Δυστυχως με κανα δυο ισοπαλιες με τα χωρια, που θα στησουν παλι λεωφορεια, δε τον βλεπω καλα τον Σταν.
Προσωπικα μου κανει για καλυτερος του Βλαντο και εχει κατι πολυ θετικο.Δεν ειναι αγυριστο κεφαλι.Προσαρμοζεται αντι
να ζηταει αν προσαρμοστουν οι αλλοι.Δειγμα εφυιας ειναι αυτο.Δυστυχως ξαναλεω δε βλεπω να μακροημερευει .Εδω ο Βλαντο πηρε τιτλο και τον εφαγαν νυχτα.
Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ο Βανιας επιμενει σε προπονητες με ελαχιστη η καθολου εμπειρια.Το μονο σημαντικο προσον που εχουν ειναι οτι ειναι σχετικα φτηνοι και ευκολα αναλωσιμοι .Εχω την εντυπωση οτι απλα περιμενει μπας και βγει απ τη μεση ο χοντρος και μετα να σπρωξει για προπονητη.Βεβαια η ζημια που γινεται στην ομαδα ειναι μεγαλη οχι μονο γιατι δεν υπαρχει συνεχεια και σταθεροτητα αλλα και γιατι παικτες οπως ο Κιτσιου,ο Πελκας,ο Δελη ,ο Κλαους κι ο Κουλουρης δε μπορουν να εξελιχθουν απο απειρους προπονητες.Θελει δασκαλους οπως ο Λαζλο κι ο Χουμπ για να γινουν καλυτεροι ολοι αυτοι.
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω στο 100% μαζι σου Κατ....Απο την αλλη ας εχουμε υποψιν μας οτι το Brand name του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο το εχει απαξιωσει ο ιδιος ο Ιβαν....Οταν εχει περασει ενας Χουμπ και ενας Αρνενσεν και εσυ τους εχεις στειλει στα αζητητα με την πρωτη ευκαιρια , αυτο ως γεγονος γινεται γνωστο στην ποδοσφαιρκη πιατσα.... Στα μειον, και το απαξιωμενο ελληνικο πρωταθλημα της παραγκας και της π@υστιας....
Τωρα γιατι ο Στανογιεβιτς ?
1. Φτηνος και αμεσα αναλωσιμος με μικρες οικονομικες συνεπειες....
2. Οι αντιπαλοι εχουν εναν Κοσσοβαρο, τον Ουζουνιδη ξεδοντιασμενο και τον επιστρατο της προπονητικης απο την Ισπανια....Ως εκ τουτου , δεν θελεις και καποιο μεγαλυτερο ονομα...
Με την γκρινια απο το πρωτο φιλικο το στοιχημα ειναι ποιος θα φυγει πρωτος ...Ο Χασι ή ο Στανογιεβιτς ?
Δυστυχως γιατι και εγω τον θεωρω πολυ καλυτερο του Ιβιτς....