Razvan Lucescu (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Razvan Lucescu (Coach)  (Αναγνώστηκε 29955 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Razvan Lucescu (Coach)
« Απάντηση #420 στις: Μαρτίου 31, 2018, 11:06:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Με χαροποιει ιδιαιτερα. :)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #421 στις: Απριλίου 01, 2018, 12:09:17 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ανοιχτή γραμμή Λουτσέσκου με τον Γιάννη Παπαδημητρίου

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τα τελευταία 24ωρα σύμφωνα με την οποία ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου είναι πολύ πιθανό μετά το τέλος της φετινής σεζόν, να ενταχθεί στο team του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα, ζητήθηκε από ορισμένα στελέχη του ΠΑΟΚ, να πουν την άποψή τους για το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας του Δικεφάλου με τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης. Άλλες απόψεις ήταν θετικές, άλλες αρνητικές.
Η προοπτική της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Παπαδημητρίου, θα ξεκαθαρίσει αμέσως μετά την οριστική συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το νέο συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών. Και είναι σαφές πως την τελική απόφαση για αυτό το ενδεχόμενο θα πάρει ο μεγαλομέτοχος, αφού «ζυγίσει» όλα τα δεδομένα. Προς το παρόν, το μόνο βέβαιο, είναι οι άριστες σχέσεις Λουτσέσκου – Παπαδημητρίου και η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας (για θέματα του ποδοσφαίρου και όχι μόνο) των δύο ανδρών.

Σαν τι να έρθει ο Παπαδημητρίου...? ::)
Ελπίζω όχι σαν Τ.Δ
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #422 στις: Απριλίου 01, 2018, 06:43:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μια χαρα τους τρολαρει ο Λουτσεσκου.
Νιωθει σκασμενος απο την κοροιδια και καλα κανει.
Ευτυχως του χρονου θα ειναι εδω και θα τους τα επιστρεψει ΔΙΠΛΑ! >:D

Ποιος Παπαδημητριου ρε? ::)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #423 στις: Απριλίου 02, 2018, 08:19:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Άγγελος εξ ουρανού  :))

« Απάντηση #424 στις: Απριλίου 04, 2018, 10:12:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στο πλάνο ο Παπαδημητρίου για τον ΠΑΟΚ

You are not allowed to view links. Register or Login
Ανοιχτή γραμμή Λουτσέσκου με τον Γιάννη Παπαδημητρίου

Σαν τι να έρθει ο Παπαδημητρίου...? ::)
Ελπίζω όχι σαν Τ.Δ

Θεωρω σιγουρο οτι θα ερθει. Ειναι εισηγηση του, τωρα σαν τι........θα φανει! ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #425 στις: Απριλίου 12, 2018, 01:37:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το αν ξεκουράστηκε:
«Ξεκουράστηκα λίγο, χαλάρωσα με την σύζυγό μου. Ο εγγονός μου είναι στην Νότια Αφρική, οπότε είναι πολύ μακριά. Περισσότερο χρειαζόμουν να είμαι στο γήπεδο. Είναι η δουλειά, το πάθος μου, μου αρέσει να προπονώ και να προετοιμάζω τα παιχνίδια. Δυστυχώς σε έναν μήνα παίξαμε μόνο ένα παιχνίδι. Το δεύτερο είναι να περνάω ποιοτικό χρόνο με την σύζυγό μου».

Για το αν ήταν η νίκη στο Περιστέρι μία από τις πιο δύσκολες της χρονιάς: «Δεν θυμάμαι να ήταν πιο δύσκολο από άλλα παιχνίδια. Υπήρχε αυτή η μεγάλη αδικία και αυτά που περάσαμε, από την άλλη υπήρχε η προπόνηση, η προετοιμασία των αγώνων. Νομίζω ότι έχουμε μία ποιοτική και υπεύθυνη ομάδα, μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί, οπότε ήταν απλή δουλειά η προετοιμασία και τα καταφέραμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε τις ευθύνες μας, πρέπει να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση σε κάθε παιχνίδι. Είδατε τι έγινε στο Τσάμπιονς Λιγκ, φανταστικές ομάδες έχασαν την πρόκριση από μικρότερες ομάδες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πάντα μπορείς να βελτιώσεις κάτι καθημερινά, ειδικότερα στην νοοτροπία μας. Κάθε στιγμή θα επαναλαμβάνω ότι το ελληνικό  ποδόσφαιρο και οι ομάδες της Αθήνας αδίκησαν την δουλειά μας και θα το λέω πάντα. Είναι απίστευτο πώς μας έκλεψαν πόντους με ένα ρολό χαρτί και ένα κανονικό γκολ που πετύχαμε, επικυρώθηκε για τέσσερα λεπτά και μετά αφαιρέθηκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα, οι άνθρωποι της Αθήνας που απολαμβάνουν το ότι μας έκλεψαν, πρέπει να το ξέρουν ότι μας έχουν κλέψει. Αν είναι ευτυχισμένοι, σημαίνει ότι είναι μικροί άνθρωποι».

Για τα δικαστήρια και το τι περιμένει: «Δεν ξέρω, δεν θέλω να σκέφτομαι αυτές τις αποφάσεις, γιατί και η απόφαση που έλαβαν στο πρωτόδικο δικαστήριο ανήκει σε αυτούς που ξέρουν πώς να κλέβουν τις ομάδες. Σέβομαι όλες τις ομάδες και τους προπονητές. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να χάσεις ένα παιχνίδι ή έναν τίτλο, αλλά άλλο είναι να χάνεις μέσα στο γήπεδο και άλλο να σου κλέβουν κάτι. Αυτές οι δύο αθηναϊκές ομάδες μας έκλεψαν δύο παιχνίδια».

Για το αν παραμένει στόχος το πρωτάθλημα όπως δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης: «Είναι λογικό, είναι η δουλειά μας, έχουμε παιχνίδι το Σάββατο και πρέπει να έιμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το τρίποντο. Συνεχίζουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα και θέλουμε να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, αυτή είναι η νοοτροπία μας».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες: «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές ως τώρα για το ρόστερ μας. Όλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν πιθανότητες να παίξουν. Έχουμε χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες και αυτοί μας έδωσαν όσα περιμέναμε. Δεν θεωρώ ότι έχω 11 βασικούς, όλοι είναι βασικοί για μένα. Το παιχνίδι θα έιναι ενδιαφέρον γιατι ο Πανιώνιος παλεύει με την πέμπτη θέση, έχει μεγάλη εμπειρία στο να παλεύει. Τα τελευταία χρόνια θέλει να τερματίζει πέμπτος, έχει δυνατά χαρακτηριστικά σαν γκρουπ. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να το αντιμετωπίσουμε με την απόλυτη ευθύνη και αυτοσυγκέντρωση. Αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ και αν δεν προσέξεις ακόμα και στο τέλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης».

Για Μαλεζά, Μουλέν και τα δύο σερί ματς με Πανιώνιο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Μαουρίσιο και Πέλκας είναι τιμωρημένοι, ο Μαλεζάς σίγουρα έξω και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για την Τρίτη. Ο Τιμπό είχε πρόβλημα, προπονείται και πιέζει τον εαυτό του. Πιθανότατα θα είναι στον πάγκο αλλα θα δούμε κάθε μέρα ξεχωριστά. Είναι απόλυτα επαγγελματίας, δεν είχε πολλές ευκαιρίες να παίξει, αλλά δεν έκανε κάτι λαθος, ήταν λόγω των άλλων παικτών που έπαιζαν πολύ καλά στο κέντρο και δεν ήταν απαραίτητο να κάνουμε αλλαγές. Το ματς του Κυπέλλου θα είναι διαφορετικό, άλλη διοργάνωση. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρωτάθλημα και να επικεντρωθούμε σε αυτό. Απλά θέλουμε το βράδυ της Τρίτης να έχουμε προκριθεί στον τελικό, γιατί δεν έχουμε ακόμα προκριθεί, πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε ένα αβαντάζ αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο».

Για το συλλαλητήριο του κόσμου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Δεν θυμάμαι τόσο φανταστική ατμόσφαιρα σε γήπεδο για πολύ καιρό όπως αυτή με την ΑΕΚ. Γιατί να μην παίξουμε με κόσμο; Όμως η πρωτόδικη απόφαση ανήκει σε άλλα πράγματα. Σε δέκα ματς τιμωρηθήκαμε χωρίς κόσμο. Είναι απίστευτο, αλλά είμαστε ακόμα εδώ».

« Απάντηση #426 στις: Απριλίου 12, 2018, 06:32:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν θα το χωνεψει ποτε, αυτο που εκαναν οι π@τανας γιοι! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Και δικαιολογημενα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #427 στις: Απριλίου 14, 2018, 09:45:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπαιξαν καλά. Ήμασταν άτυχοι, ή ο Πανιώνιος ήταν τυχερός για το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε μόνο 2-0. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να κινήσουμε την μπάλα, να ανοίξουμε το ματς, πέτυχε ο Ντουρμισάι ένα πανέμορφο γκολ. Έχουμε 61 βαθμοί κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Γιατί μας έκλεψαν".

« Απάντηση #428 στις: Απριλίου 16, 2018, 09:58:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τελειωμένο του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Το θέμα θα μπει στην τελική ευθεία με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη καθώς εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά» με εκείνον στον πάγκο του.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει μία σημαντική αύξηση στις αποδοχές του Λουτσέσκου, το οποίο ανέρχεται στις 600.000 ευρώ

Καλά είναι....

« Απάντηση #429 στις: Απριλίου 17, 2018, 09:51:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Μας έκλεψαν εννέα βαθμούς»

«Μια μίξη συναισθημάτων εκείνη την στιγμή, πρώτα από όλα ήμουν λίγο εκνευρισμένος γιατί αντιμετωπίσαμε υπεροπτικά το παιχνίδι και περισσότερο το πρώτο μέρος. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, όχι μόνο ένα στο πρώτο μέρος και δεχθήκαμε ένα γκολ στο οποίο δεν σεβαστήκαμε κάτι που έπρεπε να κάνουμε εκείνη την στιγμή. Από εκεί ξεκίνησαν να είναι πιο έντονα τα συναισθήματα για το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, σκοράραμε, δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να μας απειλήσει αλλά πάλι είχαμε μια σωρεία ευκαιριών που δημιουργήσαμε και θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Είναι περίεργη η κατάσταση γιατί το ποδόσφαιρο αυτό, μπορεί να σε τιμωρήσει ανά πάσα στιγμή αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Ακόμα ένα γκολ από τον Πανιώνιο και το αποτέλεσμα θα βρισκόταν σε κίνδυνο και θα υπήρξε πίεση χωρίς λόγο. Σε κάθε περίπτωση όταν υπάρχει μια πρόκριση η οποία βρίσκεται στη μέση, υπάρχει ένταση, οι παίκτες είναι νέοι σε ηλικία και ενδεχομένως να μην το καταλαβαίνουν τόσο πολύ, οπότε έχω εγώ αυτή την ένταση. Πραγματικά ήθελα να πάμε στον τελικό έχοντας το απόλυτο των νικών. Για εμάς, για την νοοτροπία του συνόλου μας, νομίζω το αξίζαμε. Για όλους αυτούς τους λόγους ήμουν πιο έντονος στα συναισθήματα αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος.

Είναι λυπηρό ότι δεν είχαμε τους φιλάθλους σήμερα, σε αυτά τα παιχνίδια θα είχαμε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, προετοιμάζοντας ουσιαστικά όλοι μαζί το παιχνίδι για τον τελικό. Δεν είναι δίκαιο αυτό που συνέβη σε εμάς, δεν είναι δίκιο για την πορεία που είχαμε φέτος. Μας έκλεψαν εννέα βαθμούς, για ένα ρόλο χαρτί, μας πήραν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε κερδίσει κανονικά και άλλα πράγματα. Δέκα παιχνίδια χωρίς κόσμο, ένας βοηθός προπονητή ο οποίος βρέθηκε στην κερκίδα για δυο μήνες, παρόλα αυτά, μπορώ να πω ότι συνεχίζουμε εμείς με την σωστή απόδοση, πάρα πολύ καλή απόδοση στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν επιτέθηκα ποτέ και δεν άσκησα κριτική σε καμιά αντίπαλη ομάδα, λέγοντας ότι είναι καλύτερη ή χειρότερη από εμάς, δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Δεν επισήμανα ποτέ λάθη τα οποία έγιναν εις βάρος άλλων ομάδων και ποτέ δεν θα το κάνω αυτό.

Ξέρω πως είναι να σέβομαι τους άλλους και την δουλειά των άλλων όταν πρέπει να γίνει αυτό, αλλά θέλω να λέω την αλήθεια, θα πρέπει να λέω την αλήθεια, όπως υποσχέθηκα θα το κάνω κάθε στιγμή που μου δίνεται η δυνατότητα, και αυτό θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους, ότι έκλεψαν από εμάς. Ακούσατε ποτέ να πω στο παιχνίδι με τον Αστέρα που ήμασταν κακοί, ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω; Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από ένα ρολό χαρτί που ξετυλιγόταν να χάνουμε το ματς χωρίς καν να το παίξουμε, στο ματς με την ΑΕΚ να επικυρώνεται ένα γκολ και μετά από τέσσερα λεπτά η νικήτρια ομάδα να γίνεται χαμένη; Ακόμα και η επιτροπή που βρέθηκε στην πρωτόδικη απόφαση, ακόμα και αυτή ήταν λάθος και τολμάνε να μιλάνε για εμάς; ΘΑ πρέπει να κάτσουν σε μια γωνία και να κλείσουν το στόμα τους. Είναι απίστευτο που ζητάνε από τις επιτροπές να μας τιμωρήσουν παραπάνω! Απίστευτο! Η ζωή όμως είναι αυτή και ο θεός είναι ψηλά…».

Για το αν ο Ελ Καντουρί μπορεί να παίξει στα χαφ: «Όχι αυτή την στιγμή και θα εξαρτηθεί από καταστάσεις του παιχνιδιού, αλλά αυτή την στιγμή όχι. Για του χρόνου ίσως μπορεί να είναι μια λύση, σε κάθε περίπτωση πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, ίσως μια λύση ειδικών συνθηκών. Υπάρχει συναγωνισμός, πίεση, αυτό είναι πάρα πολύ καλό, θα πρέπει ο κάθε παίκτης που βρίσκεται στην θέση αυτή να κάνει καλά παιχνίδια, γιατί υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που θα τους δοθεί».