Razvan Lucescu (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Razvan Lucescu (Coach)  (Αναγνώστηκε 29958 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Razvan Lucescu (Coach)
« Απάντηση #400 στις: Φεβρουαρίου 28, 2018, 06:56:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είμαι υπερήφανος που είμαι προπονητής τους»

Είπα στους ποδοσφαιριστές μου πως είμαι υπερήφανος που είμαι προπονητής τους, που δουλεύω μαζί τους. Την Κυριακή είδαμε δυο διαφορετικές ομάδες στο γήπεδο, η μια που ήταν έτοιμη έτοιμη να αγωνιστεί και η άλλη που ήταν χαρούμενη να μην αγωνιστεί. Μια σκοτεινή ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εγώ σαν προπονητής έχω την ευθύνη να παίξουν ποδόσφαιρο, να τους δείχνω τον τρόπο να παίζουν ποδόσφαιρο. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι γι΄αυτό, αυτοί ήρθαν εδώ, έκατσαν ένα δευτερόλεπτο και έφυγαν...

8) 8) 8) 8)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #401 στις: Φεβρουαρίου 28, 2018, 10:58:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ο φόβος τους είναι η μεγαλύτερη νίκη μας»

Για την νίκη στη Νέα Σμύρνη:«Κάναμε ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση, αλλά νομίζω ότι η πρόκριση θα κλείσει στην Τούμπα. Αν δεν αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα την κάθε κατάσταση, μπορεί να συμβούν τα πάντα. Είμαστε ικανοποιημένοι με την αντίδραση μας, με το σκορ, από το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουμε, αλλά αύριο είναι μία άλλη μέρα και την Κυριακή είναι ένα άλλο παιχνίδι» .

Για την αντίδραση της ομάδας μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή στην Τούμπα:«Δεν θέλω να μιλήσω για όσα έγιναν την Κυριακή, ότι είχα να πω το είπα. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε πραγματικά. Ήταν λίγο δύσκολη η προετοιμασία, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν πολύ καλή αντίδραση και μπήκαν με απόλυτη συγκέντρωση στο ματς σήμερα. Ήταν μία απάντηση, δείχνοντας ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε πράγματα, ότι οι νίκες μας έρχονται στο γήπεδο, δεν φοβόμαστε τα παιχνίδια και πάνω από όλα σεβόμαστε τους εαυτούς μας» .

Για τις επιλογές του κόντρα στον Πανιώνιο:«Αυτές ήταν οι επιλογές μου σήμερα… Ο Μάτος είχε ένα μικρό πρόβλημα υγείας, έμεινε στην Θεσσαλονίκη κι έκανε και μία καλή προπόνηση. Πάντως δεν πρέπει να μιλάμε γενικά για παίκτες που είναι ή δεν είναι βασικοί. Αν δεν υπήρχαν οι παίκτες που δεν συμμετέχουν σε τόσα παιχνίδια, δεν θα υπήρχε αυτός ο ανταγωνισμός στην ομάδα» .

Για την διεύρυνση του νικηφόρου σερί:«Όλα συνδέονται. Τα καλά αποτελέσματα θέλουν και καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη δουλειά που κάνουμε, γιατί έτσι έρχεται και το καλό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα. Είναι θέμα φιλοσοφίας γενικότερα. Μπορεί να έχεις παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση για ένα χρονικό διάστημα, αλλά με σωστή νοοτροπία και φιλοσοφία, μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα» .

Για το αν επηρεάζονται οι παίκτες του από όσα συμβαίνουν:«Οι παίκτες μου ξέρουν ότι έγινε μία τεράστια νίκη την Κυριακή. Οι παίκτες του Ολυμπιακού φοβήθηκαν να βγουν να παίξουν στο γήπεδο κι αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη που μπορεί να πετύχει μία ομάδα. Έτσι είμαστε πιο δυνατοί, πιο κοντά σαν σύνολο και θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στις προπονήσεις και στα επόμενα παιχνίδια» .
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #402 στις: Φεβρουαρίου 28, 2018, 11:28:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καταλαβαινω οτι αυτο που εγινε την Κυριακη τους εχει τρελανει περισσοτερο. >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #403 στις: Μαρτίου 02, 2018, 07:23:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Μεγάλη ντροπή του Ολυμπιακού"

Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά μας. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι" ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών:

"Μίλησα ήδη για την κατάσταση, είχαμε καλή αντίδραση και είμαι χαρούμενος και για τους παίκτες μου, απέναντι στους αντιπάλους που δεν βγήκαν να παίξουν. Την επόμενη μέρα ένιωσα πως οι παίκτες έχουν συσπειρωθεί και έχουν υψηλό κίνητρο για τη συνέχεια. Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεις στον αγωνιστικό χώρο, όχι για να τρέχεις μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. ΄
Ο προπονητής της άλλης ομάδας είπε στο τουίτερ πως όλοι θα χάσουν από αυτή την κατάσταση. Ο μόνος που θα χάσει από αυτό είναι ο κόουτς και η ομάδα του. Είναι μεγάλη ντροπή στην ιστορία της ομάδας, μίας ομάδας που είνα συνηθισμένη να κερδίζει, είναι ντροπή που Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστκό χώρο".

Για τον Πανιώνιο: "Ικανοποιήθηκα και από την αντίδραση και από το αποτέλεσμα. Για να προκρθοιύμε στον τελικό πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε πλεονέκτημα αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, να αντιμετωπίζεις το ποδόσφαιρο και τη δουλειά σου με σεβασμό. Αλλιώς μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως".

Για τη δουλειά των παικτών του: "Όταν δουλεύεις σωστά και μπορείς να διαβάζεις κατάστασεις, τότε μπορείς να έχεις αποτελέσματα. Αυτό που μετράει πάντα, είναι η δουλειά των παικτών, αυτοί δουλεύουν πολύ σκληρά και στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Στο τέλος τα αποτελέσματα έρχονται από τη συνεισφορά του καθενός στο σύνολο".

Για το ματς με τον Αστέρα: "Δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, ο Αστέρας είναι σκληρή ομάδα. Είχαν καλά αποτελέσματα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ήταν καλοί με τον Ατρόμητο παρότι έχασαν, παλεύει για την πέμπτη θέση, είναι οργανωμένη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Έχει βελτιωθεί φέτος ο Αστέρας, λόγω της δουλειάς του προπονητή του".

Για το αν προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει τη δική του φιλοσοφία αλλά και να ξέρει τι ακριβώς κάνει ο αντίπαλός του. Είναι μία μίξη, τακτική, φυσική κατάσταση αλλά και πνευματική ετοιμότητα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να κερδίσει το παιχνίδι στην Τρίπολη, μετά από αυτό θα δούμε τι θα γίνει".

« Απάντηση #404 στις: Μαρτίου 04, 2018, 06:01:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ήταν μια κακή ημέρα για εμάς»

«Ήταν μία κακή μέρα για εμάς. Ίσως έπαιξε ρόλο και η πίεση, δεν το διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά ο Αστέρας βρήκε πολλούς χώρους, ενώ βιαζόμασταν στο επιθετικό κομμάτι.Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, παίζοντας κανονικά παιχνίδια, κρίνεται σε αγώνες ο τίτλος. Όμως επειδή αυτό δεν είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα, τα πράγματα είναι αλλιώς. Φανταστείτε να είχαμε παίξει το περασμένο παιχνίδι και να είχαμε κερδίσει. Στο μυαλό μας όλα θα ήταν πιο ξεκάθαρα. Αν είχαμε την δυνατότητα να χάσουμε ένα παιχνίδι, γιατί είναι φυσιολογικό μετά από ένα σερί, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα. Και σε αυτές τις καταστάσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιδράσεις».

Ερωτηθείς για τη σημερινή διαιτησία: «Πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας για αυτή την ήττα. Δεν θέλω κανείς να ρίξει την ευθύνη στον διαιτητή, ούτε ακόμη κι οι παίκτες μου, ακόμη κι αν έκανε δύο σοβαρά λάθη. Πρέπει να δούμε το δικό μας φταίξιμο. Μετά από ένα τόσο μεγάλο νικηφόρο σερί, στο κανονικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Στο κανονικό ποδόσφαιρο, ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχετε δίκιο για το 2-2, θα είχαμε ακόμη έναν πόντο ακόμη, αλλά ήμασταν τρελαμένοι και θέλαμε πολύ το τρίτο γκολ, όπως συνέβη και στο πρώτο μέρος, δεχθήκαμε το γκολ και τρελαθήκαμε. Δεν κάναμε αυτό που κάνουμε συνήθως. Αυτή είναι η πραγματικότητα για το σημερινό παιχνίδι».

Για το αν τον εξέπληξε ο Αστέρας: «Δεν είναι ότι ο Αστέρας έπαιξε σήμερα σαν την Μπαρτσελόνα και μας εξέπληξε. Δεν ήταν έκπληξη. Τα γκολ προήλθαν από δικά μας λάθη, δεν είχαμε υπομονή για να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό παιχνιδιού και κάνοντας αυτά τα λάθη δεν ήμασταν σωστά τοποθετημένοι στο γήπεδο. Δεν ήμασταν κοντά στις γραμμές μας, τόσο στην άμυνα, όσο και στο δικό μας μισό».

Αφου τα εντοπισε, ειμαι ηρεμος.

« Απάντηση #405 στις: Μαρτίου 04, 2018, 08:25:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εδω τα ειδαμε εμεις ρε Τεο  ::)

« Απάντηση #406 στις: Μαρτίου 09, 2018, 03:41:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Μπήκαν μέσα στο σπίτι μας και μας έκλεψαν»

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Δεν έμαθα κάτι καινούργιο από το παιχνίδι. Η κατάσταση είναι φυσιολογική» .

Για το πόσο εύκολο είναι να διατηρηθεί η συγκέντρωση των παικτών: «Κανένας δεν μπορεί να απαντήσει στο αυτό. Οι προηγούμενες μέρες ήταν πολύ καλές. Ήταν καλό που δουλέψαμε στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να επικεντρωνόμαστε. Αλλά στην Ελλάδα δεν γίνεται πάντα αυτό».

Για το αν είναι στενοχωρημένος με την κατάσταση : «Ας μιλήσουμε για κάτι άλλο. Έχουν ειπωθεί πολλά. Κάποιοι χάρηκαν, κάποιοι λυπήθηκαν, άλλοι είναι υπεύθυνοι. Ας σταματήσουμε και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό» .

Για το που επικεντρώνεται στις προπονήσεις:
«Θέλετε να μιλήσουμε για όσα έγιναν αλλά εγώ προτιμώ να σταθώ στο παιχνίδι που έρχεται. Λογικά θα ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να μας χαρίσει τον τίτλο. Τώρα θα μας δώσει την δυνατότητα να φτάσουμε κοντά στην πρώτη θέση. Είναι φυσιολογικό να εστιάζουμε στον τομέα της ψυχολογίας. Πιστεύετε αν στο σπίτι σας έμπαιναν κλέφτες, θα μπορούσατε να κοιμηθείτε άνετα τους επόμενους μήνες; Αυτό αισθανόμαστε και εμάς, νιώθουμε ότι μας έκλεψαν αυτό που κερδίσαμε στο γήπεδο. Δεν έχω κάτι εναντίον σας. Είμαι απογοητευμένος με κάποιους δειλούς που αποκαλούν τους εαυτούς τους ανθρώπους του αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση όλα όσα γίνονται μας δίνουν περισσότερο κίνητρο» .

Για το αν αισθάνεται απογοητευμένος που του κλέβουν την δουλειά που έκανε με την ομάδα στο γήπεδο: «Πάντα υπάρχει αρχικά αμφισβήτηση. Ήταν μία δύσκολη σεζόν. Δεν ήμουν εδώ από την αρχή. Σας είπα εξ αρχής ότι έχω αυτοπεποίθηση. Ήρθα για να δουλέψω. Γίναμε καλύτεροι βήμα-βήμα, βελτιώσαμε την εικόνα μας, φτάσαμε στην κορυφή. Τώρα είμαστε σε μία θέση πίσω από την κορυφή. Αυτό όλο μας έδειξε ότι υπάρχουν δύο πρόσωπα στο ποδόσφαιρο. Το ένα είναι αυτό των δειλών που κλέβουν για να κερδίσουν και το άλλο είναι ότι υπάρχουν τίμιοι που δουλεύουν στο γήπεδο και θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους εκεί» .

Για την στήριξη των οπαδών: «Ξέρουμε καλά ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτούς. Ξέρουμε ότι τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα τώρα. Μπορούμε σίγουρα να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την νίκη στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ» .

Για την ΑΕΚ σαν ομάδα: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο, αν μου πεις να σου πω για τον ΠΑΟΚ ευχαρίστως».

Για το πως περιμένει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ: «Περιμένω τον ΠΑΟΚ των καλών ημερών. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Οι παίκτες είναι όλοι διαθέσιμοι και δείχνουν επιθυμία να αγωνιστούν. Δεν έχω καταλήξει ακόμα στην 11άδα, καθώς όλα μπορεί να αλλάξουν μέσα σε μία μέρα. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι» .

Για το αν το ότι δεν μίλησε για την ΑΕΚ σημαίνει ότι το παιχνίδι εξαρτάται καθαρά από την απόδοση του ΠΑΟΚ: «Όχι, απλά δεν θέλω να μιλάω για τις ομάδες των Αθηνών» .

Εχει ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! >:D

« Απάντηση #407 στις: Μαρτίου 12, 2018, 04:55:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Ειμαι 100% με τον πρόεδρό μου

Δεν συμβαίνει καθημερινά να βλέπεις έναν πρόεδρο στον αγωνιστικό χώρο με ένα όπλο...

«Είναι μια ακραία χειρονομία, ο πρόεδρος έχει επενδύσει τόσα χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έπρεπε να είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και όλοι είναι εναντίον μας... δεν είναι καλή κατάσταση αυτή που έχει διαμορφωθεί».

Αλλά η χειρονομία δεν ήταν η καλύτερη...

«Δεν αναλύω τη χειρονομία, αλλά είμαι εκατό τοις εκατό με τον πρόεδρό μου. Χθες βάλαμε γκολ και για αυτό το πανηγυρίσαμε και όσο εμείς πανηγυρίζαμε ο αντίπαλος εξαπέλυσε μια απίστευτη σύγχυση γύρω από τον διαιτητή. Φαινόταν σαν να θέλει να ακυρώσει το γκολ. Τότε ο πρόεδρος παρενέβη. Αλλά αυτή η χειρονομία είναι μια απεγνωσμένη δράση για να προσελκύσει την προσοχή. Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Ολυμπιακός εναντίον μας έκανε μια απίστευτη παράσταση γιατί οι οπαδοί μας υποδέχθηκαν τις δύο ομάδες με ρολά χαρτιού στο γήπεδο.

Μια υπέροχη ατμόσφαιρα... αλλά το χαρτί άγγιξε τον αντίπαλο προπονητή, ενώ ήδη είχε ανοίξει. Έκανε σαν να τον σκότωσε, μας τιμώρησαν αρχικά με αφαίρεση τριών βαθμών και ο Ολυμπιακός πήρε το ματς στα χαρτιά. Όχι, έτσι δεν γίνεται. Χθες πετύχαμε ένα γκολ, ο διαιτητής το επικύρωσε και όλοι έπεσαν πάνω του από την αντίπαλη ομάδα. Ο διαιτητής αποφάσισε ότι κερδίσαμε 1-0 και η ΑΕΚ δεν ήθελε να επιστρέψει στο γήπεδο για λόγους ασφαλείας. Έτσι, προκλήθηκε η αντίδραση του προέδρου. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί προχώρησε σε αυτή τη χειρονομία».

Και τώρα τι θα συμβεί;

«Θέλουμε απλά να παίζουμε παιχνίδια τακτικά. Ας μιλήσουμε για έναν άνθρωπο που έχει επενδύσει εκατομμύρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφήστε τη χειρονομία του, αναρωτηθείτε τι κρύβεται πίσω από αυτή. Απλά θέλουμε να παίξουμε τα παιχνίδια. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παίξουν αγώνες στο γήπεδο, όχι στα δικαστήρια. Ο πρόεδρος μας ήθελε να δώσει ένα μήνυμα».

Μπ@ρδελο....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #408 στις: Μαρτίου 13, 2018, 04:28:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Ήρθαν στο γήπεδο έτοιμοι να μην αγωνιστούν. Η διαφορά είναι πως εμείς θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε στο γήπεδο. Και θα είχαμε κερδίσει. Μέσα σε δύο εβδομάδες έγιναν σε μας πράγματα που καμία άλλη ομάδα στην ιστορία δεν έχει υποστεί κι ενώ ήμασταν στην πρώτη θέση παλεύοντας για έναν τίτλο που ο σύλλογος δεν είχε για κατακτήσει εδώ και πολλά χρόνια. Ξέρουμε τι έχουμε καταφέρει, είμαστε περήφανοι για ό,τι πετύχαμε στο γήπεδο και φέτος είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές μέσα σε συνθήκες όπου οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, οι παραδοσιακές δυνάμεις, έτρεξαν να φύγουν από το γήπεδο απέναντί μας»

Όσο για το τι θα… απογίνει το πρωτάθλημα; «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρωθυπουργό ή τον υφυπουργό Αθλητισμού. Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και υπάρχουν προβλήματα που με ξεπερνούν».

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΧΘΕΣ!

« Απάντηση #409 στις: Μαρτίου 13, 2018, 09:10:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
+++++++++++