32. Phil Goss

Αποστολέας Θέμα: 32. Phil Goss  (Αναγνώστηκε 13957 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

32. Phil Goss
« στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 11:53:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Phil Goss, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Ο Phil Goss, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Phil Goss γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 1983 στο Temple Hills του Maryland, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Μετά την φοίτηση του στο κολέγιο του Drexel (2001-2005), ο Phil Goss ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη από τους Polynorm Giants της Ολλανδίας (2005-2006), ενώ τις επόμενες σεζόν αγωνίστηκε στις Beykozspor (2006-2007), Ironi Ashkelon (2007) και AZS Koszalin (2008).

Τη σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε για πρώτη φορά επί ιταλικού εδάφους με τη φανέλα της Rimini, μετρώντας 17.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 3.8 κλεψίματα ανά αγώνα. Την επόμενη χρονιά (2009-2010) μετακόμισε στην Scafati Basket, με την οποία είχε 20.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3.3 κλεψίματα ανά αγώνα, αριθμοί που του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού μπάσκετ με τη φανέλα της Varese (2010-2011). Εκεί είχε 14.8 πόντους 3 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 2.7 κλεψίματα ανά αγώνα.

Το πρώτο μισό της σεζόν 2011-2012 τον βρήκε στη Γαλλία για λογαριασμό της ASVEL Villeurbanne, με την οποία μέτρησε 9.1 πόντους και 2.5 ασίστ ανά αγώνα στο πρωτάθλημα και 8.9 πόντους και 2.3 ασίστ στο Eurocup. Τον Μάρτιο του 2012 επέστρεψε στη Varese και αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος, μετρώντας 12.3 πόντους και 3.8 ασίστ ανά αγώνα.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Virtus Roma, στην οποία έμεινε τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014, μετρώντας 12.9 πόντους (45.2% στα δίποντα, 37.1% στα τρίποντα και 77.5% στις βολές), 3.4 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ στην πρώτη και 14.4 πόντους (50.2% στα δίποντα, 41.5% στα τρίποντα και 90.7% στις βολές), 2.9 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ στην δεύτερη.

Την επόμενη διετία αγωνίστηκε στη Reyner Venezia. Τη σεζόν 2014-2015 είχε 14.1 πόντους (49% στα δίποντα, 39.2% στα τρίποντα και 86.9% στις βολές), 3.4 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ, ενώ την επόμενη χρονιά (2015-2016) είχε 11.1 πόντους (44.1% στα δίποντα, 36/7% στα τρίποντα και 84.1% στις βολές) στο ιταλικό πρωτάθλημα και 10.9 πόντους (45.8% στα δίποντα, 32% στα τριποντα και 78.7% στις βολές) στο Eurocup.

Πέρυσι (2016-2017), αγωνίστηκε με τη φανέλα της Brindisi, με την οποία 12.1 πόντους (49% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα και 88.1% στις βολές), 2.9 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ, μένοντας στο παρκέ για κάτι παραπάνω από 27 λεπτά".
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Phil Goss
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 12:12:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Άντε με το καλό, τι άλλο να πούμε...

« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 03:46:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλος στις βολες στα υπολοιπα ψιλομετριος. :-\
Τεσπα θα φανει στο παρκε τι ψαρια πιανει.
Καλως ηρθε και ελπιζω να στεριωσει.

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 07:47:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ"

"Έχοντας παίξει για αρκετά χρόνια στην Ιταλία, είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνει ο ΠΑΟΚ να δείξω το ταλέντο μου σε μία νέα χώρα. Είναι μια ευκαιρία για μένα να αποδείξω ότι έχω ακόμα τη δυνατότητα να αγωνίζομαι σε  υψηλό επίπεδο. Αγαπάω το μπάσκετ και είναι πολύ σημαντικό για μένα που βρίσκομαι μπροστά σε μία νέα πρόκληση για την καριέρα μου¨".

Για το τι ξέρει για τη νέα του ομάδα: "Μπορεί να μην έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά τον συνάντησα στα προκριματικά της Euroleague του 2011 στο Βίλνιους. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους"!

Για τον Ουσμάν Κρουμπάλι: "Στη Venezia ήμουν συμπαίκτης με τον Ousman Krubally και έτσι γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο παιχνιδιού του. Θέλω να γνωρίσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και νιώθω έτοιμος να γίνω μέρος της ομάδας και να προσφέρω σε αυτή".

Σε ποιους...?
Μπας σε καλό του  :)) :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 09:45:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Οτι και να πουμε ειναι λιγο.
Θα φανει στο γηπεδο ποσο μπορει να βοηθησει την ομαδα.
Επαιζε παντως σε καλο πρωταθλημα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 11:03:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Συγκρατημενη αισιοδοξια οτι θα ειναι αυτο που μας ελειπε.
Την εχουμε πατησει πολλες φορες.
Καλως ηρθες!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 17, 2017, 11:09:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Λογικα μεσα στο Σ/Κ θα ειναι στην Θεσ/νικη.
Απο το επομενο να ειναι διαθεσιμος.

« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 23, 2017, 02:35:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ενθουσιασμένος φαίνεται ... :grin1:

« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 23, 2017, 03:05:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μπορώ να παίξω άμεσα»

Για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του ΠΑΟΚ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα. Είναι η 13η σεζόν μου στην Ευρώπη, έχω εμπειρία και θέλω να τη φέρω στην ομάδα, μαζί με ηγετικά χαρακτηριστικά», δήλωσε αρχικά ο Γκος.

Για όσα περιμένει ο Παπαθεοδώρου από εκείνον, όσα του έχει πει στη συνομιλία τους: Μιλήσαμε με τον προπονητή μου είπε τι θέλει από εμένα. Πρέπει να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου, να βρούμε χημεία, να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα και να αρχίσω να εφαρμόσω τα πλάνα του προπονητή.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: Δούλευα σκληρά μέχρι τώρα, έκανα προετοιμασία το καλοκαίρι, είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Θα χρειαστώ και κάποιο χρόνο να βρω αγωνιστική διάρκεια παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Έχω πολλά να δώσω και να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω σημαντικά.

Για το αν έχει παρακολουθήσει παιχνίδια του ΠΑΟΚ: Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ και είδα ζωντανά τον αγώνα με το Ρέθυμνο. Δε με νοιάζει πόσο φύσικαλ ή σκληρό είναι το παιχνίδι της ομάδας. Δε με απασχολεί πως παίζει εδώ η ομάδα, εγώ θα βγω να παίξω το παιχνίδι μου και να βοηθήσω.

Τι να περιμένει ο κόσμος από εκείνον αναφορικά και με τον τρόπο παιχνιδιού του: Μου αρέσει να σκοράρω. Μπορώ να καυχηθώ ότι παίζω άμυνα, μπλέκω όλους τους παίκτες στο παιχνίδι, θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα και να μπορέσει να διακριθεί, να πάρει έναν τίτλο. Δεν είμαι εδώ για προσωπική δόξα, εύχομαι και για αυτό είμαι εδώ να κερδίσω ένα τίτλο με την ομάδα, ένα πρωτάθλημα, είναι κάτι που μου λείπει.

Του λείπει το πρωτάθλημα και ήρθε εδώ να το πάρει...? :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Τι στο δι@ολο παπα του πούλησαν? :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 23, 2017, 07:43:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Δεν ξεκινάμε καλά! ::)