32. Phil Goss

Αποστολέας Θέμα: 32. Phil Goss  (Αναγνώστηκε 13967 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 32. Phil Goss
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 27, 2018, 12:01:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το είπε το καλοκαίρι επιστρέφοντας για μια δεύτερη σεζόν στα ασπρόμαυρα, το επανέλαβε μιλώντας στη «Μ» μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη: «Ο πρώτος στόχος, είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Δε νομίζω ότι έχουμε δουλέψει όλοι μαζί, ως μια υγιής ομάδα. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά αμυντικά, αλλά όχι με διάρκεια. Πιστεύω πως όταν αρχίσουμε να δείχνουμε διάρκεια στην άμυνα, θα αρχίσουμε να δείχνουμε σε όλους, τις πραγματικές δυνατότητές μας. Είναι όμως ακόμα πολύ νωρίς, δεν έχουν έρθει καν τα Χριστούγεννα. Όπως έχω ξαναπεί, τέτοια εποχή, η σεζόν είναι για... «μωρά»! Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, να είμαστε υγιείς και θα είμαστε εκεί που πρέπει. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε και να τελειώσουμε τη σεζόν, όπως κάναμε πέρσι, αν όχι καλύτερα! Η συγκέντρωση μου είναι περισσότερο στη... μεγάλη εικόνα».

Ποια είναι αυτή; «Πιο πολύ το μυαλό μου είναι στο BCL. Κατά την άποψη μου και μιλώντας για μένα προσωπικά, το BCL είναι το πιο σημαντικό, να προκριθούμε στη νοκ-άουτ φάση. Ξέρω κι έτσι νιώθω, ότι θα μπούμε στα πλέι οφ στην Ελλάδα, οπότε είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο BCL. Κερδίσαμε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, κάναμε μία σπουδαία νίκη στην Τενερίφη. Ωστόσο, έχουμε χάσει κάποιους αγώνες στην Ελλάδα. Είναι πολύ νωρίς όμως, ακόμα και για να ανησυχούμε για αυτά. Όπως έχω ξαναπεί αρκετές φορές, η εποχή γύρω στο Μάρτιο, είναι αυτή που πρέπει να ξεκινήσουμε να παίζουμε πραγματικό μπάσκετ. Φυσικά, θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, αλλά εγώ δεν ανησυχώ.

Ο Γκος είπε για τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε την επιστροφή του Άρη από τους 17, στους τρεις πόντους: «Όσο η διαφορά ήταν τουλάχιστον στους επτά πόντους, πιστεύω ότι ήμασταν καλά. Ξεκίνησαν να βάζουν τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, όταν ήμουν στον πάγκο.Εγώ ζω για τέτοιες στιγμές! Να βάζω μεγάλα σουτ, σημαντικά καλάθια! Έχω «γράψει» μια μεγάλη καριέρα, κάνοντας αυτό το πράγμα. Δεν ανησύχησα ποτέ! Δεν παίξαμε την άμυνα που παίζουμε ως ΠΑΟΚ. Κάναμε όμως αυτά που έπρεπε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ηταν από εκείνους που έζησαν πιο έντονα τη σπουδαία ατμόσφαιρα στο «παλατάκι» και το ντέρμπι με τον Άρη. Ο Φιλ Γκος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και την επιθυμία του: «Μακάρι οι φίλοι μας να έρχονται κάθε φορά στο γήπεδο, όπως ήρθαν σε αυτό το παιχνίδι! Ήταν ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να παίζεις, η πρώτη μου φορά σε εντός έδρας ντέρμπι. Οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτικοί.Από την πρώτη περίοδο μας έδωσαν τρομακτική ώθηση. Νομίζω δε σταμάτησαν να φωνάζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν ο έκτος παίκτης μας. Όταν παίζουμε με τον κόσμο μας, έχουμε πλεονέκτημα. Η ατμόσφαιρα σε αυτό το παιχνίδι, θα έπρεπε να είναι μόνιμη, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, χρειαζόμαστε όλους τους υποστηρικτές μας να είναι στο γήπεδο».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #111 στις: Δεκεμβρίου 08, 2018, 05:34:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Συγκινητικος ο παικταρας!
Μονος του πηρε το παιχνιδι με 25 ποντους.
Θυμιζει παικταραδες αλλης εποχης. pano
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #112 στις: Δεκεμβρίου 08, 2018, 05:45:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

No words to say.

RESPECT
:-X :-X :-X :-X

Ο Phil Goss ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη του επί του Λαυρίου για την 8η αγωνιστική της betshop Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τον αγώνα με το Λαύριο, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα αλλά και το ματς κόντρα στη Reyer Venezia.

«Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς ως ομάδα. Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα γιατί ακολουθούν πολλά δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Μας βοήθησε πολύ το καλό μας ξεκίνημα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Όταν πήραμε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κοιτάξαμε ξανά πίσω μας και πήραμε τη νίκη».

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι όλοι μας είχαμε την εμπειρία για να καταλάβουμε ότι ήταν ώρα να νικήσουμε εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τον αγώνα που έρχεται κόντρα στη Venezia και αν έχει επιπλέον κίνητρο  που θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω κόντρα στη Venezia. Κίνητρο έχω σε όλα τα παιχνίδια. Παίζω σε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος μου. Είναι ένας σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς αν κερδίσουμε θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση μπαίνοντας στα τελευταία παιχνίδια της φάσης των ομίλων. Ο στόχος μου και ο στόχος όλης της ομάδας είναι να κερδίσουμε. Δεν θέλω να προβάλλω τα προσωπικά μου κίνητρα και να επηρεαστεί η ομάδα. Έχω λόγους να θέλω τη νίκη, αλλά θα τους κρατήσω για τον εαυτό μου»
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #113 στις: Δεκεμβρίου 09, 2018, 01:55:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Υπάρχει κάτι άλλο που δεν είπαμε γι αυτόν τον άνθρωπο...?

« Απάντηση #114 στις: Δεκεμβρίου 09, 2018, 04:54:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Λατρεια. Αυτο μονο.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #115 στις: Δεκεμβρίου 11, 2018, 08:58:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #116 στις: Δεκεμβρίου 12, 2018, 09:49:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

ΤΙ Κ@ΒΛΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
musicrocker musicrocker

« Απάντηση #117 στις: Δεκεμβρίου 13, 2018, 12:09:51 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο τυπος ειναι να πληρωνεις διαρκειας και εισιτηριο μαζι για να τον δεις.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #118 στις: Δεκεμβρίου 13, 2018, 10:16:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Λατρεια. Αυτο μονο.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #119 στις: Δεκεμβρίου 13, 2018, 11:04:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4