Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47984 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 14, 2014, 04:22:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ειλικρινα μενω εκπληκτος απο τον σχεδιασμο της ομαδας βολλευ
Τοσο γρηγορες κινησεις παικτων δεν θυμαμαι προσωπικα  :)

Επιστρέφει και πάλι ο Κυριακίδης

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Κυριακίδης. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου ακραίου, ο οποίος έχει ξανά αγωνιστεί  3 φορές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

"Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κυριακίδη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. 0  32χρονος αθλητής αγωνίζεται ως ακραίο έχει ύψος 1.92μ και  επιστρέφει μετά  από  οκτώ χρόνια για την τέταρτη θητεία του στον ασπρόμαυρο σύλλογο (1999-2000, 2001-2004, 2005-2006).

Για  την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κυριακίδης δήλωσε: ««Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Βλέπω ότι γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια σε όλους τους τομείς από τον σύλλογο και χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο ο έμπειρος ακραίος τόνισε: «Οι υγιείς συνθήκες εργασίες και η στάση της διοίκησης που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στέκεται αξιοπρεπέστατα. Ελπίζω ότι θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο ο έμπειρος αθλητής επισήμανε: «Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η ομάδα από τις κινήσεις που βλέπω μέχρι στιγμής να γίνονται από τη διοίκηση  πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα τη νέα χρονιά. Αυτό που εύχομαι εγώ είναι να είμαστε όλοι γεροί για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν είμαστε όλοι υγιείς μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όποιοι και να είναι αυτοί.

Σε ερώτηση για αν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ Γιάννη Καλμαζίδη ο έμπειρος παίκτης είχε να πει: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον Καλμαζίδη αλλά έχω ακούσει από συναθλητές μου τα καλύτερα λόγια. Από τις συζητήσεις που είχα μαζί το είδα ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων σε εισαγωγικά αυτό,  που προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του στο έπακρο. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του». 

Το βιογραφικό του
1994-1999 Ελπίδες Ηλιούπολης
1999-2000 ΠΑΟΚ
2000-2001 Άρης Νίκαιας
2001-2004 ΠΑΟΚ
2004-2005 Πανελλήνιος
2005-2006 ΠΑΟΚ
2005-2007 Λαμία
2007-2008 ΑΕΚ
2008-2009 Λαμία
2009-2012 Απόλλων Καλαμαριάς
2010-2011 Επίκουρος Πολίχνης
2011-2014  Άρης

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=344753&Sport=3&Country=82&Competition=387&Season=6867&Round=35411&Team=4083
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 14, 2014, 05:17:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δείχνει ότι την νέα χρονιά θα είμαστε ανταγωνιστικοί
Θα φανεί όμως στο τερέν όχι στα λόγια...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 17, 2014, 08:14:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Κουρνέτας

Την απόκτηση του Βασίλη Κουρνέτα για ένα χρόνο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Ήταν το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του "Δικεφάλου" με τον 38χρονο πασαδόρο, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος δήλωσε: "Αισθάνομαι χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σωματείο με διάθεση να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά τα επόμενα χρόνια.

Μου έγινε μία πολύ σοβαρή πρόταση από τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου. Σε συνδυασμό και με το ενδιαφέρον που έδειξε προς το πρόσωπο μου ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιάννης Καλμαζίδης , ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στην Ελλάδα, ήταν οι πιο σοβαροί λόγοι για τους οποίους επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.

Σαφώς και είμαι έτοιμος αγωνιστικά. Αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για μένα ο ΠΑΟΚ να φτάσει τη νέα χρονιά ακόμα πιο ψηλά. Για μένα η παρουσία της ομάδας στους τελικούς είναι ένα κίνητρο που με δελέασε από την πρώτη στιγμή και θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και μέσα από την άνοδο του θα βγει κερδισμένο και το ελληνικό βόλει".

Εδώ και αρκετά χρόνια αρκετοί συμπαίκτες μου μου έλεγαν πως πρέπει να ζήσω ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Φέτος θα ικανοποιήσω την επιθυμία τους. Ολοκληρώνω κατά κάποιο τρόπο την καριέρα μου σε μία πόλη που έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι κάτι καινούριο για μένα και το περιμένω με χαρά και ανυπομονησία".

http://www.contra.gr/Sports/Volleyball/Hellas/A1Volley/paok/ypegrapse-gia-ena-xrono-o-koyrnetas.2850195.html

« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 18, 2014, 10:04:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Από σχεδιασμο παμε καλα παντως, ελπιζω σε μια ανταγωνιστικη ομαδα.

Ο Τζελατι που τον πηρε ο γαυρος δεν μας εκανε, ηταν από τους καλυτερους περσι  :-\
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 18, 2014, 10:21:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Παρολα αυτα ο σχεδιασμος προχωραει και οι μεταγραφες που εχουν γινει ειναι πολυ καλες ....Εμεινε και ο αμερικανος ηρθε και ο Καλμαζιδης στον παγκο....

Πιστευω οτι θα παμε καλα...

Υ.Γ. Η τελευταια φορα που θυμαμαι το βολλει να πηγαινει παραπολυ καλα ηταν οταν επαιζε σε εμας ενας παικταρας  ο Ρικαρντο και προπονητης ηταν ενας σερβος...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 18, 2014, 03:45:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κράτησε Παντακίδη ο ΠΑΟΚ

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ συνεχίζει τις ανακοινώσεις παικτών για την επόμενη περίοδο. Αυτή τη φορά ανακοινώθηκε η παραμονή του Γιάννη Παντακίδη στην ομάδα. Ο έμπειρος κεντρικός θα προσφέρει για μια ακόμα σεζόν τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παντακίδη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο έμπειρος κεντρικός (1985, 1.97μ) θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα.

Ο Γιάννης Παντακίδης με μία μικρή διακοπή ενός έτους που πήγε στη Λαμία βρίσκεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ από το 2006 και είναι ο πιο παλιός αθλητής του συλλόγου μας.

Για την πολυετή θητεία του στον Δικέφαλο και την ανανέωση της συνεργασίας του ο ταλαντούχος κεντρικός τόνισε: «Για μένα είναι ό,τι καλύτερο να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου και να την βοηθήσω να κάνει μια πιο καλή χρονιά από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου.  Κάθε χρόνο βλέπω ότι στην ομάδα βόλει τα πράγματα πάνε ολοένα και  καλύτερα σε όλους τους τομείς. Και πάνω από όλα ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για να φθάσει η ομάδα ψηλά».

Για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ο έμπειρος κεντρικός τόνισε: «Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές και δείχνουν ότι η ομάδα θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Όσο για τους προσωπικούς του στόχους είχε να πει: «Θέλω να προσφέρω στην ομάδα το κάτι παραπάνω από ότι πρόσφερα πέρυσι και την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν από τη διοίκηση για τη νέα χρονιά»

Τέλος για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη είχε να πει: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον κ.Καλμαζίδη αλλά πραγματικά είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και αυτό φάνηκε και με το έργο που προσέφερε πέρυσι στον Παναθηναϊκό. Πήρε την ομάδα από την τελευταία θέση , την άλλαξε θεαματικά και την κράτησε στην κατηγορία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

H ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ

2012-2014 ΠΑΟΚ

2011-2012 Λαμία

2006-2011 ΠΑΟΚ

1998-2006 Αριστοτέλης Σκύδρας

http://www.sport24.gr/Sports/Volley/krathse_pantakidh_o_paok.2851575.html
Όλα θα φανούν το τερέν ξαναλέω, τα μέχρι στιγμής δείγματα όμως είναι θετικά...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 18, 2014, 10:43:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
 paokflag pano flag smilepaok paokara

Παίρνει Γκόμεζ και πάει για τίτλο ο ΠΑΟΚ

Η αλήθεια είναι πως με τις έως τώρα κινήσεις του ο ΠΑΟΚ έδειχνε ικανός για μεγάλα πράγματα. Ωστόσο έλειπε το κερασάκι στην τούρτα, ένα κερασάκι που ουσιαστικά προστέθηκε σήμερα Τετάρτη και που είναι δεδομένο πως θα δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό τον «δικέφαλο του βορρά». Το κερασάκι ακούει στο όνομα Ερνάντο Γκόμεζ και πρόκειται για τον γνωστό σε όλους μας διαγώνιο από την Βενεζουέλα, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας.

Ο 32χρονος συμφώνησε με τους Θεσσαλονικείς και ακόμα και αύριο Πέμπτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Όσον αφορά για το ποιος είναι ο Γκόμεζ, δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις για τους ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα. Έχει καταφέρει να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, ένα με τον Παναθηναϊκό πριν αγωνιστεί σε Κορέα, Ιαπωνία και Φενέρμπαχτσε. Το σίγουρο είναι πως με την απόκτησή του ο ΠΑΟΚ δυναμώνει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό και μπορεί να κοιτάξει ακόμα και προς την κορυφή και τον τίτλο. 

http://www.gazzetta.gr/volleyball/article/624940/pairnei-gkomez-kai-paei-gia-titlo-o-paok
ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 19, 2014, 09:39:28 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Και το πανηγυρι συνεχιζεται  smilepaok

Σαμπανάι πίσω από τον Γκόμεζ

Ο Αλέξανδρος Σαμπανάι θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, που θα καλύψει τη θέση του διαγώνιου, ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Καλμαζίδη.

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το coppa.gr ο Ερνάντο Γκόμεζ θα είναι (κατά πάσα πιθανότητα) ο βασικός διαγώνιος του «δικεφάλου του βορρά» και έτσι τη θέση του αναπληρωματικού διαγώνιου θα πάρει ο Σαμπανάι.

Ο νεαρός παίκτης τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και προέρχεται από τον Πανελλήνιο, ενώ έχει ύψος 2 μέτρα. Ο Σαμπανάι είναι γεννημένος 15 Οκτωβρίου 1992 με ύψος 2μ. και έχει αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα και ιθαγένεια.

http://www.coppa.gr/news/8694/sampanai-piso-apo-ton-gkomez

« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 19, 2014, 10:13:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Θα μας τρελλανουν φετος στο βολλει....Μπραβο τους παντως....

paokflag paokflag paokflag
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 19, 2014, 10:46:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ κανει δουλιτσα τελικα  >:( >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!