Abel Ferreira (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Abel Ferreira (Coach)  (Αναγνώστηκε 30030 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Abel Ferreira (Coach)
« Απάντηση #200 στις: Δεκεμβρίου 22, 2019, 11:17:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται στον προπονητή της, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 41, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΟΥΤΣ....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #201 στις: Δεκεμβρίου 22, 2019, 03:26:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
 smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok Χρόνια Πολλά Μαζί με την σύζυγό μου Μαρία..... What is the possibility? ;)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #202 στις: Δεκεμβρίου 22, 2019, 08:19:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Χρονια Πολλα Αμπελ και ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!

Χρονια Πολλα και στην συζυγο Νικολα! smilepaok
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #203 στις: Δεκεμβρίου 22, 2019, 10:26:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Χρονια Πολλα προπονηταρα μας και συντομα με τις κουπες! paokara

Νικολα πολυχρονη, να την χαιρεσαι! pano
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #204 στις: Δεκεμβρίου 23, 2019, 02:14:20 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ευχαριστώ πάιδες.... Νεο Νταμπλ μας αντευχήθηκε
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #205 στις: Δεκεμβρίου 23, 2019, 05:25:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Αυτή η κίνηση τον πωρώνει ακόμα πιο πολύ...

« Απάντηση #206 στις: Δεκεμβρίου 23, 2019, 09:25:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ας γίνει η αποχή των διαιτητών, είναι ένα παιχνίδι όχι πόλεμος»

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Πιέσαμε πολύ από το πρώτο λεπτό και κερδίσαμε πολλά φάουλ, ο αντίπαλος είχε πολλούς ποδοσφαιριστές μέσα στην περιοχή και κατάφερε να ανακόψει ακόμη περισσότερες επιθετικές μας ενέργειες. Εγώ δεν ξεχνάω όταν η ομάδα αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως και το γεγονός ότι το ματς με την Σλόβαν ακόμη δεν έχει φύγει από το μυαλό μου. Δεν σημαίνει ότι σήμερα που κερδίσαμε με πέντε γκολ ότι είμαστε οι καλύτεροι του κόσμου.

Είναι ένα μαραθώνιος και σίγουρα θα χάσουμε βαθμούς, αλλά πρέπει να έχουμε την σιγουριά και την πίστη και θεωρώ ότι αυτό το κάνουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές, σε κάθε παιχνίδι που περνάει».

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: «Αυτό που με απασχολεί είναι να βρω τον κατάλληλο τρόπο να κερδίζει η ομάδα. Σε αυτό συγκεντρώνομαι εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου. Αν στο τέλος καταφέρουμε να είμαστε αήττητοι θα είναι καρπός όλων όσων έχουμε δουλέψει μέσα στην σεζόν. Πάρα πολλοί έλεγαν ότι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε σήμερα, αλλά εγώ είπα ότι πρέπει να είμαστε στην πρώτη θέση στο τέλος του πρωταθλήματος και θα πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο φινάλε ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει».

Για την αποχή των διαιτητών: «Δεν είμαι Έλληνας, αλλά όσο καιρό είμαι εδώ μου αρέσει πολύ ο ελληνικός λαός και αυτή τη στιγμή που είναι γιορτινές ημέρες, εμένα με μπερδεύει λίγο αυτό. Το παράδειγμα πρέπει να έρχεται από εμένα ως προπονητή, από τις ομάδες, γιατί αυτοί έχουν την προβολή και μπορούν να δώσουν το καλό παράδειγμα, αλλά αυτό έχει να κάνει με τις αξίες που έχει ο καθένας. Προφανώς είμαι λυπημένος, γιατί μιλάμε για ένα παιχνίδι, δεν είναι πόλεμος.

Εγώ από την δική μου πλευρά προσπαθώ να δώσω το καλό παράδειγμα, όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εμένα, θα πάω να του δώσω συγχαρητήρια, αλλά το παράδειγμα πάντα ξεκινάει από τους ηγέτες των ομάδων. Αν πρέπει να γίνει αυτή η διακοπή ας γίνει. Μερικές φορές απλώς χρειάζεται το θάρρος για να κυνηγήσεις κάποια πράγματα. Σε κάθε περίπτωση για εμάς δεν αλλάζει κάτι, θα έχουμε τις ολιγοήμερες διακοπές για να μπορέσουμε να τις περάσουμε με την οικογένεια μας.

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Καλές γιορτές τους είπα και να λένε σε αυτούς που αγαπάνε ότι τους αγαπάνε, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Για αυτό και τους είπα να χαρούν αυτές τις γιορτές και να εξωτερικεύσουν αυτή την αγάπη που νιώθουν για τους δικούς τους ανθρώπους. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου ως άνθρωπος και αυτό προσπαθώ να μεταφέρω και στους ποδοσφαιριστές μου. Έχω μεγαλώσει με δύσκολες καταστάσεις και σε κάθε περίπτωση θα τους είχα δώσει τις ίδιες ημέρες άδειας. Σήμερα κερδίσαμε γιατί ήμασταν πολύ σοβαροί, πολύ ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Είπα στους παίκτες μου να πάνε να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση».

Για το ματς με τον Άρη: «Το τι θέλουν να κάνουν οι άλλοι δεν μπορούμε να το ελέγχξουμε εμείς, σίγουρα θα θέλουν να κερδίσουν, δυστυχώς δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας να μας βοηθήσουν. Σίγουρα θα έχει να κάνει με λόγους ασφαλείας και είναι κρίμα γιατί παντού μπορεί ο αντίπαλος φίλαθλος να πάει να δει την ομάδα του. Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, είναι ένα ντέρμπι και όπου και αν πηγαίνω μου λένε να κερδίσουμε τον Άρη, εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και άκρως ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε. Πάντα πάμε για τη νίκη και θα προσπαθούμε να το διαχειριστούμε και αυτό».

Ανθρωπος με ποιοτητα και ηθος.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #207 στις: Δεκεμβρίου 24, 2019, 10:18:46 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η ομάδα βελτιώνεται κάθε μέρα και πιο πολύ.
Αν πάμε πιο πίσω θα θυμηθούμε ότι το προσωρινό πρόβλημα που είχαμε με την άμυνα, ξεπεράστηκε ολοκληρωτικά και μόνο από δικό μας λάθος θα δεχτούμε γκολ όπως έγινε χθες.
Φάση με δημιουργία κτλ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Στο τέλος θα έχουν πωρωθεί πολύ πιο περισσότερο με τον Φερ....

« Απάντηση #208 στις: Δεκεμβρίου 24, 2019, 12:28:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ

You are not allowed to view links. Register or Login

Το θεμα ειναι οτι σαν λαος συνεχιζουμε να κανουμε τα ιδια λαθη ξανα και ξανα. Τα παθηματα με Λουτσεσκου αλλα και Παπαθεοδωρου στο μπασκετ ειναι σα να μην εγιναν ποτε. Σα να μη περασε μια μερα. Ως ποτε ρε καρντασια?

Σεπτεμβρης ηταν οταν τα γραφαμε. Τωρα ολοι βλεπουν...
Ελπιζω με τον καιρο να μαθουμε πως οι ομαδες και οι προπονητες θελουν το χρονο τους. Κι αν ολοι αυτοι οι ανθρωποι του ποδοσφαιρου που λεγαν τοσο καλα λογια για αυτον ειχαν δικιο τοτε ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Τα καλυτερα ειναι μπροστα.

ΥΓ Να μη ξεχασουμε να δωσουμε τα ευσημα και σ αυτους που τον εφεραν, που πιστεψαν οτι οτι Ο ΠΑΟΚ μπορει και καλυτερα. Δυσκολη αποφαση μετα τη διετια Λουτσεσκου

ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #209 στις: Δεκεμβρίου 24, 2019, 04:42:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εγιναν δυο ταυτοχρονα πραγματα.
Και η ομαδα βελτιωθηκε και ο Αμπελ σκεφτηκε, προσαρμοστηκε και αλλαξε καποια πραγματα.
Οποτε ηταν σχεδον σιγουρο οτι η ομαδα θα παει πολυ καλυτερα.
Απο εδω και περα περιμενω να πωρωθει πραγματικα. 8)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!