33. Keith Clanton

Αποστολέας Θέμα: 33. Keith Clanton  (Αναγνώστηκε 3808 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

33. Keith Clanton
« στις: Μαρτίου 14, 2016, 10:51:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συμφωνία ΠΑΟΚ και Keith Clanton

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Keith Clanton, ο οποίος πρόκειται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη τις αμέσως προσεχείς ημέρες και να ενταχθεί άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Keith Clanton γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1990 στο Ορλάντο και αποφοίτησε το 2013 από το πανεπιστήμιο Central Florida. Έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ, τόσο κατά τη διάρκεια της κολεγιακής του καριέρας και στα πρώτα τρία χρόνια που παίζει επαγγελματικό μπάσκετ.

Την σεζόν 2012-13, την τελευταία του στο κολέγιο, είχε με το Central Florida 14,7 πόντους (63,8% στις βολές και 53,5% στα σουτ), 8,5 ριμπάουντ, 2,5 ασσίστ, 1,1 κλέψιμο και 2 κοψίματα.

Τον Απρίλιο του 2013, ο Clanton συμμετείχε στο Portsmouth Invitational Tournament, το οποίο είχε παρακολουθήσει τότε και ο Νίκος Σταυρόπουλος, ενώ το καλοκαίρι του 2013 δοκίμασε την τύχη του και στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο, χωρίς όμως να βρει τρόπο για ένα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ.

Την σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Πολωνία και σε 15 αγώνες πρωταθλήματος με την Anwil είχε 11,5 πόντους (54% στα σουτ και 58% στις βολές) και 6,5 ριμπάουντ, ενώ την επόμενη χρονιά (2014-15) έπαιξε και στην Κορέα (8,8 πόντοι και 7,5 ριμπάουντ σε 31 αγώνες με τους Seoul Samsung Thunders), αλλά και στο Πουέρτο Ρίκο (2,8 πόντοι και 4,7 ριμπάουντ σε 7 παιχνίδια με τους Leones de Ponce).

Την φετινή χρονιά βρέθηκε στο Ισραήλ και αγωνίστηκε στην Α2 με την Hapoel Beer Sheva, και σε 21 αγώνες πρωταθλήματος είχε 14,6 πόντους, 13,8 ριμπάουντ, 3 ασσίστ και 2,7 κοψίματα. Έπαιξε μάλιστα το τελευταίο του παιχνίδι στις 8 Μαρτίου και στην εντός έδρας ήττα (81-85) από την Maccabi RaAnana, είχε 19 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4865

Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχναμε...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Keith Clanton
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 14, 2016, 11:10:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλως ηρθες και ευχομαι να δωσεις πολυτιμες βοηθειες!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 15, 2016, 10:13:36 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Φθηνος και καλος? :))
Μακαρι να μην δουμε κανεναν Μπαλαμπαν παλι γιατι δεν θα το αντεξω!
Καλως ηρθες man! 8)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 15, 2016, 05:19:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έτοιμος να βοηθήσω…»

Ο Keith Clanton θα είναι από αύριο το νέο μέλος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 12:20 το μεσημέρι της Τετάρτης και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο Keith Clanton, μιλώντας από το Ισραήλ όπου βρίσκεται, μίλησε στο paokbc.gr και αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, στη νέα σελίδα της καριέρας του και στο βαθμό ετοιμότητάς του… «Είναι τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους, με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να κερδίζει. Έχω ακούσει πολλά μεγάλα πράγματα για την πόλη, για την ομάδα και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω».

Ο Keith Clanton εξέφρασε μάλιστα και την βεβαιότητα ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω αμέσως τη νέα μου ομάδα. Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό είδος πρόκλησης, αλλά έχω αγωνιστεί σε ομάδες και με παίκτης υψηλού επιπέδου, τόσο στο κολέγιο, όσο και επαγγελματικά και τα πήγα καλά. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συμβάλω στην προσπάθεια της ομάδας και να τη βοηθήσω να κερδίζει. Δεν γνωρίζω προσωπικά τους νέους μου συμπαίκτες, έχω όμως ακούει για αρκετούς από αυτούς και ανυπομονώ να βρεθώ και να παίξω μαζί τους».

http://www.paokbc.gr/news/news/4866

Μακαρι!

« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 16, 2016, 03:54:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Keith Clanton βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και πήρε μία πρώτη γεύση από ΠΑΟΚ και "Παλατάκι"

« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 16, 2016, 07:52:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οι πρώτες δηλώσεις του Keith Clanton στην Ελλάδα

Την επιθυμία του να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ και την βεβαιότητά του ότι είναι έτοιμος να το κάνει, εξέφρασε ο Keith Clanton στις πρώτες του δηλώσεις επί Ελληνικού εδάφους. Ο Αμερικανός που έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, μίλησε λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης του ΠΑΟΚ και της πρώτης δικής του με την ομάδα…

«Έχω ξανακούσει για τον ΠΑΟΚ και στο παρελθόν, οπότε όταν ήρθε η πρόταση σκέφτηκα ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και ήμουν πολύ θετικός να έρθω. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα το να παίξω στον ΠΑΟΚ και σίγουρα θεωρώ ότι είμαι έτοιμος. Πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε υψηλότερο επίπεδο από ότι αγωνιζόμουν και θα το δείξω μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Keith Clanton και αναφέρθηκε στα σημεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του: «Είμαι πολύ καλός στο ριμπάουντ και το μεγάλο μου προσόν είναι ότι με ενδιαφέρει η ομάδα, δεν είμαι εγωιστής στο παιχνίδι μου και προσπαθώ πάντα να παίζω για το καλό της ομάδας».

Στην προσαρμογή του: «Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει μία δυσκολία για το σημείο χρονικά που έρχομαι, αλλά νομίζω ότι μπασκετικά είμαι αρκετά έξυπνος παίκτης για να προσαρμοστώ και σίγουρα με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, αλλά και του περιβάλλοντος που υπάρχει στην ομάδα θα ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Εγώ πάντως νιώθω έτοιμος για να παίξω το Σάββατο και να βοηθήσω την ομάδα».

Στη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να εστιάσω αυτή τη στιγμή στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπορεί να υπάρχει μία σκέψη να έχουμε μεγαλύτερη συνεργασία και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ωστόσο πρέπει αυτή τη στιγμή να δω τους πρώτους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι σήμερα έχει μία σημαντική επέτειο η ομάδα για έναν Ευρωπαϊκό τίτλο που έχει κατακτήσει. Εύχομαι αυτό να σημαίνει πολλά. Να σημαίνει κάτι θετικό, κάτι ξεχωριστό».

Σε αυτά που γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Δε γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα. Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου κυρίως για το ποιοι είναι οι συμπαίκτες μου και έμαθα πριν από λίγο και κάποια πράγματα για την ιστορία της ομάδας. Έχω δει ότι ο ΠΑΟΚ είχε μία συγκεκριμένη πορεία στο Eurocup, ότι έχει κερδίσει δύο Ευρωπαϊκούς τίτλους. Ξέρω για τον κόσμο της ομάδας και πόσο φανατικός είναι».

Στο Σοφοκλή Σχορτσανίτη και στον παίκτη του ΝΒΑ που θα ήθελε να μοιάσει: «Έχω ακούσει για τον Σχορτσανίτη και τον έχω δει στο ίντερνετ. Είδα ότι έχει πολλές ικανότητες και μεγάλο ταλέντο. Ξέρω ότι τον αποκαλούν baby Shaq. Οι προπονητές μου στο κολέγιο μου έλεγαν ότι πρέπει να παρακολουθώ τον Al Jefferson και να προσπαθώ να παίζω σαν αυτόν. Είναι ο παίκτης που παρακολουθούσα περισσότερο».

http://www.paokbc.gr/news/news/4870

Παράθεση
Ξέρω για τον κόσμο της ομάδας και πόσο φανατικός είναι».

Ισως σε κανενα παιχνιδι play offs να τον δεις!

« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 16, 2016, 07:58:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καλως ηρθες και ελπιζω να δικαιωσει την ομαδα που τον εφερε απο ενα πολυ χαμηλοτερο επιπεδου πρωταθλημα.
Μακαρι να βγει λαχειο ο παικτης.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 16, 2016, 07:58:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλώς ήλθες .... Δεν μου γεμίζεις το μάτι αλλά θα δούμε! 8)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

Απ: 33. Keith Clanton
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 17, 2016, 08:32:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεύτερη μέρα προπόνησης με τον Keith Clanton, που πέρασε σήμερα από τις απαραίτητες εξετάσεις, εκδόθηκε το δελτίο του και είναι πλέον, τυπικά και ουσιαστικά, στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου...

Άντε να δούμε...

Απ: 33. Keith Clanton
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 19, 2016, 03:43:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πάμε.... pano