Razvan Lucescu (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Razvan Lucescu (Coach)  (Αναγνώστηκε 29950 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Razvan Lucescu (Coach)
« Απάντηση #440 στις: Απριλίου 29, 2018, 09:56:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Τεράστια στρατηγική για να μην στεφθεί φέτος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ»

Για τη σημερινή νίκη και την ψυχολογία ενόψει του τελικού: "Θέλω να σημειώσω κάτι πολύ ξεκάθαρο για σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει 67 πόντους κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Η δεύτερη ομάδα αυτού του πρωταθλήματος έχει μείον βαθμούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Συνεχίζουμε να σεβόμαστε το ποδόσφαιρο και να δείχνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ήταν μία τεράστια στρατηγική για να μην στεφθεί φέτος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Μία στρατηγική δυο μεγάλων ομάδων της Αθήνας και των Επιτροπών. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που πετύχαμε, εγώ, το προσωπικό μου, οι παίκτες και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω μας".

Για τη σημασία του πρώτου γκολ: "Ξανά θα πρέπει να πω για τον κ.Ουζουνίδη, ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερη επιθετικότητα και είμαστε τυχεροί που στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να μπούμε με αλλαγμένη στάση και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Με βάση την εικόνα, πήραμε μία νίκη που την αξίζαμε απόλυτα".

Για τις φάσεις που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός: "Ήμασταν πολύ προετοιμασμένοι. Ξέραμε τι έχουμε περάσει, τις στρατηγικές που χρησιμοποίησαν κάποιοι... Σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Βγήκαμε πολύ πιο δυνατοί από αυτό το παιχνίδι, με μία νίκη που την αξίζαμε απόλυτα".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου στο τελευταίο μας παιχνίδι. Να πούμε ένα "αντίο" σε αυτή τη χρονιά. Πρέπει να θεωρούμε ότι είμαστε πρωταθλητές. Θέλουμε πάρα πολύ να είναι κοντά μας στο τελευταίο παιχνίδι, θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο".

Για τον τελικό και τι το θα πει στους παίκτες του για να τους προετοιμάσει: "Ο καθένας έχει στο μυαλό του τον τελικό. Οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας. Αλλά ας έχουμε ισορροπία κι ας ετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε τον Πλατανιά, να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους και χαρούμενος και μετά θα δούμε τον τελικό. Μέχρι τότε, έχουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά".

Καπου θα ξεσπασει, τον φοβαμαι θα πλακωσει κανεναν στο ξυλο!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #441 στις: Απριλίου 29, 2018, 10:30:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αν μπορουσα θα ανεβαινα για αυτο το παιχνιδι.
Αλλα παρολα αυτα, πρεπει να παραμεινει ψυχραιμος γιατι ειναι σιγουρο οτι θα προκληθει.
Το λεμε μερες, ποσο θα αντεξει?
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #442 στις: Απριλίου 30, 2018, 09:17:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Το εχουμε ξαναγραψει.....Ο ανθρωπος ειδε την ομαδα του να ειναι πρωτη , να κερδιζει με 1-0 στο ματς που εκρινε το πρωταθλημα και τωρα ακουει κατι κ@λοτρυπιδες τυπου ΧΥΜΕΝΕ(θ)να του λενε "ειμαστε πρβταθλητες"....

Καθιστε μην δουμε σε καμμια συνεντευξη τυπου αντιδρασεις τυπου Κασιδιαρη ( να ριξει κανα ποτηρι νερο στα μουτρα της ισπανικης λινατσας ή κανα χαστουκι ξεγυρισμενο)....

Οτι θα προκληθει απο τις δηλωσεις του καραγκιοζη το εχω σχεδον σιγουρο....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #443 στις: Μαΐου 03, 2018, 03:11:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Πρώτα ο Πλατανιάς και μετά ο τελικός»

Αναλυτικά:

Τι περιμένετε από το ματς με Πλατανιά που θα έχει και κόσμο στις εξέδρες;

Είναι μεγάλη έκπληξη. Πως είναι δυνατόν να έχουμε φιλάθλους. Περιμένω να έχουμε πολλούς φιλάθλους είναι το τελευταίο ματς της σεζόν Θέλουμε να επικροτήσουμε τους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια όλης της χρονιάς. Κανονικά θα ‘έπρεπε ένα μεγάλο πάρτι. Το αξίζαμε αυτό. Δυστυχώς είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν χαρήκαμε την επιτυχία μας. Είναι ντροπή γι΄αυτούς που έβγαλαν αυτές τις αποφάσεις. Ντρεπόμαστε γιατί ο κόσμος περίμενε τόσα χρόνια το πρωτάθλημα και τελικά το χάσαμε με αυτόν τον τρόπο. Θα μείνει αυτό που έγινε στις ψυχές μας, ως μια άσχημη στιγμή. Θα κρατήσουμε μέσα μας μία μεγάλη αναστάτωση.
Κάποιοι κακοί άνθρωποι θέλησαν να στερήσουν τον τίτλο από την ομάδα μας και το κατάφεραν.

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα ενόψει τελικού;

Όπως συζητήσαμε όλη τη χρονιά πάμε βήμα με βήμα. Προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου. Θέλουμε να δώσουμε χαρά τους φιλάθλους μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μετά θα σκεφτούμε τον τελικό. Λογικό είναι στο μυαλό των παικτών να είναι ο τελικός του επόμενου Σαββάτου. Είναι ένα τρόπαιο που πέφτει στο τραπέζι. Όλοι ξέρουν ότι αυτή είναι η νοοτροπία μας. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κατακτούμε τρόπαια. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο τρόπος που μας οδήγησε στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία γιατί έτσι γίνεσαι όλο και καλύτερος.
Στο τέλος αυτό που μένει, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η νοοτροπία. Αν το ταλέντο συνδυάζεται με την καλή νοοτροπία, αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός.
Δεν θεωρώ ότι υπήρχε κρίσιμο σημείο μέσα στη σεζόν. Έλεγα δώστε μας χρόνο και θα δείτε τα αποτελέσματα.

Θυμηθείτε ότι υπήρχε νέος προπονητής, νέοι παίκτες. Χρειαζόταν χρόνος για να γίνουμε πραγματική ομάδα. Αυτό που θέλαμε είναι βήμα βήμα να γίνει καλύτερη η ομάδα και τα καταφέραμε. Καταφέραμε να έχουμε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων. Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας χωρίς κόσμο στον πρώτο γύρο. Στον 2ο γύρο είχαμε βέβαια κάποιες απώλειες. Το μυαλό παίζει πάντα μεγάλο ρόλο. Καταφέραμε να έχουμε ισορροπία ανάμεσα στο παιχνίδι που παίζαμε και σε αυτά που ακολουθούσαν. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι. Είχαμε αυτοπεποίθηση και αυτό μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι. Είναι πολλά θέματα και τελικά το γήπεδο αποδείχτηκε ότι είναι το τελευταίο που παίζει ρόλο. Ο κόσμος ξέρει, είναι φυσιολογικό να ξέρει.

Οι σκέψεις του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά

Πρέπει να σεβαστούμε τον Πλατανιά. Είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Δεν έχει σημασία ποιος είναι αυτός. Ξέρω ότι χωρίς προσπάθεια μέσα στο γήπεδο δεν έρχεται η νίκη.

Πιστεύετε ότι ο Πρίγιοβιτς θα κατακτήσει τον τίτλο του 1ου σκόρερ;

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ο Πρίγιοβιτς έκανε πολλή δουλειά για την ομάδα. Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί παίκτες.
Θέλουμε να είμαστε μία νικήτρια ομάδα. Αυτό είναι που εκτιμώ στον Πρίγιοβιτς. Ότι έπαιξε για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Θέλω να βγει πρώτος σκόρερ το αξίζει και θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο γήπεδο θα τον βοηθήσουμε να φτάσει σε αυτό τον στόχο.

« Απάντηση #444 στις: Μαΐου 05, 2018, 10:06:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Είναι ένα χαμόγελο που καλύπτει την στεναχώρια, υπάρχει μια τεράστια λύπη σε εμένα και στους ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, στους παίκτες, στους ανθρώπους του προσωπικού και όλους αυτούς που βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Την ίδια στιγμή έχοντας μια τεράστια ικανοποίηση επειδή είμαστε οι πρωταθλητές μέσα στο γήπεδο. Έχουμε 70 βαθμούς, οι οποίοι κερδήθηκαν με την δουλειά μας, μέσα στο γήπεδο, έχοντας την καλύτερη διαφορά τερμάτων, έχοντας το γήπεδο χωρίς κόσμο για δέκα παιχνίδια, κερδίζοντας όλα τα ματς στην έδρα μας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Για όλα αυτά, είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όπως είπα, έχοντας μια τεράστια λύπη μέσα στις ψυχές μας» σημείωσε αρχικά.

Για το πως θα διαχειριστεί την κατάσταση ενόψει του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας:  «Θα το διαχειριστούμε όπως το διαχειριστήκαμε μέχρι τώρα, δουλεύουμε επαγγελματικά και δημιουργήσαμε με την προσπάθεια όλων ένα δυνατό γκρουπ, το οποίο ήθελε να δώσει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση, προσπερνώντας αυτές τις αδικίες που δεν έχουμε ξαναδεί στο ποδόσφαιρο και συνεχίζοντας να παίζουμε παιχνίδια έχοντας αυτό το πνεύμα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά λάθη, των διαιτητών, των προπονητών, των παικτών, αυτά μπορείς να τα αποδεχθείς, αλλά να σε κλέβουν με ένα τέτοιο τρόπο, να παρθούν κάποιες αποφάσεις από δικαστές οι οποίοι πρέπει να είναι δίκαιοι, που σε αυτούς βασίζονται ελπίδες ανθρώπων, να μας παίρνουν 11 βαθμούς, γιατί είναι εννέα βαθμοί από αυτό το πρωτάθλημα και δυο από το επόμενο, να μας τιμωρούν με τέτοιο τρόπο, έχοντας δέκα ματς χωρίς φιλάθλους, είναι πολλά αυτά και τι κάναμε λάθος εμείς; Παίξαμε παιχνίδια τα οποία προσπαθήσαμε να τα κερδίσουμε, κάποιες φορές συνέβη κάποιες όχι και στο τέλος τιμωρηθήκαμε για ένα ρολό χαρτί και για ένα παιχνίδι που κερδίσαμε. Είναι τεράστια ντροπή των ανθρώπων της Αθήνας, είναι τεράστια ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που βλέπουμε ένα τέτοιο σκηνικό στο ποδόσφαιρο».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στο ΟΑΚΑ: «Τελείως διαφορετική ιστορία, κατάσταση, άλλα διοργάνωση, θα πρέπει να είμαι σωστός, η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, για εμάς ότι καταφέραμε στο γήπεδο το να είμαστε πραγματικοί πρωταθλητές τελειώνει σήμερα. Από αύριο θα πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς, σκεφτόμενοι ότι μπορούμε να σηκώσουμε ένα κύπελλο, να είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τον εαυτό μας σε αυτό το ματς».

Ερωτηθείς για το σχόλιο που κάνει για την βαθμολογία: «Δεν έχω να πω κάτι, πιστεύω ότι δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε κανέναν άνθρωπο ή να βγω μπροστά σε κάποιον, πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούνε μέσα τους με μια μεγάλη ντροπή και αυτή η επίθεση προς το πρόσωπο μου έρχεται γιατί αισθάνονται ένοχοι και επιτίθενται σε εμένα, προσπαθούν να κρύψουν αυτό που έχουν κλέψει οι άνθρωποι γύρω από την ΑΕΚ, οι δικαστές και οι άνθρωποι από την Αθήνα. Οι δηλώσεις μου είναι ρεαλιστικές, κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο, δεν κλέψαμε πόντους από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αυτοί έκλεψαν από εμάς, και έτσι θα έπρεπε να αισθάνονται ντροπή, και μην πιστεύεται ότι δεν αισθάνονται αυτοί την ενοχή. Επιτέθηκαν σε εμένα επειδή ντρέπονται που είναι ένοχοι και ξέρουν ότι έκλεψαν»

Για την φετινή χρονιά και την δουλειά που έγινε στον ΠΑΟΚ: «Πως θα μπορώ να πω ότι ένα παιχνίδι ας το πούμε έτσι, μπορεί να φέρει μια τεράστια υπευθυνότητα όσον αφορά την κρίση μιας ολόκληρης σεζόν. Η δουλειά που κάναμε είναι πραγματικά φανταστική μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο γήπεδο πρωταθλητής. Δεν μπορούμε να το απολαύσουμε απόλυτα γιατί κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν εκτός γηπέδου κάποια πράγματα, αλλά η δουλειά μας είναι αυτή. Ο τελικός είναι μια διαφορετική διοργάνωση, ξέρω πως ο καθένας προσπαθεί να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση σε εμάς, αλλά έχουμε την δική μας ισορροπία. Ξέρουμε που είμαστε, πως δουλεύουμε και πως αύριο το πρωί θα σκεφτούμε αυτό το ματς και να κερδίσουμε».

Για τον ρέφερι του τελικού και τι σκέφτηκε όταν είδε τον Κομίνη να ορίζεται στους πίνακες για δυο ώρες: «Ειλικρινά, ας μην κρυβόμαστε, αυτό θέλανε να κάνουν, να κλέψουν και έκλεψαν! Δεν θυμάμαι ποιος μου το είπε σήμερα, αλλά ένας ρέφερι ο οποίος είχε υποπέσει σε ένα λάθος υπέρ μας για μεγαλύτερη διαφορά γκολ βρίσκεται εκτός πινάκων και αυτή είναι η επιβεβαίωση. Όσον αφορά τον τελικό, δεν φοβάμαι! Μπορείτε να πείτε ότι μέσα μας έχουμε μια θέληση για… μάχη, εναντίων όλα και σε όλα».

Για το αν θα είναι την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο είναι λάθος να πεις αυτή την στιγμή ότι ναι θα μείνω και θα κάνω αυτά και αυτά. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να δουλέψουμε  πάρα πολύ και μέχρι εκείνη την στιγμή, ηρεμία γιατί έχουμε μια πλήρη εβδομάδα για ένα σημαντικό παιχνίδι».

Για το αν πιθανή πρωτιά του Πρίγιοβιτς στη μάχη των σκόρερ θα του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση:
«Φυσικό είναι να θέλει αυτό το προσωπικό τίτλο, αλλά είναι ένας παίκτης που πάντα παίζει με κίνητρο».

Για τον Μιχόγεβιτς: «Πιστεύω οτι έχει ποιότητα, όμως παίζει σε μια θέση που υπάρχουν παίκτες μπροστά του».

Αξιζει να σηκωσει το τροπαιο αφου το πρωταθλημα του το εκλεψαν οι π@τανες! >:( >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #445 στις: Μαΐου 05, 2018, 11:11:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τον βλεπω ψυχραιμο, αλλα μονο ετσι δεν ειναι.
Μεσα του πρεπει να βραζει, ελπιζω να συγκρατηθει με εκεινο το μ@νοπανο κατω! >:( >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #446 στις: Μαΐου 06, 2018, 12:33:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
*Σερί 15 διαδοχικών νικών (10 στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο) ξεπερνώντας την επίδοση της σεζόν 1972- 73 που με 10 σερί νίκες αποτελούσε την κορυφαία.

*Ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις, με 10 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

*Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 13 τέρματα στο πρωτάθλημα (με την ΑΕΚ σε 89 λεπτά δεν δέχτηκε γκολ και με τον Ολυμπιακό δεν έγινε το παιχνίδι). Με αυτή την επίδοση ουσιαστικά έσπασε το ρεκόρ της σεζόν 2009- 10, όταν επί Σάντος είχε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με 16 γκολ παθητικό.
Τα 13 τέρματα κατά, αποτελούν την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος Α' Εθνικής, ρεκόρ που κατέχει ο Ολυμπιακός από τη σεζόν 1972- 73.

* Ο ΠΑΟΚ έδωσε τους 10 από τους 19 εντός έδρας αγώνες του στις εγχώριες διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Κύπελλο) κεκλεισμένων των θυρών.
Κέρδισε τα υπόλοιπα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, τα 4 ματς Κυπέλλου (το ένα με Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο) και τα έκανε και το "δύο στα δύο" στα προκριματικά του Europa League στην Τούμπα.

Το ρεκόρ συνεχόμενων νικών εντός έδρας στην ιστορία του συλλόγου είναι 27 νίκες και κρατάει από το 1980.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #447 στις: Μαΐου 06, 2018, 04:38:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #448 στις: Μαΐου 06, 2018, 09:18:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Σοβαρος επαγγελματιας που σεβαστηκε την ομαδα, που δουλεψε που αξιζε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ! 8)

« Απάντηση #449 στις: Μαΐου 13, 2018, 11:48:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

You are not allowed to view links. Register or Login
Σοβαρος επαγγελματιας που σεβαστηκε την ομαδα, που δουλεψε που αξιζε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ! 8)

RESPECT ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.....