93. Terry Antonis

Αποστολέας Θέμα: 93. Terry Antonis  (Αναγνώστηκε 5962 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

93. Terry Antonis
« στις: Αυγούστου 18, 2015, 07:19:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Τέρι Αντόνις

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τέρι Αντόνις από την Sidney FC. Ο 21χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Σίδνεϋ στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Ξεχώρισε νωρίς για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και πριν καν γίνει επαγγελματίας, σε ηλικία 14 ετών είχε προσφορά από την Έβερτον, η οποία ήθελε να τον εντάξει στις ακαδημίες της, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε λόγω των κανονισμών της FIFA για τις μεταγραφές ανηλίκων ποδοσφαιριστών. Εμεινε στην Αυστραλία και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην A League σε ηλικία 16 ετών!

Συγκεκριμένα στις 11.09.2010 πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Σίδνεϋ με την Γουέλινγκτον κι έγινε ο νεαρότερος επαγγελματίας στην ιστορία του συλλόγου. Την επόμενη σεζόν, ο νεαρός μέσος μετατράπηκε σε βασικό στέλεχος της Σίδνεϋ και τα σενάρια άρχισαν πάλι να τον στέλνουν στην Ευρώπη ως μεταγραφικό στόχο ομάδων όπως η Μαρσέιγ, η Ίντερ, η Λιλ και η Έβερτον. Ενας τραυματισμός στο γόνατο ανέκοψε την πορεία του, αλλά ο Αντόνις επέστρεψε δυνατός στα γήπεδα, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων της Αυστραλίας. Σε έναν διεθνή αγώνα τραυματίστηκε ξανά κι έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν 2013-14 μαζί με την ευκαιρία να υπογράψει στην Πάρμα. Δεν απογοητεύτηκε, έκανε ακόμα ένα δυναμικό comeback και την προηγούμενη σεζόν ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Είχε 84,8% ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις (629/742 πάσες) από τις οποίες μόλις το 18,3% είχαν κατεύθυνση προς την άμυνα της ομάδας του, με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να μοιράζει το παιχνίδι κάθετα και στα πλάγια. Η επίσημη σελίδα της Εθνικής Αυστραλίας τον χαρακτηρίζει ως εξής: «Με εξαιρετικά προσόντα, δημιουργικότητα και αντίληψη, ο Αντόνις είναι ένας ολοκλήρωμένος μέσος και δεν θα αργήσει να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα». Με τους Socceroos ο Αντόνις έχει αγωνιστεί τρεις φορές, ήταν μέλος της αποστολής που κατάκτησε το Ασιατικό Κύπελλο και θεωρείται ένα από τους παίκτες που θα διακριθούν στο προσεχές Μουντιάλ.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20150818-upergrapse-ston-paok-o-teri-antonis/

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Terry Antonis
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 18, 2015, 07:20:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Welcome man and good luck!! paokara

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 18, 2015, 10:36:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Welcome and good luck :eagle:
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 19, 2015, 09:51:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Welcome to PAOK my friend  pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 19, 2015, 10:20:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Γεια σου Τερυ με τα ωραια σου! smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 19, 2015, 10:41:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Τερυ Αντωνης....Αντε να κανεις καριέρα με τετοιο ονομα.  >:D
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 19, 2015, 02:18:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 25, 2015, 01:49:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη ο Άντονις"

Ο Τέρι Αντονις άνοιξε εδώ και περίπου μία εβδομάδα νέα σελίδα στην καριέρα του, με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην προπονητής του Αντονις στη Σίδνεϊ, Αρνολντ Γκράχαμ παρουσιάστηκε σίγουρος με δηλώσεις του στο εξωτερικό ότι ο 22χρονος άσος θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη:

"Ο Τέρι ήταν σπουδαία μονάδα στο κλαμπ, έχει πολλές δυνατότητες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γι' αυτόν και εμείς δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στο δρόμο του. Ηταν πάντα πρόθυμος να κάνει το βήμα προς το εξωτερικό και δεν έχω αμφιβολία ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη, καθώς και με τις εθνικές ομάδες της Αυστραλίας".

Εξάλλου, ο νεαρός μέσος δεν ξεχνά την συμβολή της Σίδνεϊ στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Σίδνεϊ για τη βοήθεια και την υποστήριξή της στην ανάπτυξη μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε. Θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα και πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική σεζόν".

sport24.gr

Κάτσε να παιξει πρωτα και βλεπουμε.

« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 11:44:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έτοιμος σε δύο εβδομάδες»

Μιάμιση με δύο εβδομάδες θα χρειαστεί ο Τέρι Αντόνις προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε στο περίπτερο του δικεφάλου στη ΔΕΘ.

Αναλυτικά:

"Για μένα είναι κάτι απίστευτο, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι, αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου" είπε αρχικά.

Για την κατάστασή του:

"Σε μιάμιση με δύο βδομάδες θα είμαι έτοιμος. Στην Αυστραλία υπήρξε διάστημα που δεν είχαμε αγώνες. Σε δυο βδομάδες θα είμαι πανέτοιμος".

Για το ότι θα παίξει στην χώρα των προγόνων του:

"Είναι φανταστικό αυτό, η γιαγιά μου και ο παππούς μου, μου είπαν πολύ καλά λόγια για την Θεσσαλονίκη, ανυπομονώ να παίξω".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ;

"Όταν ήρθα για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ αισθάνθηκα υπέροχα και ανυπομονώ να παίξω σε αυτή την ομάδα. Τη λάτρεψα".

Τέλος, είπε στα ελληνικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος".

Να σε δούμε και εσένα γιατί λένε πως το χεις! ::)

Απ: 93. Terry Antonis
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 03, 2015, 05:47:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο παίκτης σαν τον Άντονις"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην μέσος της εθνικής Αυστραλίας και νυν μάνατζερ παικτών, Βινσένζο Γκρέλα για τον μέσο του ΠΑΟΚ, Τέρι Άντονις.

"O Τέρι για εμένα έχει απίστευτο ταλέντο, ίσως το καλύτερο της γενιάς του. Το παιδί αυτό είναι ιδιαίτερο. Το πρόβλημα είναι πως είχε κάποιους τραυματισμούς που τον κράτησαν λίγο πίσω. Αλλά τώρα δουλεύει στην Ελλάδα με έναν Ιταλό προπονητή φυσικής κατάστασης τον οποίο είχα συναντήσει. Εκείνος μου είχε πει πως αν τα καταφέρει μαζί του θα κάνει τεράστια καριέρα.

Μου είπε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη της ποιότητας του Άντονις! Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σύλλογος και έχει να προσφέρει, αλλά και να πάρει πολλά από αυτόν τον παίκτη", τα λόγια του Γκρέλα για τον Άντονις που ακόμη βέβαια δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του δικεφάλου.

Δεν τον εχουμε δει ρε φιλε, δεν ξερουμε ακομα  :D