και είδαμε τι συνέβη”.

Για τις αντιδράσεις στο πρόσωπο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη:

“Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που δίνει την ψυχή του στον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να αντιδρά κάποιος αρνητικά στο πρόσωπο του. Δίνει τα πάντα για την ομάδα. Το γεγονός πως δεν μπήκε το δοκάρι στην ευκαιρία που είχε, είναι κάτι που συμβαίνει στα παιχνίδια. Αν έμπαινε το γκολ στο δοκάρι, θα άλλαζε όλο το παιχνίδι. Σε εκείνο το δεκάλεπτο έδειξε πως τον Παναθηναϊκό τον… είχε ο ΠΑΟΚ. Η αντίδραση στον Σαλπιγγίδη και στους άλλους παίκτες δεν βοηθά κανέναν, ούτε την ομάδα ούτε τον ποδοσφαιριστή. Ο κόσμος είναι πικραμένος αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε και να πάμε μπροστά. Πρέπει η ομάδα να φτάσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όσο πικραμένος και να είναι ο οπαδός του ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάει μπροστά. Αυτό που συνέβη με τους οπαδούς στην προπόνηση πρέπει να μην συμβεί ξανά. Είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε πολλές ομάδες, αλλά δεν βοηθά”.

Για το πώς αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής όταν δέχεται αποδοκιμασίες:

“Από την στιγμή που είναι επαγγελματίας θα πρέπει και να προετοιμάσει τον εαυτό του μετά από μια αποτυχία. Τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει τα παιδιά να αποδείξουν πως ήταν μια κακή παρένθεση ο τελικός. Θα πρέπει να μαζέψουν δυνάμεις και να διεκδικήσουν τον καινούριο στόχο, που είναι πολύ σημαντικός και είναι η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Για τα πλέι οφ:

“Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ και έχει να κάνει με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Δεν αντιμετωπίζει τεράστιες ομάδες. Σε δυναμικότητα υπερτερεί των αντιπάλων του. Θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να κάνει καλά παιχνίδια, κάτι που πέτυχε σε ορισμένα ματς μέσα στην σεζόν. Έχει τις δυνατότητες, απλά πρέπει να το δείξει. Έχει μεγάλους παίκτες και σε ποιότητα και σε ικανότητα. Δεν παίζει ο Σαλπιγγίδης αλλά υπάρχουν άλλοι 25 στην ομάδα. Θα πρέπει να δείξουν πως είναι παρόντες και έχουν προσωπικότητα. Ο Στοχ και όλα τα παιδιά θα πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητες τους όχι 10 λεπτά αλλά σε ολόκληρους αγώνες. Σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύεις το ποιος είσαι”.

Για τους λόγους της φετινής προβληματικής χρονιάς:

“Το ότι έγιναν οι αλλαγές, όπως του προπονητή και των πολλών μεταγραφών, από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι δεν έγιναν οι πιο σωστές κινήσεις το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει σταθερότητα, ούτε μια ανοδική πορεία στην ομάδα. Απλά η ομάδα έπαιζε 20-30 λεπτά και αυτό της αρκούσε να γυρίσει παιχνίδια. Ήρθε ένας προπονητής το καλοκαίρι να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα όμως δεν έγινε και γι’ αυτό αποχώρησε. Πάνω σε αυτό το κομμάτι του νέου προπονητή θα πρέπει να γίνει μια σωστή επιλογή και να στηριχτεί για ικανό χρονικό διάστμα. Βέβαια, μέσα στους οκτώ μήνες θα έπρεπε να δείξει κάποια δείγματα που δεν τα είδαμε και για αυτό έφυγε”.

Για τις πολλές αλλαγές παικτών:

“Δεν πρέπει να αλλάζουν τόσο συχνά και τόσο πολλοί παίκτες στο ρόστερ. Πρέπει να βρεθούν οι παίκτες για να γίνει ένας κορμός και στην συνέχεια να γίνονται προσθήκες. Πρέπει να γίνεται πιο προσεκτική επιλογή παικτών και ανθρώπων που καταρτίζουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Πρέπει να αποφασίζει ο προπονητής και ένας τεχνικός διευθυντής, δεν πρέπει να εμπλέκονται πολλοί στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας”.

Για την ψυχολογία που υπάρχει στη παρούσα φάση στον ΠΑΟΚ:

“Ψυχολογικά η ομάδα μετά την αποτυχία είναι χάλια. Αυτό πρέπει να το αλλάξουν τα παιδιά που θα αγωνιστούν στα πλέι οφ. Μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις του κόσμου όμως είναι θέμα των παιδιών να αλλάξουν το κλίμα. Θα πρέπει να το δουν εγωιστικά και να αλλάξουν το κλίμα. Με μια καλή εμφάνιση και νίκη σήμερα αλλάζει το κλίμα”.

Για την δυσκολία της κατάστασης:

“Είναι δύσκολο με την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, όμως, το δύσκολο μπορεί να γίνει εύκολο από τους ίδιους τους παίκτες. Θα πρέπει να κυνηγήσουν την νίκη σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας”.

Για το εάν ο Παναθηναϊκός είναι ο μόνος ανταγωνιστής στα πλέι οφ:

“Όχι, ο Ατρόμητος έχει και αυτός ανταγωνιστική ομάδα, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης που έκανε ειδική προετοιμασία για τα πλέι φο”.

Για το αν μια νίκη επί του Αστέρα αλλάζει την κατάσταση:

“Από ψυχολογικής άποψης ναι. Με μια νίκη θα μπει όλο το σύστημα σε μια σειρά”.

Για το αν είναι αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ:

“Είμαι αισιόδοξος γιατί πιστεύω πως από την αποτυχία που βίωσαν τα παιδιά θα βγάλουν στο γήπεδο τον εγωϊσμό τους και θα ανατρέψουν την κατάσταση. Βέβαια, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο”.

Για το τι πρέπει ενόψει της νέας σεζόν:

“Πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές και να στηριχτούν όσοι επιλεγούν να είναι γύρω στην ομάδα. Η σωστή επιλογή προσώπων γύρω από την ομάδα είναι απαραίτητη. Να βρεθούν παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους, εκεί που οραματίζεται ο κόσμος και ο μεγαλομέτοχος. Ο νέος ΠΑΟΚ απαιτεί ένα κράμα νεαρών παιδιών, αλλά και ξένων. Όπως είχε γίνει πριν από 4-5 χρόνια με παίκτες όπως ο Βιερίνια και ο Κοντρέρας. Οι επιλογές θα πρέπει να γίνουν από λίγους ανθρώπους και γνώστες του αντικειμένου. Πρέπει να σχεδιαστεί μια ομάδα που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα τα επίπεδα. Η αποτελεσματικότητα του αγωνιστικού σχεδιασμού την τελευταία διετία είναι πολύ μικρή με πολλά κενά και πρέπει να υπάρξει βελτίωση. Ο Γεωργιάδης έχει πετύχει πράγματα και ως τεχνικός διευθυντής και ως προπονητής και ως βοηθός. Το σημαντικότερο είναι να υπάρξει στήριξη και εμπιστοσύνη στον νέο προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή, που θα τον πλαισιώνει. Θα είναι καλύτερα να υπάρχει ένα άτομο ως τεχνικός διευθυντής δίπλα στον προπονητή, από το να υπάρχουν πέντε – έξι απόψεις διαφορετικών ατόμων για τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Χρειάζεται ο νέος προπονητής να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Ο Στέφενς δεν ήταν και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί”.

Για το αν μπορεί να αναλάβει ο Αναστασιάδης τον ΠΑΟΚ:

“Προπονητής με τόσο μεγάλη εμπειρία εννοείται πως μπορεί. Το θέμα είναι να τον επιλέξουν και να γίνει η συνεργασία. Έχει χρόνια εμπειρία και στον ΠΑΟΚ και γενικά στο ποδόσφαιρο. Για εμένα είναι η κατάλληλη λύση γιατί το έχει αποδείξει. Είναι αληθινός, δίκαιος και κοιτάει το καλό της ομάδας. Το έχει αποδείξει τα δύο χρόνια που συνεργαστήκαμε στον ΠΑΟΚ. Τα αποτελέσματα που έχει πάρει με τις ομάδες στις οποίες ήταν προπονητής αποδεικνύουν την ικανότητα του, εκτός των άλλων και στην τακτική”.

You are not allowed to view links. Register or Login
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2014, 03:37:06 μμ από teododo »

« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 05, 2014, 03:38:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Όχι φίλοι με την Αθήνα»

Στον στούντιο του Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, ο οποίος μίλησε για την οικειότητα και τις αγκαλιές του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο, τονίζοντας πως όλα αυτά δεν κάνουν καλό στον “Δικέφαλο”. Παράλληλα, ο Μιχάλης Λεοντιάδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και υπογράμμισε πως είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να λήξει 4-0!

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο: “Μπήκαμε καλά, μπορούσε η κεφάλια του Βούκιτς να κάνει το 1-0 νωρίς. Δεν μπήκαμε έτσι στο ΟΑΚΑ. Χθες μας έδωσε την αίσθηση η ομάδα πως μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Έγινε μια αδράνεια της άμυνας, πάλι από στημένη φάση, έγινε η αναμπουμπούλα και έγινε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε καλά ο ΠΑΟ και έδειξε τα στοιχεία. Ο Σαλπιγγίδης μπορούσε να κάνει νωρίτερα το 1-1, έχασε και ο Παναθηναϊκός ευκαιρίες αλλά γενικότερα νομίζω πως είναι δίκαιο το 1-1. Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ αλλά όταν είσαι πικραμένος από τον τελικό δεν μπορείς”.

Για τις αγκαλιές Αλαφούζου και Σαββίδη: “Ας σταματήσουν τις αγκαλιές. Φτάνουν πια με αυτές. Πάει ο κόσμος εκεί για άλλο λόγο. Τρώγαμε τα δακρυγόνα, τελείωσε το ματς και μετά έριξαν μολότοφ. Με τους Παναθηναϊκούς θα γίνουμε φίλοι; Δεν θέλω εγώ με την Αθήνα τους! Δεν θέλω κανέναν από την Αθήνα, θέλω μόνο τον ΠΑΟΚ. Ας το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους, διοίκηση, παίκτες όσοι είναι εκεί πέρα. Τι είμαστε; Κουκλοθέατρο παίζουμε; Αγκαλιά και μετά χάσαμε το κύπελλο. Τρελαθήκαμε τελείως; Να θυμηθώ τον Βαρδινογιάννη που έμπαινε με τα όπλα και έπαιρνε τα ματς; Τι Ευρώπη και Ευρώπη; Τι μήνυμα να περάσουμε; Να φάει ο κόσμος ξύλο; Μπορείς να τους κάνεις καλά αυτούς εδώ πέρα; Αν χάναμε ποιος ξέρει τι θα γινόταν. Αν περνάμε το κύπελλο μέσα εκεί 10 μέρες θα κάναμε να φύγουμε. Ο πρόεδρος δεν τα ξέρει, εμείς είμαστε εδώ τα ζούμε 20 και 30 χρόνια”.

Για την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου: “Πάει τώρα να μας ψήσει πάλι. Ελάτε εδώ μέσα να σας πω εγώ τώρα. Ελάτε εδώ μέσα, χάστε και καλό σας ταξίδι. Φοβάται το επόμενο ματς τώρα. Πάμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό, αν είναι δυνατόν. Αγκαλιά θα είναι και η κερκίδα. Αγκαλιά να δώσει ο Αλαφούζος όταν φάει τρία – τέσσερα. Όχι, να σηκωθεί να φύγει. Εκεί θα τον πω πως είναι μάγκας”.

Για το αν η θέση του Νάτχο είναι επιθετικό χαφ: “Η θέση του είναι εκεί, δεν είναι δεξί χαφ. Αυτός είναι, βγάζει 15.000 ασίστ και δεν έχουμε άλλον. Είναι επιθετικό χαφ”.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: “Όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ και παίζουμε στην έδρα μας δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Έρχεται ο Ατρόμητος και λέει παίζω με τον ΠΑΟΚ. Ποιος έχει το πρόβλημα; Στο μυαλό μου πρέπει να είναι 4 – 0 αν είναι όπως πρέπει να είναι η Τούμπα αλλά να παίξουν και οι παίκτες. Στην Τούμπα πρέπει να κερδίζει πάντα και να παίζει και μπάλα. Ειδικότερα στα πλέι οφ που βγάζουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Απ: Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ δήλωσαν...
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 08, 2014, 03:24:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Υπάρχουν λύσεις για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, αναλύοντας ένα ενδιαφέρον μοντέλο διοίκησης για τον «ασπρόμαυρο» σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλά απλώς έχει μια παροδική ασθένεια η οποία θα περάσει. Έχει μια αρκετά μεγάλης μορφής γρίπη. Πιστεύω θα περάσει. Να το πάρουμε από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ έλυσε κατά μεγάλο βαθμό το οικονομικό. Αυτό και μόνο τον κατατάσσει σε μια υγιή κατηγορία που του δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα λεφτά είναι απαραίτητα, αλλά δεν είναι τα μόνα που μπορούν να σου δώσουν άμεσες λύσεις και επιτυχίες. Όλα αυτά βάσει των όσων γίνονται, δεν είναι δυνατά για να κάνουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ή Κυπελλούχο για παράδειγμα από φέτος. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα. Ελπίζω ο κ.Σαββίδης να έχει μάθει από αυτές τις καταστάσεις.

Αν κρίνω εξ αποτελέσματος, έχουν γίνει πολλά λάθη. Αυτό που θέλω να πω είναι πως εφόσον ο Σαββίδης έχει μάθει, είναι να προσαρμόσει το διοικητικό σχήμα με τον καλύτερο τρόπο στην ΠΑΕ και να μην λέει αυτά που πιστεύει ο ίδιος ότι αρέσει στον κόσμο, αλλά να κάνει ένα πλάνο διετίας και να περιοριστεί σε αυτό το πλάνο και τους στόχους του. Ούτε πλάνο έχει μέχρι στιγμής ούτε στόχους».

Για το μοντέλο διοίκησης:

«Δεν έχει κανένα βήμα προς τα εμπρός ο ΠΑΟΚ. Ο χρόνος είναι το μοναδικό πράγμα που δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ με τόση καλή οικονομική κατάσταση να μην μπορεί να πετύχει μεγάλους στόχους. Να βρει κατάλληλο διοικητικό μοντέλο.

Αν δεν έχεις καλή διοίκηση δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ειπώθηκε πως ο Σαββίδης τόνισε πως δεν μπορεί να βρει κατάλληλους ανθρώπους. Να μπει ο ίδιος ο Σαββίδης πρόεδρος. Αλλά αν δεν μπορεί να άλλους λόγους να μπει πρόεδρος υπάρχουν και άλλες λύσεις μέσω άλλων μοντέλων διοίκησης.

Λύσεις υπάρχουν. Εάν ο κ. Σαββίδης είναι πρόεδρος, είναι πάνω από το ΔΣ, τότε έχει τον απόλυτο έλεγχο και μπορεί να διοικήσει τα πάντα. Αν δεν μπορεί να μπει ένας πρόεδρος στην ΠΑΕ που έχει να κάνει με όλα τα άλλα θέματα πλην του αγωνιστικού, που θα είναι οι υποδομές και η μεγάλη ομάδα.

Εκεί θα λειτουργεί ένας προπονητής που θα ελέγχει τα πάντα και ακόμα ένας άνθρωπος που θα είναι ας πούμε ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος. Ο ένας θα δουλεύει πάνω στην ομάδα, ο άλλος θα είναι ο υπεύθυνος για τις αγωνιστικές αποφάσεις, αλλά και οι δύο θα λογοδοτούν για τις κινήσεις και τις σκέψεις του στον Σαββίδη. Βέβαια αυτό το πράγμα θέλει σκέψη και ανάλυση. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει διάθεση».

http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=178121
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2014, 09:00:23 μμ από m01can »

« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 09, 2014, 08:57:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Λάθος οι μεταγραφές του Ιανουαρίου»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο.
Μίλησε για την συνέχεια των πλέι-οφ και τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι απίθανο να καταφέρει να κάνει ο “Δικέφαλος” τρεις νίκες.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, υπογραμμίζοντας πως έγιναν κακές επιλογές, οι οποίες στοίχισαν στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νέτο Γκουερίνο:

Για την συνέχεια των πλέι οφ:

“Εγώ πιστεύω πως μετά την αφαίρεση βαθμών και την τιμωρία δυσκόλευσαν τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και αυτό έχει αποδειχτεί στους τελευταίους τρεις μήνες. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει ο ΠΑΟΚ τρεις νίκες αλλά δεν είναι απίθανο. Είμαστε στον Μάιου και ήδη άρχισε ο μεταβολισμός του ποδοσφαιριστή να αλλάζει. Ιδρώνει περισσότερο, ζεσταίνεται πιο πολύ και υπάρχει κούραση σωματική και ψυχολογική με την απώλεια του κυπέλλου και την τιμωρία. Όλα αυτά είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ”.

Για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι:

“Ο Ατρόμητος μέσα στο Περιστέρι μεταμορφώνεται. Έχει κάλους ποδοσφαιριστές και έχει αποδείξει πως μέσα στην έδρα του είναι πάρα πολύ δυνατός. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μην φάει γκολ στα πρώτα λεπτά και στην συνέχεια να χτυπήσει το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένα πως θα κερδίσει πάλι 3-0 στην Αθήνα. Ο Παράσχος είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και η αποστολή του ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο θα είναι πάρα πολύ δύσκολη”.

Για τα λάθη που έγιναν την φετινή χρονιά:

“Το μεγαλύτερο λάθος ήταν στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Αναφέρομαι στους Μαντούρο, Μάρτενς και Χούσεν. Χρειαζόμασταν φρέσκους ποδοσφαιριστές για το λεγόμενο ροτέισον και για να βοηθήσουν τους άλλους ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς αυτές οι μεταγραφές ήταν αποτυχημένες. Είμαι κοντά και ξέρω πως είναι εύκολο να δεις αν κάποιος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσαρμοστεί σε μια ομάδα. Αν είναι ευθύνη του Στέφενς, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Τρεις στις τρεις αποτυχημένες μεταγραφές είναι πολύ δύσκολο. Ο κάθε εργαζόμενος έχει ευθύνες. Αυτός που ευθύνεται πρέπει να απολογηθεί. Δεν είσαι καλός, έρχεται ο επόμενος. Ο κ. Σαββίδης έχει βάλει τόσα χρήματα στον αέρα. Δεν έχουμε βάσεις, και θέλουμε προγραμματισμό. Έχουμε τόσα μπακ από την μια μεριά και παίζει μόνο ο Λινο στα 37. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δίπλα στον Στέφενς έπρεπε να πούνε μερικά πράγματα. Μπορείς να ξέρεις ακόμα και αν πήγε τουαλέτα ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν μηχανήματα που βγάζουν τα πάντα. Πόσες πάσες έχεις δώσει, πόσες κεφαλιές, τα πάντα”.

Για το αν έβγαινε όταν ήταν ποδοσφαιριστής:

“Έβγαινα σαν όταν έπρεπε να βγω. Σαν νέο παιδί διασκέδαζα όταν όμως έπρεπε. Όταν έχεις ένα σημαντικό παιχνίδι πρέπει να είσαι προετοιμασμένο. Η λέξη επαγγελματίας δεν ισχύει μόνο όταν παίρνεις τα χρήματα σου. Εγώ έδινα ότι μπορούσα να δώσω. Ακόμα και αν κάποιος συμπαίκτης μου δεν ήταν σε καλή μέρα, προσπαθούσα να τον  καλύψω”.

Για το αν τα πλέι οφ πάνε σε “τελικό” με τον Παναθηναϊκό:

“Αν ο ΠΑΟΚ κάνει δύο νίκες, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι τελικός. Εύχομαι σε αυτόν τον τελικό αν γίνει να μην γίνει ότι έγινε και με τον Ολυμπιακό. Ήταν θλιβερό και δεν εκφράζει τον ΠΑΟΚ. Όπως αγκαλιάστηκαν οι πάρεδροι να αγκαλιαστούν και οι φίλαθλοι. Στην Τούμπα κανείς δεν περνάνε εύκολα αρκεί να είναι ο ΠΑΟΚ πραγματικός”.

« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 12, 2014, 08:18:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα»

Ανοιχτό άφησε ο Στέλιος Μαλεζάς το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και άλλοι παράγοντες», τόνισε ο πρώην άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» ο οποίος νωρίτερα είχε επισημάνει ότι η νέα του ομάδα θα πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Μαλεζά στο Αθλητικό Metropolis.

-Για το μέλλον του:

"Έχω τελειώσει τις υποχρεώσεις με την Φορτούνα. Επιστρέφω στην Ελλάδα για ξεκούραση. Δυστυχώς μια ομάδα όταν πέφτει κατηγορία είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Είχαμε πολλές αλλαγές προπονητών προέδρων και τεχνικών διευθυντών τη φετινή σεζόν και μας επηρέασαν αλλά την αποκλειστική ευθύνη την έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Με την αλλαγή του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή έμεινα εκτός ομάδας.
Δυστυχώς η ενημέρωση που πήρα ήταν αργά και δεν μπόρεσα να πάρω μεταγραφή τον Ιανουάριο. Φεύγω από την Φορτούνα και χθες αποχαιρέτησα σύσσωμο το τιμ της ομάδας και θα γυρίσω τώρα στην Θεσσαλονίκη. Να σας πω την αλήθεια δεν έχω θέμα σε ποια ομάδα θα είμαι αλλά αυτό που θέλω είναι η ομάδα που θα αγωνιστώ να πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Ήταν μια περίεργη περίοδος. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ ήθελα να αλλάξω περιβάλλον αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα στη Γερμανία λόγω του ότι είχα πολλούς τραυματισμούς ειδικότερα τη δεύτερη χρονιά μου με την Φορτούνα".

Για την εντύπωση που αποκόμισε από την εμπειρία του στη Γερμανία:

"Υπάρχει απίστευτη οργάνωση και εγκαταστάσεις στην Γερμανία, κάτι που δε βλέπουμε σε άλλες χώρες και τα γήπεδα σε κάθε αγώνα ήταν γεμάτα. Η Zweite Liga είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα το επίπεδο των ποδοσφαιριστών δεν έχει μεγάλη διαφορά με τα άλλα πρωταθλήματα και είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα. Οι εγκαταστάσεις των ομάδων είναι περίπου όπως της Bundesliga. Η Κολωνία δίκαια ανέβηκε και ξεχώρισε την φετινή σεζόν στην κατηγορία. Στην Bundesliga ο Λεβαντόφσκι ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισα. Αυτός που με έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο Μάριο Γκόμεζ αλλά οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω ιδιαίτερα όταν έφυγε από την Μπάγερν Μονάχου".

Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή:

"Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν στα πρώτα έξι-επτά παιχνίδια ήμασταν πρώτοι και αήττητοι στην Μπουντεσλίγκα και η χειρότερη όταν υποβιβαστήκαμε, ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ:

"Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο σε αυτό. Φέτος παρακολούθησα τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός στην Τούμπα αλλά κάποιες λεπτομέρειες και ειδικώς στα εκτός έδρας ματς έφεραν τη μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να βγει δεύτερος και να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ότι δε κατάφερε πέρυσι με τη Σάλκε να το καταφέρει την φετινή σεζόν".

Για τον Γιαννιώτα:

"Ο Γιαννιώτας έπαθε ότι έπαθα και εγώ. Ήταν άτυχος όταν άλλαξε ο προπονητής είχε και αυτός τραυματισμούς και δεν το βοήθησαν να δώσει τα αναμενόμενα".

Για την προσπάθεια της Eθνικής:

"Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι η Εθνική θα περάσει τον όμιλο αν και δεν είναι εύκολος. Στα δύσκολα η Εθνική δείχνει το καλό της πρόσωπο και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στη 10η θέση της ΦΙΦΑ. Η Κολομβία και η Ακτή Ελεφαντοστού δεν έχουν το όνομα αλλά έχουν τεράστια δυναμική αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Για τους παίκτες που τον βοήθησαν στον ΠΑΟΚ, αλλά και με ποιους εξ αυτών έχει ακόμη επικοινωνία:

"Ο Πάμπλο Κοντρέρας με βοήθησε πολύ με μιλούσε πριν και μετά τα παιχνίδια αλλά δεν ήταν μόνο αυτός. Υπάρχουν και άλλοι που με βοήθησαν με την εμπειρία τους και έχω κρατήσει αυτά που με έδωσαν. Με τον Σταφυλίδη βρισκόμαστε πολύ συχνά. Με τον Βιεϊρίνια μιλάμε στο τηλέφωνο είχε αρκετούς τραυματισμούς και εύχομαι στον ίδιο να είναι στην Εθνική Πορτογαλίας το καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν αυτός που ξεχώρισε φέτος στην Μπουντεσλίγκα".

http://www.sport-fm.gr/article/malezas-den-eksartatai-mono-apo-emena/765510
Καλη λυση ο Στελιος

« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 13, 2014, 08:32:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Θα με ενδιέφερε να επιστρέψω, αλλά...»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο νεαρός οπισθοφύλακας της Μπάγερ Λεβερκούζεν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, μίλησε για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει πρώτος στα πλέι-οφ.

Διαβάστε όσα είπε ο Κώστας Σταφυλίδης στο Αθλητικό Metropolis:

Για το αν θεωρεί επιβεβλημένη λύση για τις ελληνικές ομάδες την «επένδυση» σε νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών τους:

«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, αυτό θα έπρεπε να γίνεται εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν πολλά παιδιά που αν δουλευτούν σωστά, μπορούν να πετύχουν πολλά. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αρκετά παιδιά να ξεχωρίζουν, όμως λίγα από αυτά παίρνουν ευκαιρίες. Δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει ή τι πρέπει να γίνει. Μπορεί να ευθύνονται οι παράγοντες, μπορεί οι προπονητές, μπορεί και ο κόσμος που θέλει να βλέπει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έτσι, δεν μπορεί ένας προπονητής να δώσει χρόνο συμμετοχής σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Δε γίνεται ένα παιδί 18-19 ετών να μπει και να κάνει θαύματα. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής».

Για το τι συμβαίνει στη Γερμανία με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχουν βέβαια πολλά παιδιά από τις δεύτερες ομάδες που προπονούνται με την πρώτη ομάδα, αλλά λίγα από αυτά παίρνουν ευκαιρίες».

Για το πώς βίωσε την φετινή χρονιά:

«Αγωνιστικά ήταν μία πολύ καλή χρονιά για μένα, από τη στιγμή που ουσιαστικά δεν αγωνίστηκα καθόλου. Ήταν όμως ένα μάθημα για να καταλάβω πως σκέφτονται στη Γερμανία και πως πρέπει να δουλέψω. Φυσικά έκανα και εγώ κάποια λάθη στην αρχή, αλλά έγιναν και κάποια λάθη με μένα. Ήμουν ο μόνος που δεν πήρε ευκαιρίες, δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί. Τι να πω, ίσως έχουν δίκιο, ίσως έχουν άδικο. Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι καλύτερη».

Για το τι θα έκανε εάν προέκυπτε κάποια πρόταση από ένα άλλο πρωτάθλημα:

«Κατά την προσωπική μου άποψη, η Μπουντεσλίγκα και η Πρέμιερ Λιγκ είναι τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Μακάρι να μείνω στην Μπουντεσλίγκα όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Το όνειρό μου πάντως, είναι να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν ερχόταν κάποια πρόταση από εκεί, θα την σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Κάθε ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται όσο θέλει και δεν παίρνει ευκαιρίες, πεισμώνει και θέλει να αποδείξει πως τον έχουν αδικήσει. Αυτό θα κάνω τη νέα χρονιά και δεν πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρω».

Για το αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Εντάξει, είναι λίγο δύσκολο να πω κάτι γι΄ αυτό το θέμα τη συγκεκριμένη στιγμή. Θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στο εξωτερικό, αυτό είναι σίγουρο. Αν δεν θα έχω αυτή τη δυνατότητα, θα σκεφτώ σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα. Δεν θα ήμουν αρνητικός να επιστρέψω στην Ελλάδα. Θα το σκεφτόμουν, αλλά πρώτος στόχος μου είναι να μείνω στο εξωτερικό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ:

«Ο ΠΑΟΚ πέρασε δύο πολύ δύσκολους μήνες. Υπήρξε ο χαμένος τελικός, ακούστηκαν πολλά. Η ομάδα έχει όμως δείξει χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Γεωργιάδη, όταν του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα το κάνει και με πολύ καλά αποτελέσματα. Όπως και πέρσι, που η ομάδα τερμάτισε πρώτη στα πλέι οφ. Θεωρώ επίσης πως με τον κ. Γεωργιάδη η ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τουλάχιστον 1-2 αυτοματισμούς, που με άλλους προπονητές δεν βλέπαμε. Απομένουν ακόμα δύο παιχνίδι και είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να τα καταφέρει με δύο νίκες. Προσωπικά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Για τον Λίνο:

«Διαθέτει το καλύτερο αριστερό πόδι στην Ελλάδα. Η ακρίβεια που έχει στις σέντρες, είναι εξαιρετική. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη που αγωνίζεται στα άκρα. Ο Λίνο ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα, ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα για σχόλια. Δίνει πάντα το 100% στις προπονήσεις, είναι υπόδειγμα ποδοσφαιριστή».

http://metrosport.gr/articles_det.asp?artid=74278

« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 14, 2014, 10:57:58 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Κρίμα να αντιμετωπίζουν έτσι τον Σαλπιγγίδη»

Θέση στην εντονότατη κριτική που δέχεται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαπλιγγίδης πήρε ο Κώστας Μαλιούφας.

«Είναι ένα παιδί που κάθε φορά που παίζει τα δίνει όλα, και έχει δώσει σπουδαίους βαθμούς, τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Εθνική Ελλάδος», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε στον Arena:

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό:

"Εντάξει τα χει αυτά το ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης είναι «ΠΑΟΚτσάκι», το έχει δηλώσει και είναι και εκπληκτικός χαρακτήρας. Είναι ένα παιδί που κάθε φορά που παίζει τα δίνει όλα, και έχει δώσει σπουδαίους βαθμούς, τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Εθνική Ελλάδος. Έχει πάει η Εθνική μας μουντιάλ, με δικά του γκολ. Είναι κρίμα να τον αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο. Εκείνη η ιστορία που έφυγε σίγουρα τον έχει σημαδέψει αλλά για όσους γνωρίζουν, άμα δεν είχε φύγει τότε ο Δημήτρης , ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν στην Δ’ Εθνική. Ξέρω πολλές ιστορίες από το παρελθόν. Υπήρχε παίκτης που τον παρακαλούσε ο Αναστασιάδης να μείνει στον ΠΑΟΚ γιατί τον είχε ανάγκη και αυτός έφυγε για να πάει σε άλλη ομάδα. Και συγκρίνονται αυτές οι δυο ιστορίες και αυτή την στιγμή ο ένας είναι ήρωας και ο άλλος αποδιοπομπαίος τράγος. Ο Σαλπιγγίδης είχε πει στον Γούμενο, εκτός από τον Ολυμπιακό, όπου θέλεις δώσε με".

Για τα πλέι-οφ:

"Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ. Έχει διαστήματα πολύ καλά, τα είδαμε και στα δυο παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Ο Στοχ βελτιώθηκε και κάνει την διαφορά, έχει καλή εικόνα στα τελευταία παιχνίδια και κρατάει την τύχη στα χέρια του. Αλλά το λέμε με μια πικρία γιατί περιμέναμε πολύ περισσότερα πράγματα, είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα.

Για μένα και να βγούμε στην πρώτη θέση δεν θα είναι η χρονιά επιτυχημένη. Με αυτό το υλικό θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί. Ας χάσει και πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό, είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά έπρεπε αν δείξεις ότι τουλάχιστον έχεις διαφορά με τους άλλους. Χάσαμε και στον τελικό χωρίς καν να παίξουμε. Ήταν κρίμα και για όλο αυτόν τον κόσμο που κατέβηκε".

http://www.woop.gr/content/151544/krima-na-adimetopizoun-etsi-ton-salp

« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 19, 2014, 01:30:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Η καλύτερη λύση ο Άγγελος»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μαλιούφας και μίλησε για την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά και τον αποκλεισμό του Στέφανου Αθανασιάδη από την αποστολή του Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω γνωρίσει από κοντά και η καλύτερη λύση για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ και μπορεί να προσδώσει ηθικό στην ομάδα. Για να καταλήξει σε αυτόν ο Σαββίδης προφανώς έχει δει κάποια πράγματα, είναι απόφαση δική του και προσωπικά με ικανοποιεί στο 100%».

Για την διαφαινόμενη μείωση μπάτζετ: «Αυτά είναι οργανωτικά θέματα και τα ξέρουν όσοι είναι μέσα στην ΠΑΕ. Η αλήθεια είναι πως σπαταλήθηκαν πολλά λεφτά τα δύο τελευταία χρόνια, έγιναν πολλές μεταγραφές και ήρθαν παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Με τον Άγγελο έχουμε συνεργαστεί και είναι ένας προπονητής που παίρνει το 100% των παικτών, δημιουργεί οικογενειακό κλίμα, κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν είχε όλα αυτά τα χρόνια».

Για τον αποκλεισμό του Στέφανου Αθανασιάδη από την αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ: «Ο προπονητής έχει το μαχαίρι και το καρπούζι, αυτός είναι που αποφασίζει, ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έμεινε εκτός ο Κλάους. Είναι ένας παίκτης που έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και θεωρώ πως είναι απαραίτητος ειδικά από την στιγμή που ο Μήτρογλου προέρχεται από τραυματισμό και ο Γκέκας είναι στα τελειώματα της καριέρας».