«Ο ΠΑΟΚ θα είχε πάρει το Ευρωπαϊκό αν...»
Την άποψη πως αν το Φάιναλ Φορ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 1993 είχε γίνει στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ θα κατακτούσε το τρόπαιο εξέφρασε ο Νίκος Βεζυρτζής στην κάμερα των καναλιών Novasports.
«Ήταν ο πρώτος τίτλος (σ.σ. το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1991) για την Ελλάδα μετά την ΑΕΚ που πήρε το τρόπαιο σε ανοιχτό γήπεδο. Μου έμεινε όταν γυρίσαμε από την Ρωσία μετά την πρόκριση στον τελικό (σ.σ. το 1991) και φτάσαμε στις 4.00 τα ξημερώματα και είδα χιλιάδες κόσμο να μας περιμένει. Είχα πει στον εαυτό μου πως θα έπρεπε να κάνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Το φάιναλ φορ του ευρωπαικού πρωταθλήματος (σ.σ. το 1993) ο ΠΑΟΚ θα το είχε πάρει αν δεν γινόταν στην Αθήνα. Αυτό μας δημιούργησε την πεποίθηση πως θα κάναμε περίπατο. Είχαμε τότε την καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Θεσσαλονίκη. Και τότε ήταν η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ είναι στα καλύτερά του αλλά μόνο στα οικονομικά και όχι αγωνιστικά. Ο Σαββίδης έχει την θέληση να προσφέρει για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο», ήταν τα λόγια του Νίκου Βεζυρτζή.
«Χαρούμενος που είμαι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ»
Για τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης στην κάμερα των καναλιών Novasports.
«Είναι μέρα γιορτής για τον ΠΑΟΚ. Όλη ιστορία του ΠΑΟΚ είναι εδώ. Είναι ιδιαίτερη χαρά να είμαι κομμάτι αυτής της ιστορίας. Η μεγαλύτερη χαρά για εμάς είναι να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια στο τμήμα βόλεϊ και φέτος και είμαστε σε καλό δρόμο», ήταν τα λόγια του Καλμαζίδη.
«Χαρούμενοι που ανήκουμε στον ΠΑΟΚ»
Ο Αλέξης Αλβανός μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε πως συνεχίζουν ενωμένοι με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Ακόμη υπάρχουν ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε σε αυτούς τους ρυθμούς.
Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ανήκουμε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια. Όταν είμαστε όλοι ενωμένοι αντλούμαι περισσότερη ενέργεια όλοι. Υγεία πάνω από όλα και ελπίζουμε να έρθουν οι επιτυχίες και για τον σύλλογο μας», δήλωσε ο αθλητής του ΠΑΟΚ.
«Ο Βεζυρτζής έκανε το μεγάλο βήμα για να έρθω»
Στην μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Βεζυρτζή απέδωσε το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Νίκος Μπουντούρης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports και δήλωσε δικαιωμένος από την επιλογή του.
«Στον ΠΑΟΚ έκατσα 9 χρόνια. Ο Βεζυρτζής έκανε το μεγάλο βήμα για να έρθω. Εκανε την κίνηση-ματ. Μάλιστα την διαδρομή κόντεψε να σκοτωθεί... Δεν είναι αυτό μύθος. Παρ' ολίγο να τρακάρει. Έδωσε καλά ανταλλάγματα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ημουν σε όλους τους τίτλους ως το 1998. Ηταν επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν τότε η ανερχόμενη δύναμη. Οταν έζησα τον κόσμο του ΠΑΟΚ, κάθε μέρα έκανα τον σταυρό μου που ήρθα σε αυτή την ομάδα», ήταν τα λόγια του Νίκου Μπουντούρη.
«Κορυφαία στιγμή το Κύπελλο Κόρατς»
Την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς με τη Στεφανέλ χαρακτήρισε ως την κορυφαία στιγμή του μπασκετικού ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλους, στο περιθώριο της επετειακής εκδήλωσης για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
«Είναι μια μεγάλη ομάδα και οικογένεια ο ΠΑΟΚ. Όταν είσαι μέρος αυτής της ομάδας, νιώθεις κάτι πολύ δυνατό. Από άποψη επιτυχιών η κορυφαία στιγμή ήταν το Κύπελλο Κόρατς με την Στεφανέλ. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να φέρει μεγάλες επιτυχίες και αυτό που περιμένουν φίλαθλοι, έναν τίτλο, να έρθει», δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Σούλης Μαρκόπουλος