Ειδήσεις για το Handball

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις για το Handball  (Αναγνώστηκε 15785 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ειδήσεις για το Handball
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 21, 2014, 06:09:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλως ηρθες Αλέξη Αλβανέ στην ΠΑΟΚΑΡΑ  smilepaok smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 21, 2014, 06:45:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ο Αλβανος ειναι πολυ καλος παικτης και θα μας βοηθησει σημαντικα
Καλως ηρθες  paokara
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 21, 2014, 06:53:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Real

• Jr. Member
  • **
  • 67
    • Προφίλ
Ο ΠΑΟΚ πήρε Αλβανό, πάει για πρωτάθλημα. Αυτό έχει αναρτηθεί στο twitter,  από σαιτ της Αεκ. Δεν ξέρω πολλά πράγματα από χάντμπολ. Όπως και να έχει... ΠΑΟΚ!!!

« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 21, 2014, 08:27:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Να δειτε που στο τελος τα ευχαριστα θα ερθουν απο Χαντμπολ και βολλεϊ....

paokflag paokflag paokflag
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 21, 2014, 08:44:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στο Χαντμπολ με Δουκα και στο Βολει με γαυρο...
Εκεί θα παιχτει.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 22, 2014, 09:52:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πήρε Κωστακίδη ο ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν δυναμικά την ενίσχυση τους ενόψει της ερχόμενης σεζόν, εντάσσοντας τον 22χρονο πλέι μέικερ στο ρόστερ τους με υποσχετική ενός έτους απ’ τον Φίλιππο Βέροιας.

Η ανακοίνωση:

«Ο 22χρονος πλέι μέικερ Θάνος Κωστακίδης αποτελεί την ένατη μεταγραφή της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Ο Κωστακίδης έρχεται στον ΠΑΟΚ με υποσχετική ενός έτους από τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο Θάνος Κωστακίδης γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1992 και έχει ύψος 1,88μ. Έχει διεθνείς συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και νέων. Στην Α1 ανδρών μετρά 72 γκολ σε 56 αγώνες τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα καθώς μεγάλωσα στον Φίλιππο Βέροιας, όπου έζησα πολλές όμορφες στιγμές. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Φιλίππου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Είμαι χαρούμενος που η καινούργια φανέλα που θα φορέσω είναι αυτή του ΠΑΟΚ, ενός συλλόγου που έχει στόχο να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους . Εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών», δήλωσε ο Θάνος Κωστακίδης.

Από την πλευρά του ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης καλωσόρισε τον 22χρονο αθλητή και του ευχήθηκε «υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες».

Καλώς ήρθες  smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 24, 2014, 04:06:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια»

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Κοκώνη για ακόμη ένα χρόνο προχώρησε ο ΠΑΟΚ.

Ο 32χρονος πίβοτ να σημειωθεί πως ήταν μέλος του «Δικέφαλου του Βορρά» όταν κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδος.

Η δήλωση του παίκτη:

«Η συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου διήρκεσε μόνο μερικά λεπτά. Ευχαριστώ τόσο τον έφορο (σ.σ Γρηγόρη Πετρίδη), όσο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ξεκινάει μία καινούρια χρονιά και προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Με χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά, θα πρέπει να παίξουμε καλό χάντμπολ και μέσα από την αγωνιστικότητά μας να φτάσουμε στους στόχους μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

sport-fm.gr

Γερά ρε παικτούρα... :paokeisai:

« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 24, 2014, 05:16:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Παμε για πρωταθλημα  flag flag
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 24, 2014, 08:51:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ολα τα λεφτα φετος ειναι το Χαντμπολ και το βολλεϊ...

paokflag paokflag paokflag paokflag
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 19, 2014, 06:19:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Θα παλέψουμε για τους στόχους μας"

Ο Αλέξης Αλβανός μετρά τις πρώτες του ημέρες στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του, τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί, για τον κόσμο και τη νοοτροπία που πρέπει να αποκτήσει ο Δικέφαλος...

Αναλυτικά όσα είπε στον "Libero 107,4":

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Είμαστε στο ξεκίνημα, αλλά η ομάδα δείχνει ότι έχει ομοιογένεια και πολλά όρεξη για δουλειά. Είναι σημαντικό ότι οι νεότεροι παίκτες δείχνουν να ακολουθούν τους παλαιότερους στα βήματα πρωταθλητισμού που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Το μυστικό είναι η σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα σαν τελικό, και ανάλογα να αντιμετωπίζουμε την κάθε προπόνηση».

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ήταν σημαντικό για μένα να υπάρχει στην πόλη μου μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό ήταν το ζητούμενο σε όλη την καριέρα μου, είτε έπαιζα στη Γερμανία, είτε τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ».

Για τους στόχους που έχουν τεθεί: «Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα πάει για τίτλους. Αυτό αρμόζει στον ΠΑΟΚ και αυτό έπρεπε να γίνεται και τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό και με προσήλωση στον στόχο θα προσπαθήσουμε να φέρουμε επιτυχίες, να παίξουμε καλό χάντμπολ και να προσελκύσουμε τον κόσμο κοντά μας».

Για τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν από τον ίδιο: «Εγώ είμαι συνηθισμένος σε αυτό και θα προσπαθήσω να δώσω το στίγμα μου, αλλά το χάντμπολ είναι ομαδικό άθλημα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Είναι σημαντικό ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες, που κατάφεραν σπουδαία πράγματα στο παρελθόν. Σε συνδυασμό με τα νεότερα παιδιά και με πολλή δουλειά θα παλέψουμε για τους στόχους μας».

Για την ατάκα που είπε στην πρώτη συγκέντρωση: «Είπα ότι για όποιον βλέπει ως χόμπι αυτό που κάνουμε υπάρχουν μικρότερες ομάδες για να παίξει. Έτσι είναι, εφόσον κάποιος είναι αθλητής του ΠΑΟΚ, πρέπει να μοχθεί και να γίνεται ο καλύτερος».

Για το κίνητρο που έχει ο ίδιος: «Έχω κατακτήσει τρόπαια, αλλά δεν είμαι χορτασμένος. Πάντα υπάρχει κίνητρο για έναν αθλητή, όσες επιτυχίες και αν έχει στο βιογραφικό του. Η φετινή πρόκληση για μένα και για την ομάδα, είναι πολύ μεγάλη. Είναι μεγάλο κίνητρο οι τίτλοι με τον ΠΑΟΚ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ σαν σύλλογος και ο κόσμος του έχουν ένα τεράστιο βεληνεκές. Εμείς θέλουμε σε κάθε αγώνα το γήπεδο να είναι γεμάτο. Είναι πολύ σημαντική η κίνηση του Ερασιτέχνη, που έβγαλε κοινό διαρκείας για όλα τα αθλήματα μόλις με 30 ευρώ και δίνοντας δώρο ένα t-shirt. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να ανταμείψουμε τον κόσμο που θα έρθει κοντά μας».

Για το επίπεδο του νέου πρωταθλήματος: «Η ΑΕΚ αποδυναμώθηκε σημαντικά, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι και πάλι θα έχει ισχυρή ομάδα, που θα διεκδικήσει είσοδο στην τετράδα. Ο Διομήδης έχασε κάποιους παίκτες, πήρε κάποιους άλλους και θα είναι δυνατός. Ο Φίλιππος Βέροιας ενισχύθηκε σημαντικά, όπως και το Λουτράκι, ενώ ο Βύρωνας έχει μια νεανική ομάδα που φέτος θα είναι πιο δυνατή. Γενικώς περιμένω ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Για το περσινό πρότζεκτ της ΑΕΚ που κατέρρευσε: «Ένα τέτοιο εγχείρημα πρέπει πάντα να βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Στην ΑΕΚ τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά το Δεκέμβριο και όταν έχεις παίκτες μεγάλου βεληνεκούς είναι λογικό να επηρεάζονται. Για μένα, ότι φτιάχνεις ένα μαγαζί πρέπει να ξέρεις τι πουλάς, πώς το πουλάς και πώς το οργανώνεις».

Για την ατάκα που είπε πριν τον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα: «Είχα πει τότε ότι δεν χάνω σε τελικούς. Αυτή θέλω να είναι και η νοοτροπία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα. Πρέπει να υπάρχει αυτή η αυτοπεποίθηση και η νοοτροπία, αλλά για να την αποκτήσουμε πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά».