Razvan Lucescu (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Razvan Lucescu (Coach)  (Αναγνώστηκε 29959 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Razvan Lucescu (Coach)
« Απάντηση #410 στις: Μαρτίου 24, 2018, 10:59:04 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», o Ιβάν Σαββίδης έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο του Ρουμάνου τεχνικού τη φετινή σεζόν και σε συνάντηση που είχαν τις προηγούμενες ημέρες, οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Λουτσέσκου το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια. Το νέο deal ωστόσο αφορά τριετές συμβόλαιο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστό τα οικονομικά στοιχεία.

Μακαρι!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #411 στις: Μαρτίου 24, 2018, 11:41:13 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν είναι τόσο η συμφωνία επέκτασης (αυτό έχει γίνει και με άλλους και πήραν μπούλο στους 6 μήνες) το θέμα είναι ότι βγάζει την αίσθηση ότι έχει σοβαρευτεί ο Σαββίδης και κατάλαβε μετά από τόσα χρόνια (που μάλιασε η γλώσσα μας) ότι δεν έχει χαίρι το να διώχνεις τον προπονητή κάθε χρόνο.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #412 στις: Μαρτίου 24, 2018, 05:20:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καιρος ηταν ρε Μοικανε.
Ειπαμε ο προπονητης πρεπει να μενει τουλαχιστον 3 χρονια.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #413 στις: Μαρτίου 25, 2018, 11:50:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Από εβδομάδα το ραντεβού Ιβάν - Λουτσέσκου για υπογραφές

Οι δύο άνδρες έχουν, επί της ουσίας, συμφωνήσει και το μόνο που απομένει είναι το τελικό ραντεβού, το οποίο αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές στο νέο τριετές συμβόλαιο του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όσο για το νέο 3τές συμβόλαιο του Λουτσέσκου, αυτό μπορεί να έχει τη μορφή του 2+1, όπως ήταν και το φετινό. Επί της ουσίας, αυτό που αλλάζει είναι οι οικονομικοί όροι στη συνεργασία του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ και αυτό αποτελεί την επιβράβευση του Ιβάν Σαββίδη για όσα έχει πετύχει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

You are not allowed to view links. Register or Login
Καιρος ηταν ρε Μοικανε.
Ειπαμε ο προπονητης πρεπει να μενει τουλαχιστον 3 χρονια.

Μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο, έχεις προβάδισμα για του χρόνου....

« Απάντηση #414 στις: Μαρτίου 26, 2018, 06:20:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ολυμπιακός και ΑΕΚ έγιναν τσίρκο και το έβαλαν στα πόδια»

Για το πώς μπορεί να προετοιμάζει την ομάδα του από εδώ και πέρα: «Δεν είναι φυσιολογικό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει πρώτα απ΄όλα να σεβαστούμε τη δουλειά που κάνουμε και παράλληλα τους εαυτούς μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε καλές προπονήσεις, να έχουμε καλή απόδοση σε αυτές διότι είμαστε επαγγελματίες και έχουμε μπροστά μας συγκεκριμένους στόχους. Ο πρώτος στόχος είναι να τερματίσουμε στην 1η θέση της βαθμολογίας που θα προκύψει με όσα θα έχουν γίνει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ακολούθως να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Μας ενδιαφέρουν μόνο όσα γίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα χαρτιά».

Για το αν νιώθει πως κάποιοι δεν σέβονται τη δουλειά του: «Δεν είναι εύκολο να έχω μια ξεκάθαρη απάντηση. Οι καταστάσεις είναι περίεργες, δύσκολες. Υπάρχει μια ομάδα που έχει φέτος, ύστερα από 33 χρόνια, πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στα παιχνίδια-κλειδιά που είχε να δώσει στην έδρα της υποχρεώθηκε να χάσει το ένα παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό, με 3-0 χωρίς να γίνει αγώνας, χωρίς οι ομάδες να αγωνιστούν μέσα στο γήπεδο.

Είναι κωμικό αυτό που έχει συμβεί και παράλληλα μια τραγωδία για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ, βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και παίξαμε. Ήταν μια μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη με αγωνιστική ένταση, ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο 90΄ πετύχαμε γκολ, ένα κανονικό γκολ, με τους διαιτητές να ξέρουν πως το γκολ είναι κανονικό και να πηγαίνουν και οι δύο στη σέντρα. Όμως ύστερα από περίπου 4 λεπτά γεμάτα ένταση και διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, υπήρχε η αίσθηση πως αυτή η απόφαση θα αλλάξει και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Ξέρουν καλά οι άνθρωποι της ΑΕκ και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου τους κανόνες. Υπάρχει ένας κανόνας στο οφσάιντ, και το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ ήταν κανονικό. Το γκολ έπρεπε να μετρήσει και με αυτό θα είχαμε κερδίσει, εκτός και αν δεχόμασταν γκολ στα λεπτά των καθυστερήσεων. Αυτό που συνέβη για εμάς είναι απίστευτο.

Χάσαμε έναν αγώνα από ένα ρολό χαρτί, τον χάσαμε 3-0, και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας ήμασταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ στο 90΄και η άλλη ομάδα βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και έγινε ό,τι έγινε. Είναι πολύ δύσκολο να το δεχθείς αυτό...

Και, ναι, επειδή με ρωτήσατε αν κάποιοι δεν με σέβονται, νιώθω ότι δεν σέβονται τον ΠΑΟΚ».

Για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ: «Στην Τούμπα είδα μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, τόσο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό όσο και σε αυτή με την ΑΕΚ. Δεν έγινε τίποτα, δεν υπήρξε βία, όλα ήταν εξαιρετικά. Αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει ένα ρολό χαρτί ως πλεονέκτημα, δεν έχω λόγια γι΄ αυτό. Είναι ένα τσίρκο και η ομάδα που τα έκανε και οι άνθρωποί της και ο προπονητής που ενεπλάκη σε αυτή την κατάσταση.

Όλοι ήξεραν καλά πως όλο το σκηνικό είναι ένα τσίρκο. Τώρα, το να λέει κάποιος ότι τρομοκρατήθηκε, ότι φοβήθηκε, είναι πάλι τσίρκο... Το παιχνίδι έγινε εντός γηπέδου, ουδείς τους απείλησε, όλα ήταν εξαιρετικά. Και κάτι ακόμα, μια άλλη παράμετρος: Πώς γίνεται να λένε και να ρωτάνε τον διαιτητή στα αποδυτήρια να τους πει την απόφασή του για το γκολ και μετά να βγούνε στο γήπεδο. Γιατί;».

Για την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Πιστεύω πως η αντίδραση του ιδιοκτήτη ήταν αντίδραση απελπισίας, μια αντίδραση εκνευρισμού μετά τα όσα είχαν γίνει στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Είναι ένας σωστός ιδιοκτήτης. Προσπαθεί να σε πιέσει για να γίνεις καλύτερος, να σου δώσει κίνητρα. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρίνεις μια και μόνο εικόνα από το να δεις μέχρι την καρδιά του προβλήματος και να σκεφτείς γιατί ένας άνθρωπος έφτασε στο σημείο να μπει μέσα στο γήπεδο.

Ο καθένας μας έχει τη διαδρομή του, όπως την έχει και το αφεντικό μας, και τώρα κάποιος κρίνει από μία φωτογραφία, χωρίς να αναρωτηθούμε πώς είναι δυνατόν να έχουμε ακούσει για σφαίρες, για διαιτητές που έχουν απειληθεί, για ποδοσφαιριστές που έχουν απειληθεί. Και τώρα ακούμε για έναν διαιτητή που σκέφτεται να αλλάξει την απόφασή του ύστερα από τέσσερα λεπτά».

Για το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να είναι περήφανοι, διότι δύο σημαντικές ομάδες από την Αθήνα έφυγαν, το έβαλαν στα πόδια, αντί να παίξουν μέσα στο γήπεδο. Για μένα αυτό είναι η πιο σημαντική νίκη της ομάδας μας...

« Απάντηση #415 στις: Μαρτίου 26, 2018, 08:20:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αυτό που δεν είναι γνωστό αφορά τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, με τους Ρουμάνους να σημειώνουν πως ο Λουτσέσκου χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για τα όσα έχει πετύχει με την ομάδα του Δικεφάλου καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν, κάτι που θα αποτυπωθεί και με νούμερα.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει μια αύξηση των απολαβών του κοντά στο 30%, γεγονός που μεταφράζεται σε συμβόλαιο 600.000 χιλιάδων ευρώ το χρόνο

Αξια....

« Απάντηση #416 στις: Μαρτίου 29, 2018, 09:06:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είναι ντροπή»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η ομάδα του:«Είναι τεράστια ντροπή αυτό που συνέβη, σχετικά με τις αποφάσεις που βγήκαν για την ομάδα. Είναι ντροπή οι σύμπραξη των δύο άλλων μεγάλων ομάδων για να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ και κάνουν λάθος αν νομίζουν πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αρχικά ήταν ένα ρολό χαρτί και ένα τσίρκο που δημιούργησαν κάποιοι ώστε να μην γίνει το παιχνίδι, που θέλαμε να παίξουμε. Μετά από λίγες μέρες ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ σε παιχνίδι που θα έκρινε τον τίτλο, μετά από ένα τσίρκο που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του διαιτητή, οι οποίο χρησιμοποίησαν έναν διαφορετικό κανόνα και όχι αυτό της FIFA. Ήταν περίπου 4-5 λεπτά οι παίκτες της ΑΕΚ με τους διαιτητές. Μας… διαλύσανε για ένα κομμάτι χαρτί και ένα καθαρό γκολ. Κοιτάμε όμως την δουλειά μας και θα κάνουμε το καλύτερο εκεί. Θέλουμε να δώσουμε αποδείξεις» .

Για το πόσους βαθμούς έχει ο ΠΑΟΚ:«Πλέον με όσα έχουν γίνει δεν ξέρω. Ξέρω ότι έχουμε 55 στο γήπεδο» .

Για τα συναισθήματα που τον καταβάλουν:«Θυμό, οργή και αγανάκτηση για τους ανθρώπους της… Αθήνας» .

Για την συνέχεια:«Δεν θα ήταν δύσκολο. Απολαύσαμε το παιχνίδι μέχρι τώρα. Θέλαμε να τον κερδίσουμε, τον τίτλο στο γήπεδο, αλλά μάλλον αυτό δεν θα ήταν δίκαιο για τους ανθρώπους της Αθήνας. Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο. Ίσως να γινόταν κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Είμαστε δυνατοί όμως και θέλουμε να παίξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και να δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Δεν θα ήμαστε διαλυμένοι» .

Για το αν θα παρακολουθεί την δικαστική συνέχεια:«Δεν γνωρίζω τι θα γίνει, δεν θέλω να ξέρω τίποτα, δεν με νοιάζει. Με ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που μιλάω γι αυτό. Ξαναλέω, είναι ντροπή αυτό που έγινε. Είπα την γνώμη μου. Έχω βαρεθεί να μιλάω γι αυτά. Θέλαμε να παίξουμε επί ίσοις όροις. Δεν μας αφήσανε, συνεχίζουμε παρακάτω» .

Για το πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση:«Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό. Αυτά τα πράγματα είναι μακριά από τον χώρο δράσης και δεν μπορώ να συμπληρώσω κάτι άλλο» .

Για την κατάσταση των παικτών του και το παιχνίδι του Σαββάτου:«Ο Βαρέλα και ο Μουλέν δεν θα είναι διαθέσιμοι. Ο Σακχόφ προπονήθηκε καλά και θα είναι διαθέσιμος. Δουλέψαμε καλά αυτό το διάστημα και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα συμπαγής, με καλή οργάνωση, που αρέσκεται στο επιθετικό transition. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή τους. Έδειξαν καλή νοοτροπία, είχαν συνέχεια, ξέραν τι θέλανε και ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τον Ατρόμητο. Περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι, από δύο ομάδες με διαφορετικό στυλ αλλά πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα» .

Για τους δανεικούς που έχει ο Ατρόμητος από τον ΠΑΟΚ:«Είναι νωρίς για τέτοιες σκέψεις. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Εστιάζουμε σε αυτά» .

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:«Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Δεν έχω κάνει ανανέωση. Θέλω να συνεχίσω και μετά την λήξη του συμβολαίου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κάνουμε φανταστική δουλειά και έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Θέλω να μείνω εδώ και ο Σύλλογος θέλει το ίδιο. Είχαμε μία καλή χρονιά, με καλή νοοτροπία. Είμαστε δυνατοί, έχουμε εξαιρετικούς φιλάθλους και συνεχίζουμε» .

« Απάντηση #417 στις: Μαρτίου 29, 2018, 09:58:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Θέλω να σω την ομάδα να μπαίνει μέσα την Κυριακή και να μασάει σίδερα.
Να μην έχει χάσει ούτε 1 γραμμάριο κ@βλας και τρέλας....

« Απάντηση #418 στις: Μαρτίου 31, 2018, 08:02:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Απορρίπτουμε αυτό το... τσίρκο, τη νοοτροπία που φτιάξανε οι δυο ομάδες των Αθηνών»

«Δεν είναι μία εύκολη κατάσταση για εμάς, υπάρχει έντονο το συναίσθημα του εκνευρισμού και της αδικίας. Το μεγαλύτερο κίνητρο και το χαρακτηριστικό για να παίξουμε σήμερα αυτό το ποδόσφαιρο, ήταν ο χαρακτήρας των παικτών μου. Προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τη δουλειά μας, να δείξουμε ποιοι είμαστε, πάντα αυτό κάνουμε εμείς. Δείχνουμε τη δουλειά μας, είτε κερδίζουμε, είτε όχι, αλλά πάντα μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να δω πως θα είχε αντιδράσει ένα άλλο γκρουπ παικτών, όταν σε δύο εβδομάδες έχανε δύο ματς το ένα για ένα ρολό χαρτί και το άλλο με ένα καθαρό γκολ. Πραγματικά θα ήθελα να δω πως θα αντιδρούσε μία άλλη ομάδα!»

Για τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο:
«Ήταν 4 δύσκολα παιχνίδια, αλλά εμείς παρουσιαστήκαμε έτοιμοι. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που πιέζει ψηλά, αλλά βρήκαμε τις λύσεις, σπάσαμε τις ζώνες ασφαλείας του Ατρομήτου και μεσοεπιθετικά βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε».

Ερωτηθείς για το τι είπε στους παίκτες του αυτές τις ημέρες: «Είναι γενικότερα η φιλοσοφία της ομάδας μας τέτοια, σε διευκολύνει σε τέτοιες καταστάσεις να έχεις τους παίκτες σου με σωστή νοοτροπία. Εμείς απορρίπτουμε όλο αυτό το τσίρκο, αυτή τη νοοτροπία που έχουν οι δύο ομάδες των Αθηνών, που είτε δεν έπαιζαν, είτε δεν συνέχισαν το παιχνίδι. Το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι οι τιμωρίες κι όλα αυτά που έγιναν. Όλη αυτή η εικόνα δεν είναι καλή και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εικόνα του στο εξωτερικό. Είναι πολύ εύκολο να πεις παίρνω την ομάδα και δεν παίζω ή δεν ξαναβγαίνω, αλλά είναι πιο δύσκολο να παίξεις στο γήπεδο και να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι.

Εμείς αυτά που λέμε μεταξύ μας, τα κρατάμε. Έχουμε παίξει 7 παιχνίδια χωρίς τον κόσμο, ο ιδιοκτήτης θα είναι εκτός για 3 χρόνια, ο τεχνικός διευθυντής για 3 μήνες, αλλά εμείς συνεχίζουμε όμορφα τη ζωή μας...».

Σχετικά με τον στόχο του Δικεφάλου: «Παλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι, για τους επόμενους 3 πόντους. Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει 58 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα όλο αυτό που συμβαίνει εκτός γηπέδου, είναι μία μεγάλη υποκρισία».

Για τα όσα είδε σήμερα από τους παίκτες του: «Έγινε ένα παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Ήταν λογικό, ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες και η μία ήταν από δικό μας λάθος. Είχε και 2 ευκαιρίες από στημένες φάσεις, που ήμασταν και λίγο τυχεροί. Γενικότερα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, γιατί κι εμείς είχαμε μεγάλες ευκαιρίες».

Για την τιμωρία του ΠΑΟΚ και το αν έχει μερίδιο ευθύνης ο Δικέφαλος: «Το δικό μας φταίξιμο ποιο είναι; Μιλώντας καθαρά για την ομάδα μας και καθαρά αγωνιστικά. Στο ένα ματς θέλαμε να παίξουμε και δεν βγήκε ο αντίπαλος και στο άλλο παίξαμε, σκοράραμε στο 90' ένα καθαρό γκολ και είδαμε να παίρνει το ματς η ΑΕΚ. Δεν είναι δουλειά μου να σκέφτομαι τις ποινές και να λέω ποιες θα πρέπει να είναι. Εγώ κρίνω αυτά που γίνονται. Δεν είμαι δικηγόρος ή δικαστής και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση».

Μπράβο στον Λουτσέσκου....

« Απάντηση #419 στις: Μαρτίου 31, 2018, 09:19:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Η ομάδα μας θα είναι περισσότερο ενισχυμένη την επόμενη χρονιά. Έχουμε ήδη υπογράψει με έναν παίκτη. Μερικές ακόμη μεταγραφές και θα είμαστε καλά. Ωστόσο, ακόμη πιστεύω πως η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ αυτά τα έξι χρόνια ήταν ο Ραζβάν»

Ειμαστε σε καλο δρομο.