Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)  (Αναγνώστηκε 48829 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
« Απάντηση #330 στις: Απριλίου 12, 2016, 10:46:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά…»

Στις δηλώσεις που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης δεν αναφέρθηκε στο τμήμα ποδοσφαίρου, αλλά στον αγώνα βόλεϊ και είχε μεγάλη όρεξη για αστεία.

«Στενοχωρήθηκα. Νομίζω πως στεναχωρήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Σίγουρα έπρεπε να βάλουμε μια... τελεία σε αυτό το παιχνίδι, βάλαμε... κόμμα, δεν πειράζει. Θέλω να καταφέρω να έρθω την Τετάρτη. Για να χαλάσω και τις... προλήψεις (σ.σ. γέλια).
Εγώ ζήτησα και συγγνώμη από τα παιδιά, μήπως αν δεν ερχόμουν, κερδίζανε (αστειευόμενος). Δεν πειράζει, η κατάσταση είναι ωραία, είναι καλή. Είναι καλό το γεγονός ότι ήρθα. Με αυτό το τρόπο κάνω τον εαυτό μου πιο πλούσιο, νομίζω ότι εμείς σε όλες τις αθλητικές κατευθύνεις θα προσπαθήσουμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ»,
είπε αρχικά.

Ερωτήθηκε αν θα πάει και στον ημιτελικό της Τετάρτης. «Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε, θα προσπαθήσουμε», απάντησε.
Ο κ. Τσαλόπουλος δήλωσε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι δίπλα στο τμήμα βόλεϊ αν χρειαστεί. «Είπε την αλήθεια ο κ. Τσαλόπουλος, είπε την αλήθεια», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Του ζητήθηκε να αναφέρει από πού παίρνει δυνάμεις και είπε: «Από τους φιλάθλους εγώ παίρνω δύναμη. Οι Πόντιοι δεν κουράζονται ποτέ. Εγώ νομίζω πως όλη η ζωή είναι μπροστά μας».

Καλύτερα να το σκεφτεί για την Τετάρτη  :grin1:
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #331 στις: Απριλίου 12, 2016, 10:53:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
"Καθαρά" λόγια και πάλι, ενός..................................πολιτικού!!!!!!!!!  :-\ ...  :(
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #332 στις: Απριλίου 12, 2016, 09:22:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης, τονίζοντας πως έτσι θα γίνει η αρχή για τη σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Να ομολογήσω ότι εγώ δεν θα κάνω πίσω στη θέση μου. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που και η κυβέρνηση κρατάει τη θέση της, γιατί δεν επιτρέπεται να προσβάλλεται η αξιοπρέπεια της πολιτείας. Κάθε κράτος έχει το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον του λαού και δεν πρέπει τίποτα να είναι πάνω από το δημόσιο συμφέρον» ανέφερε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προσερχόμενος στη Βουλή προκειμένου να  παραστεί στη συνεδρίασης της Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η δικιά μου άποψη είναι ότι η θέση της κυβέρνησης και του κυρίου Κοντονή πρέπει να είναι συνεπής. Αν η τύχη της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το Grexit και δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε κι από αυτό (το Grexit).

Και δεν υπάρχει κάτι τρομερό σε αυτό. Αλλά υπάρχουν επιλογές. Ο κος Γκιρτζίκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους, πρέπει να παραιτηθούν. Αυτή είναι η σωτηρία»

Σωστος!!!!!

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #333 στις: Απριλίου 12, 2016, 09:58:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Προς την σωστη κατευθυνση η επιλογη του να παει κατω και να πιεσει να ξεβρωμισουμε απο το μπ@ρδελο μονο που δεν βλεπω να εχουμε αποτελεσμα για την ωρα!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #334 στις: Απριλίου 12, 2016, 11:44:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αποχώρησε ο Σαββίδης από το Μαξίμου

Ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά την συνάντηση που είχε με τα υψηλόβαθμο στελέχη της Κυβέρνησης που διήρκησε περίπου μια ώρα. Καμία δήλωση δεν έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κατά την έξοδό του από το Μαξίμου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και συναντήθηκε με τα υψηλόβαθμο στελέχη της Κυβέρνησης. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τις επαφές που είχε και μαζί με τους συνεργάτες του επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #335 στις: Απριλίου 13, 2016, 01:35:15 πμ »

• Platinum member
  • 1053
    • Προφίλ
Για να σε δω τώρα καπτάν Βάνια!!!

Το Κυπελλάκι θα συνεχιστεί λοιπόν αφού ο υπ@υργός αποδείχθηκε κωλοτούμπας, "Πασχαλάκος" ("τούμπα Πασχαλάκο" θυμάμαι από μικρός να λέει ο γύφτος στο μαϊμούνι που έσερνε μαζί του για ατραξιόν στις γειτονιές) δηλαδή!!!

Εσύ τώρα πάλι, απομένει να αποφασίσεις αν θα επιβεβαιώσεις και θα επιμείνεις σε όλα τα "τρανά θέλω" σου των περισπούδαστων και μεγαλοπρεπέστατων δηλώσεων σου μετά την διακοπή του αγώνα με τους πουστόγ@υρους, ή ατυχώς θα τον ακολουθήσεις ωσάν το έτερο δύστυχο ζωντανό του ίδιου (που ήδη ανέφερα) γύφτου, αυτό που του χτυπούσε το ντέφι κι εκείνο κουνιόταν δυσκίνητα στο άκουσμα του ρυθμού του ("χόρευε Μαρίτσα" έλεγε στην αρκούδα)!!!

Άντε να σε δω λοιπόν τώρα "καπετάνιο" μου!!!

Τώρα R E V O L U T I O N................ή μήπως................MITSUBISHI EVO(lution)?  :-\ :-\ :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 13, 2016, 02:21:40 μμ από BW Dragon son »
Π. αλεύω ασταμάτητα
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

« Απάντηση #336 στις: Απριλίου 13, 2016, 09:39:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν κάνω βήμα πίσω»

Τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου κλήθηκε να σχολιάσει ο Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο «Παλατάκι» για τον 4ο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Το αφεντικό του «δικέφαλου του Βορρά» αν και τόνισε πως περιμένει τις τελικές αποφάσεις δήλωσε πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω.

«Πρώτα απ’ όλα περιμένω τις τελικές αποφάσεις. Να δούμε τι θα αποφασιστεί ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την FIFA. Περιμένω τις τελικές αποφάσεις αλλά δεν κάνω βήμα πίσω. Θεωρώ ότι έχει γίνει μία αρχή για να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για το ματς:
«Έχω πολύ θετικά συναισθήματα. Ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική νίκη για εμάς αλλά είπα στους παίκτες ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Τις ενδιάμεσες νίκες τις χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην τελική νίκη. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, όπως είναι σημαντικό να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα».

Σε αστείο δημοσιογράφου για το γεγονός ότι αν και βρέθηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε: «Πρέπει να ομολογήσω ότι είχα στεναχωρηθεί πολύ και έλεγα μη τυχόν τύχει κάτι στραβό και σε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να είμαι εδώ στους τελικούς. Το πρόγραμμά μου μπορεί να μη μου το επιτρέπει αλλά όπου και να είμαι η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι πάντα στον ΠΑΟΚ».

« Απάντηση #337 στις: Απριλίου 14, 2016, 10:19:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Με το που εμφανίστηκε ο Σαββίδης στο γήπεδο, ο Βεζυρτζής άλλαξε θέση και πήγε και κάθισε δίπλα του, ενώ οι δύο άνδρες μετά το τέλος του αγώνα και τη θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό, ξανασυναντήθηκαν στην αίθουσα VIP του γηπέδου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να σπεύδει και να αγκαλιάζει τον πρώην συνεργάτη του.

Γερά κυρ Νίκο!

« Απάντηση #338 στις: Απριλίου 14, 2016, 12:06:04 μμ »

• Platinum member
  • 1053
    • Προφίλ
Δεν ξεχνώ....................ότι ακόμα δεν βρήκαμε και Πρόεδρο της Π.Α.Ε., και με D.N.A. μάλιστα!!!  smoking
Π. αλεύω ασταμάτητα
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

« Απάντηση #339 στις: Απριλίου 14, 2016, 12:57:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σήμερα κάπου γράφανε για την Πατουλίδου για Πρόεδρο  facepalm