93. Terry Antonis

Αποστολέας Θέμα: 93. Terry Antonis  (Αναγνώστηκε 5963 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Terry Antonis
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 03, 2015, 11:23:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login

11-09-2015
«Έτοιμος σε δύο εβδομάδες»

Μιάμιση με δύο εβδομάδες θα χρειαστεί ο Τέρι Αντόνις προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε στο περίπτερο του δικεφάλου στη ΔΕΘ.

Ποσο κραταν οι 2 βδομαδες στην Αυστραλια ρε παιδια? :o
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

Απ: 93. Terry Antonis
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 12:04:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Χρόνια πολλά Τέρι

Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Σίδνεϋ στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Ξεχώρισε νωρίς για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και πριν καν γίνει επαγγελματίας, σε ηλικία 14 ετών είχε προσφορά από την Έβερτον, η οποία ήθελε να τον εντάξει στις ακαδημίες της, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε λόγω των κανονισμών της FIFA για τις μεταγραφές ανηλίκων ποδοσφαιριστών.Εμεινε στην Αυστραλία και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην A League σε ηλικία 16 ετών!

Συγκεκριμένα στις 11.09.2010 πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Σίδνεϋ με την Γουέλινγκτον κι έγινε ο νεαρότερος επαγγελματίας στην ιστορία του συλλόγου.Την επόμενη σεζόν, ο νεαρός μέσος μετατράπηκε σε βασικό στέλεχος της Σίδνεϋ και τα σενάρια άρχισαν πάλι να τον στέλνουν στην Ευρώπη ως μεταγραφικό στόχο ομάδων όπως η Μαρσέιγ, η Ίντερ, η Λιλ και η Έβερτον.

Ενας τραυματισμός στο γόνατο ανέκοψε την πορεία του, αλλά ο Αντόνις επέστρεψε δυνατός στα γήπεδα, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων της Αυστραλίας. Σε έναν διεθνή αγώνα τραυματίστηκε ξανά κι έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν 2013-14 μαζί με την ευκαιρία να υπογράψει στην Πάρμα.Δεν απογοητεύτηκε, έκανε ακόμα ένα δυναμικό comeback και την προηγούμενη σεζόν ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Είχε 84,8% ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις (629/742 πάσες) από τις οποίες μόλις το 18,3% είχαν κατεύθυνση προς την άμυνα της ομάδας του, με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να μοιράζει το παιχνίδι κάθετα και στα πλάγια.Η επίσημη σελίδα της Εθνικής Αυστραλίας τον χαρακτηρίζει ως εξής: «Με εξαιρετικά προσόντα, δημιουργικότητα και αντίληψη, ο Αντόνις είναι ένας ολοκληρωμένος μέσος και δεν θα αργήσει να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Με τους Socceroos ο Αντόνις έχει αγωνιστεί τρεις φορές, ήταν μέλος της αποστολής που κατάκτησε το Ασιατικό Κύπελλο και θεωρείται ένα από τους παίκτες που θα διακριθούν στο προσεχές Μουντιάλ.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151115-xronia-polla-teri/

Από ότι έχω μάθει, ο παίκτης έχει φοβερές ικανότητες.
Μένει να το δούμε και στο γήπεδο.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 09:03:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τα στατιστικα του δειχνουν οτι προκειται για καλο παικτη οσο χαμηλο και αν ηταν το επιπεδο του πρωταθληματος (λεμε τωρα)
Με ανησυχει ομως οτι δεν εχει παρει χρονο συμμετοχης, οποτε τον βλεπω δανεικο τον χειμωνα. :-\
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 09:05:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καλες οι πληροφοριες σου παντως Μοικ.
Ωραιος ρε Τερυ, ωραιο αριστερο εχεις ρε μπαγασα.

« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 10:23:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μου μετέφεραν πως έχει καλή τεχνική, αλλά θέλει και αυτός παιχνίδια.
Με 20-30 λεπτά τι να δείξει?
Πάντως θέλω να πιστεύω πως θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής...

« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 04, 2015, 10:34:43 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Φοβερο σουτ εχει ο ατιμος.
Μου αρεσε και θελω να τον δω και σε αλλα!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 04, 2015, 10:55:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Μου μετέφεραν πως έχει καλή τεχνική, αλλά θέλει και αυτός παιχνίδια.
Με 20-30 λεπτά τι να δείξει?
Πάντως θέλω να πιστεύω πως θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής...

Με βαση αυτα που ειδα μαλλον θεμα φυσικης κατστασης(ενδυναμωση,τρεξιματα) υπαρχει και γι αυτο δεν επαιρνε χρονο μεχρι τωρα.
Αλλα βλεπει γηπεδο ,εχει εξαιρετικη πασα και καλο σουτ.Μακαρι να πιασει,χρειαζομαστε εναν τετοιο παικτη
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 10:59:00 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα"

Ο ομογενής από την Αυστραλία μέσος του «Δικεφάλου» κρατάει χαμηλά την μπάλα και τους τόνους. Περιμένει, όπως λέει, να αγωνιστεί στην Τούμπα, αλλά εξηγεί ότι «δεν μου αρέσει να μιλώ για τον εαυτό μου. Ο κόσμος θα με κρίνει, μακάρι να βλέπουν οι άλλοι καλά πράγματα. Θεωρώ ότι έχω πολύ περισσότερα πράγματα να δείξω. Αλλά είναι δεδομένο ότι είμαι χαρούμενος για το ότι αγωνίστηκα και έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. ‘Όμως, είμαι χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας αλλά και για τη νίκη της».

- Η αλήθεια είναι ότι η τύχη σου γύρισε την πλάτη γιατί θα μπορούσες να είχες σκοράρει

«Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, υπάρχουν αυτά, ελπίζω την επόμενη φορά να μπει μέσα η μπάλα».

- Με τη λήξη του αγώνα και όταν άνοιξες το κινητό σου, ποιος σου έστειλε το πρώτο μήνυμα;

«Από την οικογένεια μου και την κοπέλα μου».

- Πώς βίωσες όλο αυτό το διάστημα που δεν αγωνιζόσουν; Υπήρχαν άνθρωποι μέσα στην ομάδα που ένιωσες την στήριξη τους;

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήρθα από την άλλη άκρη του κόσμου στην Ελλάδα και σε ένα νέο περιβάλλον για μένα. Αλλά από την πρώτη μέρα η ομάδα άνοιξε την αγκαλιά της για μένα, είχα τον τραυματισμό που με άφησε πίσω, από εκείνο το σημείο και μετά είμαι καλά».

- Και πλέον έτοιμος να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω; Να «πιέσεις» τον προπονητή σου όπως και ο ίδιος είπε;

«Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και αυτό και τίποτε άλλο. Αυτό θέλω και πρέπει να κάνω. Για μένα ήταν συναρπαστικό ότι αγωνίστηκα για πρώτη φορά. Πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές».

- Ζεις την ομάδα από κοντά. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτή για τη συνέχεια;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια σπουδαία ομάδα. Υπάρχουν καλοί παίκτες και με το χρόνο η ομάδα θα γίνεται πιο δυνατή. Σύμμαχος μας θα είναι ο χρόνος»

Αν παρει παιχνιδια, θα βρει ρυθμο, θα δειξει και κατι παραπανω.
Πρωτο δειγμα παντως ηταν θετικο.

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 05:59:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν μπηκε ομως αποστολη με τον Πανιωνιο.
Για εμενα επρεπε! :-\

« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 12:07:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Χάνει τον Αντόνις για ένα μήνα

Ο ομογενής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στους 10 παίκτες, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και κλήθηκαν από τον Αουρέλιο Βίντμαρ στην εθνική Αυστραλίας. Επίσης, στην αποστολή των «Socceroos» συμμετέχει και ένας ακόμη ομογενής, ο Κρις Οικονομίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλική Λάτσιο.

Το τουρνουά για ομάδες κάτω των 23 ετών θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ 12 με 31 Ιανουαρίου, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αφήσει τον Αντόνις, να ενσωματωθεί με την αποστολή της Αυστραλίας, επτά μέρες νωρίτερα, δηλαδή από τις 5 Ιανουαρίου.

gazzetta.gr

Ε δεν έπαιζε και πολύ....