Ξεκιναω παλι απο το σοι του Σαββιδη....Θετικη εξελιξη η δηλωση του Γιωργου...Ελπιζω και ο πατηρ Σαββιδης να το βλεπει ετσι...Οτι δηλαδη "δεν υπαρχει αλλος δρομος"....
Παμε τωρα στα του Βλανταν...Και κανω την εξης επισημανση: Toν πηραν αυτον τον ανθρωπο απο την Κ20 και του εδωσαν την α΄ομαδα και απο εκει που ειχε τους πιτσιρικαδες, κληθηκε να διαχειριστει παικτες τυπου Τζαβελλα, Περειερα, Καμπος, Γκαρι κλπ εως και τον πρωην συμπαικτη του τον Μαλεζα και αν ειναι δυνατον να παρει και πρωταθλημα... Και ολα αυτα στην Ελλαδα της παραγκας και με προεδρο τον Ιβαν που "τρωει" εναν προπονητη καθε Μαρτιο...
Και ερχονται ολοι και τον κατηγορουν γιατι κανει τις αλλαγες στο 65' , γιατι εμπιστευεται τον Μαλεζα, γιατι κανει κατι τρελα ροτεισον και παει λεγοντας.... Μαζι σας και εγω.... Και εγω τρελαινομαι να τα βλεπω....
Πολυ ωραια...Ποιες ειναι οι ποδοσφαιρικες παραστασεις του Ιβιτς και ειδικα στην κορυφωση της καριερας του ? Απο ποιον πιστευεται να εχει επηρεαστει ? Με Γκαρσια, Μουσλι, Βιτολο, Λινο, Σορλεν και Κοντρερας "ωριμασε ποδοσφαιρικα " ο Βλανταν.... Ουτε στην Γιουβε πηγε , ουτε στην Μπαρτσα, ουτε στη Γερμανια .....Στον ΠΑΟΚ του Σαντος και του Λαζλο....
Και οπως εχω ξαναγραψει αντιγραφει σε πολλα (βλ. αμυντικη λειτουργια) τον πορτογαλλο ενω απο την αλλη επηρεασμενος απο το επιθετικο ποδοσφαιρο του Λαζλο προσπαθει να πνιξει τον αντιπαλο απο τα πρωτα λεπτα.... Αυτα που γραφω δεν τα εχει δει απλως ο Ιβιτς αλλα τα εζησε και τα "επαιξε" στο χορταρι.....
Σε πολλα μαλιστα - οσο και αν σας φανει ακραιο- μεχρι και την επιθετικη λειτουργια του Τουντορ στα πρωτα παιχνιδια δειχνει να ακολουθει....
Ως εκ τουτου, απο που περιμενουμε εμεις αυτος ο ανθρωπος να "ξεσηκωσει" τις παρτιτουρες για το δικο του μουσικο συνολο ?
Και παλι θα πειραματιζεται και παλι λαθη θα κανει ....Αν μπορουσε να τον ρωτησει καποιος τι ψαχνει ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα του ελεγε "για τον Γκαρσια , τον Βιτολο, τον Μουσλι, τον Κοντρερας αλλα και τον Λινο για τον ΠΑΟΚ του 2016"....
Ειμαι σιγουρος οτι οραματιζεται τον Κανιας σε ρολο Βιτολο (αλλα με πιο πολλα κιλα μπαλα) , τον Σακχοφ σε ρολο Γκαρσια και τον Τσιμιροτ σε ρολο Σορλεν.....
Ακομα και στο χρονικο σημειο των αλλαγων (65' , 75', 85' ) τον μηχανικο απο το Εστοριλ ακολουθει....
Κυριοι, χρονο θελει ο Ιβιτς.....Απο τη στιγμη που τον "βαφτισαν" προπονητη μεσα σε ενα βραδυ πρεπει να τον ακολουθησουμε.... Λαθη φυσικα και κανει....Το να επιμενει π.χ. στον Μαλεζα και οχι στον Βαρελα που εγινε ολοκληρο σηριαλ το καλοκαιρι να αποκτηθει ειναι ενα θεμα...Και ο Στελιος δεν ειναι δα και ο Μαλντινι.....
Τωρα φτιαχνει την προπονητικη του καριερα ....Ειτε θελουμε να το παραδεχτουμε ειτε οχι...
Αλλα τελος παντων..... Απο ολα αυτα ομως το πιο σημαντικο ειναι να μην ανακατευτει η οικογενεια Σαββιδη.....