Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 47123 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Ελληνική ταυτότητα
« Απάντηση #130 στις: Ιουνίου 04, 2014, 09:04:43 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ελληνική ταυτότητα

Ήταν γνωστή, εξ αρχής, η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη για την δημιουργία μιας ομάδας με ελληνόπουλα, η οποία εφάπτεται στην παρούσα φάση με την φιλοσοφία του Άγγελου Αναστασιάδη. Υπάρχουν πολλοί με διεθνείς εμπειρίες στο εξωτερικό. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό.

Αναφέρω χαρακτηριστικά ορισμένους Έλληνες του εξωτερικού που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εν δυνάμει μεταγραφικούς στόχους. Κάποιοι απ’ αυτούς είναι ήδη στη λίστα, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πανάκριβοι, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις και στο ποδόσφαιρο.

Στέλιος Μαλεζάς: Στις 30/06 2014 λήγει το συμβόλαιό του και μένει ελεύθερος. Πέρυσι είχε 12 συμμετοχές στη β' κατηγορία της Γερμανίας με την Φορτούνα. Έμαθε την θέση του στόπερ δίπλα στον Πάμπλο Κοντρέρας, «ψήθηκε» ακόμα περισσότερο στη Γερμανία, τον ξέρει καλά ο Αναστασιάδης.

Κώστας Φορτούνης: Έχει συμβόλαιο μέχρι 1/7/2015 με την Καϊζερλάουτερν. Πέρυσι έπιασε τις 21 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα. Αποτέλεσε στόχο του ΠΑΟΚ σχεδόν σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους τα τελευταία χρόνια, αλλά μέχρι πρότινος ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν απλησίαστος οικονομικά. Το tranfermarkt, πλέον, τον κοστολογεί (ενδεικτικά) μόνο 270.000 ευρώ για μεταγραφή, αν και σίγουρα οι Γερμανοί θα ζητήσουν παραπάνω χρήματα για την πώλησή του. Υπάρχει σχέση αλληλοεκτίμησης με τον Αναστασιάδη.

Παναγιώτης Ταχτσίδης:
Τελείωσε ο εξάμηνος δανεισμός του στην Τορίνο από την Κατάνια, στην οποία ανήκει. Ο διεθνής αμυντικός χαφ κοστολογείται 3,8 εκ. ευρώ. Πέρυσι είχε 23 συμμετοχές.

Παναγιώτης Κονέ:
Έχει συμβόλαιο με την Μπολόνια μέχρι το 2017. Το κόστος του ξεπερνάει τα 5 εκ. ευρώ! Πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά με 29 συμμετοχές και μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα.
Και οι εντός συνόρων

Εννοείται πως μεταγραφικός στόχος είναι και πολλοί ταλαντούχοι νέοι Έλληνες που παίζουν εντός συνόρων, όπως ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης, Δημήτρης Γούτας. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω είναι ότι βρίσκονται σε δυναμική ηλικία, έχουν φιλοδοξίες και δίψα καριέρας και είναι μετριοπαθείς χαρακτήρες που δεν προκαλούν προβλήματα.

Η κατηγορία των νέων Ελλήνων, ανεξαρτήτως γνωστών ή λιγότερο γνωστών ονομάτων, είναι ο ιδανικός συνδυασμός παικτών με τους οποίους θέλει να δουλεύει ο Αναστασιάδης, διότι πολύ απλά, εκτός όλων των άλλων, θα έχουν αμεσότερη επικοινωνία. Γεγονός κομβικό από την στιγμή που ο Αναστασιάδης είναι προπονητής με μεγάλο του προσόν την ψυχολογική τόνωση.

Το στοίχημα

Η πραγματοποίησή του είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (για τους εκτός συνόρων), όπως την διάθεση των ίδιων των παικτών για επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται για την μεταγραφή τους.

Σ.Γκινας

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.contra.gr/Columns/Comment/sakis-ginas/ellhnikh-taytothta.2818616.html
Καλα ολοι οι αλλο, ο Κονε απο που προκυπτει οτι απασχολει τον ΠΑΟΚ ?
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Δανεικοί... δίχως διάρκεια
« Απάντηση #131 στις: Ιουνίου 04, 2014, 11:07:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έγραψε και μια μλκια ρε Τεο, μην τα παίρνεις όλα σοβαρά... :)

Δανεικοί... δίχως διάρκεια

Τα όσα προκύπτουν από το εξωτερικό για τους Μίροσλαβ Στοχ και Χουάν Ινσαουράλδε σε ό,τι αφορά την υπόθεση παραμονής τους στον ΠΑΟΚ μόνο θετικά δεν είναι... Σύμφωνα με τους Τούρκους υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό μεταξύ του "Δικεφάλου" και της Φενέρ για τον Σλοβάκο, ο οποίος μάλιστα έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στην τουρκική ομάδα ενώ για τον Αργεντίνο, ο Γενικός Διευθυντής της Σπαρτάκ Μόσχας, Ρομάν Ασκχαμπάτζε τόνισε πως ο ΠΑΟΚ επισήμως ενημέρωσε τους Ρώσους πως δεν θα αγοράσει τον Χουάν Ινσαουράλδε.

Από την στιγμή που δεν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα και οι δύο παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στους "ασπρόμαυρους" ως δανεικοί αποχωρήσουν από τον "Δικέφαλο", θα προστεθούν στην αρκετά μεγάλη λίστα των δανεικών ποδοσφαιριστών που είχε ο ΠΑΟΚ από το 2009 και οι οποίοι τελικά δεν έμειναν στον "Δικέφαλο" για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Ας θυμηθούμε τι έχει γίνει τις τελευταίες πέντε σεζόν...

Την σεζόν 2009-10 ο "Δικέφαλος" απέκτησε ως δανεικούς τους Μουν και Εντίνιο από τον Παναθηναικό και την Μάλαγα αντίστοιχα. Ο πρώτος... δεν άρεσε ενώ από τον δεύτερο που ήρθε στο δεύτερο μισό της σεζόν, έμεινε ως μόνη... ανάμνηση το γκολ του στο εκτός έδρας ματς (0-1) με τον Ολυμπιακό. Αμφότεροι δεν παρέμειναν στους "ασπρόμαυρους" για την επόμενη σεζόν... Την αγωνιστική χρονιά 2010-11 ήρθαν στον ΠΑΟΚ ο Ελ Ζαρ από την Λίβερπουλ και ο Ζουέλα από την Κούμπαν Κράσνονταρ. Ο τελευταίος στα μισά της σεζόν αποχώρησε ενώ ο Μαροκινός την επόμενη χρονιά συνέχισε την καριέρα του στην Λεβάντε.

Την σεζόν 2011-12 ο "Δικέφαλος" έκανε δικό του τον Φρεντερίκ Νιμανί από την Μονακό, δεν προσέφερε πολλά (ένα γκολ σε 14 ματς) και δεν συνέχισε στον ΠΑΟΚ. Την αγωνιστική χρονιά (2012-13) ο "Δικέφαλος" απέκτησε ως δανεικούς τον Μπονγκανί Κουμάλο (από την Τότεναμ), τον Γκόρντον Σίλντενφελντ (από την Ντιναμό Μόσχας), τον Αμπντούλ Καμαρά (από την Σοσό) και τον Σεκού Ολίσε (από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Οι τρεις πρώτοι δεν ήταν στο ρόστερ της σεζόν που μας πέρασε (2013-14) και μόνο ο Ολίσε παρέμεινε.

Σχετικά με την αγωνιστική χρονιά 2013-14, ο "Δικέφαλος" έκανε δικό του τον Τόμας Νέτσιντ (από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) αλλά στα μισά της σεζόν αποχώρησε, τον Ντάνι Χούσεν (από τον Αγιαξ) που θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στην Γκρόνινγκεν και τον Σωτήρη Νίνη (από την Πάρμα) που δεν είναι στα πλάνα της νέας χρονιάς. Είχε επίσης τον Ολίσε (από ΤΣΣΚΑ Μόσχας) που κι αυτός αποχώρησε και τους Στοχ (από την Φενέρ), Ινσαουράλδε (από Σπαρτάκ Μόσχας). Με λίγα λόγια από την σεζόν 2009-10 και μετά, ο μόνος παίκτης που ήρθε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός και συνέχισε για ακόμη μία αγωνιστική χρονιά ήταν ο Ολίσε.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/daneikoi_dixws_diarkeia.2823717.html
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Οι προτάσεις σε Λίνο – Λάζαρ για παραμονή
« Απάντηση #132 στις: Ιουνίου 04, 2014, 02:11:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Οι προτάσεις σε Λίνο – Λάζαρ για παραμονή

Ανοιχτά παραμένουν έως και αυτή την στιγμή τα θέματα ανανεώσεων των συμβολαίων των Αλβες Λίνο και Κοστίν Λάζαρ. Και οι δύο παίκτες που έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια (δίχως όμως να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση τίτλων), ολοκληρώνουν την συνεργασία τους με την ΠΑΕ στα τέλη του μήνα. Και με τους δύο, έγιναν συζητήσεις πριν αναχωρήσουν για τις διακοπές τους, προκειμένου να υπογράψουν πρόωρα τα νέα συμβόλαια συνεργασίας τους. Όμως δεν επιτεύχθηκε συμφωνία στο οικονομικό, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους δύο παίκτες.

Για την ακρίβεια οι προτάσεις που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησαν τον Λάζαρ και τον Λίνο. Αφήνουν όμως και οι δύο το θέμα ανοιχτό. Στον Λάζαρ, για την νέα σεζόν, ο ΠΑΟΚ προσφέρει πάγιες αποδοχές ύψους 150.000 ευρώ. Σε αυτά προσθέστε και τα μπόνους για την επίτευξη στόχων, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Ο Λάζαρ είναι 33 ετών και στον ΠΑΟΚ έχουν αξιολογήσει με αυτά τα δεδομένα την πρότασή τους. Βεβαίως με τα μπόνους, οι απολαβές μπορούν να διπλασιαστούν.

Για τον Λίνο ο ΠΑΟΚ δεν δίνει περισσότερα από 100.000 ευρώ σε μορφή πάγιων απολαβών και πάντα σε ετήσια βάση. Εννοείται πως και στον 38χρονο Λίνο, προσφέρονται μπόνους για κατάκτηση των στόχων που θα θέσει η ομάδα. Η καθυστέρηση στην εξέλιξη των υποθέσεων, οφείλεται στο γεγονός πως και οι δύο θέλουν περισσότερα, σε μορφή πάγιων απολαβών.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λάζαρ πήρε κοντά στις 350.000 ευρώ συν τα μπόνους ενώ ο Λίνο κοντά στις 300.000 ευρώ. Εύλογα υπάρχει αυτή η διαφορά. Όμως, η καλή διάθεση υπάρχει και από τον ΠΑΟΚ και από τους παίκτες. Λίγο αν ανέβει ο ΠΑΟΚ και φυσικά να ρίξουν «νερό στο κρασί» τους οι δύο έμπειροι άσοι, τότε και μόνο τότε, θα παραμείνουν στην Τούμπα την νέα σεζόν.

http://www.coppa.gr/news/5978/oi-protaseis-se-lino-lazar-gia-paramoni

«Αποφασίζω σε 15 μέρες»
« Απάντηση #133 στις: Ιουνίου 04, 2014, 03:38:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Αποφασίζω σε 15 μέρες»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο 22χρονος διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός της Κάιζερσλαουτερν, Κώστας Φορτούνης. Μίλησε για την Εθνικής Ελλάδας, το Μουντιάλ και το μέλλον του , ενώ ομολόγησε πως έχει προτάσεις από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης:

Για το πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος στον τόπο καταγωγής του στα Τρίκαλα όπου κάνει διακοπές:
“Στην αρχή ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι κάτι συνηθισμένο, όμως, πλέον, η δημοσιότητα για μένα και αντιμετωπίζω με πάρα πολύ  χαρά την αναγνώριση και το ενδιαφέρον του κόσμου”.

Για την μη συμμετοχή του στην τελική αποστολή της Εθνικής στο Μουντιάλ:
“Από την στιγμή που ήμουν στην 30αδα είχα πάρα πολλές ελπίδες να είμαι στο Μουντιάλ. Δεν θέλω να κατακρίνω τον κ. Σάντος, έκανε τις επιλογές του και πιστεύει πως είναι οι σωστές. Εγώ συνεχίζω την δουλειά μου. Είναι παράξενο που θα δω το Μουντιάλ από την τηλεόραση, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια έχω συνεχείς συμμετοχές με την Εθνική. Έχω περάσει χαρές και λύπες στην Εθνική ομάδα. Θα δω τα παιδιά από την τηλεόραση εδώ στα Τρίκαλα όπου βρίσκομαι και τους εύχομαι καλή επιτυχία”.

Για το τι μπορεί να καταφέρει η Εθνική στο Μουντιάλ:
“Θεωρώ πως το πρώτο παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Με θετικό αποτέλεσμα κοιτάμε διαφορετικά τον όμιλο. Έχουμε πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε παίξει δύο φιλικά και φαίνεται πως είμαστε σε καλό στάδιο, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Είμαι βέβαιος πως τα παιδία μπορούν να δώσουν ακόμα μια χαρά στους Έλληνες”.

Για το κλίμα στην Εθνική:
“Η  Εθνική ομάδα είναι μια οικογένεια. Αυτό το λέω και το πιστεύω. Πετύχαμε τον στόχο που ήταν να περάσουμε στο Μουντιάλ και ό,τι και να  καταφέρουν τα παιδιά, πλέον, είτε προκριθούν, είτε αποκλειστούν, είναι μεγάλη επιτυχία που είμαστε στη Βραζιλία. Ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και από εκεί και πέρα ό,τι γίνει θα το δούμε στη διαδρομή, όπως και το 2004 που ήταν όνειρο για όλους. Τότε ήμουν 12 χρονών. Το θυμάμαι σαν και τώρα. Είχα απίστευτη χαρά και πανηγύριζα μαζί με όλους στους δρόμους”.

Για την άποψη των Γερμανών για την Εθνική Ελλάδας:
“Από ότι έχω ακούσει έχω στην ομάδα μου υπάρχει μεγάλος σεβασμός στην Εθνική Ελλάδας. Λένε πως έχουμε πάρα πολύ καλούς αμυντικούς και δύσκολα δεχόμαστε γκολ. Βέβαια, το γκολ πάντα δύσκολα το βάζαμε, αλλά ελπίζω να αλλάξει αυτό και να πετυχαίνουμε πολλά γκολ στην συνέχεια. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν επιθετικές ικανότητες, όπως ο Σαμαράς και ο Μήτρογλου. Πρέπει να βγει μια χημεία στην μεσοεπιθετική γραμμή με αυτοματισμούς, νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε”.

Για την βελτίωση που είχε στην Γερμανία:
“Από τότε που πήγα στην Γερμανία προσπαθώ και έχω βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου και στην τακτική μου παιδεία”.

Για τον όμιλο της Εθνικής:
“Η Ακτή είναι μια καλή ομάδα με πάρα πολύ καλούς παίκτες που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Η Ιαπωνία είναι πολύ καλή ομάδα, γρήγορη με πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα. Η Κολομβία πληγώθηκε που δεν έχει τον Φαλκάο αλλά πάλι έχει μεγάλη ποιότητα με τον Τζάκσον Μαρτίνεζ και άλλους πολλούς”.

Για το δικό του μέλλον:
“Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Κάιζερσλαουτερν. Η ομάδα δεν μπόρεσε να ανέβει στην Μπουντεσλίγκα,  βγήκε τέταρτη. Κοιτάω το μέλλον και πιστεύω πως θα ήταν καλό και για την ομάδα μου να με παραχωρήσει. Του χρόνου θα είμαι ελεύθερος και θέλω η ομάδα να πάρει κάποια χρήματα, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης. Θέλω να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου έδωσε και να πάρει κάποιο κέρδος η τωρινή μου ομάδα από την μεταγραφή μου. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα και από ομάδα της Θεσσαλονίκης και απο την Γερμανία. Μιλάω με τον μάνατζερ μου για την καλύτερη επιλογή”.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Με τον κ. Σαββίδη έχουν μπει όλα σε μια σειρά, η ομάδα στοχεύει συνεχώς προς τα πάνω και σίγουρα είναι μια πολύ καλή προοπτική για κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα, απλά ξέρω πως υπάρχουν προτάσεις από κάποιες ομάδες στην Ελλάδα και θα τις εξετάσω”.

Για τις πιθανότητες επιστροφής  του στην Ελλάδα:
“Στόχος μου είναι να παραμείνω στο εξωτερικό αν έχω μια καλή πρόταση. Θέλω να εξαντλήσω τις πιθανότητες να παραμείνω στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα εξετάζω όλες τις προτάσεις και του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και θέλω να κάνω την καλύτερη επιλογή για εμένα. Θα έχω αποφασίσει  μέσα στις επόμενες 15 μέρες. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει μελλοντική ομάδα, νεαρούς ποδοσφαιριστές που προσπαθεί να προωθήσει, έναν υπέροχο κόσμο που τον στηρίζει πάντα, ενώ ο νέος προπονητής του είναι Έλληνας και βοηθάει τα Ελληνόπουλα. Σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ κάνει βήματα μπροστά”.

Για την εμπειρία του στο γήπεδο της Τούμπας:
“Έχω παίξει δύο φορές με τον Αστέρα στην Τούμπα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα και βοηθούν την ομάδα τους πολύ”.

Για εμπειρία του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού:
“Με πήραν και έπαιξα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού από 12 έως 14 χρονών και μετά επέστρεψα στα Τρίκαλα. Και από τον Ολυμπιακό έχει εκδηλωθεί κάποιο ενδιαφέρον και το σκέφτομαι”.

Για την προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ το 2010:
“Πριν πάω στον Αστέρα Τρίπολης είχα μια συνάντηση με τους εκπρόσωπους του ΠΑΟΚ, με ήθελαν πάρα πολύ, αλλά είχα πρόταση από τον Αστέρα και προτίμησα να πάω εκεί. Ήμουν στα 18 μου και πίστευα πως ο Αστέρας θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω βήματα στην καριέρα μου. Δεν ήθελα τότε να πάω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα παίζω για να κάνω σιγά – σιγά βήματα”.

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:
“Είναι ένας πολύ πετυχημένος προπονητής, έχει απίστευτη εμπειρία από τον ελληνικό ποδόσφαιρο και  θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ,γιατί ο κόσμος τον θέλει και είναι όλα θετικά γύρω του”.

Για τις προτάσεις που έχει από την Μπούντεσλιγκα:
“Έχω κάποιες προτάσεις, αλλά δεν θέλω να αναφέρω περισσότερα πράγματα”.

Για το ποσό που τον κοστολογεί η Κάιζερσλαουτερν:
“Παλαιότερα ήταν μεγαλύτερο, αλλά τελειώνει το συμβόλαιο μου το ερχόμενο καλοκαίρι και θα ήθελε να με δώσει για να πάρει κάποια χρήματα. Τώρα είναι διαφορετικό το ποσό “.

http://arenafm.gr/arenafm/interview/2014/06/04/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B6%CF%89-%CF%83%CE%B5-15-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82.html#.U48Sufl_srg

"Ο ΠΑΟΚ πρέπει μόνο να πρωταγωνιστεί..."
« Απάντηση #134 στις: Ιουνίου 05, 2014, 04:15:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Ο ΠΑΟΚ πρέπει μόνο να πρωταγωνιστεί..."

Γιώτης Σταματόπουλος μίλησε για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, για τις αποδοκιμασίες των οπαδών στους παίκτες καθώς και το θέμα των δανεικών.

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, την επίσκεψη των οπαδών στην Ν. Μεσήμβρια και τις αποδοκιμασίες προς τους παίκτες αλλά και στο θέμα των δανεικών μίλησε ο Γιώτης Σταματόπουλος (ήταν βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη).

Συγκεκριμένα είπε στον Arena:

Για την εμπειρία στον ΠΑΟΚ: "Ήταν παρά πολύ έντονη και ξεχωριστή εμπειρία. Σε ούτε δυόμιση μήνες κάναμε 16 παιχνίδια, περίπου ένα παιχνίδι ανά τρεις μέρες. Ήταν ένα έντονο αλλά και όμορφο διάστημα".

Για τα σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων: "Το έχει αυτό το ποδόσφαιρο. Όταν δουλεύεις σε μια πολύ μεγάλη ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου όπως ο ΠΑΟΚ, οι απαιτήσεις είναι υψηλές και αυτό είναι αυτονόητο".

Για το αν ήταν θετικός ο απολογισμός αυτών των δυόμιση μηνών: "Την επιτυχία ή αποτυχία μπορούν να την κρίνουν άλλοι .Εγώ πιστεύω πως ήταν θετικός. Αναλάβαμε μια ομάδα με πολλούς παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν το καλοκαίρι, με παίκτες που τελείωνε ο δανεισμός τους, με πολλά προβλήματα και με τον κ. Γεωργιάδη προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα. Παίξαμε στον τελικό, αποκλείωντας τον Ολυμπιακό, παίξαμε καλά στα παιχνίδια τον πλέι οφ, εκτός από αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνιστικά βγήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρώ πως ο απολογισμός ήταν καλός εάν το δούμε ρεαλιστικά".

Για την δυσκολία διαχείρισης παικτών που έληγαν τα συμβόλαια τους, είτε ο δανεισμός τους: "Οταν παίζεις ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας, όταν είσαι δανεικός ή λήγει το συμβόλαιό σου και δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει αύριο, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Έχεις οικογένεια να κοιτάξεις, ζεις από αυτό το επάγγελμα και μπορεί να σε επηρεάσει στην καθημερινότητα και στις προπονήσεις. Αυτό το λέω για να εξηγήσω την ψυχολογία των παικτών. Ο προπονητής ο κ. Γεωργιάδης μαζί με το προπονητικό τιμ το χειρίστηκε πολύ καλά και έπεισε τους παίκτες με τον δικό του τρόπο, με τις ομιλίες του και την δουλειά και προσπαθήσαμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Οι παίκτες αυτό το καταλάβαν και ακολουθήσαν. Αυτό ήταν η μεγάλη επιτυχία του κ. Γεωργιάδη".

Για τις αντιδράσεις των παικτών μετά την επίσκεψη και τις αποδοκιμασίες οπαδών στη Νέα Μεσημβρία: "Ήμουν τρία χρόνια στον Πανιώνιο και είχαμε κάποιες εντάσεις και εκεί, όμως, αυτό στον ΠΑΟΚ δεν τον έχω ξαναζήσει. Πρώτα φορά βλέπω φιλάθλους να μπαίνουν στο προπονητικό κέντρο, να βρίζουν παίκτες και να απαιτούν να φύγουν από την ομάδα. Πιστεύω ότι για κάθε άνθρωπο ό,τι επάγγελμα κι αν κάνει, αν γίνει αποδέκτης τέτοιων φράσεων και συμπεριφορών, δεν είναι εύκολο να συνεχίσει το έργο του χωρίς να επηρεαστεί. Ευτυχώς και εδώ θεωρώ πως το χειριστήκαμε καλά το θέμα και μιλήσαμε με τους παίκτες. Ο κ. Βρύζας και ο κ. Σαββίδης βοήθησαν, έπεισαν τους παίκτες πως ο ΠΑΟΚ τους υποστηρίζει και πήραμε το 100% από όλους. Μπορεί ως πρώτη αντίδραση να πεις κάποια πράγματα που να μην εννοείς. Δεν είχαμε κάποιον παίκτη, πάντως, ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει να παίζει".

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: "Είδα ένα ρόστερ πάρα πολύ ποιοτικό, με παίκτες υψηλού επιπέδου, με ταλαντούχους που πήραν χρόνο συμμετοχής, όπως ο Σαββίδης, ο Πόζογλου, ο Κιόσε και ο Κουλούρης. Υπήρχε ισορροπία ποιοτικών και νέων παικτών. Το χαίρεσαι αυτό ως επαγγελματίας προπονητής. Ως ποιότητα ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλό ρόστερ για τα ελληνικά δεδομένα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες όπως Ινσαουράλδε, ο Βίτορ, ο Στοχ και ο Λούκας. Σε συνδυασμό με τους Έλληνες όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης, ο Τζαβέλλαςα και ο Σκόνδρας, είχαμε ένα αρκετά καλό ρόστερ. Εμένα μου άρεσε να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες καθημερινά και να τους βλέπω στον αγωνιστικό χώρο. Τα προβλήματα ήταν άλλα. Οι πολλοί δανεκοί. Όπως ο Χουάν και άλλοι. Πάντως ήταν όλοι 100% επαγγελματίες και με πολύ ποιότητα. Όταν πάμε στην δουλειά μας και ξέρουμε πως σε έναν μήνα τελειώνουμε την συνεργασία μας και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει είναι αυτονόητο να υπάρχει μία σύγχυση".

Για το αν πρέπει να ΠΑΟΚ να παίρνει λιγότερους δανεικούς: "Αυτό δεν το ξέρω. Πρέπει να το αποφασίσουν οι αρμόδιοι στον ΠΑΟΚ. Ξέρω πως υψηλού επιπέδου ομάδες έχουν δανεικούς, όμως, σε τέτοιο αριθμό όπως στον ΠΑΟΚ, δεν τον έχω συναντήσει ξανά. Πιθανόν, υπάρχουν παίκτες πρώτης κλάσης όπως ο Στοχ και ο Νάτχο που μπορούν να έρθουν μόνο με δανεισμούς καθώς κοστίζουν πολλά λεφτά. Πρέπει όμως να υπάρχει ένα μέτρο στους δανεικούς".

Για το αν υπάρχει βασικός κορμός στην ομάδα: "Βασικός κορμός είναι δύσκολο να πεις ό,τι υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί παίκτες με συμβόλαια που λήγουν, πολλοί έφυγαν και πολλά συμβόλαια δεν ανανεώθηκαν τουλάχιστον όχι ακόμα. Πρέπει να γίνουν προσθήκες παικτών που να ταιριάζουν στην φιλοσοφία της ομάδας ως χαρακτήρες και να χτιστεί ένας κορμός για τα επόμενα χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα να χτίζεται κάθε χρονιά από τον μηδέν όπως γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια. Υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να διεκδικήσεις τίτλο από την μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται δουλειά και χαρακτήρες να ταιριάζουν στην ομάδα. Μετά μπορείς να θέσεις τους στόχους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει πάντα ως μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστεί".

Για την μεγαλύτερη αδυναμία στο ρόστερ: "Θεωρώ πως γενικά στην αμυντική λειτουργιά δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Η τετράδα με τον Ινσαουράλδε, τον Βίτορ, τον Τζαβέλλα και τον Σκόνδρα και εναλλακτική λύση τον Κίτσιου δούλεψε πολύ καλά. Στα χαφ ο Κάτσε ήταν πάρα πολύ σταθερός όσο αναφορά τα κοψίματα και τα μπαλώματα. Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Κώστα Κατσουράνη που αντιμετώπισε τραυματισμούς. Ίσως στον άξονα να είχαμε κάποια προβλήματα και να μην είχαμε τις λύσεις. Ο Λάζαρ είχε και αυτός τραυματισμός και ο Μαντούρο έπαιξε στην αρχή αλλά είχε και αυτός προβλήματα τραυματισμών. Θα έλεγα εκεί στον άξονα μεσοαμυντικά ίσως χρειαζόμασταν κάποιες περισσότερες λύσεις. Στην επιθετική γραμμή αποκτήθηκε ο Χούσεν που και αυτός δεν μπορούσε να βοηθήσει πολύ εξαιτίας τραυματισμού. Εκεί βασιζόμασταν στον Κλάους και μετά ήταν ο Κουλούρης από τις ακαδημίες, γιατί ο Σαλπιγγίδης ήταν χρησιμότερος δεξιά. Και στην επίθεση ίσως χρειαζόταν ακόμα ένας παίκτης αντάξιος του Κλάους για να τον ξεκουράζει".

Για τον Μάρτενς: "Έχει ένα πάρα πολύ πλούσιο βιογραφικό. Είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμού που τον άφηναν συνεχώς εκτός ρυθμού. Αν προπονηθεί χωρίς προβλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα ίσως μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα πολύ παραπάνω".

Για το μέλλον του: "Εγώ αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θα μιλήσω με την ομάδα και μετά θα δούμε. Ποιος επαγγελματίας που πέρασε από τον ΠΑΟΚ δεν θα ήθελε να μείνει σε αυτή την μεγάλη ομάδα;Είμαστε όμως επαγγελματίες, θα μιλήσουμε με την ομάδα και θα σεβαστούμε ό,τι μας πει".

Η... ευκαιρία των "μικρών" του ΠΑΟΚ
« Απάντηση #135 στις: Ιουνίου 06, 2014, 09:01:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η... ευκαιρία των "μικρών" του ΠΑΟΚ

Οι Ευθύμης Κουλούρης και Στέλιος Πόζογλου που αποτέλεσαν το κέρδος του ΠΑΟΚ για την σεζόν που μας πέρασε και ο Αγγελος Αναστασιάδης που σκοπεύει να τους τσεκάρει και να τους δώσει ευκαιρίες.

Σίγουρα την σεζόν που μας πέρασε, δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως ο ΠΑΟΚ πέτυχε... διάνα σε πολλές μεταγραφές που πραγματοποίησε (απεναντίας έγινε το αντίθετο) ενώ ούτε έφερε εις πέρας τους στόχους που έθεσε. Αν υπάρχει πάντως κάτι θετικό από την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε, ήταν το ότι... ξεπετάχτηκαν οι Ευθύμης Κουλούρης και Στέλιος Πόζογλου (πέραν αυτών των δύο παικτών, το ντεμπούτο του με την "πρώτη" ομάδα έκανε και ο 19χρονος μέσος, Κυριάκος Σαββίδης που έπαιξε απέναντι στον Λεβαδειακό).

Αμφότεροι (είναι 18 ετών) αγωνίστηκαν στην "μεγάλη" ομάδα του "Δικεφάλου" και έδειξαν πως είναι ταλαντούχοι. Ο Κουλούρης είχε 11 συμμετοχές και τρία γκολ και πιο συγκεκριμένα σκόραρε στο εκτός έδρας ματς (0-3) με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο (δύο τέρματα) και στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλονή (ένα τέρμα), στο οποίο μάλιστα έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Ο Πόζογλου (μεσοεπιθετικός) αγωνίστηκε σε έξι αγώνες πετυχαίνοντας ένα γκολ, αυτό στο εντός έδρας ματς (2-2) με την Αλκμααρ.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης πιστεύει στις δυνατότητες των δύο νεαρών και αναμένεται να τους τσεκάρει. Γενικώς έχει καλή άποψη για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έχει την διάθεση να δώσει ευκαιρίες στους "μικρούς" του "Δικεφάλου". Ετσι είναι στο χέρι των Κουλούρη και Πόζογλου οι οποίοι... άρεσαν την σεζόν που μας πέρασε, να "αρπάξουν" από τα μαλλιά την όποια ευκαιρία τους δοθεί και σιγά σιγά να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Ελληνα τεχνικού.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/h-eykairia-twn-mikrwn-toy-paok.2828160.html
Και οι 2 με Αγγελο θα εχουν ανοδικη πορεια, το πιστευω

Στην αγορά για τερματοφύλακα o "Δικέφαλος"
« Απάντηση #136 στις: Ιουνίου 08, 2014, 09:51:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στην αγορά για τερματοφύλακα o "Δικέφαλος"

Στον ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν το καλοκαίρι και τερματοφύλακα, μολονότι στο ρόστερ υπάρχουν έξι γκολκίπερ, οι Γλύκος, Χακόμπο, Ιτάνζ, Γιακουμής και οι νεαροί Μελίσσας και Σοϊλεμέζογλου.

Εξ αυτών και πλην των δύο νεαρών, μόνο ο Γιακουμής μπορεί να θεωρείται δεδομένος, εάν φυσικά και στην περίπτωσή του μέχρι το τέλος των μεταγραφών δεν διαφοροποιηθεί κάτι.

Από εκεί και πέρα, για τον Γλύκο είναι γνωστό ότι ψάχνεται για ομάδα στο εξωτερικό, οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.

Όσον αφορά στον Ιτάνζ, στον ΠΑΟΚ υπάρχει διάθεση να πουληθεί, εφόσον έρθει καλή πρόταση μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, ενώ για τον Χακόμπο υπάρχει διάθεση να τερματιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Αιτία είναι η κακή σχέση που έχει με αρκετούς από τους συμπαίκτες του.

Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μείνει άδειος στην θέση "1" και εκ των πραγμάτων οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν και πορτιέρε

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/sthn-agora-gia-termatofulaka-o-dikefalos.2831890.html

Κάτσε, Κίτσιου δείχνουν τον δρόμο
« Απάντηση #137 στις: Ιουνίου 09, 2014, 10:43:12 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κάτσε, Κίτσιου δείχνουν τον δρόμο

Εάν ο ΠΑΟΚ ενσωματώνει κάθε χρόνο στην πρώτη ομάδα και δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα με δύο παιδιά των Ακαδημιών του, τότε σίγουρα θα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Η αρχή τα τελευταία χρόνια έχει γίνει με τους Κάτσε και Κιτσιου, που, πλέον, πατούν γερά στα πόδια τους και αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο Κίτσιου, παρόλο που έχει την ευχέρειά να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, φαίνεται πως περισσότερο έχει δέσει ως δεξιός μπακ. Καλός με την μπάλα στα πόδια, με έφεση στις ασίστ και με αντοχές να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά, βοηθάει τον ΠΑΟΚ, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Ο Κάτσε από την πλευρά του, κάνει εδώ και δύο χρόνια την "βρώμικη" δουλειά στον χώρο του κέντρου. Με δυνατότητα να τρέχει ασταμάτητα ο νεαρός μέσος έχει αποδειχθεί κάτι παραπάνω από πολύτιμος και γι' αυτό, άλλωστε, και για τους δύο, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δεν τίθεται, πλέον, θέμα να παραχωρηθούν δανεικοί.

Ο Κίτσιου με 12 συμμετοχές την σεζόν 2012-13 και 46 παρουσίες με δύο γκολ την φετινή περίοδο, δείχνει να έχει βρει τον δρόμο του στον ΠΑΟΚ, όπως και ο Κάτσε, ο οποίος καθιερώθηκε επί Δώνη την περίοδο 2012-13 πέφτοντας κατευθείαν στα βαθιά. Εγραψε 41 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ φέτος παρόλο που μεσολάβησε η τετράμηνη απουσία του από τα γήπεδα, πρόλαβε και σημείωσε 30 παρουσίες και ένα γκολ. Ο άλλος ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ που είχε καθιερωθεί πριν τους Κίτσιου και Κάτσε ήταν ο Σταφυλίδης, αλλά εν συνεχεία δόθηκε στην Λεβερκούζεν.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/katse-kitsioy-deixnoyn-ton-dromo.2833592.html

Σύσκεψη κορυφής στο Πρόχωμα
« Απάντηση #138 στις: Ιουνίου 09, 2014, 02:52:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σύσκεψη κορυφής στο Πρόχωμα

Τη μέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος τιμούν ο Ιβάν Σαββίδης, η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Ζήσης Βρύζας και ο Άγγελος Αναστασιάδης (που συνοδεύεται και από το γυμναστή του ΠΑΟΚ Λεωνίδα Δημητρακόπουλο) στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του από τις 11.00, ενώ αρκετά πιο νωρίς πήγαν εκεί ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας με το συνεργάτη του στο τεχνικό τιμ και τους υποδέχθηκαν στενοί συγγενείς του μεγαλομετόχου. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, ο Σαββίδης θα έχει συνομιλία με τους τρεις στενούς συνεργάτες του.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ παρακολουθούν την γιορτη με ποντιακούς χορούς που είναι σε εξέλιξη. Μαζί είναι και η ανιψιά του Σόνια.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/suskepsh-koryfhs-sto-proxwma.2833730.html

Η παλαιότερη συνεργασία Αγγελου-Βρύζα
« Απάντηση #139 στις: Ιουνίου 10, 2014, 08:34:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η παλαιότερη συνεργασία Αγγελου-Βρύζα

Αγγελος Αναστασιάδης και Ζήσης Βρύζας καλούνται να "χτίσουν"... σωστά τον νέο ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ έχουν κάνει συζητήσεις για διάφορα ζητήματα των "ασπρόμαυρων", αυτές φυσικά θα συνεχιστούν (και σίγουρα θα είναι πολλές) και μέσα από αυτή την συνεργασία, έχουν την... αποστολή να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές ούτως ώστε η νέα σεζόν για τον "Δικέφαλο" να είναι πετυχημένη.

Οι δύο τους, που συνεργάζονται μετά από πολλά χρόνια, συνυπήρξαν στον ΠΑΟΚ παλαιότερα. Τότε ο Αναστασιάδης ήταν και πάλι τεχνικός του "Δικεφάλου" και ο Βρύζας ποδοσφαιριστής.

Ας θυμηθούμε εκείνη την συνεργασία τους... Ο Ελληνας προπονητής ήρθε στον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της σεζόν 1996-97 (το ντεμπούτο του στον πάγκο των "ασπρόμαυρων" έγινε στις 09/02/97, στο εντός έδρας ματς με την Καλαμάτα), μια αγωνιστική χρονιά που ήταν η πρώτη του Βρύζα στον "Δικέφαλο".

Από τα 15 παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης, ο  νυν πρόεδρος του "Δικεφάλου" δεν είχε αγωνιστεί στα νικηφόρα παιχνίδια απέναντι σε Παναχαική και Εδεσσαικό.

Την επόμενη σεζόν (1997-98) ο Αναστασιάδης ("έβγαλε" όλη την χρονιά) χρησιμοποίησε τον Βρύζα σε 43 ματς (τα ματς του Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν 48).

Εκείνη την αγωνιστική χρονιά τα ονόματα των δύο "γράφτηκαν" σε μια "χρυσή" σελίδα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ καθώς ήταν μέλη της ομάδας που απέκλεισε την Αρσεναλ (αυτή σαφώς ήταν η πιο... γλυκιά ανάμνηση της συνεργασίας τους).

Μάλιστα ο Βρύζας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-1 στο Χάιμπουρι δίνοντας την πρόκριση στον "Δικέφαλο". Μαζί συνεργάστηκαν και σε ένα κομμάτι της σεζόν 1998-99. Ο Αναστασιάδης είχε αντικαταστήσει τον Ολεγκ Μπλαχίν (αυτός άρχισε την σεζόν) στην τεχνική ηγεσία των "ασπρόμαυρων" ενώ την θέση του Ελληνα τεχνικού, πήρε αργότερα ο Αρι Χάαν.

Στα 19 ματς του Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ εκείνη την αγωνιστική χρονιά, ο Βρύζας δεν είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια με τον Αετό Σκύδρας και τον Ιωνικό.
http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/h_palaioterh_synergasia_aggeloy-vruza.2835014.html