Vladan Ivic (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Vladan Ivic (Coach)  (Αναγνώστηκε 42220 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vladan Ivic (Coach)
« στις: Μαΐου 04, 2014, 02:26:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ20 του ΠΑΟΚ με το 3-1 επί του ΟΦΗ (δεν καλύπτεται η διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό), ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στον ARENA FM 89,4 και στον Σάκη Γκίνα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

“Μεγάλη η επιτυχία, γιατί είχε χρόνια ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τίτλο, αν και ο αρχικός στόχος μας ήταν να προωθήσουμε παιδιά στην πρώτη ομάδα και όχι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επιτεύχθηκαν και οι δυο στόχοι, αφού φέτος έπαιξαν στην πρώτη ομάδα πολλοί περισσότεροι παίκτες απ΄ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Η οργάνωση των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ από τον κ. Πουρλιοτόπουλο είναι άριστη και έρχονται στις ομάδες Κ17 και Κ20 πολλά ταλέντα, τα οποία θα αξιοποιηθούν.

Πρέπει αν ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχουν κι άλλοι από πίσω για την πρώτη ομάδα, δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά θα τους δείτε σύντομα να πλαισιώνουν τον Κίτσιου, τον Πόζογλου, τον Κουλούρη…”
Οι παίκτες της Κ20 του ΠΑΟΚ πέταξαν τις φανέλες τους, φώναζαν συνθήματα για τον ΠΑΟΚ μέσα στα αποδυτήρια και αποθέωσαν τον Ίβιτς, που είπε: “Συγκινήθηκα, αλλά όταν παίρνεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αυτό συμβαίνει. Συγχαρητήρια στα παιδιά, για την μεγάλη προσπάθεια”.

You are not allowed to view links. Register or Login

Μπράβο στον Βλάνταν που στην πρώτη του χρονιά κατακτά το πρωτάθλημα.
Εκτός από τα παιδιά μας, μέλλον φαίνεται πως θα έχει και ο ίδιος σαν προπονητής...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Vladan Ivic (Coach K20)
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 05, 2014, 03:41:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του και τόνισε ότι πρώτος στόχος παραμένει να βγουν παίκτες για την πρώτη ομάδα. Όσκαρ… ειλικρίνειας παίρνει για την απάντηση του στο ερώτημα αν μπορεί να αναλάβει σήμερα την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς:

Για τους στόχους της Κ20: “Ο στόχος στην αρχή ήταν να βγάλουμε παίκτες και να τους προετοιμάσουμε για την πρώτη ομάδα. Από εκεί και πέρα μετά το πρώτο γύρο καταλάβαμε ότι μπορούμε να κάνουμε και τα δύο μαζί. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που είναι μεγάλοι παίκτες και προσωπικότητες. Σε ηλικίες 16-18 έχουν καταφέρει μεγάλα πράγματα. Είμαστε η πιο μικρή ομάδα στην διοργάνωση. Έχουμε παιδιά του 1997 που έπαιζαν βασικοί ενώ θα μπορούσαν να παίζουν στην Κ17. Δεν έχουμε παιδιά που είναι του 1994 όπως έχουν όλες οι ομάδες. Με την αποφασιστικότητα και την σωστή δουλειά αύριο – μεθαύριο μπορούν να βγούν μεγάλοι ποδοσφαιριστές”.

Για το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια: “Είχαμε πει από την αρχή ότι θα μιλάμε και θα λέμε μόνο αλήθειες μεταξύ μας. Σίγουρα υπήρξαν κάποιες στιγμές που δεν ήταν τόσο καλές όμως δόξα τω Θεώ ήταν λίγες. Κάποια παιδιά έχουν συμπαίκτες στην μεγάλη ομάδα κοντά στην ηλικία μου. Όμως υπάρχει σεβασμός από τα παιδιά προς εμένα και από εμένα προς τα παιδιά. Έχω περάσει αυτά που περνάνε τώρα και για αυτό προσπαθώ να τους εξηγήσω τι να κάνουν για να πετύχουν στην προσπάθεια τους”.

Για τον ανταγωνισμό που υπήρχε στο πρωτάθλημα της Κ20: “Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία ειδικότερα όταν ξέραμε πως είμαστε μικρότεροι ηλικιακά. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ξάνθη και ΟΦΗ έχουν πολύ καλές ακαδημίες. Αυτό δίνει αξία στην επιτυχία μας. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μια από τις πιο καλές ακαδημίες. Ήταν η μεγαλύτερη ομάδα με οκτώ – εννιά παίκτες που ήταν του 1994. Ο Χουχούμης, που έπαιξε χτες με τους μεγάλους, είχε παίξει και με εμάς. Σε εκείνη την θέση αντίπαλός του ήταν ο 16χρονος Τοπαλίδης. Ο Τοπαλίδης απέναντί του ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο. Αυτά τα παιδιά όταν παίζουν με τους μεγάλους παίρνουν εμπειρία και μεγαλώνουν. Έχουν ποιότητα και πρέπει να ανέβουν στους μεγάλους γιατί θα πάρουν πράγματα από τις προπονήσεις. Υπάρχουν τρία – τέσσερα παιδιά που πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Βέβαια, η πρώτη ομάδα έχει 26-27 παίκτες και πρώτη φορά έχει τόσο οικονομική άνεση. Εγώ όταν είχα έρθει δεν ήταν έτσι. Όταν ο πρόεδρος μπορεί να κάνει μεγάλα συμβόλαια είναι πιο δύσκολο για τα παιδιά όμως καταφέραμε και ανεβάσαμε πολλά παιδιά. Για έναν παίκτη να ανέβει στην πρώτη ομάδα είναι όταν η ομάδα δεν έχει τόσο οικονομική άνεση”.

Για το “χτίσιμο” ομάδας που κάνει ο ΠΑΟΚ από πολύ μικρές ηλικίες: “Υπάρχει το σκεπτικό να δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ τη δική του Σχολή ποδοσφαίρου. Αυτό που καταφέραμε είναι ένα έργο που άρχισε πριν αρκετά χρόνια. Μεγάλη σημασία έχουν και οι προπονητές από την Κ17 και ο κ. Πουρλιοτόπουλος που οργανώνει όλες τις ακαδημίες. Γίνεται ένα καλό έργο στον ΠΑΟΚ και αυτή η δουλειά είναι τέτοια που πρέπει να ψάχνεις κάτι καινούριο. Το ποδόσφαιρο γίνεται πιο γρήγορο και πιο δημιουργικό. Πρέπει να δίνεις στα παιδιά συνέχεια κάτι καινούριο”.

Για το αν σκέφτεται να πάει σε ομάδα ως πρώτος προπονητής: “Είναι η πρώτη μου χρονιά σαν προπονητής. Έχω να μάθω, έχω χρόνο μπροστά μου και θέλω μπαίνω σιγά – σιγά σε αυτό το κομμάτι. Θα φανεί στο μέλλον”.

Για το αν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο μερικά χρόνια ακόμη: “Έχω σταματήσει πριν δύο χρόνια. Ήθελα να παίξω άλλον έναν χρόνο, δεν συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ και δεν ήθελα να πάω σε άλλες ομάδες. Όταν σταματήσεις βαραίνει το κορμί και είναι δύσκολο να συνεχίσεις σε τέτοιες ηλικίες. Ο Λίνο είναι δυνατός, έχει την ταχύτητα και είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει. Όταν μπαίνει μέσα δημιουργεί τα περισσότερα πράγματα. Ο Βούκιτς και αυτός κάνει την διαφορά όταν μπαίνει. Δεν παίζει μόνο η ηλικία μπάλα. Μπορεί κάποιος να είναι 25 και να μην κάνει την διαφορά. Έχουμε όμως τον Βούκιτς και τον Λίνο που την κάνουν”.

Για το φαβορί των πλέι οφ: “Είναι όλα ανοιχτά ιδιαίτερα μετά την ισοπαλία στην Λεωφόρο. Όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες και ελπίζω να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ και να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Για το αν θα βρίσκεται στην Κ20 και την επόμενη χρονιά: “Πρέπει να συζητήσουμε και να δούμε τι πλάνο έχουν οι άνθρωποι από την ομάδα μόλις τελειώσουμε. Αυτή η δουλειά είναι κάτι που θέλεις να κάνεις πάντα κάτι παραπάνω”.

Για το αν θα δεχόταν πρόταση να αναλάβει την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: “Δεν βιάζομαι, ξέρω τις δυνατότητές μου και πιστεύω πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος να αναλάβω την ομάδα”!

« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 05, 2014, 08:15:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 26, 2014, 04:09:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
“Θέλω να δημιουργήσω κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ” [video]

Εμφανώς ανανεωμένη και με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της η Κ20 ξεκινά το Σάββατο την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League. Χωρίς τους Σαββίδη, Κουλούρη, Πόζογλου, Δεληγιαννίδη που είναι πια μέλη της πρώτης ομάδας, αλλά και τους Πολύζο, Κιόσε, Παπαδόπουλο που θα παραχωρηθούν δανεικοί για να κερδίσουν εμπειρίες, ο Βλάνταν Ιβιτς καλείται να φτιάξει μια καινούρια ομάδα από σχεδόν από την αρχή.

«Ξεκινάει η δεύτερη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ και τα πράγματα τώρα είναι τελείως διαφορετικά», είπε στο paokfc.gr ο προπονητής της Κ20 και συνέχισε: «Ερχεται στην ομάδα μια καινούρια γενιά που έχει φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Η διαδικασία να σχηματίσεις ξανά μια ομάδα είναι ενδιαφέρουσα και με… φτιάχνει για να δημιουργήσω κάτι καλό για το σύλλογο. Αυτό μου δίνει τη δύναμη».

Όπως και την περασμένη σεζόν, έτσι και τώρα ο ΠΑΟΚ θα διαθέτει μία από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες, αφού επιλέγει να προωθεί συνεχώς δικά του παιδιά. «Ολοι οι παίκτες που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα ή έφυγαν δανεικοί είχαν δικαίωμα να παίζουν στην Κ20 για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Και ο Σαββίδης και ο Κουλούρης και οι Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, Πολύζος, Κιόσε. Συνειδητά, όμως, επιλέγουμε τον τελευταίο χρόνο είτε να προωθούνται στην πρώτη ομάδα ή να πηγαίνουν κάπου για να πάρουν παραστάσεις.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.  Εχουν ανέβει 7-8 παιδιά από την Κ17 που αγωνιζόταν με ομάδες της Βόρειας Ελλάδας. Τώρα θα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Το καλό είναι ότι όλοι οι παίκτες έχουν υψηλούς στόχους. Είδαν ότι το καλοκαίρι ανέβηκαν αρκετοί παίκτες στην πρώτη ομάδα και πλέον περιμένουν τη δική τους ευκαιρία».

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του το Σάββατο 30.08 στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά λογιζόμενος ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. «Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν»,  δήλωσε στην ιστοσελίδα του Δικεφάλου ο Βλάνταν Ιβιτς και συνέχισε: «Οι στόχοι είναι υψηλοί, προωθήσαμε 4-5 παίκτες στην πρώτη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Είναι πιο δύσκολα και για τα παιδιά που θα πρέπει να προετοιμαστούν σωστά για ν΄ αναδειχτούν και μακάρι να προωθήσουμε κι άλλους παίκτες στο τέλος της σεζόν. Εχουμε εμπειρία από την περασμένη σεζόν και κατά τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να θέτει ψηλά τον πήχη και να βγάζει παίκτες για την πρώτη ομάδα μέσα από τις ακαδημίες του».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/news-el/ivic-thelo-na-dimiourgiso-kati-kalo-gia-ton-paok/
Αυτος ο ανθρωπος εχει μελλον στον ΠΑΟΚ εκτος και τον καψουμε προωρα και αυτον, ικανοι ειμαστε!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 02:10:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Βλάνταν Ιβιτς  έχει το δύσκολο όσο και… ιντριγκαδόρικο έργο να ετοιμάζει για δεύτερη σεζόν τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα βασιστεί ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Με τον ρόλο των Τμημάτων Υποδομής να γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, η σωστή «επεξεργασία» των παικτών σε νεαρή ηλικία είναι κομβικής σημασίας.

Ο προπονητής της Κ20 γνωρίζει πολύ καλά το δύσκολο έργο του και ξεκαθαρίζει πως πέρα από τον πρωταθλητισμό τον οποίο είναι αναγκασμένος να κάνει ο ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα, ο πρωταρχικός στόχος είναι να ετοιμάσει τη δική του νέα γενιά για να καθιερωθεί στην Τούμπα.

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τον αγώνα της Κ20 με τη Νίκη Βόλου (13.09, 14:00, Νέα Μεσημβρία), την αναδόμηση της ομάδας με την έλευση πολλών νέων προσώπων, την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι συνεργάτες του, αλλά και για τους… παλιούς μαθητές του οι οποίοι πλέον ενισχύουν την πρώτη ομάδα

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/news-el/synenteyksi-vladan-ivic/
Μεγαλε Βλανταν! :)

« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 07:02:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ο Ιβιτς εχει ολοες τις προυποθεσεις να γινει ενας πολυ καλος προπονητης στο μελλον.
Μου αρσει που παει με μικρα βηματα και δεν ψωιστηκε σαν κατι αλλους να θελει να δουλεψει κατευθειαν σε μεγαλες ομαδες.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 07:06:10 μμ από jim »
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2014, 06:19:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτρια Αρχής, «η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, 4η αγωνιστική

Α) ΠΑΟΚ Κ20, V. Ivic (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά κ. V. Ivic στον αγώνα των ομάδων Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Ρε αντε στο δι@ολο, τι εκανε δηλαδη?
Βλεπω να του ριχνουν κανα δυο αγωνιστικες  >:(

« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 07:49:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Να είσαι σε ετοιμότητα... 8)

« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 07:55:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ιβιτς, από που και ως που???  >:( >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 11:39:04 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
Να είσαι σε ετοιμότητα... 8)

Ωραια πραγματα! facepalm
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!