32. Phil Goss

Αποστολέας Θέμα: 32. Phil Goss  (Αναγνώστηκε 13965 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 32. Phil Goss
« Απάντηση #130 στις: Ιανουαρίου 13, 2019, 03:15:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στην κορυφή του πίνακα με τα εύστοχα σουτ τριών πόντων  με ποσοστό 47.8%, έχοντας συνολικά 34/71

ΤΡΕΛΑ  paokara smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #131 στις: Ιανουαρίου 25, 2019, 11:52:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #132 στις: Φεβρουαρίου 13, 2019, 08:40:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που πέτυχε η ομάδα. Περάσαμε πολλά φέτος. Μείναμε μαζί, αφήσαμε εκτός όλα τα άλλα, συνεχίσαμε να παλεύουμε σαν ομάδα κάθε μέρα. Δείξαμε χαρακτήρα. Δεν παίζουμε μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά παίζουμε για τον ΠΑΟΚ.

Έχουμε ακόμη δουλειά μπροστά μας. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Πρόσθεσε: «Βγάζω το καπέλο των συμπαικτών μου. Μείναμε όλοι μαζί ενωμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ό,τι κι αν συνέβη, μείναμε μαζί, ενωμένοι. Οι χαρακτήρες που έχουμε στην ομάδα είναι σπουδαίοι. Κάποια παιδιά θα μπορούσαν να έχουν φύγει, να βρουν άλλες ομάδες, αλλά μείναμε εδώ ενωμένοι. Για μένα, σε αυτό το σημείο τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει. Αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Θυσιάσαμε τα πάντα, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Και κατέληξε: «Ξαφνιάστηκα από τον κόσμο. Κάθε φορά που παίζαμε, ήταν σαν να παίζουμε με 6 παίκτες. Είναι κάτι που θα το θυμάμαι. Τους χρειαζόμαστε και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Ταξίδεψαν εδώ, παντού είναι μαζί μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά όπου κι αν παίζουμε».

Γ@ΜΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,......

ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #133 στις: Φεβρουαρίου 13, 2019, 09:15:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μονο να ειναι καλα ο παικταρας.
Αυτο θελω, τιποτε αλλο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #134 στις: Φεβρουαρίου 13, 2019, 11:26:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Για τους κοπους τους και οσα εχουν τραβηξει αξιζουν αυτο το Κυπελλο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #135 στις: Φεβρουαρίου 17, 2019, 11:13:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Δυστυχως δεν ηταν καλα, προφανως επηρεασμένος από το θεμα με την μεση.
Αλλα εβαλε 15 ποντους, ειχε όμως 2-3 καθοριστικα λαθη.
Επισης δεν του εδωσαν ΠΕΝΑΤΑΚΑΘΑΡΑ ΦΑΟΥΛ σε σουτ και όχι μονο.
Αλλα είναι ΗΓΕΤΗΣ.
Αυτό δεν αλλαζει.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #136 στις: Μαρτίου 23, 2019, 10:05:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για τη σημερινή νίκη:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κρίθηκε στο ποιος ήταν πιο σκληρός πνευματικά και σωματικά. Οι διαιτητές άφησαν πολλές επαφές σήμερα. Το περιμέναμε αυτό. Στο τέλος της ημέρας είναι απλά χαρούμενος, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα δύσκολο περιβάλλον».

Για το στόχο της ομάδας ως το τέλος της σεζόν:

«Ο μόνος στόχος μου είναι να τελειώσουμε καλά την χρονιά. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ κι έχουμε άλλα 6 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια,  πριν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα πλέι οφ. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι. Θα απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι, αυτή τη νίκη και θα επιστρέψουμε στη δουλειά. Έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε. Έχουμε παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε, για να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ».

Για το αν σημαίνει κάτι παραπάνω αυτή η νίκη:

Είναι μία ακόμη νίκη. Οσο είμαστε υγιείς όλοι, είμαστε μία καλή ομάδα. Πριν είχαμε διάφορα θέματα, αλλά όλα είναι πλέον πίσω. Τώρα είναι η πιο σημαντική στιγμή στη σεζόν. Πρέπει να κρατήσουμε τη θετική μας σκέψη και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για το ένα παιχνίδι την εβδομάδα πλέον:

«Είναι μία διαφορετική κατάσταση για εμάς. Είναι δύσκολο για μένα να παίζω δύο φορές την εβδομάδα, έχω μεγαλώσει πλέον... Σίγουρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο για την αποθεραπεία μετά κάθε παιχνίδι και να επανέλθουμε. Είναι σημαντικό για εμάς. Κάθε φορά που θα έχουμε την ευκαιρία για ξεκούραση, θα πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε. Αυτό βοηθάει, στο να έχουμε και καλύτερες εμφανίσεις στους αγώνες. Απλά πρέπει να δουλεύεις σκληρά σε κάθε προπόνηση. Έχουμε μία ταυτότητα σαν ομάδα. Ο καθένας ξέρει τι ζητάει από αυτόν ο προπονητής. Θα έχουμε περισσότερο χρόνο για καλές προπονήσεις και ξεκούραση».

Για την εικόνα του τον τελευταίο καιρό:

«Πάντα στην καριέρα μου, προσπαθούσα να παίζω το καλύτερο μου μπάσκετ περίπου τον Απρίλιο και τον Μάιο. Πριν από αυτό δεν έχει σημασία για μένα προσωπικά. Όλοι θυμούνται το πως τελειώνεις τη σεζόν, όχι το πως ξεκίνησες. Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ή όχι, αλλά θέλω να την τελειώσω με τον σωστό τρόπο. Να δώσω τα πάντα. Θυμάστε τι έγινε πέρυσι. Θέλω να προχωρήσω και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να τελειώσει η σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει. Η μέση μου είναι καλά πλέον. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες...»

Μετριότητα ενώ είναι ΗΓΕΤΗΣ και ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.... :(

« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 20, 2019, 07:45:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θέλω να με θυμούνται για το πως αγωνίστηκα με αυτή τη φανέλα, όχι γιατί τα παράτησα»

«Όλοι ξέρουμε ότι δεν έχουμε όλους τους παίκτες μας, δεν είναι δικαιολογία αυτό βέβαια, εμείς προσπαθήσαμε ως το τέλος κάναμε αυτό που μπορούσαμε, πρέπει να μείνουμε θετικοί για τη συνέχεια.

Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνοντας μια αναδρομή στην καριέρα μου πήρα μια απόφαση για μένα. Θέλω να συνεχίσω να προπονούμαι με την ομάδα ως το τέλος και να μην τα παρατήσω.

Και παρόλο που θα είχα κάθε δικαίωμα να σταματήσω αυτή τη στιγμή και να επιστρέψω στο σπίτι μου για να είμαι με τον γιο μου, αποφάσισα ότι δεν είναι σωστό για μένα σαν άνθρωπο να το κάνω αυτό.

Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τη στιγμή που πίστευα ότι έχει τελειώσει η καριέρα μου μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι.

Είχα πει ότι παρόλο που υπάρχει οικονομικό θέμα έχω κάνει χρήματα στην καριέρα μου και δεδομένης της ευκαιρίας που πήρα από τον ΠΑΟΚ θεωρώ δίκαιο ότι πρέπει να συνεχίσω να παλεύω.

Δεν πίστευα ποτέ ότι η ομάδα θα βρεθεί σε αυτό το σημείο, είμαι απογοητευμένος απ το πως αντιμετωπίζεται η ομάδα, ξέρω ότι τέτοιες καταστάσεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θέλω να με θυμούνται για το πως έπαιξα φορώντας αυτή τη φανέλα και όχι γιατί τα παράτησα. Ειδικά αν είναι η τελευταία μου χρόνια θέλω να με θυμούνται για το πως έπαιξα και όχι γιατί πήρα το αεροπλάνο και έφυγα.

Για τους δύο συμπαίκτες του που κάνουν αποχή: «Όπως είπα έχουν το δικαίωμα να μην παίξουν, αν και εγώ είχα και άλλα χρόνια να παίξω μπορεί να έκανα το ίδιο. Απλά αυτή τη στιγμή η Ευρώπη πρέπει να δει το θέμα γενικά γιατί αυτό γίνεται σε πολλές ομάδες. Η κατάσταση σε κάθε παίκτη είναι διαφορετική, ο καθένας έχει δικαίωμα να πράξει όπως θέλει. Απλά για μένα θέλω να είναι σωστός ο τρόπος που θα τελειώσω την καριέρα μου».

Για το αν μετανιώνει για την πρόταση που απέρριψε το καλοκαίρι: «Όχι δεν μετανιώνω. Καθόλου. Ήμουν σίγουρος, τόσα χρόνια δουλεύω σκληρά, είναι μεγάλη τιμή για μένα που ήρθα να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Αν δεν υπήρχε η πρόταση του ΠΑΟΚ θα είχα σταματήσει το μπάσκετ. Απλά με στεναχωρεί η κατάσταση της ομάδας. Εύχομαι να βρεθεί ένας χρηματοδότης γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα, αυτός ο κόσμος και αυτή η πόλη».

Τι να πεις....

« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 20, 2019, 09:04:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Με λιγα λογια, κανει απλα υπομονη, οχι οτι δεν ειναι χωλομενος.

« Απάντηση #139 στις: Απριλίου 21, 2019, 11:58:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τιμησε τα λεφτα που πηρε, προσωπικα δεν εχω παραπονο απο τον Γκος, εστω και τοτε που εφυγε για Αμερικη.
Πηραμε νικες με τους ποντους του.

Σιγουρα κανει υπομονη να τελειωσει η χρονια, ολοι κανουν εκτος απο τους δυο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!