Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)  (Αναγνώστηκε 48825 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
« Απάντηση #370 στις: Μαΐου 12, 2016, 03:31:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Ναι μεν, αλλά όχι και πολλά "ανοίγματα" με τον γκάγκστερ γιατί έχει και 2ο γύρο κι εκεί να (ξανα)δώ τα κοράκια!!!  :whistiling:
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #371 στις: Μαΐου 12, 2016, 10:34:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Κοιταξε να φερεις ενα προπονητη της προκοπης , να τον αφησεις μια 3τια και κοψτε τις μαλακισμενες μεταγραφες πριν καν εμφανιστει ο προπονητης....

Τον Μαρτιο θα σου φταιει παλι ο προπονητης....

Αηδια καταντησε πια....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #372 στις: Μαΐου 14, 2016, 11:07:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Καμία επαφή με τον Σαββίδη»

Χαρακτηριστικά, ο Παπαμιμίκος τόνισε στο «larisenet»: «Ουδέποτε υπήρξε τέτοια συζήτηση με τον κ. Σαββίδη, τον οποίο σέβομαι και τον εκτιμώ πάνω από όλα ως άνθρωπο. Δε με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σ” αυτή τη φάση με το ποδόσφαιρο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια:
«Έχω αφοσιωθεί στο επάγγελμα μου, τη δικηγορία και σ’ αυτό το
επίπεδο θα κινηθώ. Σε κάθε περίπτωση, η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει».

Με τον Σαββίδη όχι, με την ανηψιά του ναι! 8)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #373 στις: Μαΐου 14, 2016, 09:05:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Ίβανε, παράτα "ανηψιούς" και καρπουζάδες και φέρε τον Μπόλονι και 3-4 παιχταράδες ακόμα μετά τον Μάτος για να κάνουμε ομαδάρα!!!

Άντε μπράβο "τ' αγόρι μ'..." γιατί μας έχεις γκαστρώσει με "τετραετές επαναλαμβανόμενο γ@μήσι πλάνου"!!!  smoking
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2016, 12:48:39 πμ από BW Dragon son »
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #374 στις: Μαΐου 17, 2016, 12:25:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Ιβάν Σαββίδης αποκαλύπτεται…

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, μεταξύ άλλων,  μιλά για την απόφαση της μη συμμετοχής στον ημιτελικό του Κυπέλλου, για την συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τις αποχωρήσεις Τούντορ, Άρνεσεν, Αγγελίδη, απαντά στην κριτική και μοιράζεται τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ των ονείρων του.

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη που δημοσιεύεται στο τέταρτο τεύχος του επίσημου περιοδικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μετά τον πρώτο ημιτελικό στις 2 Μαρτίου έγιναν πολλά, που έπρεπε να σας αφήνουν ικανοποιημένο. Νιώθετε δικαίωση που FIFA και Πολιτεία επισημοποίησαν το πρόβλημα διαφθοράς στην ΕΠΟ; Με αυτόν τον τρόπο ανάγκασαν την Ομοσπονδία να προχωρήσει σε κινήσεις αυτοκάθαρσης. Δεν έχετε διεκδικήσει δημόσια ακριβώς αυτά τα πράγματα εδώ και χρόνια;

«Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι δικαιωμένος. Εγινε μια αρχή, δόθηκε μια ώθηση, δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για αλλαγές. Σήμερα περιμένουμε πραγματικές κινήσεις – τις διώξεις από τις πειθαρχικές επιτροπές και από τα πολιτικά δικαστήρια κατά όλων όσων εμπλέκονται σε ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, την αναστολή ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο των παραγόντων, που έχουν λερώσει την υπόληψή τους από τις δραστηριότητές τους, αναμένουμε να βγουν αποφάσεις δίκαιες και σύμφωνες με την κοινή λογική και την ηθική. Τότε ναι, θα μπορέσουμε να πούμε ότι ο αγώνας αυτός έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Ενώ τώρα, παρ’ότι έχουμε συμφωνήσει πια όλοι ότι έχει επιτελεστεί ένα έγκλημα κι ενώ γνωρίζουμε λίγο πολύ τους εγκληματίες, τους δίνουμε χρόνο και δυνατότητες να διαφύγουν από τη δικαιοσύνη» .

Ποιες θεωρείτε ότι είναι οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν;

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν, έχοντας την ευθύνη για το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα και σ’ολο τον κόσμο, να αφήνεις το ποδόσφαιρο, που υποτίθεται ότι αγαπάς, να κατρακυλά όχι μόνο στις συνειδήσεις των φιλάθλων, αλλά και στην ευρωπαϊκή κατάταξη, να χάνει την υπόληψή του, να γίνεται εθνική ντροπή; Πώς μπορείς και κοιμάσαι ήσυχος όταν στα χέρια σου ψυχορραγεί το μεγαλύτερο καμάρι του ελληνικού αθλητισμού, η Εθνική ομάδα; Πώς μπορείς και κυκλοφορείς στον δρόμο όταν είσαι δακτυλοδειχτούμενος ως μέλος ή εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης; Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, έχοντας δεχτεί κατηγορίες για τέτοια αδικήματα, θα ήταν από τα χαράματα έξω από τις πόρτες δικαστών, παρακαλώντας να δικαστεί άμεσα και να αποδείξει την αθωότητά του! Στο στρατόπεδο της ΕΠΟ βασιλεύει πλήρης απάθεια. Πώς μπορεί να εκληφθεί αυτό; Ως παραδοχή ενοχής; Πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί όσα υποσχέθηκε η Πολιτεία σε συνεργασία με τη FIFA. Αλλιώς δεν βλέπω το λόγο να συμμετέχουμε» . 

Έχουν ακουστεί πολλά για τη συμμαχία σας με τους κ.κ. Μελισσανίδη και Αλαφούζο. Θα θέλατε να μας περιγράψετε τις σχέσεις σας;

«Δεν μου αρέσει ο όρος «συμμαχία». Θα χρησιμοποιούσα τη λέξη «συμφωνία». Και όχι μόνο με τους δυο που αναφέρετε αλλά και με οποιονδήποτε άλλον επιθυμεί να ενώσει τις δυνάμεις του στον αγώνα για ένα ποδόσφαιρο δικαιοσύνης και ισονομίας. Και ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Αλαφούζος έχουν δηλώσει ότι μοιράζονται τις απόψεις μου στα προβλήματα που υπάρχουν. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι συμφωνούμε σε όλες τις παραμέτρους ή ότι πάψαμε να είμαστε αντίπαλοι στους αγωνιστικούς χώρους. Αν για κάποιο λόγο αντιληφθούμε ότι αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται, ή ότι γίνονται προσπάθειες κάποιος να καρπωθεί οφέλη για την ομάδα του, θα πάψει να υφίσταται. Οι σχέσεις μας είναι καθαρές και ανεξάρτητες. Έτσι ή αλλιώς πάντα θα συνεργάζομαι με οποιονδήποτε συμφωνεί μαζί μου σε επίπεδο αρχών για ένα καθαρό ποδόσφαιρο» .
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #375 στις: Μαΐου 17, 2016, 07:14:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια (της συνέντευξης)  8)

« Απάντηση #376 στις: Μαΐου 18, 2016, 10:30:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Πως τα ειδες τα χθεσινα Ιβαν ? Ασχετως αποτελεσματος - πρεζεμπρος εναντιον λαθρεμπορου σημειωσατε 2 - το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι παλι εμεις γιναμε οι μ@λακες του χωριου....

Θυμασαι τις αγκαλιτσες και τα φιλακια με τον Αλαφουζο στον προσφατο τελικο κυπελλου ? Τοτε που ειχαμε σπασει τον τσαμπουκα του χοντρου στην Τουμπα και παιξαμε με -3 βασικους ?

Ηταν γιορτη  ο τελικος και ο φιλος σου και συνοδοιπορος σου στην μαχη κατα της διαφθορας του ποδοσφαιρου σε φιλοδωρησε με 4 τεμαχια....Και αν δεν σφυριζε θα συνεχιζαν οι βαζελοι με αμεσο σκοπο τον απολυτο διασυρμο σου..... Δεν συζητω οταν επιζητουσαν την αφαιρεση βαθμων μας στα πλει-οφ για να βγουν πρωτοι....

Και οταν ηταν να συναντηθειτε με τον Κοντονη που ηταν ο πρασινος φιλος σου ? Δηλωσε κολλημα για την παρουσια του προεδρου της ΕΠΟ..... Βεβαια προχθες μια χαρα του εκατσε η διαιτησια της "κακης " ΕΠΟ....Αν ηταν και πιο σοβαροι ισως και να μας κερδιζαν....

Παμε παρακατω.....

Τον φιλο σου, τον ποντιο τον "τιγρη" πως τον ειδες εχθες ?  Εσεις δεν ειχατε συμφωνησει να γινει ο τελικος με ξενο διαιτητη ? Ο φιλος σου δεν σε ειχε βαλει μπροστα να καταγγελεις το διεφθαρμενο συστημα ?

Αυτοι δεν ηταν που δεν θα κατεβαιναν στον τελικο αν δεν υπηρχε ξενος διαιτητης ? Μια χαρα τους ειδα εχθες...Σηκωσε το κυπελλακι , χαρηκαν και τα κιτρινομαυρα ορκ , εκανε και δηλωσεις οτι υπαρχει Θεος και τα λοβοτομημενα της Φλωριτζιναλ πιστευουν οτι γυρισε ο τιγρης και η κουλα και εδωσαν ενα καιριο χτυπημα στο κοκκινο κατεστημενο.....

Και εμεις ? "Ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια" που λεει και ο θυμοδοφος λαος... 

Που καλα εκανες και δεν κατεβηκαμε στον επαναληπτικο αλλα ηταν ευκαιρια να δεις οτι οι "φιλοι σου και οι συμμαχοι σου" στην πρωτη ευκαιρια θα σου την κανουν ....Και οπως ειδες "καλη η επανασταση αλλα αν ειναι να σηκωσουμε το κυπελλακι και να παιξουμε απευθειας Ευρωπη η επανασταση μπορει και να περιμενει λιγο".....

Οχι τιποτε αλλο αλλα να σταματησεις να βλεπεις "εχθρους" στον εκαστοτε προπονητη και τεχνικο διευθυντη.... Αλλου ειναι το προβλημα....

Ασε λοιπον τις συμμαχιες - γιατι οπως ειδες στην πρωτη ευκαιρια σε γραφουν στα @ρχιδια τους αμφοτεροι- και κοιταξε να εμπιστευτεις 2-3 ανθρωπους γνωστες του αθληματος και να ξεβρωμισεις την ομαδα απο χαραμοφαηδες. λαμογια , λιγουρια και σφουγγοκωλαριους....

Μην ξεχασεις να στειλεις συγχαρητηριο μηνυμα στον τιγρη.... 8)
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #377 στις: Μαΐου 18, 2016, 10:42:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πιστεύω το έχει καταλάβει.
Άσε που είπε ότι είναι συμφωνία και όχι συμμαχία!
Το θέμα είναι ότι και η κούλα πήρα ένα Κύπελλο εξαιτίας του ΠΑΟΚ...

« Απάντηση #378 στις: Μαΐου 20, 2016, 03:22:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Ιβάν Σαββίδης χρηματοδοτεί έδρες στο ΑΠΘ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα χρηματοδοτήσει τη δημιουργία τμήματος ποντιακών σπουδών στο ΑΠΘ, σε μια συνεργασία του πανεπιστημίου με το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ιβάν Σαββίδης».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όπου «έπεσαν» οι υπογραφές στο σχετικό σύμφωνο συνεργασίας, που θα αφορά την προώθηση δράσεων εκπαιδευτικού, ερευνητικού και πολιτιστικού χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει την ίδρυση δύο επώνυμων εδρών στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, ο Ιβάν Σαββίδης ρωτήθηκε για τους χαρακτηρισμούς «Ρωσοπόντιος» και «φιλοξενούμενος», που του αποδόθηκαν πριν από λίγο καιρό:

«Δε με ενόχλησαν καθόλου. Είναι τιμή και καμάρι μου! Απλά μου θύμισαν ότι είμαι Ρωσοπόντιος και είναι τιμή μου καμάρι μου», ήταν η απάντηση του.

«Ήταν κάτι που το ζήτησαν πολλά παιδιά και εγγόνια από Έλληνες πρόσφυγες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Δεύτερο κριτήριο, ήταν το γεγονός ότι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτό το χώρο είναι μεγαλύτερη η ανάγκη της ρωσικής παρουσίας και γλώσσας. Κατά κάποιον τρόπο η συνεργασία με το Καποδιστριακό είχε να κάνει με δικά μου, πολύ προσωπικά θέματα. Στο γραφείο μου είχα πάντοτε το πορτρέτο του Καποδίστρια, γιατί θεωρώ ότι είναι πραγματικά ένα σύμβολο της νέας ελληνικής ιστορίας», είπε αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του Ιδρύματός του.

«Πάντα ήθελα το ίδρυμα μας να συνεργαστεί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο ρόλος μας είναι πολύ απλός και αυτός είναι να πληρώνουμε εγκαίρως τα έξοδα. Ο προϋπολογισμός μας είναι ανοιχτός και θα καλύψουμε ό,τι έξοδα υπάρχουν. Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια ωστόσο υπήρχε μεγάλη ανάγκη οικονομικής συνεργασίας», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

Διάβασε περισσότερα στο: Ιβάν Σαββίδης: «Τιμή μου και καμάρι μου, που είμαι Ρωσοπόντιος»! | Plus: Κοινωνία & ΠΑΟΚ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #379 στις: Μαΐου 26, 2016, 09:14:41 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τα είπαν Σαββίδης και Βεζυρτζής

Στην τελευταία επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη ωστόσο οι δύο άνδρες είχαν εκ νέου επαφή στο γραφείο του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου έπειτα από πρόσκληση του ίδιου και πλέον η σχέση τους φαίνεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως. 
 Στη συνάντηση που είχαν ωστόσο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν σχετικά με όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, με τον Σαββίδη να ζητάει τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Παρ' όλα αυτά πάντως δεν έγινε καμία κουβέντα για πιθανή επιστροφή του Βεζυρτζή στον Δικέφαλο.

Γιατί αφού μας λείπει ΠΑΟΚτσήδικο dna.... facepalm