31. Γιώργος Τζαβέλλας

Αποστολέας Θέμα: 31. Γιώργος Τζαβέλλας  (Αναγνώστηκε 45603 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

31. Γιώργος Τζαβέλλας
« στις: Απριλίου 04, 2014, 02:01:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Γεννημένος στις 26.11.1987 στο Βύρωνα, ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε μια άλλη συνοικία των Αθηνών, την Τερψιθέα όπου τη σεζόν 2005-06 αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Κέρκυρας που έσπευσε να τον αποκτήσει.

Στις 10.09.2006 ο Τζαβέλλας πραγματοποίησε την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή με τη φανέλα των «Φαιάκων». Ηταν το ματς με τη Λάρισα, όταν ο τότε προπονητής της Κέρκυρας, Μπάμπης Τεννές τον… έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

Στην Κέρκυρα αγωνίστηκε σε 13 ματς (ένα γκολ) πριν πάρει μεταγραφή για τον Πανιώνιο τον Ιανουάριο του 2008. Στη Νέα Σμύρνη ο Τζαβέλλας καθιερώθηκε ως ένα αριστερό με «φονικό» αριστερό πόδι στα στημένα. Προσόν που τον ανέβασε ψηλά στη λίστα των ασίστ, με δέκα, ενώ σημείωσε και δύο γκολ σε 42 συμμετοχές.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία δαπάνησε 1,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Στη Μπουντσελίγκα σε 1,5 χρόνο ο Ελληνας διεθνής συμπλήρωσε 25 συμμετοχές (1 γκολ – 3 ασίστ). Το μοναδικό γκολ του Τζαβέλλα στο πρωτάθλημα ήταν ιστορικό.

You are not allowed to view links. Register or Login
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 3. Γιώργος Τζαβέλλας
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 17, 2014, 09:19:00 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
   Μολότοφ στο μαγαζί του Τζαβέλλα

Επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης (17/4) στο μαγαζί που διατηρεί ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, στην περιοχή του Βύρωνα.

Το SentraGoal επικοινώνησε με το κατάστημα και υπάλληλος ανέφερε ότι άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ στο μαγαζί αργά το βράδυ, σε χρονικό διάστημα στο οποίο ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και να μην υπάρξει τραυματισμός.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα εκείνη στο μαγαζί υπήρχε προσωπικό αλλά και η μητέρα του διεθνούς μπακ του ΠΑΟΚ.

You are not allowed to view links. Register or Login

Καλά σας γ@@ ο Τζαβέλλας...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2014, 10:39:09 πμ από teododo »

« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 23, 2014, 02:52:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Πρέπει να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Διανύει την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ κι ελπίζει στο φινάλε της να έχει κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Το Κύπελλο Ελλάδας. Γι αυτό ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν κρύβεται. «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να κατακτήσουμε το Κύπελλο», είπε ο διεθνής αμυντικός στη Media Day του ΠΑΟΚ εν όψει του τελικού και συνέχισε: «Ακόμα και μέσα στις γιορτές το μυαλό μας ήταν στον τελικό. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουν το τρόπαιο. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο της Λεωφόρου. Νομίζω πως ήταν μια κακή περίοδος εκείνη. Μιλούσαμε τελείως διαφορετικά τότε. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι.

Είναι ένας τελικός. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να πετύχουμε το στόχο μας. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί. Οι πιθανότητες είναι 50-50 και το ίδιο θα ήταν όποιος κι αν βρισκόταν απέναντί μας. Υπάρχει σεβασμός εκατέρωθεν και δείξαμε πως αυτές οι ομάδες μπορούν να διοργανώσουν δύο μεγάλα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι δουλεμένο σύνολο, αλλά κι εμείς δουλεύουμε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με τον προπονητή μας, υπάρχει πίστη στην ομάδα,  πιστεύουμε κι εμείς σε αυτό που κάνουμε και νομίζω ότι το καταλαβαίνετε και εσείς με αυτό που βλέπετε στο γήπεδο. Έχουμε καλύτερη ψυχολογία».

Σχετικά με τις απουσίες των Κλάους, Νάτχο, Κατσουράνη, ο Τζαβέλλας επεσήμανε πως  «όποιος παίκτης και αν λείπει είναι πρόβλημα, αλλά γι αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ και όποιος κληθεί να αγωνιστεί μπορεί να βοηθήσει» και πρόσθεσε: «Είναι μια μεγάλη στιγμή και πρέπει να φέρουμε το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη. Εχουμε πολλούς παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα και έχουν περάσει στα αποδυτήρια το κλίμα που πρέπει να επικρατεί, έτσι ώστε να μην πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού. Φέτος είχαμε θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα, αλλά τελικά ήμασταν πολύ μακριά από την κορυφή. Πλέον γυρνάμε στον άλλο στόχο που είναι το Κύπελλο. Δεν είμαστε εδώ για να παίρνουμε μόνο χρήματα και να βγαίνουμε δεύτεροι, θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Σχετικά με το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ στους εκτός έδρας αγώνες ο παίκτης του Δικεφάλους απάντησε χαμογελώντας «μα εμείς θα είμαστε οι γηπεδούχοι» και συμπλήρωσε : «Ελπίζω να αλλάξει αυτό το κακό σερί και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι». Τέλος σχετικά με τους «παραπονεμένους» που δεν θα προλάβουν να εξασφαλίσουν εισιτήρια, ο Τζαβέλλας είπε: «Με τα εισιτήρια όντως υπάρχει θέμα, αλλά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη για να χαρούν και αυτοί που δεν θα έρθουν στην Αθήνα»

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/news-el/tzavellas-prepei-na-feroume-to-kypello-sti-thessaloniki/
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2014, 06:26:26 μμ από teododo »

« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 11, 2014, 11:36:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δείχνουμε χαρακτήρα»

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ που και σήμερα αγωνίστηκε λόγω προβλημάτων της ομάδας του κεντρικός αμυντικός μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης επισήμανε: «Δουλέψαμε από καιρό για αυτή τη νίκη. Έχουμε αρχίσει πλέον να δείχνουμε χαρακτήρα.

Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε καλά με συνέπεια να μείνουμε πίσω στο σκορ. Δικαιούμασταν να έχουμε ένα κακό πρώτο μέρος. Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες και αυτό βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο Β' μέρος μπήκαμε πιο καλά. Για την ακρίβεια υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ».

Για την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο και αν θεωρεί πως προκαλεί: «Όχι δεν υπάρχει καμία τέτοια συμπεριφορά. Εγώ είμαι επαγγελματίας και το ίδιο πρόσωπο και το ίδιο πάθος δείχνω παντού».

Για την Εθνική και τα όσα έχουν γίνει: «Πρώτα απ' όλα μας ενδιαφέρει να τα δίνουμε όλα για την ομάδα μας. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με την Εθνική στο Μουντιάλ».

http://www.gazzetta.gr/football/article/612249/tzavellas-deihnoyme-haraktira
Aν δεν ηταν 37χρονος Λινο θα  λεγα εγω τι ειχατε δουλεψει  8)

« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 13, 2014, 12:04:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ευχαριστούμε φίλε... Ποιότητα»

Η παρουσία του Λίνο και χθες ήταν καταλυτική για τον ΠΑΟΚ αφού από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν και τα δύο γκολ της ομάδας. Είναι γνωστό ότι ο 36χρονος μπακ τυγχάνει της απόλυτης, σχεδόν, αναγνώρισης των φίλων της ομάδας του αλλά να που η αναγνώριση έρχεται και από τους συμπαίκτες το.

Ενδεικτική είναι η δημοσίευση του Γιώργου Τζαβέλλα στο. λογαριασμό που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο άσος του ΠΑΟΚ ανέβασε μία φωτογραφία του Λίνο και από κάτω έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε φίλε... Ποιότητα».

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=339863&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=135649&Round=346753&Team=16657
Δεν σου πα εγω, ειναι που δειξατε χαρακτηρα και δουλεψατε γι αυτην την νικη !!!!!
Λαμπαδα να του αναψεις Τζαβελλα  :)

« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 19, 2014, 05:06:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν πουλάω ΠΑΟΚτσηδιλίκι…»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που συμπεριλήφθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, σε δηλώσεις του στον "Libero 107,4" αναφέρθηκε τόσο στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ όσο και το πώς βίωσε ο ίδιος την πρώτη του σεζόν στον Δικέφαλο, ενώ «απάντησε» και σε όσους τον κατηγορούν για υπερβολικά νεύρα ή… λαϊκισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε:

Για το ότι το όνομά του βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για τα γήπεδα της Βραζιλίας: «Ήξερα πως κάτι τέτοιο είχε πολλές πιθανότητες, αλλά περίμενα να ακούσω τις δηλώσεις του κ. Σάντος. Ποτέ άλλωστε δεν ξέρεις σίγουρα τι μπορεί να συμβεί. Το σίγουρο είναι πως η Εθνική εδώ που έφτασε και είναι μεγάλη επιτυχία. Δεν σταματάνε όμως εδώ τα όνειρά μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στη Βραζιλία και να παλέψουμε. Νομίζω πως ο όμιλος μας είναι βατός, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τα φιλικά που έχουμε να δώσουμε».

Για τους αντιπάλους της Εθνικής στον όμιλο: «Δεν υπάρχει ομάδα που να θεωρείται εύκολος αντίπαλος, όταν μιλάμε για Παγκόσμιο Κύπελλο. Σίγουρα βέβαια, στον όμιλό μας δεν υπάρχει το «μεγάλο» όνομα. Αυτό είναι καλό αλλά και κακό. Ελπίζω σε εμάς να βγει σε καλό».

Για το αν θεωρεί αποτυχημένη τη φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ:
«Όχι, θα διαφωνήσω. Πρέπει βέβαια η φετινή χρονιά να αποτελέσει μάθημα για όλους μας και ελπίζω τη νέα σεζόν να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να χτίζουμε κάτι πραγματικά καλό».

Για το ότι το γενικότερο κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι συνεχώς στο… κόκκινο:
«Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή. Σίγουρα ο κόσμος πιέζει γιατί του λείπουν πρωταθλήματα, του λείπουν κύπελλα. Εφόσον όμως ο κόσμος βλέπει υγεία στην ομάδα αλλά και προσπάθεια, θα κάνει υπομονή. Πρέπει όλο αυτό το κλίμα να το αλλάξουμε εμείς, μέσα από την ομάδα».

Για την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη:
«Το τελευταίο διάστημα κάναμε πολύ καλή δουλειά με τον κ. Γεωργιάδη και όλοι μείναμε ευχαριστημένοι. Ήταν θέμα διοίκησης η αλλαγή προπονητή. Εμείς να ευχηθούμε από την πλευρά μας καλή επιτυχία στον κ. Αναστασιάδη. Εμείς, εσείς και ο κόσμος, πρέπει να τον στηρίξουμε. Είναι γνωστός στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και φυσιολογικά ξέρει περισσότερα πράγματα από εμάς».

Τι πρέπει να κρατήσει ως μάθημα φέτος ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ να ηρεμήσει, πρέπει να δει την ευκαιρία που του ΄χει παρουσιαστεί με αυτόν τον ιδιοκτήτη. Και μέσα από αυτό, πρέπει όλοι να οργανωθούμε καλύτερα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν μια δύσκολη σεζόν η φετινή. Υπήρξαν πολλές αλλαγές και όταν γίνεται αυτό, δεν είναι εύκολο να χτίσεις και να προχωρήσεις σε μια ευθεία γραμμή. Είναι θέμα διοίκησης και προπονητή όλα αυτά να αλλάξουν. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό».

Για τα αίτια που χάθηκε το κύπελλο:
«Πρώτα απ΄ όλα ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε έναν τελικό μετά από 11 χρόνια. Άρα, μέχρι αυτό το σημείο μιλάμε για μία επιτυχία. Θα μπορούσα να σκεφτώ έναν τελικό εμείς να ήμασταν κομπλέ και από τον Παναθηναϊκό να έλειπαν οι τρεις καλύτεροί του παίκτες, οι Μπέργκ, Πράνιτς και Ζέκα. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, περάσαμε ό,τι περάσαμε, έγινε ό,τι έγινε και φτάσαμε στον τελικό αποδεκατισμένοι. Θεωρώ πως δεν ήμασταν έτοιμοι. Ήταν αποτυχία που δεν φέραμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Δεν μου αρέσει να λέω βλακείες, θέλω να λέω την αλήθεια».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ πέτυχε. Τερμάτισε πρώτος. Μείναμε 15 ποδοσφαιριστές που πάνω τους θα μπορούσε να στηριχθεί ο προπονητής και βγήκαμε πρώτοι μέσα στο γήπεδο. Υπήρχε όμως κούραση. Υπήρχαν για παράδειγμα που ποδοσφαιριστές που έπαιξαν φέτος 45-50 παιχνίδια. Επιπλέον υπήρχε πίεση και όταν σε μία ομάδα με ρόστερ 35 παικτών, πας σε τέτοια παιχνίδια με 15, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για τη δική του παρουσία: «Ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ και ήρθα. Θεωρώ ότι βοήθησαν την ομάδα να πετύχει αυτά που πέτυχε, τα οποία βέβαια δεν ήταν τόσο σημαντικά. Θεωρώ την σεζόν πετυχημένη, από τη στιγμή που έκλεισε με την κλήση μου στην Εθνική για το Μουντιάλ. Χρωστάω πολλά γι΄ αυτό στον ΠΑΟΚ και τον ευχαριστώ».

Για το ποιος είναι ως άνθρωπος ο Γιώργος Τζαβέλλας: «Όσοι δεν με γνωρίζουν, είναι δικό τους θέμα. Η πορεία μου δεν ξεκινάει στον ΠΑΟΚ, έχω ήδη μια πορεία ανεξάρτητα από το αν είναι δεν είναι τόσο μεγάλη. Πάντα θέλω να αγωνίζομαι για την ομάδα μου. Έχω πάθος αλλά και νεύρα που ενδεχομένως πρέπει να… βελτιώσω. Δεν το κάνω για λαϊκισμό ή για να πουλήσω ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Έτσι ήμουν σε όλες τις προηγούμενες ομάδες μου, έτσι είμαι τώρα, έτσι θα είμαι και στις επόμενες. Θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και να είμαι εντάξει με τους ανθρώπους που με πληρώνουν. Αν ορισμένοι το κρίνουν αυτό λάθος, είναι δικό τους θέμα να το κρίνουν έτσι».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις συμπαικτών του υπέρ του Γιώργου Γεωργιάδη: «Όταν υπάρχει κάτι καλό και όταν υπάρχει υγεία μέσα σε μια ομάδα, είναι τίμιο να βγαίνεις και να παραδέχεσαι. Έτσι νιώσαμε, έτσι το κάναμε. Ειδικά η γνώμη του Κατσουράνη κα του Λίνο μετράνε περισσότερο από τη δική μου. Κάτι περισσότερο ξέρουν».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Θέλω του χρόνου να μιλάμε για έναν ΠΑΟΚ που θα είναι μια πραγματική οικογένεια. Δεν είναι εύκολο μέσα σε τόσο λίγο καιρό να γίνεις ομάδα. Θέλω να υπάρχει η έννοια ομάδα, όπως υπάρχει το τελευταίο τρίμηνο και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν».

Για τα αίτια που το ρόστερ περιορίστηκε κατά πολύ το τελευταίο διάστημα: «Υπήρξαν τραυματισμοί, υπήρξαν κάποιοι που για παράδειγμα τελείωνε ο δανεισμός τους και δεν ήθελαν να επιβαρυνθούν άλλο. Κάθε φορά στο τέλος της σεζόν, υπάρχουν αυτοί που θέλουν να παίξουν γιατί αγωνίστηκαν λίγο το περασμένο διάστημα, υπάρχουν αυτοί που αντέχουν την πίεση, αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν ομάδα. Θέλοντας και μη, στο τέλος δεν μείναμε πολλοί».

Libero 107,4"

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 06, 2014, 05:14:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
“Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”

Μετά από μια γεμάτη ποδοσφαιρικά σεζόν, την πρώτη του στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Τζαβέλλας ετοιμάζεται και για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ως ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αμερική στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της Εθνικής στη Βραζιλία, συμμετέχοντας στα φιλικά προετοιμασίας και δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο στο φιλικό εναντίον της Νιγηρίας. Το paokfc.gr έκανε το…υπεραντλατικό τηλεφώνημα για να μάθει, μεταξύ άλλων και για τη μανία των… selfie, που εκείνος υποκίνησε στην Εθνική, προκαλώντας το ενδιαφέρον ακόμη και διεθνών ΜΜΕ.

- Γιώργο που το βρίσκεις το κέφι μετά από τόσο εξαντλητική σεζόν;

Η αλήθεια είναι πως όντως είχαμε μεγάλη σωματική και ψυχολογική επιβάρυνση, αλλά όταν έχεις να αγωνιστείς σε ένα Μουντιάλ, το κίνητρο είναι τόσο μεγάλο, τόσο μεγάλη η διοργάνωση, που τα ξεχνάς όλα. Επιπλέον είναι γνωστό ότι η Εθνική είναι μια μεγάλη παρέα όλα αυτά τα χρόνια και ότι γίνεται, γίνεται αυθόρμητα και στο πλαίσιο της πλάκας μεταξύ μας.

- Και μέσα σ΄αυτή την πλάκα, μαθαίνεις σ΄όλο τον κόσμο τι είναι η… selfie!

Γενικά είμαι άνθρωπος που χρησιμοποιώ τα social media. Θεωρώ ότι είναι πιο αξιόπιστο να εκφράζομαι μέσα από αυτά, αποφεύγω τις υπόλοιπες δηλώσεις και συνεντεύξεις. Έχει ξεκινήσει λίγο ως πλάκα να βγαίνουμε πολλοί μαζί φωτογραφία από το ταξίδι μας και διασκεδάζουμε. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μας μείνει αξέχαστη η εμπειρία.

- Η Εθνική όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει “μεγαλώσει”, υπάρχουν απαιτήσεις από εκείνη και η συμμετοχή από μόνη της ίσως να μην είναι αρκετή. Συμφωνείς;

Μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Το καλό κλίμα, η πλάκα, τα γέλια, μας συνοδεύουν στις στιγμές έξω από το γήπεδο, σε στιγμές που επιβάλλεται να εκτονώνεις το άγχος. Στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, στις προπονήσεις, τα φιλικά, τις ομιλίες, είμαστε όλοι απόλυτα προσηλωμένοι. Θέλουμε για όλη τη χώρα και φυσικά και για τους εαυτούς μας να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στο Μουντιάλ. Οι στόχοι είναι γνωστοί και δεν χρειάζεται να τους επαναλάβω και πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να τους πραγματοποιήσουμε.

- Έχετε κάνει μια ΠΑΟΚτσήδικη παροικία εκεί…

Είμαστε αρκετοί, ναι!

- Συζητάτε καθόλου τα θέματα της ομάδας;

Ενημερωνόμαστε καθημερινά και φυσικά ενδιαφερόμαστε πολύ. Πιστεύω ότι θα γίνουν όλα τα απαραίτητα για να είμαστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί τη νέα χρονιά.

- Προσωπικά μετά από μια γεμάτη σεζόν πως νιώθεις; Σωματικά, ψυχολογικά, πνευματικά…

Η κούραση ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη. Νομίζω ότι στο τέλος της χρονιάς ειδικά κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσουμε τουλάχιστον την εικόνα μας και σε ένα σημείο τα καταφέραμε. Όπως είπα η κούραση υπάρχει, αλλά είναι πάρα πολύ μεγάλο το κίνητρο των αγώνων που έρχονται κι αυτό σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι, παράλληλα με τη σωστή προπόνηση και την απαραίτητη ξεκούραση.

- Καλή επιτυχία στο Μουντιάλ!

Ευχαριστώ πολύ!
http://www.paokfc.gr/news-el/20140606-tzavellas-na-kanoume-to-kalutero-dunato/
Στον κόσμο του!!  :grin1:
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 07, 2014, 02:03:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συνέλαβαν 30χρονο για την επίθεση στην καφετέρια του Τζαβέλλα

Στις 17 Απριλίου το κατάστημα που ανήκει στον διεθνή ποδοσφαιριστή είχε καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς, ενώ μέσα βρισκόταν η μητέρα του και το προσωπικό
Συνελήφθη στην Ηλιούπολη ένας 30χρονος σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για εμπρησμό σε καφετέρια στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς με άγνωστο συνεργό του τοποθέτησαν στην καφετέρια αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη στις 17 Απριλίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο κατάστημα. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, η καφετέρια ανήκει στον διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν μέσα στο κατάστημα, στο οποίο όμως ήταν η μητέρα του και το προσωπικό.

Στην Ηλιούπολη συνελήφθησαν ακόμη δύο άνδρες και μία γυναίκα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απείθειας, της αντίστασης και παράβασης των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

protothema.gr

Δεν μας λενε ομως τι ειναι αυτοι και για ποιο λογο το εκαναν  :whistiling:

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 07, 2014, 02:33:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τους εφαγε την γκομενα μαλλον  :grin1:

ΥΓ. Ρε ολοι αβαταρ αλλαξατε, θα αλλαξω και εγω με ανατρεπικη φωτο Τζαβελλα οταν μπει στην ομαδα  musicrocker
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 08, 2014, 10:34:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οργανωμένος οπαδός ΟΣΦΠ, δράστης εμπρησμού

Στέλεχος των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού είναι ο 30χρονος Κ.Χ. που κατηγορείται ως δράστης του εμπρησμού καφετέριας στον Βύρωνα, η οποία ανήκει στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Τζαβέλλα.

Η εμπρηστική επίθεση είχε σημειωθεί νυχτερινές ώρες της 17ης Απριλίου, λίγο μετά τη λήξη της επεισοδιακής αναμέτρησης ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ, στην Τούμπα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο 30χρονος ήταν επικεφαλής του συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη, ενώ φέρεται να διατηρεί επαφές και με τη διοίκηση της ομάδας. Ο 30χρονος είχε ταξιδέψει τον περασμένο Μάρτιο μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ για την αναμέτρηση Μάντσεστερ - ΟΣΦΠ, παρά το γεγονός ότι του είχε απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, ύστερα από παλαιότερη σύλληψή του για ναρκωτικά. Καλά πληροφορημένη πηγή δήλωσε στην «Κ» ότι ο Κ.Χ. είχε επιβιβαστεί σε πτήση που μετέφερε στη Βρετανία παίκτες και παράγοντες της ομάδας, καθώς και Ελληνες αστυνομικούς που τους συνόδευαν! Η σύλληψη του 30χρονου για ναρκωτικά είχε γίνει τον Γενάρη του 2014. «Καθώς η δίωξή του αφορούσε υπόθεση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας δεν γνώριζαν ότι σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα», δήλωσε στην «Κ» αρμόδιος αξιωματικός.

Η ταυτοποίηση του 30χρονου έγινε με τη βοήθεια υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της καφετέριας. Παρότι φορούσε κράνος, οι αστυνομικοί κατάφεραν να διακρίνουν χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ ύστερα από κατ’ οίκον έρευνα βρήκαν και το προστατευτικό κράνος που φορούσε την επίμαχη νύχτα του εμπρησμού. Ο νεαρός συνελήφθη μαζί με έναν ακόμη 27χρονο φίλο του, τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου στην περιοχή της Ηλιούπολης όταν προσπάθησαν να αποφύγουν έλεγχο αστυνομικών, που τους καταδίωξαν. Στο σπίτι του βρέθηκαν 36 γρ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 28χρονη γυναίκα.

kathimerini.gr

Πεφτω απο τα συννεφα, ελα ρε γαυρος ητανε και διατηρει επαφες την διοικηση? ::)