Abel Ferreira (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Abel Ferreira (Coach)  (Αναγνώστηκε 30027 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Abel Ferreira (Coach)
« Απάντηση #190 στις: Δεκεμβρίου 09, 2019, 06:53:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
«Φτάσαμε στο τέλος του α΄γύρου, έγινε πολλή δουλειά αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά περισσότερα να κάνουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και με πίστη στην ομάδα μας».

Συνεχιζουμε δυνατα κοουτς!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #191 στις: Δεκεμβρίου 09, 2019, 07:40:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για τους λόγους που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ: «Ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ είναι γνωστός, είναι ο Φερνάντο Σάντος. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Πριν υπογράψω είχε την ευγενή καλοσύνη να με πάρει τηλέφωνο. Του είπα: «Κοίτα, μίστερ, δεν ξέρω αν θα πάω ακόμη». Τότε μου είπε: «Δεν με ενδιαφέρει, έχεις ήδη πολλές πληροφορίες για την ομάδα». Και ήταν όλες αυτές οι πληροφορίες οι καλύτερες».

Επίσης, γνώριζα ανθρώπους που είχαν περάσει από το κλαμπ. Αυτό το πάθος είναι αληθινό. Πολλοί με ρωτούν για τον ΠΑΟΚ. Και τους λέω ότι οι οπαδοί είναι η ψυχή της ομάδας. Για τον τρόπο με τον οποίον ζουν το ποδόσφαιρο. Είναι ένα ποδόσφαιρο χωρίς φίλτρα. Όποιος είχε την τύχη να δει ένα ντέρμπι στην Τούμπα είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με τον Άρη θα είδε μια τρελή ατμόσφαιρα.

Το γήπεδο είναι γεμάτο, όλοι τραγουδούν και σπρώχνουν την ομάδα. Μου σηκώνεται η τρίχα. Μου ανεβαίνει η αδρεναλίνη, με κάνει να νιώθει ζωντανός ο ΠΑΟΚ. Με κάνει να δώσω το καλύτερο του εαυτού μου για να προσφέρω καλό θέαμα στους ανθρώπους που έρχονται να μας δουν. Θέλω η ομάδα μου να είναι ταυτισμένη με μια ομάδα που παίζει καλά, που παίζει για να σκοράρει».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα όνειρο που είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Προσπαθήσαμε πολύ αυτή τη σεζόν. Η κλήρωση δεν ήταν η καλύτερη, αλλά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ήταν ένα μάθημα, πήραμε εμπειρία και πάμε βήμα-βήμα. Για να φτάσεις εκεί πρέπει να πετύχεις κάποιους στόχους»

Για το αν θέλει να μείνει στην Ελλάδα: «Όταν ήμουν στην Μπράγκα Β’ είπα ότι θα ήθελα να προπονήσω στην πρώτη κατηγορία όταν θα γινόμουν 40 ετών. Το είπα μετά από ένα ματς με τη Σπόρτινγκ. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Μπορώ να πω ότι θέλω να προπονήσω την καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά εάν αυτή η ομάδα δεν με θέλει, δεν έχει νόημα. Θέλω να ζω έντονα.

Στη δουλειά δεν θέλω να κάνω πολλά σχέδια για το μέλλον. Το ποδόσφαιρο είναι κινούμενο. Θέλω να απολαύσω τις στιγμές, να μάθω από αυτές. Δεν θέλω να φύγω από αυτή τη ζωή χωρίς να έχω απολαύσει τις στιγμές. Δεν υποφέρω με το παρελθόν, δεν βασανίζομαι με το μέλλον».

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ......ΤΡΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ smilepaok smilepaok smilepaok

« Απάντηση #192 στις: Δεκεμβρίου 12, 2019, 12:07:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League1 ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ, να καταγράφει ένα ακόμη εντυπωσιακό στατιστικό, δεδομένου ότι είναι η μόνη ομάδα που έχει 10 διαφορετικούς σκόρερ!

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι οδηγεί την κούρσα με 7 γκολ, με τον Γιόζιπ Μίσιτς να ακολουθεί με 4 και τους Κρέσπο, Άκπομ, Λημνιό, Μάτος και Βιεϊρίνια, να ακολουθούν με 2, ενώ από 1 γκολ έχουν οι Μπίσεσβαρ, Ίνγκασον και Πέλκας.

8) 8) 8) 8) 8)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #193 στις: Δεκεμβρίου 12, 2019, 01:33:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Σιγα τα αυγα.....Σαν την ομαδα πολο του θρυλου που βραβεθτηκε δεν ειναι... O0
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #194 στις: Δεκεμβρίου 13, 2019, 10:10:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Τα κοπρόσκυλα αλωνίζουν πάλι..... >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #195 στις: Δεκεμβρίου 15, 2019, 10:23:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για τις αλλαγές που έκανε και την είσοδο του Άκπομ: «Είναι μια δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια της σεζόν, να μπορούμε να έχουμε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, αυτός ήταν ο δικός μου στόχος, το αστέρι της ομάδας, να είναι η ίδια η ομάδα. Δείξαμε και σήμερα αυτή την αγωνιστική ταυτότητα και το συγκεκριμένο πλάνο που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε πιστά.
Οι ποδοσφαιριστές το νιώθουν ότι τους υπολογίζω και αυτό προσπαθώ να το έχω συνέχεια στο μυαλό μου, ότι η δουλειά που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, είναι και από τους παίκτες που δεν αγωνίζονται και εγώ δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο ο Μπίσεσβαρ να μην παίξει σήμερα μετά την εμφάνιση που έκανε στο προηγούμενο ματς».

Για την απόδοση των παικτών του: «Δεν νομίζω ότι σκέφτομαι ατομικά τους ποδοσφαιριστές, αυτό που χρειαζόμασταν όταν έγιναν οι δύο αλλαγές, ήταν να φρεσκάρουμε τους επιθετικούς. Από την άλλη βλέπουμε ότι οι άλλες ομάδες παίζουν με τρεις μέσους, ενώ εμείς παίζουμε με δύο. Αυτά που ζητάμε από τους επιθετικούς μας είναι πολύ δύσκολα και απαιτούν ενέργεια. Αυτό που έχω να πω και για τον Πέλκα και για τον Σφιντέρσκι, είναι ότι έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, όπως βέβαια και οι αντικαταστάτες τους».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές μου στο ημίχρονο είναι το αν βλέπουν την μπάλα με αγάπη, ότι είναι φίλη μας και πρέπει να της συμπεριφερόμαστε όπως στην οικογένειά μας, γιατί μετά το γκολ περιοριστήκαμε σε έναν ρόλο που δεν αρμόζει σε εμάς. Είπα στο ημίχρονο ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να παίζουμε υπό πίεση και νομίζω ότι οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν σωστά στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως θα μπορούσαμε να βάλουν και 1-2 παραπάνω γκολ, όμως σίγουρα δεν θέλουμε να επαναλάβουμε το 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο».

Για τον Μάτος και την είσοδο του Βαρέλα: «Από τον Μάτος πάντα περιμένω παραπάνω. Αυτό που θέλαμε να δοκιμάσουμε με την είσοδο του Βαρέλα, ήταν να παίξουμε με πεντάδα πίσω και να δούμε πώς θα αντιδρούσε η ομάδα με αυτόν τον σχηματισμό. Από την άλλη ο Μάτος δέχθηκε μια αχρείαστη κάρτα και δεν υπήρχε λόγος να μείνει στο παιχνίδι. Αν δεν έπαιρνε αυτή την κάρτα, πιθανότατα θα έβαζα τον Εσίτι».

Εκανε καλη διαχειριση και σωστες αλλαγες.

« Απάντηση #196 στις: Δεκεμβρίου 19, 2019, 10:23:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για το πρώτο ημίχρονο: «Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο τρία πράγματα μας δυσκόλεψαν. Το χορτάρι που ήταν ακανόνιστο και στεγνό, το δεύτερο ότι σήμερα έπαιξε και ο αντίπαλος και κατάφερε να κλείσει καλά τους χώρους. Εμείς από την πλευρά μας δεν ήμασταν άμεσοι στις πάσες μας. Πρέπει τον αντίπαλο σου να τον σπρώξεις στα σχοινιά και να τον «χτυπάς» όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτά τα τρία στοιχεία μας έλειψαν στο πρώτο ημίχρονο».

Για την μεταγραφική περίοδο: «Για την μεταγραφική περίοδο θέλω να μην φύγει κανείς και να μην έρθει κανείς».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για την σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ εμένα και τον φιλάθλων μας. Ξεκίνησα την καριέρα μου από έναν σύλλογο που έπαιζα μέσα στην βροχή, έκανα πολλά ταξίδια και θα μου αρέσε να μπω στην λογική των φιλάθλων μας και να αναγνωρίσω την προσπάθεια και τον κόπο που έκαναν για να είναι στο πλευρό μας. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ένα δείγμα σεβασμού να κάνω τέτοιες κινήσεις με τους οπαδούς μας».

ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ..... smilepaok

« Απάντηση #197 στις: Δεκεμβρίου 19, 2019, 11:13:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Οταν θα το σηκωσει, θα ΠΑΛΑΒΩΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #198 στις: Δεκεμβρίου 20, 2019, 12:12:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ@ΒΛΑ....

« Απάντηση #199 στις: Δεκεμβρίου 20, 2019, 09:30:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Νομιζω καθε μερα που περναει γινεται και πιο συνηδειτοποιημενος στον παγκο.
Για την τρελα δεν εκπλησσομαι, εχει παλαβωσει καιρο  smoking
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!