Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47931 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 20, 2014, 11:27:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Επαφές ΠΑΟΚ με Σαφράνοβιτς

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς φέρεται να υπάρχει στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ένα φλερτ το οποίο υπήρξε πριν από λίγο καιρό, πάγωσε και φαίνεται ότι αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από αρκετό καιρό υπήρξε επαφή ανάμεσα στον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς και τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ πάγωσε το θέμα αφού περίμενε πρόταση από την Τουρκία. Τελικά, η πρόταση δεν ήρθε ποτέ και ο φαίνεται πως υπήρξε νέα προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές με το κλίμα να είναι πιο θετικό από πριν.

Το τι θα γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Πάντως ο Σαφράνοβιτς μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΕΑ Πατρών, ενώ έχει αντιμετωπίσει και την αντιπροσωπευτική μας ομάδας με τη φανέλα του Ισραήλ.

Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου (ψάχνει παίκτη ο ΠΑΟΚ εκεί) και πέρα από τη χώρα μας έχει παίξει στη Γερμανία (Φριντρισχάφεν 2004-05, Ουντερχάχινγκ 2011-13), Ουκρανία (Μαριουπολ 2006-07), το Μαυροβούνιο (Μπούντβα (2010-11)  και τη Γαλλία (Μποβέ 2007-08, Μονπελιέ 2008-10, Νάντ 2013-14).

sport24.gr

Έχει βιογραφικό σαν παίκτης πάντως. Πρέπει η επιλογή σε αυτήν την θέση να είναι πολύ καλή.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 29, 2014, 05:40:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

"Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Ισραηλινού ακραίου Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ είναι 31 ετών , έχει ύψος 1.94 και θα αποτελέσει τον τέταρτο ξένο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Πρόκειται για έναν αθλητή με μεγάλη εμπειρία έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στο γερμανικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα αλλά και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αφού τη σεζόν 2005-2006 είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ΕΑ Πατρών.

Για τη μεταγραφή του στο "δικέφαλο" και την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφω στην Ελλάδα για να αγωνιστώ σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από μία κάμψη που πέρασε γίνεται και πάλι ανταγωνιστικό με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η Ελλάδα μπήκε και πάλι στην ευρωπαϊκή αγορά και αυτό φαίνεται από τις μεταγραφές ξένων που έχουν γίνει από τα σωματεία. Είναι ένα καλό βήμα από κάθε άποψη και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό".

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ ο Ισραηλινός ακραίος τόνισε: "Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα, οργανωμένο με πολλούς οπαδούς".

Όσο για το ποιοι ήταν οι λόγοι που  έπεισαν  τον έμπειρο ακραίο να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και μετά από χρόνια παρουσίας στο γερμανικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα να έρθει στην Ελλάδα  ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς τόνισε: "Το γερμανικό πρωτάθλημα δεν είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν τρεις πολύ καλές ομάδες και οι υπόλοιπες είναι σε χαμηλό επίπεδο. Όσο για το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πραγματικά τρελό με απίστευτα αποτελέσματα. Για παράδειγμα η ομάδα που υποβιβάστηκε είχε δέκα νίκες. Είχα μία πρόταση από την Μπερλίν αλλά στις διαπραγματεύσεις δεν τα βρήκαμε. Επίσης είχα μία πρόταση από τη Ιταλία που όμως δεν ικανοποιούσε τις φιλοδοξίες μου. Τότε ήρθε η πρόσατη από τον ΠΑΟΚ που φέτος έχει ένα γεμάτο ρόστερ με πολλούς  έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες όπως είναι ο Γκόμεζ και ο Κουρνέτας κ.α. Είδα πως ο ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες και θα παλέψει για τίτλους".

Τέλος για το θα ήθελε να υποσχεθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο έμπειρος ακραίος τόνισε: "Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι πράγματα γιατί στον αθλητισμό πολλά μπορούν να συμβούν. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά και θα παλέψουμε τον κάθε πόντο σε όλα τα παιχνίδια".

2004-2005 Φριντρισχάφεν -Γερμανία

2005-2006 ΕΑ Πατρών Ελλάδα

2006-2007 Μαριουπόλ Ουκρανία

2007-2008 Μποβέ Γαλλία

2008-2010 Μονπελιέ Γαλλία

2010-2011 Μπούντβα Μαυροβούνιο

2011-2013 Ουντερχάκινγκ Γερμανία

2013-2014 Ναντ Γαλλία

Πολύ δυνατός παίκτης, welcome !  paokara

« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2014, 07:15:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"ΠΑΟΚ για ψηλά"

Χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Μπράντ Λόουσον ο οποίος συνεχίζει στην ασπρόμαυρη ομάδα για δεύτερη χρονιά.

"Είναι πολύ καλό που γύρισα πίσω. Τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν το σπίτι μου. Είναι καλό για έναν επαγγελματία αθλητή να βρίσκεται σε έναν σύλλογο που νιώθει άνετα".

Σε ερώτηση για το αν η διοίκηση ήταν συνεπής στα λόγια της και πράγματι έχτισε μια καλή ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αμερικανός ακραίος τόνισε: "Από τις κινήσεις που έχουν γίνει φαίνεται πως θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Βέβαια δεν έχουμε κάνει ακόμα όλοι μαζί προπονήσεις για να έχω μια πιο σαφή εικόνα".

Αναφορικά με την παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ και πως ήταν η πρώτη επαφή που είχε μαζί του ο Λόοσον τόνισε: "Ήταν πολύ καλή η συνάντηση. Είναι ήρεμος και αυτός που μου αρέσει πολύ στους προπονητές. Είναι ένας τεχνικός με πολλές εμπειρίες καθώς έχει δουλέψει σε πολλές διαφορετικές ομάδες. Επίσης είναι θετικό ήταν παίκτης και γνωρίζει καλά την ψυχολογία των αθλητών".

Όσο για το πως αισθάνεται που αυτός και ο Παντακίδης είναι οι παλιότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ ο Αμερικανός αθλητής τόνισε:
"Νιώθω άνετα με την ομάδα, ξέρω τι έγινε πέρυσι και αυτό με γεμίζει ευθύνες ώστε να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί πιο δυνατός".

Τέλος, για το τι περιμένει τη νέα χρονιά και ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ ο Μπράντλει Λόουσον τόνισε: "Η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχω σαφή εικόνα για τα ρόστερ των άλλων ομάδων. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος δυνατός αλλά και εμείς στοχεύουμε για ψηλά".

Παίξε εσύ ρε παικτούρα όπως ξέρεις και θα πάμε καλά... 8)

« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2014, 06:15:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ερνάντο Γκόμεζ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε τους στόχους του με τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βενεζουελάνος διαγώνιος ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού κι επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από επτά χρόνια:

«Χαίρομαι που μετά από επτά χρόνια επέστρεψα στην Ελλάδα την οποία τη θεωρώ τη δεύτερη πατρίδα μου. Για μένα και την οικογένεια μου η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας».

Ο έμπειρος διαγώνιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες οπαδούς και ιδιαίτερα γι’ αυτούς της ομάδας του. «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα οργανωμένο σωματείο που τα τελευταία δύο χρόνια κάνει σημαντικές κινήσεις για να βρεθεί στην κορυφή. Ξέρω ότι ένα σωματείο με πολλούς φιλάθλους , που είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους και την ακολουθούν παντού και αυτό μου αρέσει στους Έλληνες οπαδούς».

Σχετικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ήρθα για να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι πάντα πρωταθλητής. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Όπως έκανα για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα κάνω τα πάντα και για τον ΠΑΟΚ. Ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αν το πιστέψουμε όλοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Παικταρας αρκει να ειναι στεθερος στην αποδοση του!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 07:44:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Την αποδέσμευση του Γιάννης Κυριακίδη ανακοίνωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής (26/9).

Οι δύο πλευρές έλυσαν από κοινού τη συνεργασία τους μετά τις δυσκολίες του αθλητή να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως αποδεσμεύει τον αθλητή Γιάννη Κυριακίδη. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν κοινή συναινέσει να μην προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής λόγω αδυναμίας του αθλητή να ακολουθήσει το καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας».

Πως? :o

« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 08:54:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα βρούμε τις δυνάμεις να αναπληρώσουμε τα κενά»

Ο Μπραντ Λόουσον «πρόδωσε» τον ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή και αποχώρησε από τον «Δικέφαλο», λίγες μέρες πριν την έναρξη της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, μπαίνουμε στο πρωτάθλημα μετά από πολλές αναβολές και διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει στις περισσότερες ομάδες. Ελπίζω να λυθούν στην πορεία και να μην επιδεινωθούν. Είναι λίγο νωρίς για ξέρουμε πως θα είναι το πρωτάθλημα, καθώς δεν έχουμε σαφή εικόνα για όλες τις ομάδες, αλλά σίγουρα περιμένουμε να είναι ανταγωνιστικό».

Ποιο είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
«Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, γιατί έχει κρατήσει από τα προηγούμενα χρόνια τον βασικό κορμό αναλλοίωτο και επιπλέον έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο τη φετινή χρονιά. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες που να διεκδικήσουν στόχους».

Ποιες ομάδες έχουν προβάδισμα για την τετράδα;
«Είναι λίγο νωρίς να κάνουμε προβλέψεις. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός, ο Παμβοχαϊκός ο Φοίνικας Σύρου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και εμείς θα παλέψουμε για την τετράδα. Αυτό δε σημαίνει πως αποκλείουμε κάποια έκπληξη, καθώς οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές. ‘Φωτεινό’ παράδειγμα η πορεία της Κηφισιάς πέρυσι, που και φέτος έχει διατηρήσει τον βασικό της κορμό. Όποια ομάδα θα έχει υπομονή και στήριξη, οικονομική και ηθική, μια σταθερότητα γενικότερα θα έχει προβάδισμα».

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του νέου πρωταθλήματος;
«Το χαρακτηριστικό του φετινού πρωταθλήματος είναι η δυνατότητα που έχουν οι ομάδες για την προσθήκη ενός ακόμα ξένου στο ρόστερ τους, κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες και μπορεί να κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο αμφίρροπο. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς, να είναι όλοι υγιείς και το πρωτάθλημα να αρχίσει και να τελειώσει χωρίς προβλήματα».

Ποιες ιδιαιτερότητες έχει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Φοίνικα και πόσο επηρεάζει η αποχώρηση Λόουσον;
«Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες, γιατί οι ομάδες δεν έχουν ‘δέσει’ ακόμα. Ο Φοίνικας έχει κάνει ανανέωση, αλλά έδειξε καλά στοιχεία στο Λιγκ Καπ. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα, ειδικά μετά και την απώλεια του Λόουσον. Ήταν κάτι απρόοπτο. Είναι ένα επιπλέον πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη καλύτερη λύση μέσα από τη δύναμη της ομάδας και να το ξεπεράσουμε, ενόψει και του αγώνα με τον Φοίνικα».

sport-fm.gr

Δηλαδη εμεις δεν ειμαστε φαβορι η δεν θελουμε να το πουμε?

« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 05:56:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
MVP ο Γκόμεζ του ΠΑΟΚ

Το τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της τρίτης αγωνιστικής της Volleyleague κατέκτησε ο Ερνάντο Γκόμεζ, μετά την εμφάνισή του στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παμβοχαϊκό.

Ο 32χρονος διαγώνιος πέτυχε 26 πόντους με ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 68% (25/37 τελειωμένες επιθέσεις), ενώ πήρε 1 άσσο σε 21 σερβίς.

Στο παρελθόν ο Γκόμεζ έχει κατακτήσει άλλες εννιά φορές τον τίτλο του MVP, κατά τη θητεία του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, κατακτώντας επίσης δύο φορές τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος.
Η πρώτη ήταν την σεζόν 2003-04 όταν αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό και μοιράστηκε τον τίτλο μαζί με τον Πλάμεν Κονσταντίνοφ του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και η δεύτερη τη σεζόν 2005-06 όταν αναδείχτηκε MVP πρωταθλήματος με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Ειπαμε ειναι πολυ καλος παικτης. 8)

« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 08:38:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Να ανεβάσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο»

«Είμαστε πολύ καλά στην Ελλάδα. Νιώθω ότι κάνει λίγο κρύο περισσότερο απ΄ ότι περιμέναμε, αλλά είμαστε πολύ καλά. Με τη σύζυγό μου έχουμε μείνει έξι χρόνια στο παρελθόν και ξέρουμε την κουλτούρα, τις συνήθειες, το φαγητό. Όλα αυτά μας έκαναν να έρθουμε και πάλι στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος και η διοίκηση του ΠΑΟΚ προσπαθεί να οργανώσει την ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο».

Ποια είναι η σύγκριση που κάνεις μεταξύ του φετινού πρωταθλήματος και της τελευταίας σεζόν που ήσουν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό το 2005-06;

«Τότε, υπήρχαν τρεις-τέσσερις ομάδες που είχαν πολύ υψηλό επίπεδο, πολύ υψηλότερο από τις σημερινές ομάδες. Ήταν διαφορετικά τα μπάτζετ. Τώρα, το αγωνιστικό επίπεδο είναι πιο χαμηλό, αλλά και οι 12 ομάδες είναι ισοδύναμες και υπάρχει καλύτερη οργάνωση σε όλα. Αν δεν προσέξεις μία ημέρα, καταστράφηκες. Το νιώσαμε με τον Άρη στο Λιγκ Καπ και με τη Λαμία στο πρωτάθλημα που χάσαμε ένα βαθμό».

Με τον Παμβοχαϊκό δεν ξεκινήσατε καλά, αλλά νικήσατε...
«Ο Παμβοχαϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και η νίκη που κάναμε με ‘τρίποντο’ είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω πως ο Παμβοχαϊκός θα παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Έχει καλούς και δυνατούς ξένους παίκτες και για να νικήσουμε κάναμε μεγάλη προσπάθεια».

Τι δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ και τι στόχους έχετε;
«Όλοι όσοι είναι στην ομάδα θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και σημαντικό για τον σύλλογο. Αλλά κι εμείς θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να παίζουμε βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα συνολικά και εννοώ και την οργάνωση που υπάρχει».

Έρχονται τρία ντέρμπι με Άρη, Ολυμπιακός και Εθνικό. Θα τα καταφέρετε;
«Για μας, όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Θέλουμε να πιάνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αν καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτούς τους τρεις αγώνες θα είναι το καλύτερο για την ομάδα, για τους εαυτούς μας, τη διοίκηση και τον κόσμο. Εμείς δουλεύουμε για να νικήσουμε όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα».

Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει κάποιο τίτλο;
«Για αυτό είμαστε εδώ. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τίτλο, αλλά ξέρω πως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Ανεβάζουμε κάθε μέρα το βόλεϊ του ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και, με τις κατάλληλες κινήσεις που θα γίνουν από όλους, είναι αισιόδοξος».

« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 02:27:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Θα γίνει μεγάλη μάχη"

Με αγωνία περιμένουν οι αθλητές του ΠΑΟΚ το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο 22/11 και ώρα 17.00 στο PAOK Sports Arena στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου ο κεντρικός του Δικεφάλου Τζάρεντ Μουρ τόνισε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και περιμένω με πολύ αγωνία αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι,  θα γίνει πραγματική μάχη και από τις δύο ομάδες. Από την πλευρά μας θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Για τη δυναμική του αντιπάλου και αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρυσι ο Αμερικανός κεντρικός του ΠΑΟΚ είχε να πει: "Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει αρκετούς παίκτες από πέρυσι και έχει ενισχυθεί και με κάποιους ακόμα. Σίγουρα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, αλλά και ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Για αυτό ακριβώς πιστεύω ότι τη νίκη θα την πάρει η ομάδα που θα παίξει με πάθος και θα δείξει ότι την θέλει περισσότερο".

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Τζάρεντ Μουρ τόνισε: "Νομίζω ότι θα πρέπει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε την συγκέντρωση μας. Να βγούμε στο παρκέ αποφασισμένοι".

Παράλληλα ο κεντρικός των ασπρόμαυρων έχοντας ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, τους ζήτησε να δώσουν το βροντερό παρών και στο Παλατάκι για να ενισχύσουν την προσπάθεια και της ομάδας του βόλει: "Θέλω να δω πολλούς οπαδούς σε αυτό το ματς.  Έχω ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο της Τούμπας και πραγματικά θέλω να γίνει το ίδιο και στο δικό μας γήπεδο. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις μπροστά στον κόσμο.  Σου δίνει άλλη ενέργεια. Νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι ο 7ος παίκτης μας σε αυτό το ματς".

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί ο Μουρ επισήμανε: "Σίγουρα οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Και εμείς από την πλευρά μας θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ωστόσο , το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό δεν εξασφαλίζει τίποτα για αυτό πρέπει μέχρι το τέλος να είμαστε αποφασιστικοί και να παλεύουμε σκληρά σε όλα τα παιχνίδια".

Εδώ είναι  ΒΟΡΡΑΣ! Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 01:56:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
O ΠΑΟΚ στο πλευρό της Ιωάννας

Οι μεγάλες ομάδες δεν φαίνονται μόνο στο παρκέ, αλλά και μακριά από αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τέτοιος σύλλογος, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Γι' αυτό τον λόγο αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ να συμμετάσχει σε ένα μίνι τουρνουά βόλει όπου τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια της 4χρονης Ιωάννας που χρειάζεται άμεσα εγχείρηση καρδιάς.

Το τουρνουά θα γίνει την Τετάρτη 4/12 και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Νέων Μουδανιών παρουσία του ΠΑΟΚ , τη ΜΕΝΤ και της τοπικής ομάδας των Μουδανιών. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι μικροί φίλοι των Μουδανιών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας μας και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Το κόστος των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ και θα πωλούνται έξω από το κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών πριν την έναρξη του τουρνουά.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=370177&Sport=3&Country=82&Competition=387&Season=8531&Round=44979&Team=4083
Όσοι μπορουν να πανε, θα βοηθησουν ενα παιδακι που μας εχει αναγκη!