Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ ...

Αποστολέας Θέμα: Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ ...  (Αναγνώστηκε 34849 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ δήλωσαν...
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 19, 2014, 09:20:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ιδανικός ο Άγγελος»

O βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λουκάς Καραδήμος μίλησε στον Arena FM 89,4 για την επιστροφή του Άγγελου Ανασταδιάση στον «δικέφαλο». Αναφέρθηκε στα δυνατά του σημεία αλλά και στις ιδιαιτερότητες του και τον χαρακτήρισε, ιδανικό για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

«Έχει περάσει πολλά στον ΠΑΟΚ, η επιθυμία του ήταν πάντα να γυρίσει στην ομάδα. Το ξέρουμε όλοι ότι είναι ΠΑΟΚ και δεν το έκρυψε ποτέ. Θεωρώ ότι είναι μια επιλογή της διοίκησης , και πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον ίδιο τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Ο ΠΑΟΚ θέλει «συμμάζεμα» και ο Άγγελος είναι ο κατάλληλος για αυτό. Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, δεν θα βγαίνει τίποτα προς τα έξω. Του αρέσει πολύ η δουλειά και θα κοιτάξει να τους βελτιώσει όλους.
Η τακτική του είναι το μεγάλο του προτέρημα, μπορεί να κάνεις ένα λάθος στο πρώτο δευτερόλεπτο και να το θυμάται μέχρι το τέλος».

Για τις ιδιαιτερότητες του Άγγελου: «Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να μάθουνε τον Άγγελο γιατί είναι εύκολα να παρεξηγηθείς. Όποιος καταλάβει το τι θέλει, από εκεί και πέρα είναι όλα εύκολα. Ότι και να σου πει, το κρατάει για την προπόνηση και μετά από λίγο μπορεί να το έχει ξεχάσει.
Ότι κάνει ο Άγγελος το κάνει μέσα στα αποδυτήρια. Ποτέ δεν θα μιλήσει για κάποιον άσχημα ή θα τον βρίσει».

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 20, 2014, 12:15:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν δυσαρεστεί το περιβάλλον του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

Με αφορμή την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ο Κούλης Αποστολίδης – μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην επιλογή του έμπειρο προπονητή από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ωστόσο, θεωρεί ότι ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, σύμφωνα με όσα δείχνει με τις επιλογές του, δεν επιθυμεί να δυσαρεστήσει το περιβάλλον της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, εξήγησε την ανάγκη του «Δικεφάλου του Βορρά» να υπάρξει ένα στρατηγικό πλάνο, το οποίο θα κοινοποιηθεί και στους οργανωμένους οπαδούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κούλης Αποστολίδης στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μιχάλη Τσόχο

Για την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ

«Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά, από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι γνωστό ότι ο Άγγελος έχει μερικά έντονα θετικά στοιχεία και μερικά έντονα αρνητικά στοιχεία. Εκείνο που εύχομαι είναι να διορθωθεί – να προσαρμοστεί το διοικητικό μοντέλο του ΠΑΟΚ και να καταφέρει ο Άγγελος να δέσει για να εμφανιστούν τα θετικά του, ώστε να μην γίνει το αντίθετο. Είναι πολύ καλός προπονητής, μπορεί να παίρνει το 110% από τους παίκτες του και ελπίζω ο Σαββίδης να τον βοηθήσει, οργανώνοντας καλύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για τις αλλαγές που πρέπει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στη διοίκηση της ΠΑΕ

«Η θέση μου για τη λειτουργία του ΠΑΟΚ, ειδικότερα από τότε που ήρθε ο Σαββίδης είναι να φτιάξει τη διοικητική δομή του, πρέπει να οργανωθεί και να διορθώσει τα άσχημα. Πρέπει να βασίζεται η ομάδα σε μία συγκεκριμένη διοικητική δομή και από τη στιγμή που έχει λύσει το οικονομικό, μόνο έτσι θα καταφέρει να έχει επιτυχίες.

Δεν είμαι καθημερινά μέσα στην ΠΑΕ, όμως από ό,τι ξέρω ο ΠΑΟΚ δεν έχει οργανόγραμμα, διοικητικές θέσεις εργασίας και να ξέρει ο καθένας τις αρμοδιότητές του. Είναι διαφορετικό να είσαι μέσα ή έξω. Εξ’ αποτελέσματος διαπιστώνω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτή τη δομή και τη χημεία. Χρειάζεται κόπο και χρόνο για να γίνει αυτό.

Πρέπει να βγάλει ένα στρατηγικό πλάνο τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρώτα πρέπει να γίνουν οι διοικητικές αλλαγές και στη συνέχεια να υπάρξουν οι αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι. Το θέμα είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και το περιβάλλον αυτού μπορεί να περιμένει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε για ποιον λόγο περίμενε άμεσα κατακτήσεις τροπαίων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ένα από τα θέματα που καλούνται να χειριστούν ο ιδιοκτήτης και οι άλλοι παράγοντες της ΠΑΕ. Για αυτό πρέπει να υπάρχει πλάνο και να γίνουν γνωστοί οι στόχοι, να τους παρουσιάσουν – όχι μόνο μία φορά – και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ανταπόκριση του κόσμου στους στόχους που θα τεθούν.

Ας πούμε για παράδειγμα για τον Γκαρσία, ποια είναι τα καθήκοντά του; Τι ακριβώς θα κάνει στην ομάδα; Τα καθήκοντα της θέσης είναι “α”, “β” και “γ”. Αν, όντως, τα έχει μπορεί να αναλάβει τη θέση και να παραμείνει στην ομάδα. Δεν τα έχει, τότε δεν κάνει και δεν μπορεί να την αναλάβει. Για κάποιον λόγο – που δεν καταλαβαίνω εγώ- είναι ότι δεν επιθυμεί να δυσαρεστήσει το περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Εύχομαι πραγματικά να τον φωτίσει ο Θεός, αφού επέλεξε τον Αναστασιάδη και χρειάζεται να τον βοηθήσει με τις αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο».

Για την επικείμενη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Για το θέμα της προσαρμογής οι άνθρωποι της Εθνικής ξέρουν πολύ καλύτερα τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν. Για την ομάδα, τώρα, στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.sport-fm.gr/article/den-dusarestei-to-periballon-tou-paok-o-sabbidis/766752

« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 20, 2014, 04:09:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δίκαιος ο Άγγελος»

Στον Arena FM 89,4 μίλησε σήμερα (20/05) ο πρώην διεθνής άσος, Κώστας Φρατζέσκος. Αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στον ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ χαρακτήρισε “διπλωματικές” κάποιες από τις επιλογές Σάντος στην εθνική ομάδα!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Φρατζέσκος:

Για την προσωπικότητα Άγγελου Αναστασιάδη: “Τον Άγγελο τον σέβομαι σαν άνθρωπο πάνω απ’ όλα, αλλά και σαν προπονητή. Είναι δίκαιος και κοιτάει το συμφέρον της ομάδας πρώτιστα. Γι’ αυτό έχει πετύχει και έχει κάνει έργο. Η επιστροφή του κάνει καλό στον ΠΑΟΚ, γιατί ξέρει την πόλη, ξέρει τι θα πει ΠΑΟΚ, ξέρει τα υπέρ και τα κατά και μπορεί να προσφέρει”.

Για την σχέση του Αναστασιάδη με τα πρωτοκλασάτα ονόματα: “Δεν νομίζω πως είχε πρόβλημα. Όταν τα πας καλά με τον εαυτό σου δεν έχεις με κανέναν πρόβλημα. Και ο Άγγελος τα πάει καλά με τον εαυτό του, επειδή είναι δίκαιος και παράγει έργο. Αν ο ποδοσφαιριστής θέλει να φαίνεται ισχυρός μόνο με τα λόγια, αυτός και μόνο έχει το πρόβλημα”.

Για το πόσο δίκαιος είναι ο Αναστασιάδης: “Έπαιξα 17 χρόνια ποδόσφαιρο. Ο Άγγελος ήταν ο μοναδικός από τους προπονητές που είτε έπαιζες, είτε όχι, δεν είχες παράπονο. Ήξερες πως αν δεν σε έβαζε να παίξεις, δεν το έκανε με δόλο, αλλά για το καλό της ομάδας. Θυμάμαι που είχε κάνει αλλαγή τον Βελή στο 10′ ενός αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά τον έβαλε στο επόμενο παιχνίδι ξανά. Μου έχει μείνει που του είπε πως απλώς: ‘Δεν σε ήθελε το παιχνίδι, δεν σημαίνει πως δεν είσαι κάλος παίκτης’. Έτσι σε κέρδιζε”.

Για την πειθαρχία με τον Αναστασιάδη στα αποδυτήρια: “Την επιβάλλει με ωραίο τρόπο, όχι αυστηρό. Δεν ήταν πολύ αυστηρός. Θέλει να είναι όλοι ευχαριστημένοι, μέσα στα πλαίσια που θέτει η ομάδα, όχι εκείνος. Κοιτούσε πρώτα το συμφέρον των παικτών και μέσω των παικτών ήξερε ότι θα είχε συμφέρον και η ομάδα”.

Για το πώς έκανε τους παίκτες να νιώθουν καλά: “Όταν πήγαμε να δώσουμε την ρεβάνς στο «Χάιμπουρι» μας έκανε να πιστεύουμε πως εμείς έχουμε το πλεονέκτημα και ότι η Άρσεναλ είναι μια… μικρή ομάδα, που πρέπει να αποκλείσουμε οπωσδήποτε! Αποφάσισε να ξεκινήσει με πέντε μεσοεπιθετικούς. Κοιταζόμασταν μεταξύ μας πριν την σέντρα και λέγαμε ‘τι κάνει;’! Και όμως… Μας έκανε να νιώθουμε καλύτεροι από τους άλλους, όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος. Μας έλεγε πως εμείς είμαστε οι καλοί, από εμάς εξαρτώνται τα πάντα και οι άλλοι απλά… συμπληρώνουν το παιχνίδι. Ο άνθρωπος είναι απίστευτος”!

Για το αν είναι ενδεδειγμένη επιλογή σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν: “Για τον Δώνη έχω μια μικρή ένσταση. Το τι έγινε εσωτερικά, οι άνθρωποι της ομάδας το ξέρουν καλύτερα. Το αγωνιστικό ως εικόνα, κατά την άποψη μου, πήγαινε προς το καλό. Η φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν καλή. Ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Αν ο Άγγελος είναι η σωστή λύση θα το δείξει ο χρόνος. Έχει έρθει ξανά και ίσως υπάρχει κάποιος διχασμός. Έτσι είμαστε ως λαός. Πιστεύω ότι ο Άγγελος θα πρέπει να κάνει μια τελείως διαφορετική ομάδα από την φετινή. Ο ΠΑΟΚ ήταν προβλέψιμος και πολύ αργός. Ο Άγγελος είναι… απρόβλεπτος, με την καλή έννοια. Μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά διαβάζει το παιχνίδι πιο γρήγορα από κάθε άλλο προπονητή, που έχω συναντήσει”.

Για ένα επεισόδιο που είχε συμβεί στην Αθήνα πριν από αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα: “Είχαν γράψει ότι ήμασταν… χαρτοπαίκτες. Ο Άγγελος γύρισε μετά από μια εβδομάδα και μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτό έδειξε πόσο τρανός άνθρωπος είναι. Το να λες συγγνώμη είναι το μεγαλύτερο προσόν. Κάποιοι ήθελαν να φύγει ο Άγγελος και προσπάθησαν μέσω διχόνοιας με τους παίκτες να τον πλήξουν. Είπαν πως ήμασταν χαρτοπαίκτες και ξενυχτούσαμε στο ξενοδοχείο, πριν από το παιχνίδι στην Καισαριανή. Έτσι αναγκάστηκε να αφήσει πέντε παίκτες εκτός αποστολής. Μετά όταν έμαθε την  αλήθεια, είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ”.

Για τις ωραίες στιγμές που πέρασε με τον Αναστασιάδη: “Είναι πολλές. Με τον Άγγελο ένιωθες άνετα στην διάρκεια της εβδομάδας και έλεγες την άποψη σου ανοιχτά. Στα αποδυτήρια, όμως, βρισκόταν ο προπονητής με τον παίκτη. Θυμάμαι είχαμε πάει στον ‘Αστέρα’ της Βουλιαγμένης και καθόμασταν στο ξενοδοχείο πριν από ένας αγώνα στην Αθήνα, μήνα Μάιο. Είχε έρθει ο Ολιβάρες και ενώ τρώγαμε μακαρόνια, μου λέει: ‘Κώστα, μπορώ να βουτήξω στην πισίνα, έτσι πως είμαι, τι λες;’. Βάλαμε όλοι οι παίκτες στοίχημα ότι δεν μπορεί να το κάνει, γιατί υπήρχε ένας μικρός φράχτης από το εστιατόριο έως την πισίνα. Πήρε φόρα, ακόμα με τα μακαρόνια στο στόμα και βούτηξε στην πισίνα!

Ο Άγγελος τον κοίταξε και είπε: ‘Τι έπαθε αυτό, το… βλαμμένο;’. Στο μεταξύ, είχε γυρίσει ο Πέρσι και συνέχισε να τρώει σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Ο Άγγελος τον κοίταζε και ρωτούσε αν είναι καλά. Όμως, δεν αντέδρασε, γιατί είχε καταλάβει πως γινόταν όλα για πλάκα.
Πάλι με τον Ολιβάρες, όταν είχε κάνει τα ράστα τα μαλλιά του, πηγαίναμε να παίξουμε με τον Πανιώνιο και ήθελε να τον αφήσει στο αεροδρόμιο. Ο Ολιβάρες έλεγε : ‘Μα, κύριε Άγγελε, 14 ώρες ακίνητος ήμουν για να τα κάνω τα μαλλιά και έδωσα και 50.000 δραχμές…’ και ο Άγγελος απαντούσε: ‘Δεν μ’ ενδιαφέρει, κούρεψε τα, αλλιώς δεν ανεβαίνεις στο αεροπλάνο’! Δεν τον άφηνε να ανέβει στο αεροπλάνο και τον παρακαλούσαμε εμείς να τον αφήσει”.

Για την τακτική του Αναστασιάδη: “Την ομάδα την στήνει μέσα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα αλλάζει η μορφή παιχνιδιού. Είναι ο κορυφαίος στο διάβασμα του αγώνα”.

Για το αν παίζει επιθετικό ή αμυντικό ποδόσφαιρο ο Άγγελος: “Όσο τον γνώρισα εγώ και όσο τον βλέπω μέχρι τώρα στην καριέρα του παίζει  πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο”.

Για το αν ευχήθηκε στον Άγγελο Αναστασιάδη μετά την πρόσληψη του από τον ΠΑΟΚ: “Επειδή με τον Άγγελο μιλάω, δεν τον πήρα ποτέ μόλις ανέλαβε, σε όποια ομάδα και να πήγε. Πάντα του τηλεφωνώ εκεί που δεν το περιμένει για να πούμε και τα αστεία μας”.

Για την επιλογή της 23αδας του Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας: “Καλό είναι να πούμε μόνο θετικά πράγματα. Να πάνε καλά τα παιδιά και να κάνουν μια καλή παρουσία. Αν πούμε για τις επιλογές, είναι μια αποστολή με τα υπέρ και τα κατά. Νομίζω πως είναι μια…. διπλωματική αποστολή, από άποψη επιλογών. Μιλάμε για παίκτες, που δεν έπαιξαν έξι μήνες, λόγω τραυματισμού και κλήθηκαν. Στο Euro του 2004 υπήρχαν παιδιά, που δεν είχαν αγώνες με τις ομάδες τους και πήγαν πολύ καλά. Αντικειμενικά υπάρχουν παίκτες, που θα μπορούσαν να μην κληθούν και παίκτες, που θα μπορούσαν να κληθούν.  Βέβαια, όλα αυτά είναι γνώμες, οι προπονητές ξέρουν καλύτερα”.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 21, 2014, 10:32:43 πμ από m01can »
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 21, 2014, 10:38:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μου λείπει η ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ποιοτικούς ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την χώρα μας. Οι αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό όχι μόνο στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ αλλά και ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας και αυτή η αγάπη είναι αμοιβαία, όπως λέει και ο ίδιος.

Ο Αντελίνο Αντρέ Βιέρα Φρέιτας κοινώς γνωστός ως Βιεϊρίνια βρέθηκε για λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη και μία μέρα πριν την αναχώρησή του για την Πορτογαλία προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του μίλησε στην thes-academy.gr.

Αναλυτικά:

Για τη φετινή σεζόν του Δικέφαλου είπε:
«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ όταν έχω την ευκαιρία. Δεν μου άρεσε η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου ούτε η 2η θέση στα πλέι οφ. Ήταν μια κακή χρονιά αλλά όχι σε όλα γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνονται θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζονται σταθερά βήματα».

Για το μέλλον του:
«Από τη στιγμή που έφυγα από τη Θεσσαλονίκη είπα πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα θέλω να βρεθώ και πάλι στον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο φυσικά ποτέ δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα, αλλά αυτό που θέλω είναι να γυρίσω κάποια στιγμή στην ομάδα αλλά σε τέτοια ηλικία που θα μπορώ να την βοηθήσω. Το όνειρό μου πάντως είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή. Αυτήν τη στιγμή είναι δύσκολο γιατί ακόμα δεν έχω πετύχει -λόγω του τραυματισμού μου- όσα θα ήθελα στην μπουντεσλίγκα. Δεν θα ήθελα λοιπόν να φύγω από την Γερμανία χωρίς να δείξω ποιος είμαι ποδοσφαιρικά. Ωστόσο, παρότι εκεί οι συνθήκες για να παίξει κάποιος μπάλα είναι ιδανικές, θέλω να πω πως μου λείπει η ατμόσφαιρα της Τούμπας και φυσικά η Θύρα 4. Η αγάπη που έχω νιώσει εδώ δεν περιγράφεται με λόγια.»

πηγή: thes-academy.gr

Αρε παικταρά, μαζί με Στοχ να ήταν μαζί και εκεί να δεις ομάδα...

« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 21, 2014, 10:58:12 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μην ξυνεις πληγες ρεεε  :(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 22, 2014, 12:07:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Τα περισσότερα τα χρωστάω στον ΠΑΟΚ"

Για τις συζητήσεις που γίνονται στη Θεσσαλονίκη περί επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, τον Λίνο και τον... προπονητή Γκαρσία μίλησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος τόνισε ότι ακόμη δεν ήρθε η κατάλληλη στιγμή για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά":

Για την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας για το Μουντιάλ: "Τις τελευταίες μέρες είχε επικοινωνήσει μαζί μου ο κ. Μπέντο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός και με ρωτούσε πως νιώθω, αν είμαι έτοιμος αγωνιστικά κτλ. Εκεί άρχισα να αισθάνομαι ότι πιθανότατα θα είμαι στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το Μουντιάλ και αυτό επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Δεν ήταν έκπληξη τελικά για μένα, αλλά μία δικαίωση.

Το όνειρο κάθε παίκτη είναι να μπορέσει να βρεθεί με την Εθνική του στο μεγαλύτερο τουρνουά του κόσμου, το Μουντιάλ. Ηταν πολύ μεγάλη η χαρά να συμπεριληφθώ στην αποστολή, καθώς ήμουν και έξι μήνες τραυματίας. Αν μου το έλεγες πριν από έξι μήνες όταν έπαθα τη ρήξη χιαστών ότι θα ήμουν στην αποστολή της Εθνικής δε θα το πίστευα. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Το να παίζεις για την πατρίδα σου σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε παίκτη".

Για τον σοβαρό τραυματισμό του και την στήριξη που είχε από την οικογένειά του: "Καταρχάς και πάνω από όλους η οικογένειά μου. Χωρίς αυτήν δίπλα μου θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Φυσικά με βοήθησαν πολύ και οι γιατροί της Βόλφσμπουργκ αλλά και συνολικά η ομάδα. Με άφησαν να κάνω τις θεραπείες που ήθελα και έτσι ήμουν τον περισσότερο καιρό στη Θεσσαλονίκη. Πολύ σημαντικό ρόλοι έπαιξαν οι γιατροί που μου έκαναν το χειρουργείο και όλα πήγαν καλά και οι φυσιοθεραπευτές που ανάλαβαν την αποκατάστασή μου τον πρώτο μήνα που ήμουν στην Πορτογαλία. Στη Θεσσαλονίκη με βοήθησε ιδιαίτερα ο κ. Κούτρας.  Η ελευθερία που μου έδωσε η Βόλφσμπουργκ για να κάνω αυτό που ήθελα στην αποθεραπεία μου ήταν πολύ σημαντική. Είχαν καταλάβει ότι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις όπως η ρήξη χιαστών που έπαθα εγώ, είναι καλύτερα να βρίσκεσαι εκεί που νιώθεις καλύτερα για να επανέλθεις πιο γρήγορα. Και εγώ βρισκόμενος κοντά στην οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη ξεπέρασα πιο γρήγορα το σοβαρό πρόβλημα που είχα. Επίσης με βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες μου. Από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκα έκαναν πολλά πράγματα για να με στηρίξουν και να με ανεβάσουν ψυχολογικά. Σε όλους οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ".

Για την σχέση του με τον Λίνο:
"Ο Λίνο είναι για μένα κάτι παραπάνω από ένας μεγάλος φίλος. Είναι σαν αδερφός. Ως παίκτης όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι. Με αυτό που καταφέρνει ο Λίνο πρέπει όλοι να σκεφτούμε ότι η ηλικία δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όταν έχεις τόσο μεγάλη ποιότητα. Συνεχίζει να ξεχωρίζει παρά τα χρόνια του αφού είναι πολύ υψηλό το επίπεδό του. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζει να προσφέρει τόσα, και χαίρομαι να βλέπω πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθάει τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια. Τέτοιοι παίκτες με τέτοια εμπειρία πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μεγάλη ομάδα. Ο Λίνο πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει να δίνει σημαντικές βοήθειες στον ΠΑΟΚ σε πολλά επίπεδα".

Για το αν τον προλάβει ξανά στον ΠΑΟΚ:
"Μακάρι. Ποτέ δεν ξέρεις. Οπως πάει ναι, ίσως τον προλάβω ξανά συμπαίκτη."

Για την πιθανή επιστροφή του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή: "Αυτό μου φαίνεται πιο παράξενο. Δεν μου έρχεται η εικόνα του Γκαρσία ως προπονητής. Μου φαίνεται περίεργο. Οσοι γνωρίσαμε τον Γκαρσία από κοντά και παίξαμε μαζί του, πιστεύω ότι θα μας φανεί περίεργο να γίνει προπονητής. Οχι ότι δε θα γίνει καλός προπονητής. Αντιθέτως. Ηταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης, με τεράστια εμπειρία και τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται μέσα στις ομάδες. Μπορεί να μου φαίνεται περίεργο επειδή μέχρι πριν από 2,5 χρόνια παίζαμε μαζί, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ μπαίνοντας στο προπονητικό τιμ. Μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στα νέα παιδιά της ομάδας".

Για την συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη: "Δεν χρειάζεται να με δελεάσει κάποιος για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή ούτως ή άλλως. Με τον κ. Σαββίδη έχουμε συναντηθεί στην Τούμπα αρκετές φορές σε ματς του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει φτάσει στο σημείο να μου κάνει κάποια πρόταση. Εχουμε μιλήσει γενικά για τον ΠΑΟΚ αλλά ποτέ δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Αλλωστε αυτό θα πρέπει να γίνει πρώτα με την ομάδα μου. Εχουμε καλή επαφή πάντως".

Για τις συζητήσεις που γίνονται στην Θεσσαλονίκη περί επιστροφής στον ΠΑΟΚ:
"Ξέρω καλά τι γίνεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Εγώ είμαι χαρούμενος στη Βόλφσμπουργκ, αλλά από την πρώτη στιγμή που έφυγα από τον ΠΑΟΚ είχα πει ότι κάποτε θα επιστρέψω. Αυτό το λέω συνέχεια. Απλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ. Ξέρω πόσο με θέλουν στον ΠΑΟΚ και κάθε φορά στις μεταγραφές βλέπω ότι το όνομά μου παίζει στα ελληνικά ΜΜΕ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πόσο με αγαπάει ακόμη ο κόσμος του ΠΑΟΚ και πρέπει να γνωρίζουν καλά όλοι ότι τους αγαπάω κι εγώ, όπως και την ομάδα. Ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για την επιστροφή μου".

Για το μέλλον του στην Βόλφσμπουργκ: "Ναι έχουμε μιλήσει με τη Βόλφσμπουργκ για νέο συμβόλαιο. Εχουμε κάνει τα πρώτα βήματα, αλλά συμφωνήσαμε να μην μιλήσουμε παραπάνω όσο ήμουν τραυματίας. Τώρα θα συγκεντρωθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και μετά θα καθίσουμε να μιλήσουμε πιο σοβαρά με τη Βόλφσμπουργκ για νέο συμβόλαιο. Ακόμη δεν έχουν δει τον πραγματικό Βιεϊρίνια. Είχα πολλά προβλήματα τα 2,5 χρόνια που είμαι εκεί. Και στον ΠΑΟΚ όταν είχα πρωτοέρθει είχα έναν σοβαρό τραυματισμό, τότε με τον Βιτόλο, και από τη 2η χρονιά άρχισα να δείχνω ποιος πραγματικά είμαι. Στη Γερμανία μου έχει πάρει λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά στάθηκα και πιο άτυχος, καθώς, φέτος, ενώ ξεκίνησα καλά ήρθε τον Σεπτέμβριο η ρήξη χιαστών. Θέλω να δείξω και στην Μπουντεσλίγκα τον καλό Βιεϊρίνια που γνώρισε ο κόσμος στον ΠΑΟΚ.

Ολοι στον ΠΑΟΚ με βοήθησαν να φτάσω στο επίπεδο που είμαι σήμερα. Ολες οι ομάδες που έχω περάσει και όλοι οι προπονητές που έχω συνεργαστεί με έχουν βοηθήσει για να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Τα περισσότερα τα χρωστάω στον ΠΑΟΚ, στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα εκεί αλλά και τους συμπαίκτες που είχα και με βοήθησαν".

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/veirinia_ta_perissotera_ta_xrwstaw_ston_paok.2800762.html

« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 22, 2014, 03:30:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έχει νοοτροπία νικητή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν του Ερμή Αραδίππου, Γιάννης Οκκάς. Αναφέρθηκε στην νοοτροπία νικητή που έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης και το πόσο πολύ τον εκτιμά ως άνθρωπο και ως προπονητή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Οκκάς:

Για τα πολλά επεισόδια στo κυπριακό πρωτάθλημα: “Δυστυχώς γίνεται αυτό. Η κρίση σίγουρα παίζει τον ρόλο της όμως είναι λυπηρό πως διακόπηκε ένα παιχνίδι που θα το ονόμαζα τελικό πρωταθλήματος. Στα επεισόδια που έγιναν τελευταία, η ΑΕΛ με νίκη και ισοπαλία ήταν πρωταθλήτρια αλλιώς ήταν νικητής ο ΑΠΟΕΛ. Έπεσε μια φωτοβολίδα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, διακόπηκε το παιχνίδι και μάλλον πάει στα χαρτιά. Έπρεπε να ισχύει ο νόμος πιο νωρίς. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ήταν το μόνο παιχνίδι που έπρεπε να διακοπεί”.

Για την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο: “Δεν είμαστε στα καλύτερά μας και πολύς κόσμος δυσκολεύεται. Είμαστε σε μια δύσκολη φάση και χρειάζεται υπομονή. Πολύς κόσμος έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση και δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Εγώ είμαι άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Πρέπει να δούμε πρώτα τα δικά μας λάθη. Δεν είμαι πολιτικός και δεν κάνω τον έξυπνο. Είναι Κύπριος πολίτης, έζησα στην Ελλάδα και ως λαός κάναμε πολλά λάθη. Ίσως για αυτό κάποιοι το εκμεταλλεύθηκαν. Κάποιοι οι οποίοι λέγονται μεγάλα κεφάλια και  δεν βλέπουν το μέλλον”.

Για τον αν θα συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής: “Οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες να σταματήσω από το να συνεχίσω το ποδόσφαιρο. Θα έχω συνάντηση με την ομάδα μου. Ο Ερμής είναι μια ομάδα που ήταν η ευχάριστη έκπληξη, κάναμε καλή δουλειά, νιώθουμε νικητές γιατί ήρθαμε από την Β’ κατηφόρα, πήγαμε Ευρώπη, τελικό κυπέλλου και δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά περισσότερα. Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα με εμπειρία στον τελικό και χάσαμε. Με θέλουν να μείνω στην ομάδα και θέλω να πάρω απόφαση με καθαρό μυαλό. Ο Ερμής είναι πλέον μια ομάδα που έχει να προσφέρει πολλά.
Είμαι κοντά στο τέλος της καριέρας μου. Έκανα παράλληλα, την προπονητική μου και είμαι κάτοχος του “UEFA pro license”. Τώρα θα σκεφτώ με τα σημερινά δεδομένα την επόμενη μέρα και οι πιθανότητες να συνεχίσω μια άλλη καριέρα είναι πιο πολλές από το να συνεχίσω ως ποδοσφαιριστής”.
Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει ως βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη κάποια στιγμή: “Θα ήταν πολύ καλό το να συνεχίσω με έναν άνθρωπο που τον αγάπησα, με αγάπησε και συνεργαστήκαμε και στην Εθνική Κύπρου για πέντε χρόνια. Πήραμε μαζί το τελευταίο τρόπαιο του ΠΑΟΚ και πιστεύω πως θα κάνει καλή δουλειά, είναι καιρός ο ΠΑΟΚ όχι μόνο να μείνει στα λόγια αλλά να πάρει και κάποιο τρόπαιο”.

Για την ευχετήρια ανάρτησή του στο φείσμπουκ για τον Αναστασιάδη: “Από καρδιάς ήταν το μήνυμά μου στο “φεισμπουκ”. Τον κ. Άγγελο τον αγαπάμε οικογενειακώς, μας αγαπά όλους και ο κ. Άγγελος και η κ. Βιβή, γνωρίζουν την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τους γονείς μου. Συνεργαστήκαμε άψογα στην Εθνική ανδρών τη Κύπρου και στον ΠΑΟΚ. Μου είχε τρελή εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια και εκτός από τις αρμοδιότητες του ποδοσφαιριστή μου έδινε και κάποιες παραπάνω. Θέλω να τον ευχαριστήσω, να του ευχηθώ τα καλύτερα για την ομάδα που αγάπησε και αυτή η χημεία που έχει με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα μεγάλο όπλο της ομάδας για την επόμενη χρονιά”.

Για το πώς είναι ο Αναστασιάδης ως προπονητής: “Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τους ποδοσφαιριστές του. Γι’ αυτό όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα που προπονεί, γιατί ο παίκτης που αγαπάει τον προπονητή δίνει το 100%. Όταν λέμε καλό κλίμα αυτό εννοούμε. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Σημασία έχει ο παίκτης να γνωρίζει πως έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Επιπλέον ο κ. .Άγγελος είναι πολύ καλός προπονητής, κάνει καλό κουτσάρισμα και θα τον βοηθήσει και ο ΠΑΟΚ με τις νέες τεχνολογίες που κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο”.

Για το αν είναι πισωγύρισμα η πρόσληψη του: “Αν είναι πισωγύρισμα θα δείξει ο χρόνος. Όμως εάν είναι πισωγύρισμα ότι ανέλαβε ξανά ο Άγγελος, τι είναι το γεγονός ότι έχει να πάρει 10 χρόνια τίτλο ο ΠΑΟΚ; Αυτό δεν είναι πισωγύρισμα; Οι λύσεις πολλές φορές είναι δίπλα μας και δεν τις εκτιμoύμε”.

Για το αν μπορεί να πετύχει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ: “Θεωρώ ότι θα πετύχει αρκεί να μην είναι διχασμένη και μοιρασμένη η κοινή γνώμη. Πρέπει να τον υποστηρίξουν όλοι. Αυτό που κρίνουμε έναν άνθρωπο ή έναν προπονητή εκ των προτέρων δεν είναι σωστό. Για το καλό της ομάδας πρέπει να στηρίξουμε τον προπονητή και να του δώσουμε τον χώροα και τον χρόνο να δουλέψει. Το ποδόσφαιρο κρίνεται στην λεπτομέρεια. Αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε το κύπελλο όλα θα ήταν διαφορετικά. Αν όλοι ξέραμε τι θα γίνει αύριο το ποδόσφαιρο θα είχε χάσει την μαγεία του. Για αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ.
Ο Αναστασιάδης όταν ανέλαβε και εκείνη την εποχή τον ΠΑΟΚ δήλωσε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα και καλά έκανε. Αν δεν έχει ο προπονητής τη νοοτροπία του νικητή δεν θα την έχουν και οι ποδοσφαιριστές. Αν ένας προπονητής τα μασάει θα πάρει την τρίτη θέση. Αν ο προπονητής σου έχει το αίσθημα του νικητή, τότε στην χειρότερη περίπτωση θα παλέψεις για το καλύτερο και την πρώτη θέση”.

Για τις ευχές του προς τον Άγγελο Αναστασιάδη: “Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, στον κ. Άγγελο, στον Απόστολο (Τερζή), στον Λεωνίδα Δημητρακόπουλο), στον (Κώστα) Λαγωνίδη, τον Γιώργο (Οικονομίδη) και σε όλους τους συνεργάτες του. Εύχομαι στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω ξανά μ’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πάνω απ’ όλα τους αγαπώ”.

« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 22, 2014, 03:54:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ομάδα με προοπτική ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της ΑΕΚ Μπρούνο Τσιρίλο.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για την φετινή σεζόν στην ΑΕΚ: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να φεύγει μια δύσκολη χρονιά και να επιτυγχάνεις τον στόχο που έχεις θέσει, γιατί ήταν υποχρέωσή μας να ανεβάσουμε την ΑΕΚ αρχικά στην Β? Εθνική. Όσον αφορά το μέλλον μου περιμένω αυτές τις μέρες να δω αν θα συνεχίσω και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ».

Για το πιο δύσκολο κομμάτι της φετινής σεζόν: «Δεν ήταν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι με την έννοια των αντιπάλων. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να βοηθήσεις τα νέα παιδιά να αντέξουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ, και την πίεση που ήταν δεδομένο ότι θα τους ασκηθεί για να πάνε την ομάδα ψηλά».

Για την πιθανότητα επιστροφής του Κατσουράνη στην ΑΕΚ: «Είναι ένας από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ξέρει πολύ καλά τί εστί ΑΕΚ, αφού έχει παίξει σε αυτήν. Είναι σημαντικό όταν χτίζεις μια νέα ομάδα να έχει τέτοιους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και τα νέα παιδιά. Δεν έχω ακούσει κάτι για το αν θα επιστρέψει ή όχι, ωστόσο, είναι πολύ καλό για την ΑΕΚ να έχει ένα παίκτη σαν αυτόν».

Για τον ΠΑΟΚ: «Λυπήθηκα πολύ που δεν πήρε ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο, γιατί το περίμενα και το ήθελα. Πρέπει, όμως, τώρα να κοιτάξει μπροστά γιατί υπάρχει σχέδιο και ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που έχουν προοπτική για το μέλλον. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Άγγελο Αναστασιάδη, ωστόσο, ξέρει πολύ καλά την ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να την πάει ψηλά».

Για τον αποκλεισμό Αθανασιάδη από το Μουντιάλ: «Ο Στέφανος Αθανασιάδης με την εξέλιξη που έχει σαφώς και είχε πιθανότητες για να πήγαινε στο Μουντιάλ. Δεν πρέπει να λυπάται για αυτήν την εξέλιξη και να συνεχίσει την δουλειά, γιατί θα είναι ο μελλοντικός φορ της Εθνικής. Ταυτόχρονα πρέπει να σεβαστούμε την επιλογή του Σάντος γιατί γνωρίζει πολύ καλά τί χρειάζεται περισσότερο η Εθνική αυτήν την περίοδο».

http://www.metrosport.gr/articles_det.asp?artid=75244

« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 23, 2014, 11:48:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μια γροθιά Άγγελος-κόσμος»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα.

Μίλησε για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη και ανέφερε πως πρέπει να υπάρξει ηρεμία και στήριξη ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα από την αρχή.
Παράλληλα, θυμήθηκε το πρώτο πρωτάθλημα του “Δικεφάλου” που είναι σαν σήμερα και τόνισε πως θυμάται ακόμα και… την μουσική που έπαιζε όταν η ομάδα έκανε ζέσταμα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό!

Για το πρώτο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνες τις στιγμές και θυμάμαι ακόμα και στο ζέσταμα τη μουσική που έπαιζε στο παιχνίδι με τον Εθνικό! Θυμάμαι όλα εκείνα της εποχής. Έπαιζε Κόκοτας,  μου άρεσε πάρα πολύ και καλαμπουρίζαμε με τους συμπαίκτες. Ξέραμε πως ήμασταν ανώτεροι και πως θα κερδίζαμε. Από κόσμο φυσικά το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ερχόταν και ουδέτερος κόσμος να δει τον ΠΑΟΚ γιατί παίζαμε φοβερό ποδόσφαιρο”.

Για τις συνεργασίες του ΠΑΟΚ με άλλες ομάδες: ” Αυτό το τελευταίο που άκουσα πως ο κ. Σαββίδης θα κινηθεί σε πολλά μέτωπα, από την μια μου αρέσει από την άλλη δεν χρειάζεται προαναγγελία”.

Για τις κινήσεις που έκανε παλιά ο Μπατατούδης: “Δεν ξέρω ειλικρινά τι συμφωνίες έκαναν. Έχω ακούσει πολλά που δεν ήξερα εκείνη την εποχή παρόλο που ήμουν σε κάποιο πόστο. Ο Μπατατούδης ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δεν μπορούσε να πει όχι και αυτό τον έφαγε”.

Για τον αν εκείνο το πρωτάθλημα σήμανε και το τέλος εκείνης της ομάδας: “Καθίσαμε λίγο ακόμα αλλά ορισμένοι ήταν σε κάποια ηλικία και φτάσαμε κάποιες φορές σε τελικό που ήταν πάντα στην Αθήνα. Η Αθήνα δεν έχει αλλάξει όμως καθόλου και είναι τα ίδια πρόσωπα και οι ίδιες καταστάσεις που ήταν και τότε. Πάντα τα ίδια”.

Για την επιστροφή του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ: “Του εύχομαι καλή επιτυχία και κουράγιο. Έχει την δύναμη, δεν είναι ρόδινα τα πράγματα και θέλει την στήριξη όλων. Ο Άγγελος είναι μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Ξέρει την ιστορία και τους ανθρώπους. Είναι ψύχραιμος, ξέρει και μπορεί να δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Με τους φιλάθλους δεν θα έχει πρόβλημα και μακάρι να είναι όλοι μια γροθιά και να πάει καλά”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης: “Θα του έλεγα να αφήσει τα πράγματα όπως είναι. ο Άγγελος ξέρει πώς να τα φέρει βόλτα. Να κάνει τις κινήσεις που κάνει ένας ιδιοκτήτης αλλά πρέπει να υπάρχει ηρεμία. Η ομάδα δεν είναι όπως επιθυμεί κάθε ΠΑΟΚτσής. Τώρα θέλει πάλι από την αρχή. Ο Άγγελος δεν βρίσκει κάτι έτοιμο και θα έχει πολύ δουλειά. Θα χρειαστεί στήριξη φυσικά”.

Για τους Νάτχο,  Στοχ και Λίνο: “Είμαι μονομιάς με τον Λίνο. Είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ήρθε και άφησε εντυπώσεις σαν άνθρωπος καθώς είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και όταν τον χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ ήταν στο ύψος του. Του είμαι ευγνώμων για ότι έκανε στον ΠΑΟΚ και πρέπει να ανανεώσει. Οι άλλοι δύο δεν είχαν ανάλογη προσφορά με το ύψος των αποδοχών τους. Για τον Λίνο θα εξαιρέσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά δεν τον βοήθησε και ο πάγκος και εκτέθηκε. Αυτό δεν μειώνει την αξία του ποδοσφαιριστή και θαυμάζω και τον χαρακτήρα του. Δείχνει ένα παιδί ήπιων τόνων και είναι για εμένα η καλύτερη μεταγραφή τα τελευταία τρία – τέσσερα χρόνια”.

Για το αν παίζει ρόλο η επιρροή στην ΕΠΟ: “Παίζει ρόλο φυσικά και έτσι είναι σε όλες τις χώρες. Η Μπάγερν έχει περισσότερους υποστηρικτές στην ομοσπονδία και το ίδιο γίνεται και στην Σερβία, στην Ιταλία και παντού. Όμως εδώ είναι πρωτόγνωρο. Βλέπουμε πως είναι τα ίδια πρόσωπα όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ολυμπιακός ελέγχει την ομοσπονδία, κάποτε ήταν για λίγο ο Παναθηναϊκός και για λίγο και η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ήταν. Δύσκολα να κάνει κάτι ο κ. Σαββίδης. Πρέπει να είναι ήπιων τόνων. Να δημιουργήσουμε ομάδα γιατί αλλιώς δεν μπορείς να φωνάζεις. Να κάνεις ομάδας και παράλληλα κάποιες κινήσεις σαν επαρχία, γιατί και εμάς επαρχία μας θεωρούν. Πλέον δεν υπάρχουν οι ομάδες που κόβουν βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή και πηγαίνει συνέχεια Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε πρώτα μια καλή ομάδα και μετά μπορεί να γίνει ότι πρέπει να γίνει. Εύχομαι να δημιουργηθεί μια ομάδα που επί δεκαετίες θα έχει τις ρίζες της και θα παίζει ποδόσφαιρο”.

« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 23, 2014, 03:56:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Όποιος δουλεύει παίζει»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος. Μίλησε για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες από τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ και για τις σχέσεις των βετεράνων με την διοίκηση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φιλώρας Πέλλιος:

Για την επιστροφή του Αναστασιάδη:

“Συμπαραστέκομαι στον Άγγελο ως μέλος των βετεράνων που είναι και ΠΑΟΚτσή. Ήταν μια σωστή απόφαση η πρόσληψη του Άγγελου, που ίσως έπρεπε να παρθεί πιο νωρίς. Τον γνωρίζουμε όλοι, είναι ένας προπονητής που επιβραβεύει την δουλειά και πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι 100% προσηλωμένοι στην προπόνηση και στους αγώνες. Όποιο δουλεύει θα παίζει. Με τον Άγγελο έχουμε δει αποτελέσματα που έμειναν στην ιστορία του ΠΑΟΚ όπως η νίκη με την Άρσεναλ, η ανατροπή με την Σπάρτακ Τρνάβα και άλλες μεγάλες  νίκες.

Είναι ένας εργατικός προπονητής, είναι αφοσιωμένος, ζει τα παιχνίδια και έχει πάρα πολλά θετικά στοιχεία. Με τον Άγγελο ήμασταν και στους εφήβους του ΠΑΟΚ μαζί. Εγώ πήγα το 1969 στους μικρούς και αυτός ήρθε την επόμενη χρονιά. Ήμασταν συμπαίκτες για πολλά χρόνια στην πρώτη ομάδα, μεγαλώσαμε μαζί και έχουμε επαφές από τότε. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει, έτσι ήταν πάντα. Ήταν δουλευταράς. Στην προπόνηση και ως ποδοσφαιριστής δούλευε πάρα πολύ”.

Για τον αν μπορεί να πετύχει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ:

“Πιστεύω στον Άγγελο. Βέβαια οι δύσκολες είναι πάρα πολλές όπως και οι απαιτήσεις από τον κόσμο. Θέλει υπομονή, στήριξη και πιστεύω πως θα πετύχει. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να είναι αυτοκέφαλος. Να είναι δικός του ο χώρος των αποδυτηρίων κα του γηπέδου. Δεν δέχεται παρεμβάσεις”.

Για την χρονιά που πέρασε για τον ΠΑΟΚ:

“Δεν πέτυχε τους στόχους η ομάδα, μας ταλαιπώρησε, μόνο κάποια διαστήματα είδαμε καλή παρουσία, δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο όλη την χρονιά και όλα γκρεμίστηκαν σε 15 μέρες. Θα μπορούσαμε να είμαστε και κυπελλούχοι και να πάρουμε την πρώτη εθέση στα πλέι οφ. Από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν όλα. Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού όλα τα άλλα ήταν εφιάλτης”.

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό:

“Εγώ νομίζω ότι αν περάσουμε με μια κινηματογραφική ματιά τον ημιτελικό στην Τούμπα θα δούμε ότι ο Ολυμπιακός ήρθε να εκνευρίσει όλο τον κόσμο και τα κατάφερε. Άργησε πάνω από μια ώρα να βγει για να ξεκινήσει το παιχνίδι, ζήτησε αλλαγή πάγκων και διαμαρτυρόταν συνέχεια. Εκμεταλλεύτηκαν τον ανεγκέφαλο που πέταξε δέκα ψάρια και ενώ προκριθήκαμε μας εκνεύρισαν. Μετά ήρθαν όλα αυτά τα επακόλουθα. Δεν το συζητάω έγιναν λάθη και από εμάς. Λάθη που έγιναν όμως επειδή ο Ολυμπιακός ήρθε για να χαλάσει τον αγώνα. Πέσαμε στην παγίδα του”.

Για τον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό:

“Είχαμε τρεις τιμωρίες, δεν παίξαμε πλήρεις στον τελικό του κυπέλλου, αλλά οι απουσίες πάντα υπάρχουν. Στο κύπελλο δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Με τον Παναθηναϊκό μας κέρδισε ένας ποδοσφαιριστής, ο Μπέργκ”.

Για τις σχέσεις των βετεράνων με τον Ιβάν Σαββίδη:

” Δεν έχουμε έρθει ακόμα μαζί σε επαφή με τον κ. Σαββίδη. Η πρώτη επαφή ήταν στο συλλαλητήριο. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να μιλήσουμε και για να μάθει ότι υπάρχουν βετεράνοι του ΠΑΟΚ και γυρίζουμε όλη την Ελλάδα. Μου είπε να τελειώσουν τα θέματα με τα δικαστήρια και όλα αυτά και μετά θα κάνουμε την συνάντηση. Εμείς ζητήσαμε επανειλημμένως να συναντηθούμε με τον μεγαλομέτοχο. Καταθέσαμε το αίτημα μας στους συνεργάτες του, δεν μπορούσαμε να πάμε κατευθείαν να χτυπήσουμε την πόρτα του. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία του συλλαλητηρίου για να του μιλήσω και μου είπε πως μόλις τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με τις εκκρεμότητες στη ομάδα θα επικοινωνήσουμε. Θα κάνω εγώ την πρώτη κίνηση και θα δω πως θα πάει”.

Για το γραφείο κάτω από την θύρα 7:

“Το πήραμε πέρυσι μετά από 20 χρόνια. Το επανδρώνουμε με παλιά τρόπαια σιγά – σιγά”.

Για το ποιοι μπορούν να ανήκουν στους βετεράνους του ΠΑΟΚ:

“Εμείς κάνουμε ανοίγματα σε παιδιά που νιώθουν ΠΑΟΚτσήδες ανεξαρτήτου εθνικότητας. Όποιος έχει παίξει ένα χρόνο στην ομάδα και νιώθει ΠΑΟΚτσής μπορεί να είναι μέλος. Ο Αντωνόπουλος από το Ναύπλιο είναι ΠΑΟΚτσής. Ο Μαυρέας ήρθε από την άλλη άκρη της Ελλάδας να παίξει για τον ΠΑΟΚ και ας μην ήταν εδώ πολλά χρόνια. Τότε ήταν άλλοι καιροί και άλλα τα συμβόλαια. Τώρα ο ποδοσφαιριστής παίζει τρία χρόνια και φεύγει. Παρόλα αυτά όποιος νιώθει ΠΑΟΚτσής μπορεί να συμμετέχει στον σύλλογο βετεράνων. Υπάρχουν κάποιοι που έπαιξαν λίγα χρόνια και συμμετέχουν αλλά και κάποιοι που έπαιξαν πολλά χρόνια στην ομάδα και δεν ενδιαφέρονται”.

http://arenafm.gr/arenafm/interview/2014/05/23/%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9.html#.U39E-nbNxfY