Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)  (Αναγνώστηκε 48826 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
« Απάντηση #350 στις: Απριλίου 21, 2016, 07:42:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
 :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ :-[ :'(
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #351 στις: Απριλίου 22, 2016, 08:46:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Κια αν μεθαυριο σου πουν 50 νοματαιοι παρε τον Αλεφαντο θα τρεξεις?  >:(
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #352 στις: Απριλίου 22, 2016, 08:49:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Μην του βαζεις ιδεες... :))
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #353 στις: Απριλίου 22, 2016, 12:17:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Κια αν μεθαυριο σου πουν 50 νοματαιοι παρε τον Αλεφαντο θα τρεξεις?  >:(

Θα το σκεφτει για να τους .....τιμωρησει!  facepalm
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #354 στις: Απριλίου 22, 2016, 02:02:22 μμ »

• Public Relations
  • 6358
Δεν γράφω.... γιατί και εγώ αμφιταλαντεύομαι....  ??? ??? ??? ??? ??? ::) ::) ::) ::)

1. Εγωισμός, ΠΑΟΚτσηδιλίκη, παντελόνια, κάκκαλα, το αίσθημα του δικαίου και της αγανάκτησης...

ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ >:(

2. Ειρωνία, σας έχω γραμμένους, είστε γελοίοι και σας διακωμωδώ...

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ με Β ΟΜΑΔΑ >:D >:D >:D >:D

3. Λογική, αλλά και ρίσκο, και μια κρυφή ελπίδα για το θαύμα που θα τους πονέσει περισσότερο από τα άλλα...

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΆΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. (και ένα 2-0 δεν με χαλάει) musicrocker

Τα άλλα λόγια είναι να αγαπιόμαστε... ούτε τιμωρίες, ούτε κωλοτούμπες ούτε τπτ δεν με νοιάζει  :whistiling: :whistiling:

Σε ποιους άλλοτε θα λογοδοτήσω και ποιοι θα με κρίνουν, τα καρτέλ της ηρωίνης, οι δολοφόνοι μαφιόζοι της νύχτας, αυτοί που έπνιξαν τον Αμαζόνιο στο πετρέλαιο και απόκτησαν μετοχές ομάδας από off shore, οι λαθρέμποροι πετρελαίου και άλλων αγαθών, ή οι τσανακογλύφτες τους;;;; οέο!!! :grin1: :grin1:

:paokeisai: ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.......... ::) ::) ::) ::) ::)
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #355 στις: Απριλίου 22, 2016, 04:34:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Λοιπόν παιδιά ο καπετάνιος μας έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Το επικοινωνιακό του πρόσωπο!!!

Κάθε λίγο και λιγάκι απ το μεράκι του μέσα από τον Π.Α.Ο.Κ. να φανεί κι αυτός υπέρμετρα χρήσιμος, εκφράζεται παρορμητικά, βιαστκά και φαινομενικά επιπόλαια με αποτέλεσμα αργότερα να πέφτει ο ίδιος θύμα των δηλώσεων του!!!

Εκτιμώ προσωπικά ότι χρειάζεται απαραίτητα σύγχρονο image maker μήπως και διορθωθεί το κακό!!!

Πρόσεξα σε μια αποστροφή του λόγου του (με τα πολλά θα για μια ακόμη φορά, σαν πολιτικός που είναι βέβαια αυτό είναι φυσιολογικό) στην ομιλία του στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια μας, ότι ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: "Μέσα στον Π.Α.Ο.Κ. βρήκα τον εαυτό μου!!!

Τι να εννοούσε άραγε, θα τον ρωτήσει ποτέ κανένας ΑΡΔ;;;

Πάντως προσωπικά μπορώ να καταλάβω πολλά και δυστυχώς διφορούμενα πράγματα απ αυτήν την δήλωση αλλά δεν θα επεκταθώ!!!

Τώρα όσον αφορά τα καλά και τα κακά για τον Π.Α.Ο.Κ. απ την απόφαση του να κατέβουμε κανονικά στο Κύπελλο, ζυγίζοντας τα, προσωπικά κρίνω ότι (ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΝΙΖΩ) τα καλά βαραίνουν περισσότερο!!!

1...Γλιτώνουμε μία extra βαθμολογική τιμωρία για το επόμενο Πρωτάθλημα (μην σας πω ότι μ αυτούς που έχουμε να κάνουμε κι απ τα play off) και ξεκινάμε απ το 0 κι όχι απ το -3 τουλάχιστον!!!

2...Διεκδικούμε, έστω και άνισα και άδικα λόγω του 0-3 στα χαρτιά, την συμμετοχή μας σε έναν ακόμα τελικό!!!

3...Παίζουμε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι πριν τα play off (γνώμη μου είναι ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον ακόμα 2 δυνατά φιλικά πριν τα play off για να διατηρήσουν κάποιοι και επανέλθουν αρκετοί παίχτες-κλειδιά μας σε αγωνιστικό ρυθμό) που θα μας βοηθήσει να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας μας εν όψει αυτών!!!

4...Έχουμε φυσικά κι εμείς οι οπαδοί ακόμα μια ευκαιρία φέτος να ξεδώσουμε ρίχνοντας τα ανάλογα π@υστρουλούκια στους πουστόγ@υρους πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές!!!

5...Η ομάδα έχει την ευκαιρία να δείξει ένα καλό πρόσωπο σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι, βγάζοντας συνδυαστικά ταλέντο και τσαμπουκά μέσα στο πουστοτήγ@νο και δείχνοντας ένα δείγμα απ το μέλλον της!!!

6...Ε κι άλλα θέλετε;;; Αν υπολογίσετε ότι το μόνο κακό είναι το "τσαλάκωμα" του προφίλ του Ιβάν, για το οποίο άλλωστε δεν θα είναι και η πρώτη φορά και χρειάζεται βοήθεια στο να στρώσει, όπως έγραψα και πιο πάνω, ε τότε είμαστε ήδη 5-1 (σκορ πρόκρισης μέσα στο πουστοτήγ@νο, μην το ξεχνάτε), οπότε μια χαρούλα είμαστε!!!

:paokeisai: εξ άλλου!!!  pano και ξερό ψωμί!!!  paokflag paokflag paokflag paokflag paokflag
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2016, 04:38:24 μμ από BW Dragon son »
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #356 στις: Απριλίου 24, 2016, 11:12:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εις βάρος του Μαρινάκη όσα γίνονται!

Συνάντηση με εκπροσώπους 19 ποδοσφαιρικών Ενώσεων - μελών της ΕΠΟ είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, την περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης για τα 90 χρόνια της ποδοσφαιρικής ομάδας

Από τη συζήτηση που έγινε ο Σαββίδης άρχισε να προβληματίζεται για το αν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει ν’ αγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου στο Καραϊσκάκη.

Μιλώντας σε ακροατήριο αποτελούμενο από εκλέκτορες των αρχαιρεσιών της ΕΠΟ, ο Σαββίδης, μεταξύ άλλων είπε: «Θέλω την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός. Δεν υποχωρούμε. Είμαι Πόντιος και δεν το βάζω κάτω», και πρόσθεσε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στον δεύτερο ημιτελικό στο «Καραϊσκάκη».

Επίσης ο Σαββίδης είπε:

- Για τον Μαρινάκη: «Αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε βάρος του Μαρινάκη. Το είπα και στον ίδιο. Αυτό που έκανε ο Παππάς, στον ημιτελικό Κυπέλλου, δεν συνέφερε τον Ολυμπιακό. Αν έδινε το πέναλτι, το σκορ θα γινόταν 2-2, όμως ο Ολυμπιακός θα είχε και πάλι το προβάδισμα στη ρεβάνς».

- Για την ΕΠΟ: «Δεν γίνεται κάποιοι να μιλάνε για καθαρό ποδόσφαιρο και για την αντιμετώπιση της βίας και τα ίδια πρόσωπα να είναι κατηγορούμενοι. Αφού θέλουν την κάθαρση, θα έπρεπε πρώτα να φύγουν από το ποδόσφαιρο αυτοί που αντιμετωπίζουν κατηγορίες».

- Για τη συνάντηση με Μελισσανίδη και Μαρινάκη που δεν έγινε: «Εγώ θέλω τον διάλογο και θέλω τη συναίνεση, ήρθα για τη συνάντηση και μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο έμαθα ότι ο Μαρινάκης δεν θα είναι παρών».

Όσον αφορά τις εκλογές της ΕΠΟ αποφασίστηκε σε νέα συνάντηση της αντιπολίτευση να επιλεγεί το όνομα του προσώπου που θα διεκδικήσει κόντρα στον Γκιρτζίκη την προεδρία της ΕΠΟ, έπειτα από παρότρυνση του ίδιου του Σαββίδη.

Στεναχωρεθηκε ο χοντρος τωρα ξερεις! ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #357 στις: Απριλίου 24, 2016, 01:17:16 μμ »

• Public Relations
  • 6358
Τί να καταλάβει ο παιδοβούβαλος.... Μαθητής μου γάβρος που τον ζει πολύ κοντά μου είπαι ότι στην γιορτή τους όταν  υποσχέθηκε ",,,,άλλα δεκαπέντε..." :o :o :o ήταν τίγκα στην κόκα..... ::) ::) ::)
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #358 στις: Απριλίου 27, 2016, 12:36:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Λοιπόν παιδιά ο καπετάνιος μας έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Το επικοινωνιακό του πρόσωπο!!!

Κάθε λίγο και λιγάκι απ το μεράκι του μέσα από τον Π.Α.Ο.Κ. να φανεί κι αυτός υπέρμετρα χρήσιμος, εκφράζεται παρορμητικά, βιαστκά και φαινομενικά επιπόλαια με αποτέλεσμα αργότερα να πέφτει ο ίδιος θύμα των δηλώσεων του!!!

Εκτιμώ προσωπικά ότι χρειάζεται απαραίτητα σύγχρονο image maker μήπως και διορθωθεί το κακό!!!

Πρόσεξα σε μια αποστροφή του λόγου του (με τα πολλά θα για μια ακόμη φορά, σαν πολιτικός που είναι βέβαια αυτό είναι φυσιολογικό) στην ομιλία του στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια μας, ότι ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: "Μέσα στον Π.Α.Ο.Κ. βρήκα τον εαυτό μου!!!

Sorry παιδιά αλλά θα επιμείνω λιγάκι στην προτροπή μου στον μεγαλομέτοχο μας!!! Τον εαυτό του τον βρήκε, αλλά ποιον?  :-\

Πάρε έναν image maker Ιβάν!!! Οι επικοινωνιακές τεχνικές διαφέρουν πάρα πολύ, 180 μοίρες από την...Ανατολή στην...Δύση!!!  :o

Επίσης θα συμπληρώσω για ακόμη μία φορά κι ας γίνομαι ίσως λιγάκι κουραστικός για όλους σας:

Μείνε μακριά απ το αγωνιστικό του Π.Α.Ο.Κ. Ιβάν και προ πάντων κράτα μακριά και τον Γιώργο!!! Δεν είναι εδώ F/M!!! Είδες τι γίνεται φέτος με την Ροστόφ!!!  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2016, 12:38:27 μμ από BW Dragon son »
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #359 στις: Απριλίου 27, 2016, 01:41:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Είναι κοπής του παλαιού Σοβιετικού μπλοκ ο Ιβάν, δρακουιέ  ::)

:o :o :o ήταν τίγκα στην κόκα..... ::) ::) ::)

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"