Abel Ferreira (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Abel Ferreira (Coach)  (Αναγνώστηκε 30032 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Abel Ferreira (Coach)
« Απάντηση #210 στις: Δεκεμβρίου 25, 2019, 07:39:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Το θεμα ειναι οτι σαν λαος συνεχιζουμε να κανουμε τα ιδια λαθη ξανα και ξανα. Τα παθηματα με Λουτσεσκου αλλα και Παπαθεοδωρου στο μπασκετ ειναι σα να μην εγιναν ποτε. Σα να μη περασε μια μερα. Ως ποτε ρε καρντασια?

Σεπτεμβρης ηταν οταν τα γραφαμε. Τωρα ολοι βλεπουν...
Ελπιζω με τον καιρο να μαθουμε πως οι ομαδες και οι προπονητες θελουν το χρονο τους. Κι αν ολοι αυτοι οι ανθρωποι του ποδοσφαιρου που λεγαν τοσο καλα λογια για αυτον ειχαν δικιο τοτε ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Τα καλυτερα ειναι μπροστα.

ΥΓ Να μη ξεχασουμε να δωσουμε τα ευσημα και σ αυτους που τον εφεραν, που πιστεψαν οτι οτι Ο ΠΑΟΚ μπορει και καλυτερα. Δυσκολη αποφαση μετα τη διετια Λουτσεσκου

Σεπτεμβριο ειχα γραψει εγω για τον Αμπελ.
Οτι κατι πρεπει να αλλαξει και με την υποσημειωση οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Γιατι ειναι εξυπνος και θα το γυρισει.
Αλλα αν θυμαστε, η ομαδα τοτε ειχε ρεκορ γιομας! ::)
Ειχε γκολ που δεχονταν με μια και μοναδικη φαση του αντιπαλου! ::)

Το τι αλλαξε?
Στα χαφ, εκει οπου ο Εσιτι εμπαζε, μπηκε ο Αουγκουστο.
Στο πλανο, κοψαμε τις γιομες, βαλαμε την μπαλα κατω.
Σημερα οι γιομες ειναι ελαχιστες.
Και φυσικα οι επιστροφες Βιερινια Μαουρισιο που ειναι κομβικες για την ομαδα.
Τεσπα, και ο ιδιος μπηκε στο κλιμα και θα παμε πολυ καλα στο μελλον.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #211 στις: Δεκεμβρίου 29, 2019, 01:16:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στο Aspetar ο Μανώλης Παπακώστας

Τη θέση του Μανώλη Πακακώστα ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου θα λάβει ο ορθοπεδικός Μάκης Παπασούλης, ως φυσική συνέχεια του μηχανισμού που έχει στηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και της συνεργασίας με το ιατρικό κέντρο TheMis, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργεία της ομάδας και η ομαλή τήρηση του πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Ο Μάκης Παπασούλης είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ο κ. Παπασούλης είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας The.M.I.S. (Thessaloniki Minimally Invasive Surgery) και δραστηριοποιείται ενεργά στην ορθοπεδική χειρουργική, από το 2001.

Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα λοιμώξεων οστών και προθέσεων στις ΗΠΑ και ασχολείται ιδιαίτερα με την αρθροσκοπική χειρουργική, την αθλητιατρική και την τραυματολογία.

Είναι πιστοποιημένος στη μέθοδο AMIS για αρθροπλαστική ισχίου - γόνατος ελάχιστης παρεμβατικότητας. Έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με τη θεραπεία μεγάλων χόνδρινων βλαβών, με αυτόλογη μεταμόσχευση καλλιεργημένων χονδροκυττάρων σε μία επέμβαση.

Είναι εκπαιδευτής του αναγνωρισμένου κέντρου εκπαίδευσης στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης, από την International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine (ISAKOS) και ICRS (International Cartilage Repair Society).

Παράλληλα, παρέχεται ταχεία αντιμετώπιση θλάσεων - τενοντίτιδας με τη χρήση διαδερμικής ηλεκτρόλυσης EPTE.

Ο Παπακώστας ήταν πετυχημένος, τον εμπιστεύτηκαν οι παίκτες.
Πιστεύω συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερα.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #212 στις: Δεκεμβρίου 29, 2019, 09:41:12 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Τις ιδιες κουπες θα σηκωσει και ο καινουργιος.
Καλη τυχη και ευχαριστουμε.

« Απάντηση #213 στις: Δεκεμβρίου 30, 2019, 10:48:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παράθεση
προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργεία της ομάδας και η ομαλή τήρηση του πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Η ομαδα εχει θεσει τις βασεις και θα τις ακολουθησει οποιος και να ειναι.
Καλη επιτυχια.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #214 στις: Ιανουαρίου 04, 2020, 10:56:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν έχει σημασία το πόσες φορές θα πέσεις, αλλά το πόσες φορές θα σηκωθείς»

Ερωτηθείς για τα λάθη των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι, είπε πως: «Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Την πρώτη φορά που φτάνει ο αντίπαλος στην εστία πετυχαίνει γκολ και δεν είμαι προπονητής που θα ψάξω δικαιολογίες, αλλά πρέπει κι έχουμε κάνει καλύτερα πράματα απ΄αυτά που έχουε κάει σληνερα,

Αυτό είναι για όλους τους παίκτες. Αν θέλω να κάνω μία ανάλυση με κρύο αίμα, θα έλεγα ότι θα συνόψιζα το παιχνίδι σε μία λέξη. Αποτελεσματικότητα. Ο αντίπαλος, είχε 5 κι εμείς είχαμε 12 φάσεις. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Δυστυχώς σήμερα δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, για να πετύχουμε τα γκολ που θέλαμε.

Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα μιλήσω για τη λέξη ισορροπία. Δεν ήμασταν οι καλύτεροι πριν από 15 ημέρες και δε χάσαμε ότι καλύτερο είχαμε κάνει μέχρι τώρα. Το πρωτάθλημα είμαι μακρύ. Στόχος είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να είμαστε πρώτοι».

Σχετικά με τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, απάντησε ότι: «Πριν από αυτό το παιχνίδι, όλα ήταν σε γενικές γραμμές καλά. Εγώ καταλαβαίνω το πνεύμα αυτής της ερώτησης, έχω κατανοήσει καλά την κουλτούρα του Έλληνα. Ζει τα πάντα στα άκρα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Προφανώς για να μπει ένα γκολ, πρέπει να υπάρξει λάθος. Αυτό το οποίο πάντα κάνουμε είναι αναλύουμε τα λάθη που κάνουμε, για να μην επαναληφθούν.

Ο δρόμος μας παραμένει ο ίδιος. Σήμερα δυστυχώς χάσαμε, μένει αυτό το πολύ σημαντικό επίτευγμα με τα τόσα παιχνίδια αήττητο του προηγούμενου προπονητή και συνεχίζουμε τη δουλειά. Θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε πρώτοι στο τέλος. Το μοναδικό που θα ήθελα να πω, είναι ότι θα προτιμούσα να έχω όλους τους παίκτες μου».

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα φετινά ντέρμπι: «Είναι αρκετά νωρίς και σίγουρα είναι κάτι που το κοιτάμε. Η ομάδα έχει δείξει καλά σημάδια δουλειάς κι αποτελεσμάτων. Όταν φτάσουμε στα πλέι οφ, θα δώσουμε τις απαντήσεις που θέλουμε και θα δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και σε βαθμολογική συγκομιδή. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι δύσκολο για εμάς, όσο και για όλους τους υπόλοιπους».

Ερωτηθείς για την εμφάνιση του Ζίβκοβιτς στο αποψινό παιχνίδι: «Το πρώτο που είπα όταν κάθισα εδώ, ήταν ότι δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Όπως επίσης ότι όλοι μας μπορούμε να έχουμε καλύτεροη απόδοση. Εδώ θα είμαστε, με ισορροπία και με ψυχραιμία, να πάρουμε αποφάσεις. Μπορούμε να αντιδράσουμε μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, με ένα θετικό αποτέλεσμα, στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Τέλος ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, με τον ίδιο να τονίζει πως: «Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Χάσαμε 3 βαθμούς και δεν είναι καλό για εμάς. Δεν έχει σημασία το πόσες φορές θα πέσεις, αλλά το πόσες φορές θα σηκωθείς. Μας κοστίζει αυτή η ήττα και σε εμάς και στους φιλάθλους μας»

Παράθεση

Χωρίς νίκη σε πέμπτο ντέρμπι φέτος ο ΠΑΟΚ!

Την αλλη Κυριακη πρεπει να μπει ενα τελος σε αυτο.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #215 στις: Ιανουαρίου 05, 2020, 12:10:38 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Την αλλη Κυριακη θα ειναι αλλιως τα πραγματα.
Ειμαι σιγουρος, απλα χθες η ομαδα επεσε πολυ και ισως παρασυρθηκε και αυτος.

« Απάντηση #216 στις: Ιανουαρίου 06, 2020, 02:09:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Θελω λιγο να γινουμε πιο σκληροι.
Σε ολα.
Στην αμυνα, στις κοντρες στις προσωπικες μονομαχιες. >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #217 στις: Ιανουαρίου 08, 2020, 12:19:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ευχαριστημένος με τον Μίσιτς, δυνατή απάντηση από τους παίκτες μου»

Για τον Μίσιτς και την εμφάνισή του: «H αλήθεια είναι ότι τον Μίσιτς τον ξέρω πολύ καλά, τον ήθελα και στην προηγούμενη ομάδα μου, αλλά ήταν ακριβός. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής γιατί μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου με την ίδια ευκολία. Έπαιξε σε μια θέση που μπορεί να μας βοηθήσει και στο μέλλον, μου άρεσε που η απόδοση της ομάδας δεν άλλαξε, μου αρέσει να έχω ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με την ίδια ευκολία σε άλλες θέσεις. Έμεινα ικανοποιημένος από τον Μίσιτς, αλλά και από την απόδοση της ομάδας».

Για την αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Άρη:
«Εγώ ένιωσα την ίδια περηφάνια για τους παίκτες μου, πριν και μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα, γιατί η νοοτροπία μας δεν άλλαξε. Ο πραγματικός χαρακτήρας των πρωταθλητών, φαίνεται στην αντίδραση που θα βγάλουν μετά από δύσκολες στιγμές, οπότε προσωπικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό σήμερα, ήταν μια δυνατή απάντηση και αντίδραση από την πλευρά των παικτών μου. Εμένα αυτό που με χαροποίησε περισσότερο, είναι ότι παρά τις αλλαγές δεν άλλαξε το πλάνο και η στρατηγική μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι βελτιωνόμαστε ατομικά και ως ομάδας, με πίστη στο πλάνο και το ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για την αποτελεσματικότητα που έβγαλε ο ΠΑΟΚ: «Η διαφορά είναι στην λέξη αποτελεσματικότητα, στο προηγούμενο ματς είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον αντίπαλο, αλλά δεν το κάναμε. Σήμερα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φτάσει στην εστία μας και νομίζω ότι σήμερα η διαφορά ήταν η αποτελεσματικότητα».

Για την αποτελεσματικότητα που έχουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι: «Αλήθεια είναι αυτό, αλλά αν θυμάστε στο ματς με την ΑΕΚ  προηγηθήκαμε και χάσαμε και πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση και ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, έχουμε να πούμε ότι από την δική μας πλευρά κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε την ομάδα, ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα μετράει, αλλά αναλύουμε και μετά το ματς τι κάναμε. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο ΠΑΟΚ ανεξάρτητα την έδρα και τον αντίπαλο παίζει πάντα για τη νίκη. Στο φινάλε το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν ξέρω αν θυμάστε το περσινό ματς με τον Άρη και τι συνέβη στο τέλος του αγώνα».

Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: «Αυτή η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, έχει υποστεί πολλές αλλαγές από την προηγούμενη σεζόν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια ομάδα που πήρε το νταμπλ την περσινή σεζόν και θέλει να επαναλάβει το ίδιο. Νομίζω ότι μέχρι τώρα έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά να έχουμε έτοιμους τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε κάθε ματς όπως κάναμε σήμερα. Περίμενα την σημερινή εμφάνιση, γιατί ήθελαν οι παίκτες μου να δείξουν ότι το ματς με τον Άρη ήταν μια κακή παρένθεση».

Για την μεταγραφική περίοδο και για τον Στοχ: «Όταν έφτασα στην ομάδα, είπα ότι χρειαζόμασταν τρεις ποδοσφαιριστές και από αυτούς του τρεις ήρθε ένας. Αν θέλουμε να παίξουμε με δύο φορ δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βγάλω το μάξιμουμ από τον κάθε παίκτη που έχω στη διάθεσή μου. Αν είναι να φέρουμε ποδοσφαιριστή πραγματικά ποιοτικό για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, τότε να το κάνουμε με ανοιχτές αγκάλες. Όσον αφορά τον Στοχ έχω να πω ότι η συμπεριφορά του είναι επαγγελματική, αλλά από την άλλη πλευρά έχουμε πολλούς παίκτες σε αυτή τη θέση, έχουμε τον Λάμπρου, τον Βιεϊρίνια και υπάρχει μια ανισορροπία στο ρόστερ και θα δούμε τι θα γίνει στη συγκεκριμένη θέση».

Πρεπει λιγο να ειμαστε πιο σκληροι.
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

« Απάντηση #218 στις: Ιανουαρίου 12, 2020, 10:55:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Όταν εκπροσωπείς τον ΠΑΟΚ, η θέληση για τη νίκη είναι πάνω απ’ όλα!»

«Μαθαίνουμε πολύ καλά και εγώ τα μαθαίνω τα ντέρμπι, δεν έχω παίξει πολλά, στα ντέρμπι κυριαρχεί η ένταση, οι μονομαχίες, το ματς πήγαινε προς τα εκεί και πολλές φορές τέτοια παιχνίδια καθορίζονται από μικρές λεπτομέρειες.

Αν θυμηθούμε το πρώτο ματς που παίξαμε εκεί (σ.σ. εννοεί με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ), μπήκαμε καλά, προηγηθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες και για 2ο γκολ και τελικά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε εκείνο τον αγώνα γιατί ο αντίπαλος τερματοφύλακας και εκεί και σήμερα έκανε καλό παιχνίδι και μας στέρησε την ευκαιρία να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Οπότε, θα πρέπει σε όλα τα ματς να έχουμε όσο μεγαλύτερο γίνεται ρεαλισμό, ίσως σήμερα το παρακάναμε με τις μακρινές μπαλιές».

Για τον Βιεϊρίνια και τον μεγάλο αριθμό λαθών των παικτών του στο σημερινό ματς, είπε ότι: «Για τον Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο, η διακοπή τους έκανε περισσότερο κακό παρά καλό, εγώ σαν προπονητής προσπαθώ να διαχιριστώ τα συνεχόμενα παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι αν έπαιζε με ΟΦΗ δύσκολα θα μπορούσαμε να τον είχαμε σήμερα, οπότε από την δική μας πλευρά αποφασίσαμε να τον προστατέψουμε στον αγώνα στην Κρήτη και κρίναμε ότι η παρουσία του στο σημερινό ματς θα μπορούσε να ήταν κομβική και ήταν, έχει μεγάλη ποιότητα, είναι παίκτης που σπρώχνει την ομάδα με το πάθος και την αγάπη του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φτιάχνουμε μια ομάδα από το μηδέν, ίσως με όχι πολλούς διαφορετικούς παίκτες αλλά με διαφορετική ιδέα, οπότε χρειαζόμαστε αυτούς τους παίκτες που μπορούν να καταλάβουν αυτά που ζητάμε και μπορούν να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους να αφωμιώσουν αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Τέτοιου τύπου παίκτες είναι σημαντικοί για εμάς, όπως έχει δείξει η ιστορία, μετά από δυο εξαιρετικές σεζόν, αυτή είναι η πιο δύσκολη από όλες, οπότε για μένα οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με τέτοιους παίκτες, υπομονή, χρόνο και με τέτοιου είδους νίκες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κάποιες φορές κερδίζουμε και κάποιες φορές μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Όσον αφορά τα λάθη μας, σήμερα ήταν ένα τυπικό ντέρμπι, με μεγάλη ένταση, προσωπικές μονομαχίες και είναι λογικό να κάνουμε λάθη αν και δεν το θέλουμε, ο αντίπαλος μας πίεσε ψηλά. Και εμείς όμως την κάναμε να δημιουργήσει και αυτή πολλά λάθη. Είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες, στο πρώτο ημίχρονο με τον Σφιντέρσκι, με τον Εσίτι, του Μπίσεσβαρ στο 2ο μέρος που θα  μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς, στην φάση του Λημνιού δυστυχώς δεν τα καταφέραμε ούτε εκεί και η ευκαιρία του Άκπομ».

Στην συνέχεια δέχθηκε ερώτηση για τον Ζίβκοβιτς, με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ να τονίζει ότι: «Αυτό που εγώ προσπαθώ να κάνω, είναι να συμπεριφέρομαι στους παίκτες, όπως στα παιδιά μου. Αυτό το λέω και το εννοώ. Αυτό που δεν μου αρέσει να κάνω στα παιδιά μου κι αντίστοιχα με τους παίκτες, είναι να μην τους δίνω την ευκαιρία να μάθουν από το λάθος που κάνουν και να δείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές. Για τον Πασχαλάκη, θέλω να πω ότι ως ένας πραγματικός πρωταθλητής, δείχνει χαρακτήρα. Περίμενε τόσο καιρό, πήρε την ευκαιρία με τον ΟΦΗ και ήταν καλός και εδώ θα πω και πάλι ότι για αυτό λέμε ότι χρειαζόμαστε 2 καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Σήμερα ο Πασχαλάκης... έπαιξε εκτός γηπέδου. Βοήθησε πολύ τον Ζίβκοβιτς. Με τέτοιες λεπτομέρειες φτιάχνεις μία μεγάλη ομάδα. Και εννοείται πως ο Πασχαλάκης φυσικά θα παίξει και πάλι».

Αναφορικά με την επιλογή του Εσίτι, είπε πως: «Όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι, δεν παίξαμε με μεγάλες μπαλιές επειδή ήταν αυτός στο γήπεδο. Όταν ήρθε, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες κι απαιτήσεις από αυτόν. Πήρε αρκετά λεπτά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε 4 πάρα πολύ καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Στην ομιλία που κάναμε πριν το παιχνίδι, είπα στους παίκτες ότι οι κανόνες του παιχνιδιού είναι ότι παίζουν 11 παίκτες και είναι κάποιοι στον πάγκο. Είναι δική μου απόφαση με βάση τη στρατηγική ποιους θα επιλέξω από εκεί και πέρα, αλλά όλοι είναι σημαντικοί. Ο Εσίτι ήταν σήμερα ο παίκτης περιμέναμε ότι θα ανταποκριθεί καλύτερα. Για μένα, το σημαντικότερο είνα ότι όποιος κι αν παίζει δεν αλλάζει το πλάνο και η ιδέα του παιχνιδιού. Ο βασικός τρόπος ανάπτυξης δεν χαλάει. Όταν αντιπροσωπεύεις το σύλλογο του ΠΑΟΚ η θέληση και το πάθος είναι πάνω από όλα και οι παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτό, είναι πολύ χρήσιμη».

Τέλος, ρωτήθηκε για τα φετινά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μέχρι σήμερα ναι, κερδίσαμε το πρώτο ντέρμπι, αλλά έχουμε χάσει και μόνο ένα. Εμένα είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ, προσπαθώ να μάθω τις αντίπαλες ομάδες, τα ντέρμπι, το πως παίζονται τα μεγάλα παιχνίδια. Η μισή ομάδα, φέτος για πρώτη φορά μαθαίνει και νιώθει το τι σημαίνει να παίζεις σε ένα ντέρμπι και το πως μπορεί να παίξει ρόλο ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια».

Του Εσιτι ηταν ρισκο αλλα τα πηγε καλα πιστευω.
Ο Μισιτς παντως φανηκε καπως κουρασμενος αν και στο τελος τα σπριντ του ηταν πολυ δυνατα.
Παντως πρεπει να δουλεψουμε και αλλο την πιεση στην πρωτη πασα.

« Απάντηση #219 στις: Ιανουαρίου 13, 2020, 08:01:51 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σε κάποιες περιπτώσεις την πίεση την αντιμετωπίσαμε σε άλλες όχι.
Πάντως όταν μας πιέζουν και δεν μας περιμένουν, μπλοκάρουμε.
Και μας το έχουν ξανακάνει.
Πρέπει να έχουμε εναλλακτικές.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"