Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 47120 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

«Δεν έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ»
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 27, 2014, 03:26:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, Αθανάσιος Σάμιος. Μίλησε για την ιστορική ομάδα και τόνισε πως δεν υπάρχει έγγραφο ενδιαφέρον για την Δόξα, ούτε από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ούτε από κάποιον άλλο επιχειρηματία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αθανάσιος Σάμιος:

Για το αν ισχύουν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για την Δόξα Δράμας: “Έχω αποστασιοποιηθεί και έχω φύγει από το χώρο του ποδοσφαίρου διοικητικά από πέρυσι τον Ιούνιο. Είμαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας που έχω αγαπήσει και έχω προσφέρει πολλά χρήματα, κάναμε ένα μεγάλο άλμα παίζοντας στην  Α’ εθνική. Από πέρυσι που έφυγα αναζητώ έναν σοβαρό αγοραστή για την ομάδα, την ιστορία της και για την δική μου επένδυση, αλλά και για να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει το ποδόσφαιρο σε μια σημαντική περιοχή . Πέρα από τις φήμες, όμως, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση.
Το σοβαρό είναι μια έγγραφη πρόταση η οποία μπορεί να τεθεί ενώπιον όλων των φιλάθλων και να είναι δεσμευτική. Εγώ ακούω με διπλή αγωνία όλες αυτές τις φήμες. Αφενός αγαπώ αυτή την ομάδα και αφετέρου θέλω να απεγκλωβιστώ οικονομικά. Κατά την δική μου γνώμη οι συμφωνίες για πωλήσεις ομάδων θα πρέπει να τίθενται και στην κρίση του κόσμου. Όποια πρόταση μου γίνει θέλω να γίνει εγγράφως. Σήμερα έχει περάσει ένας χρόνος και δεν μου έχει γίνει κάποια σοβαρή πρόταση. Ό,τι συζητάμε είναι σε επίπεδο φιλολογικό. Δεν υπάρχει σοβαρή πρόταση σε επίπεδο προφορικό. Δεν αγοράζονται ομάδες προφορικά. Όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να βγει μπροστά να πει ποιος είναι, τι θέλει, πόσο εκτιμά την ομάδα και κυρίως να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι μπορεί να την πάει την ομάδα ψηλά” είπε αρχικά.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: “Εγώ βγήκα εκτός διοικητικά. Δεν ήταν απόφαση εν βρασμώ ούτε αιφνιδίασα κάποιον. Την είχα εξαγγείλει πολύ πιο πριν και προσπάθησα να βρω ένα διοικητικό σχήμα που θα μπορούσε να ανταποκριθεί οικονομικά. Από τότε έχει παρέλθει ένας χρόνος. Έγγραφη σοβαρή, δεσμευτική πρόταση για την αγορά μιας ομάδας, η οποία τονίζω πως δεν χρωστάει πουθενά, δεν έχω λάβει. Όταν έλαβα την απόφαση μου να παραιτηθώ αυτά τα είχα ζυγίσει.
Αν δεν βρεθεί επενδυτής η στεναχώρια μου θα είναι πρώτα για την ομάδα και μετά για την επένδυση μου. Το ζητούμενο είναι ότι ο κόσμος της Δράμας και η κοινωνία της Δράμας έχει χτυπηθεί από την ανεργία. Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι δεν μπορεί να κρατήσει μια ομάδα όπως η Δόξα. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και μακάρι να υπάρξει ένας άνθρωπος είτε μέσα από την Δράμα είτε έξω από την Δράμα που θα σέβεται την ομάδα και θα έχει το ειδικό βάρος να την διατηρήσει. Εκεί θα πρέπει να αναζητήσουμε το μέλλον της ομάδας και όχι στις φιλότιμες προσπάθειες των υποστηρικτών της, από τους οποίους λείπει το οικονομικό στοιχείο”.

Για το αν θεωρεί κάποιον αξιόπιστο συνομιλητή: ” Μετά από κάποιες τηλεφωνικές επαφές που έκανα τελευταία προσεγγίζοντας επιχειρηματίες από την Δράμα, που στο παρελθόν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον,  δεν διαπίστωσα αυτή την στιγμή πως το ενδιαφέρον τους είναι υψηλό και για αυτό δεν έχουμε λύση. Για το ότι προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για μια ομάδα με ένα τέτοιο όνομα, δικό της γήπεδο, που δεν χρωστάει, με ταλέντα, με ιστορία, ίσως θα έπρεπε να αναζητήσουμε τις αιτίες στην κακή εποχή αυτή την κατάσταση. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και μέσα από την συζήτηση που κάνουμε ίσως κάποιος ενδιαφερθεί σοβαρά για αυτή την ομάδα”.

Για το αν τον προσέγγισε κάποιος άνθρωπος του ΠΑΟΚ: “Υπάρχουν μεταξύ της Δόξας και του ΠΑΟΚ πολλά κοινά στοιχεία. Ότι μεγάλο κομμάτι της Δράμας υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ είναι γνωστό. Από αυτό, όμως, μέχρι την συνεργασία υπάρχει μεγάλη απόσταση. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοούν με την λέξη συνεργασία. Μια ομάδα έχει ιδιοκτήτη για να επενδύσει. Νομικά η εξαγορά δυο ομάδων δεν είναι εφικτή.  Σε επίπεδο φημών και συζητήσεων δεν προχωράει κάτι. Αν κάποιος έχει σοβαρό ενδιαφέρον για την ομάδα, είμαι εδώ να τον βοηθήσω. Αλλά να εμφανιστεί και να πει εγγράφως πως αυτά μπορεί να κάνει και έτσι μπορεί να βοηθήσει. Το να παίζουμε με τον καημό των φιλάθλων της Δράμας δεν εξυπηρετεί κανέναν”.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://arenafm.gr/arenafm/interview/2014/05/27/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA.html#.U4SEFPl_srg
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Μήνυμα σε Λίνο-Βούκιτς
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 27, 2014, 03:39:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μήνυμα σε Λίνο-Βούκιτς

Δεν το διαπραγματεύονται στον ΠΑΟΚ και τα μηνύματα που στέλνουν είναι ξεκάθαρα και προς πάρα κατεύθυνση. Όπως για παράδειγμα τι θα ισχύσει με τα συμβόλαια των παικτών. Ο Βούκιτς ζήτησε στην τελευταία του συνάντηση με τον Σαββίδη, το ποσό των 600.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Λίνο κοντά στις 270.000 ευρω.

Σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό που γίνεται από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, αυτά τα ποσά που προαναφέραμε, για παίκτες που ξεπέρασαν το 34ο έτος της ηλικίας τους, θεωρούνται απαγορευτικά. Στον ΠΑΟΚ ζητούν από τους δύο έμπειρους παίκτες, να μειώσουν αισθητά τις απαιτήσεις τους και με αυτές τις προοπτικές να υπογράψουν τις μονοετείς ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Αν για παράδειγμα ο Λίνο δεν «πέσει» κοντά στις 80.000 ευρώ στις πάγιες απολαβές, πολύ δύσκολα θα δεχθεί ο ΠΑΟΚ να υπογραφεί νέο συμβόλαιο. Πάντως, για να μην προεξοφλούμε το παραμικρό, όλα είναι θέματα διαπραγματεύσεων και συζητήσεων που θα συνεχιστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

http://www.pamesports.gr/293852/mhnyma-se-lino-voykits

Έρχεται ο Σαββίδης, ανακοινώνεται ο Αναστασιάδης
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 27, 2014, 09:30:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έρχεται ο Σαββίδης, ανακοινώνεται ο Αναστασιάδης

Με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη Αναστασιάδη. Σήμερα είχε μια κουβέντα με την Μαρία Γκοντσάρεβα για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας όπως και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ. 

Από αύριο σε αύριο πηγαίνει η ανακοίνωση της πρόσληψης του Άγγελου Αναστασιάδη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όχι δεν υπάρχουν διαφορές, για όσους βάζουν σο κεφάλι τους διάφορα,  στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Άλλωστε ο Έλληνα τεχνικός ποτέ δε κοιτούσε νούμερα, αλλά και διάρκεια συμβολαίου όταν υπάρχει εμπιστοσύνη. Η  άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα φέρει κινητικότητα στην ΠΑΕ και ίσως και την ανακοίνωση πρόσληψης του πετυχημένη Μακεδόνα προπονητή. Σήμερα ο Αναστασιάδης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και όπως λέγεται είχε μια συζήτηση με την υπεύθυνη των οικονομικών του ΠΑΟΚ Μαρία Γκοντσάρεβα. Κάτι ανάλογο έγινε και με τους συνεργάτες του. 

http://www.gazzetta.gr/article/618051/erhetai-o-savvidis-anakoinonetai-o-anastasiadis
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Βγάζει στο σφυρί τον Ιτάνζ
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 27, 2014, 11:54:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Βγάζει στο σφυρί τον Ιτάνζ

Πωλητήριο στον Σαρλ Ιτάνζ φέρεται να έχει βάλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος περιμένει πρόταση για να τον παραχωρήσει.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας δύσκολα θα μείνει στην Τούμπα τη νέα σεζόν. Παραχωρήθηκε με δανεισμό στην τουρκική Κόνιασπορ και έκανε καλό πρωτάθλημα παρέα με τον Φάνη Γκέκα και στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να τον πουλήσουν εφόσον βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως ο Ιτάνζ που θα βρίσκεται και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θα μπορέσει να φέρει μια καλή προσφορά ώστε ο «Δικέφαλος» να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του. Έτσι κι αλλιώς, ο έμπειρος κίπερ δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/405806-PAOK-Bgazei-sto-sfyri-ton-Itanz

Του αρέσει ο Μπεν, αλλά…
« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 28, 2014, 08:07:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Του αρέσει ο Μπεν, αλλά…

Ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ήταν και ο Μπεν Μοχάμεντ.

Ο Γάλλος επιθετικός κατάφερε να πετύχει 15 γκολ σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα της Βέροιας και, όπως είναι φυσικό, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι και ο ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τους υπευθύνους του σχεδιασμού της ομάδας.

Μάλιστα, ο 24χρονος παίκτης αρέσει στους ιθύνοντες του συλλόγου, όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε κανενός είδους πλειστηριασμό για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κικερίδης (άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα), τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Μιλάω με τον εκπρόσωπό του κι υπάρχουν δύο προτάσεις από το Βέλγιο για τον παίκτη, με περισσότερα από 500.000 ευρώ. Από την Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από τον Ολυμπιακό. Ο μάνατζέρ του αυτό λέει. Να ξέρετε, όμως, ότι ο Πιερ Ισά του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τον Μπεν, επειδή ασχολείται με τη γαλλική αγορά».

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή του Ιβάν Σαββίδη για όλα τα αγωνιστικά θέματα.

Συγκεκριμένα, οι μεταγραφικές κινήσεις που απαιτούνται για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, οι αποδεσμεύσεις παικτών και κάποια άλλα θέματα θα συζητηθούν με την άφιξη του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη συμπρωτεύουσα.

http://www.sport-fm.gr/article/tou-aresei-o-mpen-alla/768083
Σιγα ρε πανω απο 500 χιλ κοψε κατι  8)

"Δυσκολεύεται να δώσει πρωτοβουλίες o Σαββίδης"
« Απάντηση #115 στις: Μαΐου 28, 2014, 02:46:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Δυσκολεύεται να δώσει πρωτοβουλίες o Σαββίδης"

Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Στέφανος Σαράτσης, εξέφρασε την άποψη του για τον τρόπο που λειτουργεί ο Ιβάν Σαββίδης.

Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Στέφανος Σαράτσης, τόνισε ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχουν δύο κέντρα αποφάσεων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο "Αθλητικό Metropolis":

"Υπάρχουν αυτήν την στιγμή δύο κέντρα αποφάσεων στον ΠΑΟΚ. Ένα κέντρο του μεγαλομετόχου και ένα κέντρο γύρω από την διοίκηση. Υπάρχουν ικανότατοι άνθρωποι στην διοίκηση, ωστόσο, δυσκολεύονται να πάρουν πρωτοβουλίες. Ο Σαββίδης έχει έναν τρόπο δουλειάς να παίρνει μόνος του τις αποφάσεις. Δυσκολεύεται να δώσει πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να μην έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να γίνονται από την διοίκηση κινήσεις που θα φρενάρονται ή να γίνονται κινήσεις παράλληλες.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κατανεμημένες αρμοδιότητες όπως πρέπει στο δ.σ.. Αυτές κρίνονται από τον μεγαλομέτοχο και αν εγκρίνονται πραγματοποιούνται, ειδάλλως όχι. Μέχρι ενός σημείου αυτό είναι λογικό. Από την άλλη, όμως, ποιος ο λόγος να υπάρχει κάποιος από την στιγμή που αποφασίζει ο Σαββίδης; Οι άνθρωποι του δ.σ. είναι υποτίθεται γνώστες του αντικειμένου και χαίρουν της εμπιστοσύνης του Σαββίδη.

Αν δεν μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες για ποιον λόγο να είναι εκεί; Πρέπει να ερωτηθεί ευθέως ο ιδιοκτήτης τί είναι ακριβώς αυτό που θέλει. Αυτό που παρουσιάζεται σήμερα είναι μια ασάφεια. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλει. Θέλει μια ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ; Να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στην Ελλάδα; Να είναι μια ομάδα που απλά θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και κάθε χρόνο να τα βάζουμε με τον εαυτό μας;".

Για την επιστροφή Αναστασιάδη δήλωσε: "Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Άγγελο Αναστασιάδη. Είναι ένας ικανότατος τεχνικός και μέγας ΠΑΟΚτσής. Είμαι σίγουρος πως θα δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο και θα διορθωθούν κάποια πράγματα που δεν ήταν όπως έπρεπε πέρσι. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για χτίσιμο ομάδας που θα κάνει πράξη τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου".

Ο Τσιστιακόφ χτυπάει Ελλάδα και Ολυμπιακό
« Απάντηση #116 στις: Μαΐου 29, 2014, 11:25:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Χειμαρρώδης ήταν ο Τσιστιακόφ σε συνέντευξή του σε ρωσική ιστοσελίδα «sports.ru». 

Ο πρώην στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ κατηγορεί τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζει «βούρκο» το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρει τα μεγάλα ονόματα, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Ροναλντίνιο, που παραλίγο να αποκτήσει ο «Δικέφαλος του βορρά».

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μονοπωλείται από τον Ολυμπιακό. Το άκουγα πριν πάω στον ΠΑΟΚ να δουλέψω και έλεγα ότι είναι δικαιολογίες. Στην πορεία όμως είδα ότι έχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα για να βγαίνει εγγυημένα ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Φέτος κέρδισε το 41ο πρωτάθλημά του. Κάτι δεν παέι καλά. Όλα αυτά τον βγάζουν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ένα στάνταρ μεγάλο εισόδημα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει πολλές θυγατρικές ομάδες, καλούς "φίλους" στους οποίους στέλνει δανεικούς παίκτες του, οι οποίοι δεν παίζουν ποτέ στον Ολυμπιακό και πηγαίνουν απλά από ομάδα σε ομάδα. Αυτοί οι παίκτες είναι καλοί, είναι παίκτες κλειδιά αλλά με τον Ολυμπιακό αντίπαλο δεν παίζουν για λόγους που δεν ξέρουμε. Μερικές φορές μάλιστα πετυχαίνουν και αυτογκόλ» δήλωσε ο πρώην στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ και συνέχισε για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Δεν υπάρχει μπάτζετ. Οι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να ζουν με αυτό και να προσπαθούν να κερδίζουν. Ο ΠΑΟΚ πούλησε 14.000 εισιτήρια διαρκείας και σε ένα σημαντικό παιχνίδι μάζευε στο γήπεδο 30.000 οπαδούς. Παρόλα αυτά η κρητική ομάδα, ο Εργοτέλης που τερμάτισε 7η είχε 700-800 θεατές. Άλλη διαφορά είναι στα γήπεδα. Το κλίμα της Ελλάδας, ωστόσο, είναι καλύτερο. Μείον τους είναι οι υποδομές, το αδύναμο πρωτάθλημα και η αδιαφορία για ανάπτυξη. Σου δημιουργεί την αίσθηση ότι αυτό το πρωτάθλημα ζει σε ένα... βούρκο».

Αργότερα τα... πυρά του Τσιστιακόφ δέχτηκαν τα ελληνικά Μέσα: «Υπάρχει επίσης και ένας άνευ προηγουμένου αριθμός Μέσων που γράφουν για ποδόσφαιρο και ειδικά για τον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα ανάγκαζα τον εαυτό μου να μην δίνω σημασία και να μην τα διαβάζω, γιατί έγραφαν ανοησίες και ψέμματα. Τα Μέσα ενδιαφέρονταν για τα πάντα. Από τη μεταγραφή μέχρι σε ποιο εστιατόριο δείπνησε σήμερα, χθες κάποιο στέλεχος της ομάδας».

Η συνέχεια των δηλώσεών του έκρυψε αποκαλύψεις σχετικά με τους «δυνατούς» μεταγραφικούς στόχους που είχε ο ΠΑΟΚ, οι οποίοι όμως για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν: «Είχαμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε για την απόκτηση του Εντουάρντο της Σαχτάρ. Μπορούσαμε να πάρουμε τον Αμπουμπακάρ, που προκάλεσε αίσθηση φέτος με τη Λοριάν, ενώ βρεθήκαμε κοντά στον Μπερμπάτοφ. Δεν ήμασταν όμως αρκετά γρήγοροι για να πάρουμε αποφάσεις. Ο ιδιοκτήτης λάτρευε τον Ροναλντίνιο. Το προσπαθήσαμε, όμως το κόστος ήταν μεγάλο και η ομάδα δεν μπορούσε να το καλύψει. Απαιτούνταν ετήσιες απολαβές 6εκατ ευρώ, μπόνους υπογραφής 2εκατ ευρώ, συν δύο σπίτια για εκείνον και τον αδελφό του, αλλά και απεριόριστο αριθμό εισιτηρίων business class για τη Βραζιλία και την ευκαιρία να «πετάει» στη χώρα του ανά πάσα στιγμή».

Ερωτηθείς για όσα συνέβησαν στο Κύπελλο και την αφαίρεση των τριών βαθμών στα πλέι οφ, απάντησε: «Το ματς έγινε (ο δεύτερος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό), νικήσαμε 1-0, φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά μετά τα όσα συνέβησαν σε αυτό το παιχνίδι μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ, τα οποία είναι εντελώς άσχετα με το Κύπελλο! Επομένως δεν ήμασταν σε θέση να υπερασπιστούμε τη 2η θέση που πήραμε στην κανονική διάρκεια της περιόδου, άρα μείναμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η ομάδα στερείται τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα παλέψει για την τιμωρία, πηγαίνοντας στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα».

Αντίθετα εκθείασε την επιχειρηματικότητα των διοικήσεων που καταφέρνουν να πουλήσουν σε καλή τιμή τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές τους: «Η μεταγραφή για παράδειγμα του Μήτρογλου στη Φούλαμ κόστισε 15εκατ ευρώ, παρόλο που ο ίδιος έμεινε εκτός πλάνων για πολλά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και ο Μάγκατ έπαθε σοκ με το επίπεδο της ετοιμότητάς του. Στην Ελλάδα είναι πολύ πιο εύκολο να σκοράρει ο καθένας, όπως είπα νωρίτερα. Ας δούμε, λοιπόν, τι θα καταφέρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

http://www.coppa.gr/news/4817/o-tsistiakof-htypaei-ellada-kai-olympiako

« Απάντηση #117 στις: Μαΐου 29, 2014, 11:30:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράθεση
«Υπάρχει επίσης και ένας άνευ προηγουμένου αριθμός Μέσων που γράφουν για ποδόσφαιρο και ειδικά για τον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα ανάγκαζα τον εαυτό μου να μην δίνω σημασία και να μην τα διαβάζω, γιατί έγραφαν ανοησίες και ψέμματα. Τα Μέσα ενδιαφέρονταν για τα πάντα. Από τη μεταγραφή μέχρι σε ποιο εστιατόριο δείπνησε σήμερα, χθες κάποιο στέλεχος της ομάδας».

Αν ταϊζες κάποια αυτά τα λιγούρια θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο
Ας τους έλεγες καμιά μεταγραφή έστω, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... 8)

Απ: Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ
« Απάντηση #118 στις: Μαΐου 29, 2014, 01:54:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ετσι...Λιγο τυρακι να τους ερχιχνες και τα λιγουρια θα σε αφηναν ησυχο.... Δεν εμαθες απο τον Δωνη πως δουλευε το συστημα ?
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

Απ: Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ
« Απάντηση #119 στις: Μαΐου 29, 2014, 06:39:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παράθεση
Υπάρχει επίσης και ένας άνευ προηγουμένου αριθμός Μέσων

Αυτα γινονται μονο σε τριοτκοσμικες χωρες, στην Ελλαδα και την Θεσ/νικη ο καθε ανυπαρκτος να γραφει την μ@λ@κια του
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!