32. Phil Goss

Αποστολέας Θέμα: 32. Phil Goss  (Αναγνώστηκε 13966 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 32. Phil Goss
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 15, 2018, 12:19:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Σιγά-σιγά παίζουμε καλύτερα και φαίνεται πως δένουμε»

Νομίζω πως δείξαμε συνέπεια στην άμυνά μας. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι στην άμυνα μας έδωσε το δικαίωμα να ελέγξουμε το ρυθμό. Βοηθήσαμε έτσι την επίθεση μας παίρνοντας εύκολους πόντους. Είμαι χαρούμενος γιατί σιγά σιγά παίζουμε καλύτερα σαν ομάδα και φαίνεται πως δένουμε. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη μας κι ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο, οπότε έτσι θέτουμε καλές βάσεις. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι σκληρά στην προπόνηση κι έτσι θα το καταφέρουμε».

Για το συμβάν μεταξύ Μορέιρα και Χρυσικόπουλου:

«Ό, τι έγινε θα μείνει μεταξύ μας, στους παίκτες μας και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που συμβαίνει και δεν αξίζει να δοθεί τόση σημασία. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Είναι μια πρόκληση για εμάς. Θεωρώ πως είναι ευχάριστο όταν ετοιμάζεσαι να παίξεις δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε σ' ένα πολύ καλό περιβάλλον κι είμαστε όλοι πολύ ανυπόμονοι. Το κάθε παιχνίδι θα έχει διαφορετική προσέγγιση. Θα είναι μια εβδομάδα προκλήσεων για εμάς. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε άμυνα με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Αναφορικά με το εντός κι εκτός έδρας πρόσωπο της ομάδας:

«Προσπαθούμε να διαφυλάσσουμε την έδρα μας. Είναι συνέπεια για κάθε ομάδα το να παίζεις το ίδιο εντός κι εκτός. Όλα βρίσκονται στο μυαλό μας. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι κι έχουμε καθαρό μυαλό μπορούμε να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Έχουμε 13-14 παίκτες να παλεύουν ο ένας για τον άλλον. Όλοι θέλουμε το καλύτερο κι αυτό φαίνεται».

ΗΓΕΤΗΣ για ακομα μια φορα, βγαινει μπροστα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 17, 2018, 06:35:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Κριμα για την προσπαθεια των  ποντων! :( :(

« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 17, 2018, 09:27:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά και γενικότερα στο τρόπο με τον οποίο σφύριξαν οι διαιτητές, στάθηκε ο Phil Goss στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου για την 6η αγωνιστική της betshop Basket League.

«Είναι σκληρό γιατί νομίζω ότι κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι μείναμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να κερδίσουν αυτοπεποίθηση στο δεύτερο ημίχρονο, να βάλουν μερικά μεγάλα σουτ και ουσιαστικά τους δώσαμε το παιχνίδι. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 20 λεπτά και στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα έφυγαν από τα… χέρια μας. Κατά την γνώμη μου, ήταν ένα δώρο προς τους αντιπάλους μας. ‘Έπρεπε να μείνουμε πειθαρχημένοι, να μείνουμε στο πλάνο μας ανεξάρτητα από τη διαφορά που είχαμε. Δεν το κάναμε και για αυτό χάσαμε το ματς|.

Για το γεγονός ότι ενώ διαμαρτύρεται στη διάρκεια ενός αγώνα, δεν σχολιάζει μετά το τέλος του ματς: «Όσο κακοί και να ήταν οι διαιτητές, έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχαν προφανή φάουλ που δεν δόθηκαν, πολλά φάουλ επαφής… Αυτό όμως, συμβαίνει σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, όχι μόνο στο σημερινό. Σε κάθε εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα συναντάμε αυτή την συμπεριφορά. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη αυτή η συμπεριφορά. Δεν υπήρχε νόημα να διαμαρτυρηθώ στο τέλος του παιχνιδιού, καθώς όλα είχαν κριθεί, απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει μια πιο μεγάλη σταθερότητα στον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές για τις εντός και τις εκτός έδρας ομάδες, προκειμένου να γίνει η Basket League πιο ανταγωνιστική.

Για το πώς κύλησε το παιχνίδι: «Περιμέναμε ότι θα μπουν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και τους αντιμετωπίσαμε. Στην δεύτερη περίοδο κυριαρχήσαμε στο παρκέ και με την ίδια νοοτροπία μπήκαμε και στην τρίτη περίοδο, αλλά τα πράγματα άλλαξαν. Σε κάθε δεκάλεπτο, ο Ήφαιστος ήταν στο bonus των βολών πολύ νωρίς. Εμείς από την άλλη στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καν στο bonus. Καταλαβαίνω ότι παίζαμε αρκετά επιθετικά, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε κάποια σφυρίγματα κι εμείς. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε άμυνα με την άμυνα που θέλαμε γιατί οι διαιτητές σφύριζαν συνεχώς φάουλ».

Για την τελευταία φάση: «Δεν έχω δει την τελευταία φάση σε replay. Νομίζω ότι έπρεπε να την δουν στο instant replay και να πάρουν τη σωστή απόφαση, γιατί ήταν μια φάση που έκρινε ποιος θα είναι νικητής και ποιος χαμένος. Θα έπρεπε να δουν το βίντεο. Αν ήταν κανονικό το κόψιμο, τότε καλώς να χάσουμε, αν όχι όμως, θα έπρεπε να αλλάξουν την απόφαση και να πάρουμε τη νίκη».

You are not allowed to view links. Register or Login
Κριμα για την προσπαθεια των  ποντων! :( :(
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 20, 2018, 03:32:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είμαι έτοιμος και για το Basketball Champions League. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, τα ταξίδια συνεχόμενα και πολύ κουραστικά, αλλά αυτό έχουμε μπροστά και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε» σημείωσε αρχικά ο Φιλ Γκος.

Αναφορικά με την Τενερίφη, σημείωσε ότι: «Σε αυτό το σημείο της χρονιάς, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το τι κάνουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά και θα πρέπει να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορούμε στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, θα είμαστε εντάξει. Στο Basketball Champions League, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό τεστ με αντίπαλο την Iberostar Tenerife. Νομίζω ότι έχουν την καλύτερη άμυνα στον όμιλό μας. Ξέρουμε ότι θα είναι και δύσκολο το ταξίδι, αλλά αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλάζουμε το… σενάριο στον όμιλο μας. Ανυπομονώ για αυτό το ματς. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε για πολύ το τελευταίο παιχνίδι που χάσαμε στο πρωτάθλημα, γιατί έχουμε πολλά ματς μπροστά μας».

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη: «Μετά τον αγώνα στην Ισπανία, έχουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Ξέρω τη σημασία που έχει για τον σύλλογο. Θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που θα παίξω κόντρα στον Άρη και θέλω να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας, που είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς και να φτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο στην πρώτη διακοπή της σεζόν».

Προσωπικα προτιμω να παιξει καλυτερα στο παιχνιδι της Κυριακης!

« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 25, 2018, 07:44:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕ ΜΕ 23 ΠΟΝΤΟΥΣ....

« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 25, 2018, 09:31:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Απο την αρχη ηταν ΤΡΕΛΟΣ. musicrocker
Ειχε "φτιαχτει" απο την ατμοσφαιρα και ΞΕΚ@ΒΛΩΣΕ! pano

« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 25, 2018, 10:35:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Το πε, οτι το περιμενε πως και πως.
Την ειχε ΑΚΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ Ψ@ΛΗ paokara
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 26, 2018, 01:05:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 26, 2018, 04:59:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ηγετης και παικταρας. Οσο θυμαμαι οταν τον ειδαμε εκεινη τη πρωτη φορα να σκαει μυτη με τα γυαλακια στ αεροδρομιο και ν αναρωτιομαστε... tinaftosre.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

Απ: Phil Goss
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 26, 2018, 05:57:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Και αυτος ηγετικα χαρακτηριστικα?
Γιατι και ο προηγουμενος τα ιδια ελεγε  :-\
Οσο για το πρωταθλημα που του λειπει, θα εξακολουθει να του......λειπει! smoking

Οντως τον αντιμετωπισαμε με πολυ επιφυλακτικοτητα, μην πω καχυποψια.
Αλλα πεσαμε ολοι εξω, γιατι ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ! paokara
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!