Abel Ferreira (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Abel Ferreira (Coach)  (Αναγνώστηκε 30036 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Abel Ferreira (Coach)
« Απάντηση #220 στις: Ιανουαρίου 15, 2020, 07:05:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Πρέπει να έχουμε δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση»

«Η δικιά μου άποψη για τον Λάμπρου είναι ότι σήμερα έπαιξε πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή μου μιλούσαν αρκετά για αυτόν και κατάλαβα και εγώ ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Από εκεί και πέρα έχει αγωνιστεί πολύ στις προπονήσεις και ως αριστερός μπακ για να μάθει να αμύνεται, δείχνοντας μεγάλη διάθεση να μάθει, και όσων αφορά το όλο κομμάτι αυτό που μπορώ να πω για όλους του νέους, που αφορούν τους παίκτες, τους μάνατζερ και τον κόσμο είναι τρεις λέξεις: υπομονή , επιμονή και δουλειά.
Αν μπορέσεις να δείξεις υπομονή και επιμονή θα έχεις τα ανάλογα αποτελέσματα, και αυτό που είδατε από τον Λάμπρου είναι όλο δικό του. Οπότε αν μπορώ να πω κάτι είναι μόνο υπομονή.»

Για μεταγραφή αριστερού μπακ τόνισε:

«Από αυτήν την αρχή της σεζόν σε αυτό που έχω επιμείνει αν πρέπει να βελτιωθούμε θα πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι στο ρόστερ μας έχοντας 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, σίγουρα θα πρέπει να βρούμε λύσεις για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μέσα από την ομάδα και το υπάρχων ρόστερ, και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν.»

Για τους νεαρούς παίκτες με αφορμή την χρησιμοποίηση του Μιχαηλίδη:

«Πολύ καλή ερώτηση. Μου αρέσει πολύ το θέμα των ακαδημιών. Ο Μιχαηλίδης είναι μακράν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κ19, αλλά επειδή αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα πολύ χαμηλό, η βελτίωση του θα είναι μηδενική και ελάχιστη, οπότε εγώ που έχω δουλέψει και σε άλλες ακαδημίες βλέπω ότι ο Μιχαηλίδης δεν βελτιώνεται πολύ στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε τις δεύτερες ομάδες, ας πούμε, θέλοντας οι παίκτες να πάνε εκεί και να βελτιωθούν για να έρθουν του χρόνου να διεκδικήσουν θέση στην βασική 11αδα. Νομίζω ότι και εσείς συμφωνείτε ότι υπάρχει διαφορά ανταγωνισμού μεταξύ πρωταθλήματος της Κ19 και της Γ ή Β εθνικής.Για το αν μπορεί να βοηθήσει ένα τέτοιο στάδιο ανάπτυξης να θυμίσω ότι πολλοί μεγάλοι παίκτες έχουν περάσει αυτά τα στάδια και σήμερα πλαισιώνουν της Εθνικές τους ομάδες».

Για το αν σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια σαν αριστερό μπακ:

«Είναι αρκετά νωρίς να πω ποιος θα παίξει στο μυαλό μου εγώ ξέρω, και νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να φανταστεί ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.Αυτό που λέω σαν προπονητής είναι ότι έχω μάθει πολλά πράγματα δουλεύοντας σε μικρότερες κατηγορίες και ακαδημίες και ότι είμαι σήμερα το οφείλω εκεί, έχω δουλέψει με πολλούς ποδοσφαιριστές που τώρα παίζουν σε πολλές ομάδες όπως Μονακό, Ολυμπιακό, και μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει ένας παίκτης, για εμάς κάθε παιχνίδι θέλω να το βλέπουν ως ευκαιρία για να κερδίσουν κάποια πράγματα, και χαίρομαι που δεν εμφανίστηκαν χαλαροί και δεν πάτησαν στο 0-3 του πρώτου αγώνα».

Για την εικόνα του Μαουρίσιο και αν είναι ικανοποιημένος:

«Μπορεί να συνυπάρχει με τον Μίσιτς, στο παιχνίδι με τον Άρη δεν θεωρώ ότι οφείλεται το μεσοεπιθετικό κομμάτι αλλά άλλα πράγματα που τα έχουμε αναλύσει. Όσων αφορά τον Μαουρίσιο γυρνάω στα προηγούμενα και ξανά λέω ότι για να πάει μπροστά μια ομάδα πρέπει να έχει δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε γραμμή».

Θετική η εμφάνιση του Μιχαηλίδη...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #221 στις: Ιανουαρίου 15, 2020, 09:02:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν πιστευω παντως οτι ο Βιερινια θα παιξει αριστερο μπακ την Κυριακη.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #222 στις: Ιανουαρίου 19, 2020, 10:19:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είναι η 1η χρονιά του VAR, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κάποια προβλήματα»

Για το VAR και τις σημερινές αποφάσεις: «Κατά πρώτο λόγο, το ποδόσφαιρο παίζεται από ανθρώπους και οι άνθρωποι κάνουν λάθη, όπως και οι διαιτητές. Σίγουρα εάν πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να εξαλείψουμε τα λάθη, αυτό είναι αδύνατο. Αυτό που πιστεύω όμως είναι ότι όλοι μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα. Για παράδειγμα, αν θέλουμε περισσότερη ένταση στο ελληνικό πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι και η Πορτογαλία πέρασε αντίστοιχη ιστορία όπου έλεγαν ότι το ποδόσφαιρο ήταν αργό, οπότε έχοντας αυτό στο μυαλό μας, στην Πορτογαλία έκαναν συνεδρίαση, είπανε ποιο πρωτάθλημα θέλουν να μυηθούνε, αλλά η αλήθεια είναι ότι παρόλα που υπάρχουν δυνατές μονομαχίες, αν δείτε τα φάουλ που σφυρίζονται εκεί, είναι πολύ λιγότερα, οπότε για εμένα πρέπει να μειώσουμε τα φάουλ που σφυρίζονται.

Όσον αφορά το VAR, είναι η 1η του χρονιά στην Ελλάδα οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κάποια προβλήματα, είναι λογικό και οι διαιτητές να προσαρμόζονται ακόμα σε αυτή την τεχνολογία. Πραγματικά πιστεύω ότι όταν είναι να πάρουμε μια απόφαση, πρέπει να πάρουμε την σωστή απόφαση και ας χρειαστεί να περιμένουμε παραπάνω, γιατί είναι η 1η χρονιά του VAR στην Ελλάδα. Πράγματι, αργήσαμε αρκετά μέχρι να πάρει την απόφαση στο VAR, όπως και το να παίζεις οκτώ λεπτά καθυστερήσεις είναι αρκετός χρόνος, το παιχνίδι δυσκολευόταν να βρει ρυθμό, ωστόσο πάρθηκαν θεωρώ οι σωστές αποφάσεις. Οπότε, πιστεύω ότι όλοι οι φορείς, πρέπει να κάνει ο καθένας ότι καλύτερο μπορεί, ο καθένας στο δικό του τομέα, οπότε θα χρειαστεί να έχουμε παραπάνω υπομονή ωστόσο είναι προς την σωστή απόφαση.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε μαζί μου, αλλά το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές, αρκετή νευρικότητα, γιατί δυστυχώς το να σταματάει συνεχώς το παιχνίδι σταματάει τον ρυθμό του αγώνα και ήταν πολλές οι διακοπές. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να ήταν πιο καλύτερο παιχνίδι αν δεν ήταν αυτές οι διακοπές».

Για την εικόνα της ομάδας του ανασταλτικά:

«Το είδα αυτό, αλλά παρόλα που είναι χαμηλά ο Αστέρας, είναι μια καλή ομάδα, δεν ξέρω αν είδατε τον αγώνα τους κόντρα στην ΑΕΚ, οπότε για εμένα είναι μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Σε κάθε περίπτωση ο κάθε κόουτς είναι ελεύθερος να πάρει τις αποφάσεις που θέλει, αλλά η ομάδα που έπαιξε σήμερα κόντρα σε εμάς ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτή που έπαιξε με την ΑΕΚ. Σήμερα έπαιξε η καλύτερη δυνατή ομάδα του Αστέρα και πράγματι μας δημιούργησε προβλήματα».

Ερωτηθείς για το τι κρατάει σήμερα από την ομάδα του, απάντησε πως:

«Θεωρώ πως η ομάδα μπήκε πολύ καλά, στα 15 πρώτα λεπτά κυριαρχήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την αναμέτρηση. Οπότε σε γενικές γραμμές, η συμπεριφορά της ομάδας ήταν αρκετά καλή, ίσως από τις πολλές διακοπές, της αδυναμίας για συγκέντρωση από τόσες διακοπές, ωστόσο κάναμε την δουλειά μας και είδαμε ότι μπήκανε νέοι παίκτες που είναι το πιο θετικό, είδαμε να αλλάζουμε τον Σφιντέρσκι με Άκπομ, το δίδυμο στο κέντρο, ο Γιαννούλης δεν έπαιξε και έπαιξε εκεί ο Βιεϊρίνια και ανταποκρίθηκε καλά, βλέπουμε ότι στο μήνα Ιανουάριο η ομάδα έχει πολλές υποχρεώσεις και μπαίνουν πολλοί παίκτες αλλά η ταυτότητα μας δεν αλλάζει. Το πλάνο παραμένει το ίδιο, άλλες φορές με καλή απόδοση και άλλες ίσως όχι τόσο, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να δούμε συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έκαναν ότι ήταν δυνατό σήμερα».

Ερωτηθείς για τον Ράφα Σοάρες που εξετάζει ο Δικέφαλος, απάντησε πως:

«Δεν ξέρω αν είναι κάτι που το έχω πει, αλλά το έχω σαν αρχή, δεν μιλάω για παίκτες που δεν είναι στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Αν διαβάσω μια εφημερίδα, θα διαβάσω για Λημνιό που φεύγει, για τον Γιαννούλη, οπότε για να μην δίνω τροφή σε τέτοια δημοσιεύματα προσπαθώ να μιλάω μόνο για παίκτες που είναι στο ρόστερ. Από την άλλη, θυμάστε το έχουμε πει, έχει… μαλλιάσει η γλώσσα μου, χρειαζόμαστε 2 ισάξιους σε κάθε θέση. Ευτυχώς μέχρι τώρα ούτε ο Σφιντέρσκι ούτε ο Άκπομ είχαν κάποιο τραυματισμό».

Ο ανθρωπος δεν κανει σαν υστερικος και σαν τις π@τανες της τρουμπας!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #223 στις: Ιανουαρίου 19, 2020, 10:46:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μπηκε τελικα ο Βιερινια μπακ αν και δεν το περιμενα.
Παντως αυτο με τα 3 χαφ και τον Μισιτς κατι σαν 1Οαρι δεν με τρελαινει και δεν ειναι και λειτουργικο.

« Απάντηση #224 στις: Ιανουαρίου 23, 2020, 09:57:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έχουμε πίστη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξαναγράψει ιστορία»

Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι: "Εγώ από τη μεριά μου, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του. Είμαι χαρούμενος που δεν τραυματίστηκε κανείς. Σήμερα είχαμε δύο αντιπάλους. Τη Λαμία, που προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορεί για να μας δυσκολέψει με μεγάλη επιθετικότητα και μαρκαρίσματα, κάτι που είναι απόλυτα σεβαστό. Ο άλλος ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Έπρεπε να κάνουμε δύο και τρεις επαφές με την μπάλα. Το γήπεδο ήταν ξερό, ανώμαλο, η μπάλα δεν σταματούσε και για αυτό λέω ότι είχαμε δύο αντιπάλους".

Ερωτηθείς για τον Γιαννούλη: "Δέχθηκε ένα χτύπημα για αυτό και βγήκε. Στη θέση του έχουμε και τον Αντρέ, που έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Είναι αρκετά νωρίς, δεν έχουμε μιλήσει και με τον γιατρό ακόμη. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί και τις επόμενες ημέρες".

Για τους τρεις κεντρικούς χαφ: "Εμείς προσαρμοστήκαμε και κάναμε αυτό που μας ζητούσε ο αγωνιστικός χώρος. Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήταν αδύνατο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό και θέλω και πάλι να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η προσθήκη του τρίτου μέσου ήταν θέμα στρατηγικής. Χρειαζόμασταν έναν παραπάνω παίκτη στο κέντρο, για να ελέγξουμε τις δεύτερες μπαλιές".

Για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ: "Είμαστε στη διαδικασία χτισίματος μίας καθαρά νέας ομάδας, με νέο προπονητή και παίκτες. Έχουμε κάποια κενά στο ρόστερ, όπως στη θέση του επιθετικού. Ευτυχώς μέχρι τώρα οι δύο δεν είχανε κάποιο θέμα τραυματισμού. Η πρόκληση για εμάς, είναι να μπορέσουμε να επαναλάβουμε τον περσινό θρίαμβο. Αυτό μας δίνει κίνητρο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε πίστη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξαναγράψει ιστορία".

Για το αν μπορεί να κριθεί ο τίτλος στα ντέρμπι: "Θα είναι μία νέα κατάσταση για όλους μας. Θα είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθούν πλέι οφ, με τη συγκεκριμένη μορφη. Θα υπάρχουν ντέρμπι, θα κριθούν στις λεπτομέρειες και νομίζω ότι είναι προφανές πως όλα θα κριθούν από αυτά. Η άποψη μου, είναι ότι για εμάς ο επόμενος αγώνας είναι ο πιο σημαντικός. Και το πιο σημαντικό προβάδισμα τώρα, μπορεί να παίξει ρόλο. Προφανώς θα υπάρξουν και ομάδες θεωρητικά πιο μικρές, που θα κόψουν βαθμούς. Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό, για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Κατά πρώτο λόγο, όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε το προϊόν. Σε τέτοιου είδους συζητήσεις, είναι καλύτερο να δούμε το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην κοιτάζει ο καθένας το προσωπικό συμφέρον. Ελπίζω να είναι η πρώτη από τις πολλές συναντήσεις που θα γίνουν, ώστε να βελτιωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι εγώ σαν προπονητής, έχω την μέγιστη ευθύνη να αναδείξω το πρωτάθλημα στο οποίο παίζουμε και τους παίκτες, παρουσιάζοντας όσο γίνεται ένα πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Κατά την άποψη μου, πρέπει να βελτιώσουμε τις υποδομές. Οι αγωνιστικοί χώροι πρέπει να είναι τέλειοι. Στην Πορτογαλία έδωσαν μεγάλη βάση σε αυτό, γιατί εκεί κρίνονται όλα. Αν δουλέψουμε όλοι σε αυτή την κατεύθυνση, εγώ σαν προπονητής, οι παίκτες, εσείς, οι ιδιοκτήτες των ομάδων, τότε σίγουρα θα βελτιωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα".

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: "Είναι μία μεγάλη πρόκληση και για τις δύο ομάδες. Θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλο. Έχουμε θέσει ως ξεκάθαρο στοχο την επανάληψη του περσινού νταμπλ. Θα είμαστε προετοιμασμένοι όταν φτάσουν αυτά τα παιχνίδια, γιατί θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, να φτάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο".

Διαφωνώ μαζί του.
Δεν κινδυνεύσαμε άμεσα, αλλά δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και αυτό μπορεί να κοστίσει.
Το γήπεδο ήταν ξερό αλλά ....

« Απάντηση #225 στις: Ιανουαρίου 23, 2020, 10:42:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Μισιτς σημερα ζητημα να πηρε 3-4 φορες την μπαλα.
Δεν ξερω αν είναι δικαιολογια, αλλα αν δεν εχουμε την μπαλα, ανησυχω.

« Απάντηση #226 στις: Ιανουαρίου 27, 2020, 09:10:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά τελειομανής. Απαιτώ πολλά πράγματα πολλές φορές. Κυρίως αυτό συνέβη στο πρώτο ημίχρονο όπου ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερη κατοχή κι αυτό μας ενόχλησε, ακόμη κι έτσι όμως δε θεωρώ ότι είχε κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία σε αντίθεση με εμάς, που είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Μίσιτς και τον Σφιντέρσκι.

Στην ανάπαυλα, κάναμε τις απαραίτητες προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο πιέζαμε τον αντίπαλο και είπαμε να μη δίνουμε πολύ εύκολα με βιαστικές επιλογές την μπάλα στον αντίπαλο. Ανεβάσαμε απόδοση, είχαμε ευκαιρίες με τον Αντρέ και τον Μίσιτς και θεωρώ ότι θα μπορούσε να έρθει και πιο νωρίς το γκολ. Στο τέλος ο αντίπαλος ρίσκαρε, εμείς δυσκολευτήκαμε αρκετά κι αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε πιο πίσω. Ωστόσο, ακόμη κι έτσι ο αντίπαλος δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Σίγουρα δεν μας αρέσει να είμαστε τόσο πίσω».

Για τις κινήσεις του προς την κερκίδα: «Θέλαμε τη στήριξη του κόσμου. Κι επειδή κι εγώ κι ο κόσμος είμαστε τόσο παθιασμένοι και θέλουμε να τα πάει καλύτερα η ομάδα, έβγαλα μία μεγαλύτερη ένταση λόγω του εκνευρισμού που είχαμε. Έβγαλα αυτή την ένταση κι αυτό ήταν που συνέβη. Το έχω πει πολλές φορές. Όλοι μαζί, είμαστε πολύ πιο δυνατοί»

Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν: «Δε θα έλεγα ότι έχουμε αλλάξει στην τακτική μας προσέγγιση. Διατηρούμε την ομάδα οσο πιο φρέσκια γίνεται. Μέσα στον Γενάρη είχαμε πολλά παιχνίδια, κάτι που δεν είχαμε μέχρι τώρα. Χρειαζόμαστε τους παίκτες όσο το δυνατόν πιο φρέσκους. Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, με ρωτούσατε για τον Ντιέγκο. Τώρα, τους έχουμε βάλει όλους στο παιχνίδι, εκτός του Κρέσπο, που έχει τον τραυματισμό. Σήμερα φάνηκε και πάλι, το κεντρικό μας αμυντικό δίδυμο δεν είχε τη φρεσκάδα για ανεβάσει ψηλά την αμυντική μας γραμμή, οπότε έπρεπε να κατέβουν πιο χαμηλά οι άλλες 2 γραμμές».

Για την αλλαγή ρόλου του Μίσιτς: «Ο Μίσιτς στο "10", είναι μία δοκιμή που έγινε και πήγε πολύ καλά στο ματς με τον ΟΦΗ. Έπαιξε καλά τότε, μοίρασε κι ασίστ. Σήμερα δοκιμάσαμε να παίξει εκεί στο πρώτο ημίχρονο και μετά πιο πίσω. Γενικότερα πιστεύω ότι το γεγονός ότι έχουμε αλλάξει τόσα πρόσωπα ίσως έχει αλλάξει τη δυναμική της ομάδας. Προσπαθούμε να βρούμε την ισορροπία και θέλουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας, ετοιμοπόλεμους. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλές, ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ίσως τις περισσότερες σε αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα μας. Ο αντίπαλος είναι αλήθεια επίσης, ότι είχε περισσότερη κατοχή στην έδρα μας.

Σίγουρα υπήρχε ένα άγχος από την πλευρά όλων. Ξέραμε ότι αν κερδίζαμε θα πηγαίναμε και πάλι στην 1η θέση και ότι με τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου θα ήταν σημαντικό ένα γκολ νωρίς. Όταν έρχονται οι ευκαιρίες και τις χάνεις, δημιουργείται άγχος και νευρικότητα που ξεκινάει από τους παίκτες, περνάει στους προπονητές, περνάει στον κόσμο και δεν μας κάνει καλό. Είναι λογικό να συμβαίνει. Και οι παίκτες άνθρωποι είναι, δεν είναι μηχανές. Δεν μπορεί να είναι πάντα σίγουρο ότι κάθε ευκαιρία, θα γίνει γκολ».

Για την εισήγηση της ΕΕΑ: «Η δική μου επιθυμία είναι αυτή η απόφαση να μην επηρεάσει ούτε τους παίκτες, ούτε όλους εμάς, ούτε τον κόσμο. Από τη μεριά μου, ξέρω καλά ότι δε θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι 100% προσηλωμένος στον στόχο μου. Να παίρνουμε νίκες και να αυξάνεται η αξία των παικτών της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, που όταν μπαίνεις σε αυτή, παθιάζεσαι πολύ. Πραγματικά αυτό συμβαίνει και με μένα. Νιώθω κομμάτι του ΠΑΟΚ και θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο γίνεται για αυτή την ομάδα. Κίνητρο μου, είναι να κάνω κάτι που δεν το έχει ξανακάνει η ομάδα. Το back to back στο πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, παίκτες, διοίκηση και κόσμος θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο αυτό. Ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Όσο πιο ενωμένοι είμαστε, τόσο περισσότερο φόβο προκαλούμε σε όλους!».

Για τη συνέχεια: «Πρώτα-πρώτα θα έχουμε μία "καθαρή" εβδομάδα χωρίς αγώνα, για να μπορέσουμε να κάνουμε την αποθεραπεία μας σωστά, σωματικά και ψυχολογικά. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τη σειρά των αγώνων που έρχεται. Σήμερα δεν παίξαμε καλά. Αλλά νομίζω ότι ο μοναδικός τρόπος να διατηρηθεί η ομάδα φρέσκια, ήταν με όλη αυτή την προσθήκη παικτών που είχαν τόσα παιχνίδια. Γιατί πραγματικά παίξαμε πολλά παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η ομάδα δεν είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα, αν είχαμε Ευρώπη, θα ήμασταν πιο συνηθισμένοι σε αυτό».

Για το αν θα πάρει παίκτη ο ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες αλλά και για την εισήγηση της ΕΕΑ:

«Όσον αφορά το σκέλος των μεταγραφών, δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο, καταλαβαίνω την ερώτηση ωστόσο δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή. Για την ΕΕΑ, δεν είναι δουλειά μου αυτό το κομμάτι, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που όταν μπεις στον σύλλογο παθιάζεσαι, και αυτό συμβαίνει και με εμένα, θέλω να κάνω ότι καλύτερο γίνεται για την ομάδα. Το κίνητρο μου είναι να κάνω το back to back πρωτάθλημα και θεωρώ πως όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο πάντα δίπλα μας, όλοι μαζί είμαστε δυνατοί και όσο πιο ενωμένοι είμαστε τόσο περισσότερο… φόβο μπορούμε να προκαλέσουμε».

Ειδα και χειρονομιες και πολυ εκνευρισμο για την γιουχα.
Δεν τον εχουν ενημερωσει οτι η Τουμπα κραζει και ασχημα κιολας.

« Απάντηση #227 στις: Ιανουαρίου 27, 2020, 09:46:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ρε μαστορα με τον ΟΦΗ πηγε.
Με την Λαμια και σημερα ηταν χαλι ο ανθρωπος.
Τον γ@μας.
Γιατι δηλαδη ενα πειραμα να το κανουμε συνεχεια?
Μετα δεν θα ακουσεις γιουχα?
Στην Λαμια ειπες για το ξερο γηπεδο, οκ.
Σημερα.
Ενταξει μην το παραγαμαμε, κανουμε μια κοιλια που την περναμε ανωδυνα.
Βλεπουμε μπαλα δεν ειμαστε (ολοι) ηλιθιοι.

« Απάντηση #228 στις: Ιανουαρίου 28, 2020, 09:59:42 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Καλό θα είναι να μην αντιδράει έτσι....

« Απάντηση #229 στις: Ιανουαρίου 28, 2020, 07:27:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ας αφησουμε για την ωρα τα πειραματα και τις αλχημειες.
Οχι αλλο Μισιτς στο 10!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!