33. Keith Clanton

Αποστολέας Θέμα: 33. Keith Clanton  (Αναγνώστηκε 3811 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 33. Keith Clanton
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 09, 2016, 09:51:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Απο αυτον ξεκιναει φετος η ομαδα.
Μακαρι τον δουμε πολυ καλυτερο από φετος.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 10, 2016, 07:36:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Το καλύτερο που μπορώ για να κερδίζει η ομάδα»

«Ανυπομονώ για την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να ευχαριστήσω και τους τρομερούς οπαδούς του ΠΑΟΚ για την υποστήριξή τους. Έχω δουλέψει σκληρά μέχρι τώρα και θα συνεχίσω σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να είμαι έτοιμος όταν θα έρθω ξανά στη Θεσσαλονίκη.Η επόμενη σεζόν θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Περιμένω με προσμονή την συμμετοχή μου με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα, αλλά και για μένα. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει».

Ο Κιθ Κλάντον δεν βρέθηκε ποτέ με τον Μπράντον Τέιλορ, άλλωστε τα τέσσερα χρόνια που τους χωρίζουν ήταν αρκετά για να μην συναντηθούν στο NCAA. Ο Κλάντον ωστόσο, με την εμπειρία που έχει από τα πρώτα τρία χρόνια της επαγγελματικής τους καριέρας, θα παίξει κατά κάποιο τρόπο και τον δάσκαλο του, Τέιλορ, και όπως λέει χαρακτηριστικά:
«Θα είναι χαρά για μένα να βοηθήσω τον Τέιλορ με οτιδήποτε χρειαστεί. Ξέρω ότι είναι η πρώτη του χρονιά εκτός Αμερική και για αυτό θα τον βοηθήσω με όλα εκείνα τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα τα οποία και έμαθα στα τρία χρόνια που είμαι επαγγελματίας».

Άντε με το καλό....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 11, 2016, 02:49:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Με προετοιμασια και από την αρχη με την ομαδα πιστευω πως θα είναι πολύ καλυτερος.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2016, 11:30:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δυνατός κάτω από το καλάθι.Ωραίος..

« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2016, 10:39:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

22 ποντους σημερα.Καλος, μπραβο!

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 04, 2016, 07:39:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Να παίξουμε σαν ομάδα…»

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ Keith Clanton, αναφερόμενος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι παιχνίδι Κυπέλλου και ουσιαστικά έχεις μόνο μία ευκαιρία, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά, καθώς πρόκειται για εξαιρετική ομάδα. Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και πρέπει να προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι γίνεται, γιατί σε κάθε πρώτο παιχνίδι υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες πέρα από το επίπεδο που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι εκτός του αγώνα της Τετάρτης έχουμε ακόμη έναν αγώνα εκτός έδρας το Σάββατο, οπότε πρέπει να στοχεύσουμε στο ομαδικό μπάσκετ. Πρέπει πάνω απ’ όλα να παίξουμε σαν ομάδα κι αν το καταφέρουμε αυτό, όλα θα πάνε καλά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ο τομέας των ριμπάουντ. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ σ’ αυτό στη διάρκεια των φιλικών, και νομίζω ότι αν μπορέσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και παίξουμε δυνατά θα είμαστε καλά. Ταλέντο υπάρχει και στη δική μας ομάδα, όπως υπάρχει και στην ομάδα του Παναθηναϊκού, οπότε αν παίξουμε δυνατά και μείνουμε συγκεντρωμένοι θα έχουμε κάνει αυτό που πρέπει, η ομάδα που θα είναι στην καλύτερη μέρα θα κερδίσει».

Αναφερόμενος στη δική του παρουσία, ο Keith Clanton είπε… «Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω πολύ καλά, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δούλεψα πολύ όλο το καλοκαίρι, αλλά και όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ. Βρισκόμαστε σε μία φάση που ακόμη γνωριζόμαστε μεταξύ μας, αλλά δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό και το κλειδί είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν ομάδα. Ξέρω ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά στα φιλικά, αλλά νομίζω όλα θα πάνε καλά».

Όπως το λέει, τα ριμπαουντ αν είμαστε καλά εκεί...

« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 19, 2016, 11:42:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παικτης απο Β Ισραηλ που ξεχωρισε περσι αλλα και φετος.
Αυτο κατι λεει! ::)

Μπραβο του γιατι παλευει σε ολα τα παιχνιδια

« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 22, 2016, 10:42:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Απο αυτον ξεκιναει φετος η ομαδα.
Μακαρι τον δουμε πολυ καλυτερο από φετος.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 25, 2016, 11:44:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Στο τέλος παίξαμε καλή άμυνα»

Χαρούμενος μονάχα από το τελικό αποτέλεσμα φάνηκε ο Κιθ Κλάντον μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ σε βάρος της Ουσάκ Σπορτίφ.

Μετά το ματς της δεύτερης αγωνιστικής του Basketball Champions League δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι πολύ καλό ότι στο τέλος παίξαμε καλή άμυνα και κερδίσαμε. Όπως είπε κι ο κόουτς, είναι τρομακτικό πόσα λάθη κάναμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην εκτέλεση και να καταφέρουμε να μείνουμε έτσι στην άμυνα. Αν τα κάνουμε αυτά θα πάμε καλά».

Για την απόδοσή του είπε: «Νιώθω πως έχασα εύκολα καλάθια σήμερα. Από τη στιγμή που δεν σκόραρα θεώρησα πως το να πάρω ριμπάουντ, που είναι καθαρά θέμα προσπάθειας, θα είναι μεγάλη βοήθεια την ομάδα. Στο σκοράρισμα απλά δεν ήμουν στη μέρα μου. Δεν έκανα πολλές προσπάθειες, απλά δεν μπορούσα να πιάσω την μπάλα. Οι μπάλες είναι σχετικά καινούριες και γι’ αυτόν τον λόγο γλιστράνε. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τις συνηθίσουμε.Νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Κερδίσαμε δύο δύσκολους αντιπάλους. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Οι μπαλες φταινε?
Και με το σκουληκι γλιστρουσαν? ::)

« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 29, 2016, 07:44:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Από το πουθενά πέτυχε 12 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο και κάναμε την επική ανατροπή....

Αυτά είναι  :)