93. Terry Antonis

Αποστολέας Θέμα: 93. Terry Antonis  (Αναγνώστηκε 5961 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 93. Terry Antonis
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 11:50:41 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κορυφαίος ο Μπερμπάτοφ, πολύ καλός προπονητής ο Τούντορ»

Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Κροάτη τεχνικό του Δικεφάλου, Ίγκορ Τούντορ
Το εγκώμιο του συμπαίκτη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, έπλεξε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Τέρι Άντονις, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Αυστραλίας από το προολυμπιακό τουρνουά.

Παράλληλα, ο 22χρονος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κροάτη τεχνικό του Δικεφάλου, Ίγκορ Τούντορ.

«Το να είναι απλά στις προπονήσεις, είναι σπουδαίο γεγονός. Έχω μάθει πολλά από εκείνον. Είναι από τους καλύτερους. Είναι κορυφαίος μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι ένας προσιτός τύπος και το ότι μπορώ να προπονούμαι μαζί του και να βλέπω τι κάνει με την μπάλα είναι απίστευτο», είπε για τον Βούλγαρο σούπερ σταρ ο Άντονις.

Ερωτηθείς για τον Κροάτη προπονητή του στον Δικέφαλο, ο ίδιος σημείωσε: «Είναι πολύ καλός. Είναι ένας καλός προπονητής και έχω μάθει πολλά από εκείνον. Όταν έφθασα στην Ελλάδα δεν ήξερα τι να περιμένω αλλά με βοήθησε πολύ. Όλο το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου παρείχαν μεγάλη βοήθεια. Είναι όλα πολύ καλά».

Σαν 10αρι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 28, 2016, 11:38:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Αντόνις μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Τούντορ, «έχει δουλέψει πολύ μαζί μου και με βοήθησε με τόσους πολλούς τρόπους », είπε, ενώ δείχνει να ξέρει πολύ καλά ότι «στο ποδόσφαιρο ανά πάσα στιγμή όλα μπορούν να συμβούν, πρέπει να έχεις και τύχεις για να μπορέσεις να το απολαύσεις».

Δεν θελει να σε "φαει" δηλαδη ε?
Αλλα το βοδι ο ΠΑΟΚτσης που να καταλαβει τι γινεται! facepalm

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 29, 2016, 12:09:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Πάντα η εξέλιξη και η βελτίωση απαιτούν χρόνο"

Ο ομογενής από την Αυστραλία ποδοσφαιριστής, αρχίζει και παίρνει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο ξεκίνημα της περιόδου. Με αφορμή την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ μίλησε σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας και είπε:.

Για την συμμετοχή του στη βασική 11άδα:

«Είναι ωραίο που επιλέχθηκα στη βασική 11άδα και αγωνίστηκα εκπροσωπώντας την ομάδα. Προπονήθηκα σκληρά γι’ αυτό και όταν μπήκα αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, στο 84΄ ήταν ένα συναρπαστικό συναίσθημα…»

Για την παρουσία του στην ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Βρίσκομαι σε μία τεράστια ελληνική ομάδα, η οποία συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Καθημερινά μαθαίνω πολλά πράγματα και βελτιώνομαι από τις προπονήσεις και τον τρόπο που δουλεύουμε».

Για τους τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω στο ξεκίνημα της χρονιάς:

«Όλα αυτά βρίσκονται πίσω, στο παρελθόν. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και πολλά οφείλω στον Ιταλό προπονητή φυσικής κατάστασης που έχουμε στον ΠΑΟΚ (Πάολο Αρτίκο), ο οποίος δούλεψε πολύ μαζί μου για να με βοηθήσει. Βέβαια όπως όλοι ξέρουμε, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν σε μία στιγμή. Χρειάζεσαι και τύχη και εγώ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή».

Για τη θέση που τον χρησιμοποιεί ο Τούντορ στη μεσαία γραμμή και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ:

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να παίξω και να προσφέρω αλλά και να μάθω πράγματα. Πάντα η εξέλιξη και η βελτίωση απαιτούν χρόνο. Παίρνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει στόχους του. Έχουμε μία καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σπουδαίο για μένα να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και να παίζω σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό».

« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 29, 2016, 04:16:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ ο Τέρι Αντόνις»

Ο Πίτερ Καθόλος, πρώην παίκτης της Λάρισας, αλλά και κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Αυστραλίας το 1982 ήταν εκείνος που είχε διαγνώσει το σπουδαίο ταλέντο του Τέρι Αντόνις από την εποχή που ο μέσος της ΠΑΟΚ έβαζε τα θεμέλια της επαγγελματικής του καριέρας στη Σίντνεϊ Ολύμπικ, αλλά και στους Μαρκόνι Στάλιονς.

Ο Καθόλος, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο είχε εκφραστεί προ πολλού με κολακευτικά σχόλια για τον πρώην παίκτης της Σίντνεϊ FC.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής ήταν εκείνος που καθοδήγησε άρτια τον Τέρι Αντόνις, αποτελώντας ουσιαστικά τον μέντορα του.

Ο 22χρονος άσος έφτασε μέχρι την Εθνική Αυστραλίας, ενώ πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Έπειτα από αρκετούς μήνες, όπου ο Αντόνις ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς έλαβε τελικά το «βάπτισμα του πυρός» από τον Τούντορ παίζοντας ως αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το περασμένο Σάββατο, ο Αντόνις χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

«Ο Τέρι έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έκανε λάθη και είχε σωστές μεταβιβάσεις, ενώ είχε αρκετές προσπάθειες για γκολ. Δούλεψε πολύ σκληρά στην άμυνα, ενώ υποστήριξε την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε λόγω του γεγονός πως δεν είχε χρόνο συμμετοχής στα πόδια του. Για πρώτο ματς βασικός ήταν πολύ καλός και οι οπαδοί εκτίμησαν την προσπάθεια που έκανε», τονίζει ο Πίτερ Καθόλος στο gazzetta.gr. Πως όμως περιγράφει ο πρώην παίκτης της Λάρισας τον μέσο του ΠΑΟΚ;

«Ο προπονητής του θα πρέπει να είναι χαρούμενος με την εμφάνιση του γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που βοηθάει την επίθεση αλλά και την άμυνα. Είναι ένας box to box ποδοσφαιριστής! Ολοκληρωμένος παίκτης που τα δίνει όλα για την ομάδα δίχως να παραπονιέται. Αυτό που πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί από τον Τέρι είναι αυτό για το οποίο είναι προετοιμασμένος να προσφέρει. Θα τα δώσει όλα για την ομάδα του».

Ο Καθόλος θεωρεί πως ο Τέρι Αντόνις έχει πολλά να δώσει στον ΠΑΟΚ.

«Τον γνωρίζω καλά. Παρακολουθήσαμε τον αγώνα μαζί με τον πατέρα του. Του έστειλα τα συγχαρητήρια μου. Του είπα να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, να έχει υπομονή και να πιστεύει στον εαυτό του.

Θεωρώ πως μπορεί να δώσει νέα διάσταση με το παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο του πόδια και να πετύχει γκολ. Είναι ένας σπουδαίος ομαδικός παίκτης!

Έχει ισχυρή προσωπικότητα και σπουδαίο χαρακτήρα, επαναλαμβάνω έχει να δώσει πολλά ως ποδοσφαιριστής».

Όπως υποστηρίζει ο άλλοτε διεθνής με την Αυστραλίας, είναι θέμα χρόνου ο Αντόνις συνεπικουρούμενος από τον Τσίμιροτ να κάνει την διαφορά στον ΠΑΟΚ.

«Όταν θα προσαρμοστεί είμαι βέβαιος πως θα ξεχωρίζει στο πλευρό του Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή. Πιστεύω πως ο Τζιόλης είναι σπουδαίος παίκτης, όμως ταιριάζει περισσότερο σε πιο αμυντικό ρόλο, αφού δεν έχει τα πόδια νεότερων παικτών».

« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 06, 2016, 06:38:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Ήμασταν ανώτεροι αλλά δε μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Αυτό που θα κοιτάξουμε τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι, το οποίο πρέπει και να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να πούμε το γιατί δε μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις στο τέλος της χρονιάς».

Δεν σου πήγε το παιχνίδι καθόλου σήμερα.
Αν και στο επόμενο δείξεις αυτό το πρόσωπο, αυτοί που μας τα έκαναν μπαλόνια γιατί δεν πάιζεις, θα σε "στολίσουν" κανονικά...

« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 02, 2016, 03:32:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μόνο νίκες έως το τέλος»

Ο Τέρι Αντόνις υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκες έως το τέλος της κανονικής περιόδου, προκειμένου να συγκεντρώσει όλους τους βαθμούς, που είναι διαθέσιμοι και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play off. Ο ομογενής παίκτης βρέθηκε μαζί με τον Γκόικο Τσίμιροτ στην αθλητική έκθεση «Sportexpo».

Αρχικά, ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε: «Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια πριν τα playoffs και πρέπει να παίξουμε δυνατά για να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται».

Σχετικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Μας επηρέασε αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε θετικοί και να μπαίνουμε πάντα μέσα στο γήπεδο για να παίζουμε το ποδόσφαιρο μας».

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας: «Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτά τα πράγματα που είπε ο προπονητής μου. Είμαι όμως και πολύ στενοχωρημένος που δεν μπόρεσα να αγωνιστώ τώρα γιατί είναι το όνειρο μου από μικρό παιδί να παίζω στην εθνική».

Τέλος, τόνισε για τα συνθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ: ««Έχω ακούσει αρκετά αλλά δεν καταλαβαίνω πολύ καλά τι λένε, πάντως ακούγονται εκπληκτικά».

« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 10, 2016, 10:28:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Τέρι Άντονις δεν έχει πάρει συμμετοχές στον ΠΑΟΚ και ο δικέφαλος αναμένεται να τον δώσει δανεικό με επικρατέστερη ομάδα να είναι η Βέροια.

Ελπίζω όχι αγύριστος.
Είναι καλός παίκτης για έμενα,....

« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 11, 2016, 03:27:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την Αυστραλία, μάλιστα, ο ομογενής μέσος και το κοντινό του περιβάλλον δεν θα έβλεπαν με καθόλου άσχημο μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του εκεί.

«Πέρυσι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Τέρι Άντονις από τη Sydney FC, αλλά περίπου ένα χρόνο μετά και έχοντας πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις συμμετοχές, ο ΠΑΟΚ κινείται για το δανεισμό του νεαρού άσου. Ο Αντόνις δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την προετοιμασία και σκέφτεται τις επιλογές του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα "sportingnews.com", με τον συντάκτη να σημειώνει παράλληλα πως ο πατέρας του παίκτη εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Άντονις στην Αυστραλία.

Μην τον αφησουμε και ελευθερο στο τελος.

« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 11, 2016, 07:32:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Κάτι περίεργο συμβάινει με αυτό τον παίκτη.... Δεν νομίζω ο Ιβιτς να λαθεύει τόσο πολύ.... Για να μην τον υπολογίζει κάτι στραβό έχει δει!!! :( :( :(
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 11, 2016, 10:42:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Το ειδαμε περσι Νικολα ,τρεξιματα 0.Μπαλα ξερει και πολλη μαλιστα αλλα τη σημερον ημερα πρεπει να σαι πρωτα απ ολα αθληταρας για να παιξεις επαγγελματικα.Ισως και τακτικα να χει θεμα λογω Αυστραλιας.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.