Aleksandar Stanojevic

Αποστολέας Θέμα: Aleksandar Stanojevic  (Αναγνώστηκε 8532 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Aleksandar Stanojevic
« στις: Ιουνίου 16, 2017, 03:35:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σέρβος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Στα 43 του μετρά ήδη 12 χρόνια προπονητικής εμπειρίας, τρεις τίτλους, μια πρόκριση στο Champions League, ενώ θεωρείται ίσως ο κορυφαίος νέος τεχνικός στη Σερβία. Εκεί όπου έχει συνδέσει το όνομά του με την Παρτιζάν όντας ο πιο νέος προπονητής που κάθισε στον πάγκο της ομάδας κι άμεσα την οδήγησε στην κορυφή.  Ήταν το 2010 όταν ο σύλλογος του Βελιγραδίου βρισκόταν στη δεύτερη θέση επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αντικατέστησε τον Γκόραν Στεφάνοβιτς, έκανε το επτά στα επτά νικώντας και το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα και στέφθηκε πρωταθλητής.

Η επιτυχία του τον σταθεροποίησε στον πάγκο παρά την απειρία του και η ανοδική πορεία συνεχίστηκε.  Η Παρτιζάν απέκλεισε κατά σειρά Πιούνικ, Ελσίνκι και Άντερλεχτ και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, στις εγχώριες διοργανώσεις η Παρτιζάν κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Στανόγεβιτς να εδραιώνεται και ν’ ανανεώνει το συμβόλαιό του. Την σεζόν 2011-12 η ομάδα του Βελιγραδίου συνέχισε να καταργεί τον ανταγωνισμό στη Σερβία ούσα 10 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα, αλλά μια εσωτερική κόντρα διατάραξε τις ισορροπίες του συλλόγου. Η διοίκηση χρέωσε στον Στανόγεβιτς και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Μλάνταν Κράσταϊτς τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ο κόσμος πήρε ξεκάθαρα το μέρος του προπονητή πραγματοποιώντας ακόμα και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης, ωστόσο, το γυαλί ράγισε κι ο Στανόγεβιτς παραιτήθηκε.

Το ξεκίνημα και η Κίνα 

Στην προ Παρτιζάν εποχή, ο 43χρονος τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός στην ΟΦΚ Βελιγραδίου, ανέλαβε τη Σρεμ και το 2007 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Μίροσλαβ Ντζούκιτς στην Παρτιζάν και την Εθνική Σερβίας.  Το 2008 ανέλαβε την Εθνική Σερβίας U19 και την οδήγησε μέχρι την τρίτη θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Ουκρανία. Στην μετά Παρτιζάν εποχή, ο Στανόγεβιτς έκανε άνοιγμα στην πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, στην Κινέζικη αναλαμβάνοντας την ουραγό Ντάλιαν Αερμπίν την οποία ανέβασε στην πέμπτη θέση. Συνέχισε στην Μπεϊτζίν Γκουοάν που υπό τις οδηγίες του τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έφτασε μέχρι το ημιτελικά του κυπέλλου, ενώ προκρίθηκε στους ομίλους του ασιατικού Champions League. Το 2014 πέρασε από τον πάγκο της Μακάμπι Χάιφα κι ακολούθως επέστρεψε στην Κίνα προκειμένου ν’ αναλάβει τη νεοσύστατη Μπειτζίν Εντερπράιζ στην οποία παρέμεινε ως το τέλος του 2016

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 16, 2017, 03:36:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»

Αρχικά τόνισε πως: «Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Γνωρίζετε τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, για αυτό είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ώρα για δουλειά».

Σχετικά με την διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά η συμφωνία μας είναι για 3 χρόνια».

Για όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε εδώ το 2011 με την ομάδα μου. Γνωρίζω ότι πριν από εμένα εδώ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ένας εξαιρετικός προπονητής. Επίσης γνωρίζω τα πάντα για τους παίκτες της ομάδας και την ομάδα».

Για τη σχέση ΠΑΟΚ-Παρτιζάν: «Είναι συναισθηματικό το δέσιμο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και αγγίζει κι εμένα. Έτσι μεγάλωσα και γνωρίζω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα».

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 16, 2017, 03:46:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εχει πεσει συρμα! smilepaok
Καλως ηρθες και ελπιζω να τα πας οσο καλυτερα γινεται!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 16, 2017, 04:48:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, εξάλλου έχουμε χορτάσει....
Καλή τύχη και ελπίζω να πάει όσο πιο μακριά γίνεται για το καλό όλων μας.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 16, 2017, 05:04:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλορίζικος Σιδεροκέφαλος και Πολυνίκης!!!!!! paokara paokara paokara paokara paokara paokara paokara

Ήρθες σε μεγάλη ομάδα και σε ηλεκτρική καρέκλα θα καθίσεις... Εύχομαι για το δικό μας και το δικό σου καλό να επιβιώσεις!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 16, 2017, 05:12:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 16, 2017, 05:54:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Όταν ο Στανόγεβιτς απέκλεισε τον Χάσι

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στη σημαντικότερη επιτυχία της καριέρας του είχε προκριθεί στους ομίλους του Champions League, αποκλείοντας την Άντερλεχτ στην οποία εργαζόταν ο Μπέσνικ Χάσι

Ακόμα και σήμερα θεωρείται η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του, πιθανώς πιο πάνω κι από τα δύο πρωταθλήματα Σερβίας που κατέκτησε στον πάγκο της Παρτιζάν.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς το καλοκαίρι του 2010 έγινε ο πρώτος Σέρβος προπονητής που οδηγεί ομάδα της χώρας στους ομίλους του Champions League, περνώντας μάλιστα τρεις γύρους προκριματικών.

Τα εμπόδια της Πιουνίκ Ερεβάν και της Ελσίνκι αποδείχθηκαν εύκολα για τους πρωταθλητές Σερβίας και στα πλέι-οφ ήρθε το εμπόδιο της Άντερλεχτ, στην οποία ο Μπέσνικ Χάσι εργαζόταν τότε ως βοηθός του Άριελ Γιάκομπς.

You are not allowed to view links. Register or Login
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 16, 2017, 06:49:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το συναίσθημα που κυριαρχεί μετά τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ:

"Αρχικά πρέπει να πω ότι είμαι συναισθηματικός. Πάντα δουλεύω με το συναίσθημα και η πρώτη εντύπωση είναι... ασπρόμαυρη. Έτσι έμαθα από μικρός και δούλευα με το ασπρόμαυρο στοιχείο στην Παρτιζάν. Υπήρχαν και εκεί τα ίδια συναισθήματα. Θέλω να εργαστώ στην Ευρώπη, σε έναν μεγάλο σύλλογο για να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Έτσι είναι η κατάσταση. Θέλω να αποδείξω πράγματα και όλοι μαζί να πετύχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Για το αν μπορεί να αντέξει την πίεση για τίτλους που έχει ο ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ έχει όλα όσα χρειάζονται για να κατακτήσει τίτλους. Είμαι ένας φιλόδοξος προπονητής. Πριν από εμένα ο ΠΑΟΚ έπαιζε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. έχω δει όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα και τη δύναμη να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω από την πλευρά μου να δώσω το κάτι παραπάνω και να βελτιώσω την εικόνα της ομάδας".

Για το τι έχει να πει στον κόσμο που ψάχνει πληροφορίες γι' αυτόν στο internet:

"Πλέον στο internet μπορεί ο καθένας να βρει ό,τι θέλει. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα βρουν κάτι για μένα το οποίο δεν θα περιλαμβάνει αθλητισμό. Είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αυτό είναι το μοναδικό αντικείμενο με το οποίο έχω ασχοληθεί. Ελπίζω να ανακαλύψουν την ποδοσφαιρική πλευρά μου. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 24 ώρες το 24ωρο".

Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του ως προπονητή:

"Θέλω να βλέπω καταρχήν τους παίκτες μου παθιασμένους. Ειδικά μπροστά σε έναν καταπληκτικό λαό, όπως αυτός του ΠΑΟΚ και σε ένα γεμάτο γήπεδο πρέπει πάντα να μπαίνεις με πάθος στο παιχνίδι. Αυτό είναι το πρώτο που θέλω να βλέπω. Θέλω την ομάδα να μπαίνει επιθετικά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση σε κάθε αναμέτρηση. Αυτό είναι το στυλ μου. Μία επιθετική ομάδα που παλεύει με πάθος μέχρι τέλους".

Για την εμπειρία της Κίνας και τα πέντε χρόνια εκεί:

"Σίγουρα το κινέζικο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Οι εντυπώσεις μου είναι άκρως θετικές. Εκεί συναντάς μεγάλα ονόματα, μεγάλους προπονητές. Είχα να προπονήσω σπουδαίους παίκτες που έπαιζαν στην Μπαρτσελόνα ή σε ομάδες της Premier League. Γνώρισα και αντιμετώπισα πολλούς σπουδαίους ανθρώπους. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία. Σίγουρα "έχασα" την Ευρώπη, το ποδόσφαιρο είναι η Ευρώπη. Η διαφορά επιπέδου είναι σαφώς μεγάλη αλλά κέρδισα πολλά".

Για το ότι η Τούμπα θεωρείται ένα δύσκολο γήπεδο και πώς περιμένει ο ίδιος την παρουσία του εκεί:

"Κανείς δεν μπορεί να με πιέσει όσο μπορώ να πιέσω εγώ τον εαυτό μου. Δούλευα σε ένα σύλλογο όπως η Παρτιζάν που έπρεπε να κυριαρχεί. Μετά θεωρώ ότι είναι εύκολο να δουλεύεις κάπου με παρόμοιες καταστάσεις. Πιστεύω στην δουλειά και τον εαυτό μου, εργάζομαι με πάθος και για μένα η πίεση είναι η ζωή μου. Την θεωρώ πολύ σημαντικό παράγοντα. Χωρίς την πίεση δεν είσαι σημαντικός πουθενά. ".   

« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 16, 2017, 07:17:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Καλως ηρθες και ευχομαι να κλεισεις 365 ημερες στον παγκο της ομαδας ....

Υ.Γ. Δεν ξερω αν ειναι σημαδιακο αλλα εχει γεννηθει στις 28 Οκτωβριου του 1973....Ημερα παρελασης .... 8)
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 16, 2017, 07:26:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))