Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47928 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 20, 2014, 11:36:20 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ελπιζω να παραμεινει το συνολο ως εχει...Γιατι στο βολλει υπαρχει η ταση να φευγουν και να ερχονται παικτες μεσουσης της περιοδου....

Βεβαια επιμενω οτι ολα τα λεφτα ειναι η ελευση Καλμαζιδη στον παγκο....Με τις μεταγραφες δε που εγιναν πιστευω οτι χτυπαμε τιτλο φετος...

Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 20, 2014, 04:28:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στο τμήμα βολλευ...  paokara

Έκλεισε και Γκαρά ο ΠΑΟΚ

Ως παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να λογίζεται και ο Δημήτρης Γκαράς με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα εδώ και αρκετό καιρό και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Τη θέση και του βασικού λίμπερο έχει κλείσει ο ΠΑΟΚ ο οποίος συνεχίζει τη μεταγραφική του αντεπίθεση. Μετά τον Γκόμες και τον Κουρνέτα ο "δικέφαλος του Βορρά" απέκτησε και τον Δημήτρη Γκαρά για τη θέση του βασικού λίμπερο.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα εδώ και αρκετό καιρό και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνία των δύο πλευρών.

Με αυτόν τον τρόπο συμπληρώνεται ακόμα ένα κομμάτι του παζλ της ομάδας του ΠΑΟΚ ο οποίος θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα δυνατός την επόμενη περίοδο. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη έχει αποκτήσει τους Γκόμες, Κουρνέτα, Κυριακίδη, Εφραιμίδη, Αναστασιάδη, Καρασαββίδη και Σαμπανάι.

Τέλος, έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους οι Λόουσον και Παντακίδης.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.contra.gr/Sports/Handball/Hellas/A1Handball/ekleise-kai-gkara-o-paok.2855682.html

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 20, 2014, 10:36:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα δώσουμε κίνητρο στον κόσμο να έρθει γήπεδο»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γκαρά για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο αθλητής αγωνίζεται ως λίμπερο είναι 29 ετών και έχει ύψος 1.85.

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Κάνει σταθερά βήματα και με τις κινήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες δείχνει πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να κάνει την υπέρβαση και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά. Με τον κ.Καλμαζίδη δεν έχω συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα».

Ακόμα, ο νέος αθλητής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σίγουρος πως τη νέα χρονιά ο σύλλογος θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο: «Είμαι σίγουρος πως τη νέα χρονιά με τις εμφανίσεις μας θα δώσουμε ένα κίνητρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ για να στηρίξει την ομάδα και μέσα στο σπίτι της και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τους θέλουμε κοντά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας» είπε ο Δημήτρης Γκαράς.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=345697&Sport=3&Country=82&Competition=387&Season=6867&Round=35411&Team=4083

« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 24, 2014, 11:43:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Και ο Ντίνας στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με τον Θανάση Ντίνα να ετοιμάζεται και αυτός να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Ο πρώην παίκτης του Άρη φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και πλέον μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως ο παίκτης το 2012 είχε  το αντίθετο δρομολόγιο.

arenafm.gr

paokara paokara

« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 24, 2014, 01:26:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Θα μας τρελανουν φετος στο βολλει...Μπραβο τους.... Ευχομαι να πηγαινει κανενας σε κανα ματς...Μην ειναι τρεις και ο κουκος....

paokflag paokflag paokflag paokflag
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 24, 2014, 06:22:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Και τα επισημα  8)

Στον ΠΑΟΚ ο Ντίνας

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Ντίνα για την αγωνιστική 2014-2015. Ο έμπειρος κεντρικός επιστρέφει μετά από δύο χρόνια για την τρίτη του θητεία (1981, 2.04μ)  στην ασπρόμαυρη ομάδα.

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Θανάσης Ντίνας είπε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην ομάδα με την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου και εδραιώθηκα στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιστροφή  μου γιατί βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ εκτός από το κομμάτι της οργάνωσης  έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και ειδικότερα το προπονητικό τιμ που με επέλεξαν για τη νέα ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά».

Όσο για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά ο έμπειρος αθλητής των ασπρόμαυρων τόνισε: «Με τις κινήσεις που έχουν γίνει αυτόματα φαίνεται ότι οι στόχοι για τη νέα χρονιά θα είναι υψηλοί. Ωστόσο είναι καλύτερο να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο».

Ο Θανάσης Ντίνας θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια αφού με αρκετούς από τους παίκτες του Δικεφάλου υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν. «Με τους περισσότερους από τους παίκτες που θα είναι φέτος στην ομάδα έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν όπου και είχαμε άριστη σχέση. Πιστεύω ότι και με τα υπόλοιπα παιδιά θα συνεργαστώ εξίσου καλά ώστε όλοι μαζί να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά».

sport24.gr
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 27, 2014, 10:18:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ανακοίνωσε Σαμπάνη ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Σαμπάνη ανακοίνωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος διαγώνιος θα φορά τη φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

«To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σαμπάνη. Ο 22χρονος αθλητής αγωνίζεται ως διαγώνιος έχει ύψος 2.01μ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο νεαρός διαγώνιος που προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανελληνίου, έχοντας κερδίσει πολλά μετάλλια σε παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα, είπε: «Είμαι πολύ τυχερός που η πρώτη μου ομάδα στην Α1 κατηγορία θα είναι ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου και τον προπονητή της ομάδας κ.Γιάννη Καλμαζίδη που με επέλεξαν για τη στελέχωση της ομάδας. Είναι τιμή για μένα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της επιλογής τους».

Για τους στόχους του Δικεφάλου τη νέα αγωνιστική περίοδο ο νεαρός διαγώνιος που πέρυσι ήταν ο βασικός διαγώνιος στην ομάδα του Μίλωνα στην Α2 κατηγορία δήλωσε: «Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν είναι τολμηρές και δείχνουν ότι η ομάδα δεν πάει απλά για 4αδα αλλά για να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο στόχος αλλά αν έρθει το πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι καλοδεχούμενο. Προσωπικά δεν μου αρέσει να λέω πολλά λόγια. Μιλάω καλύτερα με την μπάλα».

Όσο για το πώς αισθάνεται που θα είναι ο αντικαταστάτης του Ερνάντο Γκόμεζ , νεαρός διαγώνιος τόνισε: «Τιμή μου που θα αγωνίζομαι με τον Γκόμεζ στην ίδια ομάδα. Ότι και να πω για αυτόν τον αθλητή είναι λίγο. Έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει κύπελλα και πρωταθλήματα ενώ έχει αναδειχθεί πάνω από 10 φορές στην καριέρα του MVP. Θα μάθω πολλά πράγματα από έναν τέτοιο αθλητή και όποτε χρειαστεί να τον αντικαταστήσω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Όσο για προσωπικές του φιλοδοξίες ο Αλέξανδρος Σαμπάνης είχε να πει: «Με πολύ δουλειά ελπίζω κάποια στιγμή να παίζω βασικός και εύχομαι αυτό να γίνει όσο το δυνατό πιο σύντομα. Αυτό θα είναι το καλύτερο για μένα και νομίζω ότι ο κ.Καλμαζίδης θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος παίκτης».

Τέλος σε ερώτηση για την αναγκαστική του μετακίνηση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη είχε να πει: «Δεν με προβληματίζει καθόλου η αλλαγή πόλης. Ίσα –ίσα που στη Θεσσαλονίκη οι αποστάσεις είναι μικρότερες και θα μπορώ να αφιερώνω ακόμα περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις. Στην Αθήνα χρειαζόμουν μια ώρα για να πάω στην κάθε προπόνηση».

coppa.gr

« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 30, 2014, 10:10:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έκλεισε και Μουρ ο ΠΑΟΚ

Την απόφαση για το θέμα των ξένων περιμένουν με ανυπομονησία στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι πως ήδη έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για την απόκτηση ακόμα δύο ξένων σε περίπτωση που προχωρήσει η αύξηση των ξένων σε τέσσερις από τρεις που είναι σήμερα.

Σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει ήδη τον έναν από τους δύο ξένους που θα κλείσουν την τετράδα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζάρεντ Μουρ. Ο Αμερικανός κεντρικός ο οποίος εντυπωσίασε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη παίζοντας και πάλι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο Μουρ άφησε πέρσι εξαιρετικές εντυπώσεις με την πράσινη φανέλα και ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας. Ειδικά μετά την άφιξη του Καλμαζίδη έγινε ένα εξαιρετικό όπλο για τον Παναθηναϊκό προσφέροντας σε επίθεση, μπλοκ και σερβις.

Το μόνο που απομένει για να προχωρήσει η συμφωνία είναι να περάσει η αλλαγή του αριθμού των ξένων. Εάν αυτό δεν συμβεί τότε ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν ακόμα ξένο ακραίο και θα κλείσει έτσι την τριάδα του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει ήδη αποκτήσει τον Ερνάντο Γκόμες και ανανέωσε το συμβόλαιο του Λόουσον.

sport24.gr

Ξεκάθαρος στόχος το πρωτάθλημα, νομίζω αν δεν έρθει ή τουλάχιστον δεν δοθεί μάχη μέχρι τέλους θα μιλάμε για μεγάλη αποτυχία ...

« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 30, 2014, 10:47:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εννοειται ρε Μοικ, αυτα δεν εχουν ξαναγινει στο τμημα βολευ

« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 11, 2014, 12:00:34 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στον ΠΑΟΚ μέσω… facebook

Ο Αμερικανός ακραίος ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, τη συμφωνία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τον επόμενο χρόνο, παραμένοντας στην Ελλάδα μετά την περυσινή του θητεία στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Jared Moore:

«Και επίσημα υπέγραψα στον ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2014-2015. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τη δεύτερη μου σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και ανυπομονώ να παλέψω για το πρωτάθλημα. Σας περιμένω να με επισκεφτείτε στη Θεσσαλονίκη».

sport-fm.gr

smilepaok smilepaok smilepaok